weergave string

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Software programmeur

Functieomschrijving Voor een erkende werkgever in de regio van Goes zijn wij op zoek naar een enthousiaste software programmeur met PHP/Symfony ervaring. Een gedreven persoon die het development team komt versterken met het aanpakken van complexe projecten. Ben jij op zoek naar een baan met veel uitdaging binnen een snelgroeiend e-commerce bedrijf, waar je de tijd en ruimte krijgt voor zowel professionele als persoonlijke groei? Lees dan snel verder! Dit ga je doen: Beheer en ontwikkeling van de serviceportal in Symfony en de webshops in de tweede versie van Magento; Testen en door ontwikkelen van software; Ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten;

Bekijk vacature »

Developer Front-end

Functie omschrijving Front-end Developer gezocht! Wij zijn op zoek naar een front-end developer voor een organisatie in de regio Veenendaal die de eindverantwoordelijkheid op zich neemt van alles wat met design te maken heeft. Je hebt in deze functie een adviserende rol hiervoor moet je beschikken over een grote dosis vakinhoudelijke kennis. Je creëert unieke concepten door samen met collega’s en klanten te overleggen over aangeleverde designs. Hiermee draag jij je steentje bij aan de groeiambities van de klant. Jij wordt het vaste aanspreekpunt voor klanten wanneer het gaat over planningen, hierin is het jouw taak om alle betrokkenen goed

Bekijk vacature »

Mendix Developer

Functie Wat ga je doen als Mendix Developer? We leven in een wereld die snel ontwikkelt en veranderd, ook nemen bedrijfsbelangen toe en blijken risico’s moeilijker in te schatten, daarom wij op zoek naar Junior, Medior en Senior Developers die bedrijven kunnen helpen met hun screeningproces en zorgen dat deze efficiënt en 100 procent AVG compliant is. Het concept achter Mendix is duidelijk. De klant heeft een vraag/probleem. Dit kunnen we door middel van slimme software oplossen. In plaats van te werken met de nieuwste technieken en tools, wordt er gekozen voor het implementeren en maken van software dat op

Bekijk vacature »

Back-end Developer (Permanent position with the em

Bedrijfsomschrijving Dutch specialist in technical installation materials. Functieomschrijving Purpose of the position: Our client is looking for a Back-end Developer who, together with the rest of the energetic and dynamic team, is responsible for the development and management of the website. This not only concerns the development and management of the current website, but also the development of a new Headless Commerce Platform to keep the customer's website Future proof. Within the IT department, there is a real DevOps culture and the commerce team is at the forefront and tries to implement continuous improvements. Most important tasks: ï‚· Designing and

Bekijk vacature »

Senior Organisatieontwikkelaar

Als Organisatieontwikkelaar zorg je ervoor dat we in het magazijn van Coolblue altijd vooruit voetballen op het gebied Medewerker en Organisatie Ontwikkeling. Zo draag je bij aan een toekomstbestendig magazijn waar we klanten én medewerkers elke dag blijven verwonderen. Wat doe je als Senior Organisatieontwikkelaar bij Coolblue? Als Organisatieontwikkelaar werk je voor het magazijn van Coolblue. Je krijgt er energie van om continue te bouwen aan een toekomstbestendige organisatie. Dat doe je samen met 17 collega's in het HR-team, ieder met een eigen specialisme. Je werkt graag zelfstandig en je weet snel je weg te vinden als verandermanager. Ook ben

Bekijk vacature »

C# .Net Developer

Dit ga je doen Het bouwen van Api's; Nieuwe oplossingen bouwen met C# .Net; De huidige software uitbouwen met C# .Net; Meewerken in projecten; Meedenken aan de toekomstplannen en verbeteringen; Onderdeel van het Scrum Team. Hier ga je werken Onze klant is een dienstverlenende organisatie voor diverse soorten organisaties in Nederland. Ze zijn van oorsprong een familiebedrijf en er is een open cultuur. Ze zijn vooruitstrevend op IT gebied en hebben een eigen inhouse development team van circa 11 man. Je komt hier te werken in het subteam .Net Core. Hier werken ze volgens scrum met de nieuwste technieken en

Bekijk vacature »

Python (Django) developer - Remote in The Netherla

Functie Together with your team, consisting of a senior, 2 mediors and one junior developer, you will work on their software in an Agile-based approach. You have an eye for quality, risk, and customer interest. Communication with your colleagues and, where necessary, with customers, plays an important role in achieving a successful result. As a person, you are smart, get things done, and are result-oriented. There is a lot of independence within the development team, apart from the stand-up (10:00 am) and occasional pair-programming sessions. Techniques they use include Python, Django, MySQL, Mercurial, Ubuntu Linux, Nginx. In terms of front-end

Bekijk vacature »

Back End Developer

As a Back End developer at KUBUS you will be developing the (web) application and services of BIMcollab. You have a focus on the back end of our software, for which we mainly work with C# and .NET. We use a full-stack approach, which means that in addition to the back-end, you will also help with other parts of the code. As a software company, KUBUS is in a unique position. We build our own products that are used by tens of thousands of users worldwide. Our company is just the right size: big enough to make a real impact

Bekijk vacature »

Software developer

Werkzaamheden voor jou als software developer Voor een goede relatie in de regio Zwolle (meerdere locaties) zoeken wij een software developer die betrokken is bij de ontwikkelcyclus en verantwoordelijk is voor het testen en keuren van nieuwe en geoptimaliseerde software. In deze functie ben je in de implementatiefase de persoon die risico's beoordeelt en intern oplossingen aanbrengt om risico's te verkleinen. Binnen het ontwikkelteam van de software ben je een belangrijke schakel waar je intensief meewerkt met scrum. Het voorkomen van bugs in de programma's en het bevorderen van gebruiksvriendelijkheid voor eindklanten zijn voor jou een uitdaging en geeft voldoening

Bekijk vacature »

APEX Ontwikkelaar in een team van Oracle Developer

Bedrijfsomschrijving Wij zijn op zoek naar een APEX Ontwikkelaar om onze opdrachtgever in Den Haag te versterken. In deze rol zul je verantwoordelijk zijn voor het ontwikkelen en onderhouden van de front-end van onze applicaties met behulp van Oracle Application Express (APEX). Je werkt aan zowel inhouse als externe projecten. De sfeer binnen het Oracle team is gemoedelijk en men probeert elkaar te helpen én van elkaar te leren. Zo ontstaat er een prettige en plezierige werksfeer waar ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling en groei. Er wordt gewerkt met de meest nieuwe technologieën waardoor je kennis up-to-date blijft. Het bedrijf

Bekijk vacature »

Medior Front-end Developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als Medior Front-end Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Onze klantenkring is groot en divers, dat vraagt om flexibiliteit van jou. Tegelijkertijd betekent dit dagelijks nieuwe dingen leren én dat geen werkdag hetzelfde is. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling waarbij iedereen welkom is, zowel

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Software Developer

Dit ga je doen Je bent verantwoordelijk voor de warehouse applicatie die een integratie heeft met de PLC laag; Je ontwikkelt in C#/.Net; Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van interfaces en het visualiseren van componenten; Je denkt mee over het design voor business oplossingen; Je bent verantwoordelijk voor het testen van de gebouwde oplossing. Hier ga je werken Voor een internationale organisatie in de transport zijn wij momenteel op zoek naar een Software Developer. Ze zijn wereldwijd de grootste speler en lopen voorop met het automatiseren van alle processen van de warehouses. Op dit moment wordt er nog gebruik

Bekijk vacature »

Software Developer .NET

Functie omschrijving .NET developer gezocht! Wij zoek op zoek naar een .NET Developer die zich niet uit het veld laat slaan voor een software bedrijf in de regio Veenendaal. Je gaat in deze functie aan de slag met het door ontwikkelen van bestaande producten en het ontwikkelen van nieuwe producten. Dit bedrijf ontwikkeld SaaS applicaties die zowel intern als extern gebruikt worden. Verder bestaat je functie uit: Het ontwikkelen en bouwen van webapplicatie, mobiele applicaties en websites vallen onder jouw verantwoordelijkheden; Werken met onder andere .NET, C#, HTML/CSS, Javascript en MSSQL/Oracle Databases; Hierin werk je samen met andere developers en

Bekijk vacature »
Berta Pappens

Berta Pappens

09/03/2023 17:35:33
Quote Anchor link
Hallo ,

In mijn listing staat er in het veld lg (varchar(25)) -001.56984
Daarna wil ik hem weergeven in text file en dan plaats hij 1.56984
Alle andere velden zij goed, blijkbaar waar er -00 staat laat hij dat weg.
Dit komt uit een array, en wordt weergegeven via $values['lg'] en hier laat hij dus de -00 weg.

Kan mij iemand zeggen hoe dit komt AUB.

Dank bij voorbaat

Mvg
 
PHP hulp

PHP hulp

10/05/2024 22:29:31
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

09/03/2023 18:13:06
Quote Anchor link
Laat je relevante code eens zien? Want blijkbaar vindt daar ergens een bewerking plaats.
Aan de database ligt het niet, want je slaat het als tekst (varchar) op, en dan reken je er niet mee.

Waarom sla je het niet op als DECIMAL(10, 5)?
Gewijzigd op 09/03/2023 18:13:40 door - Ariën -
 
Berta Pappens

Berta Pappens

09/03/2023 18:16:38
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
echo "<wpt lat=\"".$values['bg']."\" lon=\"".$values['lg']."\">\r\n";
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

09/03/2023 18:23:46
Quote Anchor link
Laat eens zien waar $values vandaan komt.
 
Berta Pappens

Berta Pappens

09/03/2023 18:28:56
Quote Anchor link
Dit komt uit mijn listpage uit phprunner.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

09/03/2023 18:39:13
Quote Anchor link
Lekker duidelijk maar weer.
Gewijzigd op 09/03/2023 18:40:14 door - Ariën -
 
Berta Pappens

Berta Pappens

09/03/2023 19:45:45
Quote Anchor link
Ariën,

Heel erg bedankt , ik heb het via een andere weg opgelost.
Maar eigenlijk zou ik dit willen weten waarom dit niet juist weergegeven wordt.

Nogmaals bedankt
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

09/03/2023 19:50:50
Quote Anchor link
Daarom is het wel handig om concreet te reageren met informatie waar wij wat mee kunnen.

"Dit komt uit mijn listpage uit phprunner"
Dit zegt ons weinig. Dus wees gewoon concreet.
 
Jan R

Jan R

09/03/2023 19:57:31
Quote Anchor link
tag wpt? nog nooit van gehoord. Staat ook niet in https://www.w3schools.com/TAGS/default.asp
 
Berta Pappens

Berta Pappens

09/03/2023 19:59:41
Quote Anchor link
Arien,

Ik gebruik phprunner voor mijn database, die php listings worden daaruit opgemaakt, deze zijn zeer groot.
Je kan op deze listing zelf bijkomende progjes maken om eventueel een export te doen.
Dus wat doe ik zie je hieronder :
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
$b=0;
$a=0;
$c=0 ;
$d=0;
$e=0;
$f=0;
$x=0;
$y="";
$z="";

$breedte=$data["Breedtegraad"];
$lengte=$data["Lengtegraad"];
$x= strlen("$lengte");


$a=substr($breedte,1,2);
$b=substr($breedte,6,6);
//$d=substr($lengte,1,2);
//$e=substr($lengte,5,6);

if (strlen($data["Lengtegraad"])== 12)
{
$e=substr($lengte,6,6);
$d=substr($lengte,1,2);
}
if (strlen($data["Lengtegraad"])>= 13)
{
$e=substr($lengte,7,6);
$d=substr($lengte,1,3);
}

intval($e);
intval($b);
$c=$b/60;
$f=$e/60;
$z=substr($data["Breedtegraad"],0,1);

if ($z=="S")
{
$data["bg"]= "-".$a.".".substr($c,2,6) ;
}
else
{
$data["bg"]= $a.".".substr($c,2,6) ;
}

$y=substr($data["Lengtegraad"],0,1);
if ($y=="W")
{
$data["lg"]= "-".$d.".".substr($f,2,6) ;
}
else
{
$data["lg"]= $d.".".substr($f,2,6) ;
}
[/Code]

dit wordt in een array geplaatst .
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

09/03/2023 20:41:44
Quote Anchor link
Vanwaar het halve alfabet als variabelen, en niet iets wat duidelijk aangeeft wát het doet?

Zet eens een echo $lengte na je if-statements en je ziet wat er in het script gebeurt.
 
Ad Fundum

Ad Fundum

09/03/2023 21:42:11
Quote Anchor link
Ik denk dat hier een stukje miscommunicatie speelt. PHPRunner is een commercieel product van XLineSoft. Het is een RAD-tool om websites mee te maken vanuit data(bases) door zo min mogelijk - of helemaal niet - zelf te programmeren ('low code').

PHPHulp is een community van PHP-programmeurs van beginner tot professioneel, die zich inzetten om kennis over PHP te verspreiden, waarbij het juist wel de bedoeling is dat je zelf programmeert.

Je kunt niet van de vrijwilligers hier verwachten dat wij de support van een commercieel product op ons nemen. Wij kunnen in dit geval zelfs geen kennis hebben van hoe PHPRunner werkt, omdat het geen open source is. De broncode is niet vrijgegeven en wij hebben geen idee wat precies de bedoeling is. Wij begrijpen niet het hoe en waarom van de PHP code die PHPRunner genereert. We kunnen hooguit een ander helpen om PHP code an sich beter te begrijpen.

Dat gezegd hebbende, kan je het volgende doen in PHP:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php
$values
['lg'] = '-001.56984';
print 'Als tekst: ' . $values['lg'] . PHP_EOL;
print 'Als getal: ' . floatval($values['lg']) . PHP_EOL;
?>


In je reactie van 09/03/2023 18:16:38 geef je aan dat er een <wpt> -tag van gemaakt wordt. Dit is geen standaard HTML5-tag (HTML5 is de standaard voor webapplicaties), al is HTML5 wel uit te breiden met eigen tags. Vermoedelijk gaat het hier om iets specifieks van PHPRunner, waarvoor je het beste terecht kunt bij XLineSoft.
 
Berta Pappens

Berta Pappens

10/03/2023 09:26:15
Quote Anchor link
alvast bedankt heren, ik zal dit opnemen
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.