Webwinkel beginnen

Overzicht

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

JAVA Programmeur

Bedrijfsomschrijving Functieomschrijving We zoeken per direct enthousiaste software engineers die ons team komen versterken.We werken in DevOps teams met een sterk gevoel voor verantwoordelijkheid. Er wordt nauw samengewerkt met ons Business analyse team (BAT), met onze uitvoerende medewerkers en met de DevOps teams onderling binnen het domein. Het liefst hebben we veel en vaak interactie met onze interne en externe eindgebruikers om zo de juiste dingen te maken. We werken multidisciplinair in een dynamische omgeving. Achtergrond opdracht De Businesseenheid Examens is verantwoordelijk voor de logistiek van de staatsexamens Voortgezet (speciaal) onderwijs, Nederlands als 2e taal en schoolexamens. In het kader

Bekijk vacature »

Programmeur / Developer

Voor een familiebedrijf in Doetinchem, actief in de machinebouw voor de food-sector, zijn wij op zoek naar een programmeur / developer. In deze functie ben je werkzaam in een team van 5 medewerkers. Je werkzaamheden bestaan onder andere uit het verhelderen van requirements vanuit de opdrachtgever, de klant en de afdeling ontwikkeling. Je verricht haalbaarheidsstudies en werkt specificaties uit die je afstemt met de opdrachtgever. Je ontwerpt design in software en stemt af met je collega's. De huidige vision-systemen zijn geschreven in C software, welke draait op een CUDA platform. Je schrijft en codeert software en zal gaan testdraaien. Tot

Bekijk vacature »

Senior PHP Developer

Als Senior PHP Developer bij Coolblue zorg je ervoor dat onze webshops elke dag een beetje beter zijn en coach je andere developers op de hard en soft skills. Wat doe je als Senior PHP Developer bij Coolblue? Als PHP Developer werk je met andere development teams samen om onze webshop zo optimaal mogelijk te laten werken en onze klanten blij te maken. Hoewel je een PHP Developer bent, sta je open om C# of Typescript in te zetten of te leren. Ook PHP Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om

Bekijk vacature »

Java/Kotlin Developer

Java/Kotlin Developer Ben jij een ervaren Java/Kotlin developer met een passie voor het automatiseren van bedrijfsprocessen? Wil je graag deelnemen aan uitdagende projecten bij aansprekende klanten? En ben je op zoek naar een professioneel, ambitieus en dynamisch bedrijf om je carrière verder te ontwikkelen? Kom dan ons team bij Ritense in Amsterdam versterken! Zo ziet de functie eruit: Als Java/Kotlin developer bij Ritense ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van applicaties die bedrijfsprocessen automatiseren, zodat onze klanten slimmer, efficiënter en klantgerichter kunnen werken. Als developer ben je in de lead en zorg je voor de correcte oplevering van

Bekijk vacature »

Full Stack .NET Developer

Dit ga je doen Als developer nieuwe gave features ontwikkelen; Werken met technieken als C#, Angular 12 en Javascript,; Maken van technische keuzes en beslissingen over de architectuur; Junior collega's coachen; Initiatief nemen voor nieuwe technische mogelijkheden; Je bent een belangrijke schakel - en vindt het leuk - om te schakelen met de business. Hier ga je werken In een team van 7 professionals ben je als Full Stack .NET Developer verantwoordelijk voor het ontwikkelen van applicaties voor het grootste inhouse product: een applicatie voor alles omtrent hypotheken. De programmeertaal die je hierbij beheerst is C#. Wil je van meerwaarde

Bekijk vacature »

.Net Front-end Ontwikkelaar

Wij zoeken een .Net Front-end Ontwikkelaar! Omschrijving Kun jij snel schakelen en ben je stressbestendig? Dan zoeken wij jou! Als .Net Front-end Ontwikkelaar help je mee aan de webapplicatie die over de hele wereld door allerlei bedrijven wordt gebruikt. Je werkt daarnaast mee aan nieuwe en verbeterde functionaliteiten en helpt met het oplossen van bugs. Over de opdrachtgever Je komt te werken in een ambitieus team dat zich blijft ontwikkelen. Dit is alle informatie die we nu kunnen delen over de werkplek. Als jij de .Net Front-end Ontwikkelaar bent voor deze job, vertellen we je snel nóg meer. Eisen Heb

Bekijk vacature »

Freelance Fullstack Java Developer

Functieomschrijving Voor een opdrachtgever in omgeving Rotterdam zijn wij op zoek naar ervaren Fullstack JAVA Developers die graag op projectbasis willen werken. Je komt terecht bij een informele developers club die mooie projecten uitvoeren voor grote klanten. Ben je een ervaren freelancer of werk je in loondienst en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder want wie weet is dit een leuke vacature voor jou! Het fijne van deze werkgever is dat je zelf mag beslissen hoe je te werk wilt gaan. Wil je als freelancer werken dan is dat OK. Wil je de zekerheid hebben

Bekijk vacature »

IT Manager team PaaS

TenneT is hard groeiende om haar ambities waar te kunnen maken. Zo nemen wij een leidende rol in het aanjagen van de energietransitie. Het werven van nieuw talent speelt daarin een cruciale rol. Wij zijn op zoek naar een gedreven Lead PaaS die hieraan wil bijdragen en misschien ben jij dat wel? Jouw bijdrage aan TenneT Je wordt de Teammanager (Lead) van een nieuw team binnen de afdeling Basic van Information Technology and Facilities (ITF) van TenneT. Het team heet Platform as a Service. Hier wordt elke dag in een goede sfeer met zijn allen hard gewerkt om vanuit IT

Bekijk vacature »

Java Developer

Dit ga je doen Als Java Developer ben je verantwoordelijk voor: Het ontwikkelen van nieuwe en bestaande webservices; Het uitbreiden van functionaliteiten binnen de producten- en dienstenportefeuille; Het werken aan gegevensuitwisseling met bijvoorbeeld SOAP; Testen van frameworks met gebruik van UNIT en Selenium. Hier ga je werken De organisatie waar je komt te werken is een semi-overheidsinstelling, gesitueerd in Utrecht en zorgt voor een goede samenwerking tussen verschillende overheidsinstanties. Het is een familiaire club die gaat voor kwaliteit en langdurige relaties. Zo zorgen zij ervoor dat er op grote schaal vertrouwelijke informatie tussen verschillende overheidsinstellingen wordt uitgewisseld. Hun werk zorgt

Bekijk vacature »

Full stack developer Node.js, React Remote

Functie Als fullstack JavaScript developer vind jij het uitdagend om op basis van concrete klantvragen nieuwe functionaliteiten te ontwikkelen. Bij voorkeur worden deze functionaliteiten op een bepaalde manier geprogrammeerd, zodat ze door meerdere klanten te gebruiken zijn. Je hebt dus vaak te maken met abstracte vraagstukken. Om dit te kunnen realiseren sta je nauw in contact met de product owner en/of klant. Je bent niet alleen onderdeel van het development team, maar hebt ook vaak contact met de product-owner en/of klanten om daardoor inzichten te verzamelen die leiden tot productverbeteringen. • Inzichten verzamelen bij de klant en/of product owner •

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET ontwikkelaar start jij in ons development team met twee andere .NET developers. Als team werken jullie in scrum en is er iedere ochtend om 11.00 een standup. Jij krijgt als junior .NET ontwikkelaar een inwerk traject dat echt specifiek wordt ingericht op basis van wat jij nodig hebt. Een van de grootste pluspunten bij ons is dat wij binnen ons bedrijf veel (technische) vrijheid geven en juist eigen initiatieven erg stimuleren. Jouw werkzaamheden gaan er bij ons als volgt uit zien: – Het ontwikkelen van nieuwe software samen met interne en eventueel externe ontwikkelaars; – Het

Bekijk vacature »

.NET developer

Wat ga je doen als Full stack .NET developer Microsoft 365? Je stelt je op als sparringpartner voor het team en PO over toekomstige functionaliteiten, architectuur en mogelijke nieuwe producten. Je bent mede-verantwoordelijk voor het vertalen en omzetten van een user story in een passend technisch design. Je implementeert functionaliteiten op basis van een technisch design en user story. Je bent mede-verantwoordelijk voor het beheer van Azure DevOps, waaronder het beheer van GIT, Build Pipelines, Release Pipelines en geautomatiseerde testen. Hier herken jij jezelf in Hbo werk- en denkniveau of hoger aangevuld met relevante certificeringen en/of cursussen; Minimaal 3 jaar

Bekijk vacature »

Software Developer (Junior functie)

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een Software Developer! Sta jij in de startblokken om je carrière te beginnen en kan je niet wachten om toffe software te gaan ontwikkelen? Kortom, ben je onlangs afgestudeerd of sta je op het punt om je papiertje te behalen? Voor een IT dienstverlener dat gespecialiseerd is in Microsoft technologie zijn wij op zoek naar C#.NET Developers. Het bedrijf heeft meerdere klanten in regio Utrecht waar je permanent kan komen te werken. Kom je liever te werken bij een klein softwarebedrijf of bij een groot consultancy bureau? Dat is helemaal aan jou de keuze!

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Ki ma

ki ma

23/11/2007 22:59:00
Anchor link
Beste php'ers,

Ik wou eigenlijk een webwinkel beginnen maar zit met een probleem..
Het zelf scripten vind ik te veel omdat het gewoon te veel tijd kost. En waarschijnlijk niet veilig genoeg word.

En daarom ging ik naar een open source web winkel zoeken, en ook gevonden.
oa oscommerce, joomla+virtualmart, phpshop, enz .
en van al die gratis aanbieders was eigenlijk oscommerce de beste ivm de veiligheid en omgang alleen heb je wel een flut design en gratis goede templates worden niet aangeboden. En als je die wilt wijzigen gaat het ook al snel mis met de indeling of systeem loopt in het honderd.

Dus heeft iemand hier ervaring mee? met 1van deze open source webwinkels of andere programma's. Dan zou ik daar graag iets van willen weten :).

vr gr kima
 
PHP hulp

PHP hulp

15/05/2024 22:52:00
 
Harmen

Harmen

24/11/2007 10:48:00
 
Frank -

Frank -

24/11/2007 10:49:00
Anchor link
Quote:
Dan zou ik daar graag iets van willen weten
Oké, en wat wil je dan weten? Wellicht is het handig om gewoon de vraag te stellen, dan kunnen we daar op reageren.

Zen Cart is overigens ook een bekende en werkt uitstekend.
 
Ki ma

ki ma

24/11/2007 21:56:00
Anchor link
Harmen schreef op 24.11.2007 10:48:


okj die kende ik nog niet :) zal eens eff checken
 
Aaa Trump

aaa Trump

24/11/2007 22:00:00
Anchor link
Eigenlijk zou der gewoon een simpele webshop moeten bestaan:

1page met de cat's, gewoon een witte pagina.
1page voor het artiekel
 
Frank -

Frank -

24/11/2007 22:02:00
Anchor link
robin schreef op 24.11.2007 22:00:
Eigenlijk zou der gewoon een simpele webshop moeten bestaan:

1page met de cat's, gewoon een witte pagina.
1page voor het artiekel
Ok, en dan? Hoe denk jij de boel te gaan vullen met artikelen? Hoe denk jij de artikelen met de correcte prijzen en voorraden te gaan presenteren, hoe denk jij bestellingen te plaatsen, winkelwagentjes te vullen, af te rekenen, etc. etc. etc.

Een webshop is nu eenmaal vrij complex, dat gaat niet met 2 pagina's.
 
Aaa Trump

aaa Trump

24/11/2007 22:04:00
Anchor link
Met dat er allemaal bij he, maar de layout moet gewoon simpel blijven. Ook moet je >>SNEL<< artiekelen kunnen toevoegen.
 
Onbekend Onbekend

Onbekend Onbekend

24/11/2007 22:12:00
Anchor link
pgFrank schreef op 24.11.2007 22:02:
robin schreef op 24.11.2007 22:00:
Eigenlijk zou der gewoon een simpele webshop moeten bestaan:

1page met de cat's, gewoon een witte pagina.
1page voor het artiekel
Ok, en dan? Hoe denk jij de boel te gaan vullen met artikelen? Hoe denk jij de artikelen met de correcte prijzen en voorraden te gaan presenteren, hoe denk jij bestellingen te plaatsen, winkelwagentjes te vullen, af te rekenen, etc. etc. etc.

Een webshop is nu eenmaal vrij complex, dat gaat niet met 2 pagina's.


Echt een makkie, gewoon één bestand, daar alles inproppen met bijv if ($_GET['page'] == 'cart') {, dat is echt makkelijk hoor, hooguit afbeeldingen die in aparte files moeten komen.
 
Ferdi R

Ferdi R

24/11/2007 22:14:00
 
Frank -

Frank -

24/11/2007 22:20:00
Anchor link
@Tommy: Dat er 1 script is die de boel verwerkt, wil niet zeggen dat er slechts 1 webpagina is.

Daarnaast is de GET wel heel handig, maar alles in 1 script is een ramp. Hoe denk je dit foutloos te gaan bouwen, testen, debuggen en onderhouden? Vergeet dat maar gerust, dat wordt echt helemaal niks.

Ik vermoed ook dat jij nauwelijks ervaring hebt met dit soort zaken, dus eigenlijk niet weet waar je het over hebt. Geeft niks, komt nog wel.
 
Gerben Jacobs

Gerben Jacobs

24/11/2007 23:26:00
Anchor link
"Zoeken" is ook heel belangrijk bij een online shop.
Dus ga veel dingen indexeren dat bespaart een hoop gedoe later.

Ga ook heeeeel goed het idee uitwerken dat je makkelijk in de breedte kunt opschalen zonder prestatie te verliezen.
 
Takke

takke

25/11/2007 09:45:00
Anchor link
dan nog maar niet gesproken over 1 op 1, 1 op meer, meer op meer relatie tot indexering / bestellen...
 
Ki ma

ki ma

27/11/2007 19:02:00
Anchor link
Harmen schreef op 24.11.2007 10:48:


ik heb dit dus even goed beken. En dit is wel de meest simpele winkel systeem dat ik heb gevonden. en erg makkelijk aan je eigen wensen aan te passen. En het bestellen gaat ook erg makkelijk zonder veel om wegen en gedoe.. Het aanpassen vergt wel wat php ervaring maar neit zo veel als dat je bij bv ecommerce nodig hebt als je daar de layout wilt wijzigen..

En er zijn veel templates verkrijgbaar omdat het via het wel bekende World Press / blog systeem gaat en geheel gratis is natuurlijk.. duss dankje harmen :)

gr kima
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door ki ma
 
Harmen

Harmen

27/11/2007 19:26:00
Anchor link
:)
 
Joep

Joep

27/11/2007 20:44:00
Anchor link
Hey Kima, waar je ook goed op moet letten is uiteraard de veiligheid, hoorde al iets van een 1 pagina scriptje hierboven (zou het wel eens willen zien trouwens ;) ).
Os-Commerce en Zen-Cart zijn mede zo populair door de community die ze hebben, die veel bugfixing en veiligheid met zich meebrengen.
Denk ook aan Ideal, Paypal plugins en dat soort dingen.
Laatste webshop die ik heb gemaakt was met OsCommerce, duurde inderdaad eventjes, maar met plugins als STS template geloof ik heb kun je gewoon html templates bouwen. Erg vet voor gratis software vind ik.
(En als je nou geld over heb koop je gewoon een oscommerce template ;) )
 
RJ Gaudesaboos

RJ Gaudesaboos

27/11/2007 20:54:00
Anchor link
Als uitgever van het script Webshop Keeper wil ik via deze weg de gebruiker Kima even bijtreden en een misverstand uit de weg ruimen: Webshop Keeper bestaat uit gescheiden PHP en HTML code, je hoeft dus geen PHP code te wijzigen bij Webshop Keeper. Het enige wat nodig is om je website kant en klaar te maken (of met ander woorden gezegd: er een layout aan geven) is de HTML code aanpassen, en dit kan gewoonweg via gebruik van Frontpage of Dreamweaver. Er komt dus geen Wordpress bij te kijken of wat dan ook, gewoon Frontypage, Dreamweaver, of een gelijkwaardige HTML editor. En met IDeal betalen als extra module, én werkend, wat va veel shops niet kan gezegd worden. Een voorbeeld is ook het script One Shop die gebaseerd is op hetzelfde systeem als Webshop Keeper: deze layout werd toegevoegd in minder dan 6 uren tijd, compleet zoals je het kunt bekijken. Wens je alle webshop scripts te zien. http://www.demowinkel.be en je hebt alle wat je maar kan wensen om je eigen naar de hand liggende webshop te starten. Er zijn ook gratis versies beschikbaar, maar dan met beperkingen, maar wel werkend.
Voor niets gaat de zon nog op, de zon is compleet gratis, maar met Webshop Keeper, Winkel manager of One Shop geef ik je veel zonnestralen....

http://www.webhouse.be/nl/script-webshopkeeper.htm
http://www.webhouse.be/nl/script-oneshop.htm

Beste groeten
Webhouse
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door RJ Gaudesaboos
 
Ed

ed

28/11/2007 22:11:00
Anchor link
weet niet of je dit wat vind???

http://www.freewebshop.org/

ik gebruik hem zelf wel
 
Ki ma

ki ma

29/12/2007 17:42:00
Anchor link
Joep schreef op 27.11.2007 20:44:
Hey Kima, waar je ook goed op moet letten is uiteraard de veiligheid, hoorde al iets van een 1 pagina scriptje hierboven (zou het wel eens willen zien trouwens ;) ).
Os-Commerce en Zen-Cart zijn mede zo populair door de community die ze hebben, die veel bugfixing en veiligheid met zich meebrengen.
Denk ook aan Ideal, Paypal plugins en dat soort dingen.
Laatste webshop die ik heb gemaakt was met OsCommerce, duurde inderdaad eventjes, maar met plugins als STS template geloof ik heb kun je gewoon html templates bouwen. Erg vet voor gratis software vind ik.
(En als je nou geld over heb koop je gewoon een oscommerce template ;) )


ik vind oscommerce gewoon zeer omslachtig.. de opbouw moet gewoon erg makkelijk zijn ...

Gebruiker: Webshop -> Product selecteeren -> Het aantal -> Gegevens invullen -> Geld overmaken.

Admin: Webshop -> Inloggen -> Verkochte producten aanklikken -> Gegevens opvragen -> Opsturen.


Dat is alles wat er nodig is.
 
Ki ma

ki ma

23/01/2008 18:39:00
Anchor link
##Gebruiker: Webshop -> Product selecteeren -> Het aantal -> Gegevens invullen -> inloggen -> Geld overmaken.

##Admin: Webshop -> Inloggen -> Verkochte producten aanklikken -> Gegevens opvragen -> Opsturen.


En ben ik dus op de website http://www.freewebshop.org/ gekomen en daar de webshop gedownload..

Erg makkelijk te bedienen en aan te passen en te installeeren! Zowel als de php codes als de instellingen die je al kan wijzigen via de site!
Lees dan ook even de handleiding op de site voor de bestanden die je moet cmod'en.

Ik ben nu bezig de winkel een eigen layout te maken en dat wil een stuk beter als met bijvoorbeeld oscommerce..
Hier zit teminsten een logische php code achter ghe.

Dus wil je een eigen webwinkel beginnen.. en heb een simpel systeem nodig?
Dan raad ik deze aan!
En eigen php scripts zijn erg makkelijk te intergreeren zonder dat het botst met het huidige systeem. Waarvan ik dus ook al last van had bij oscommerce.
En je kan makkelijk zelf de beveiliging bij schroeven of php modules bedenken en invoegen.

Maar dan heb je natuurlijk wel wat php en sql kennis nodig.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door ki ma
 
J V

J V

24/01/2008 00:47:00
Anchor link
Wat als je al een bestaande lay-out hebt?
Kan je die makkelijk in deze webshop integreren? Of word dat helemaal niets?
 
Ki ma

ki ma

24/01/2008 00:51:00
Anchor link
Moet je even de shop downloaden en probeeren.. Het is niet moeilijk om te veranderen dus ik neem aan van wel... ik heb ook geen idee hoe je layout eruitziet natuurlijk dus jah..
 

Pagina: 1 2 volgende »

 

Dit topic is gesloten.



Overzicht

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.