weet niet hoe (Checkbox)

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

C#.NET developer

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een gepassioneerde Full Stack C#.NET Software Developer. Als Software Developer ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je werkt samen met andere ontwikkelaars en engineers om de sensoren in machines uit te lezen en deze data om te zetten in management informatie voor jullie klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Testen en valideren van de ontwikkelde software. Ontwikkelen en onderhouden van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je gaat aan de slag met diverse technologieën en frameworks. Denk hierbij aan C#, JS frameworks, HTML, CSS, TypeScript,

Bekijk vacature »

Team Lead/ Lead developer gezocht (Hands-on, PHP,

Functie Als Team Lead ben je de leider van één van de ontwikkelteams binnen de organisatie. Je leidt als lead developer een goed draaiend team dat werkt aan complexe en duurzame applicaties en API’s. Vanuit je kennis en ervaring ben je in staat het grote plaatje te blijven overzien, en kritisch mee te denken over bijvoorbeeld de architectuur, maar ook de algehele aanpak binnen het project. Je laat je team niet alleen technisch goed functioneren maar ben ook betrokken bij het menselijke aspect. Zo weet jij je collega’s te motiveren en begeleiden in hun dagelijkse werk. Buiten het team ben

Bekijk vacature »

Senior .NET developer

Functie Als Senior .NET ontwikkelaar ga jij aan de slag in ons Research & development team. Ons team bestaat uit 17 collega’s! Wij zijn momenteel druk bezig met het opzetten van een geheel nieuwe architectuur voor een nieuw product. Hierbij maken wij o.a. gebruik van VS2022 en .NET 6.0. Jouw functie is dan ook voornamelijk backend georiënteerd bij ons. Aangezien wij meetapparatuur ontwikkelen voor de chemische industrie is het ook erg belangrijk om kwalitatief hoogwaardige software te ontwikkelen voor de besturing hiervan. Verder ben jij verantwoordelijk voor het designen, implementeren en testen van nieuwe features. Ook zorg jij voor toekomstbestendige

Bekijk vacature »

Front-end developer (Medior/Senior)

Functie Het front-end team bestaat momenteel uit 4 collega’s en is hard aan het groeien! Samen leveren jullie een essentiële bijdrage aan de applicaties die ze voor hun klanten realiseren. Je werkt in het front-end team samen met de back-end teams en product owners om te zorgen dat de applicaties een fijne gebruikerservaring opleveren. Jouw expertise zorgt ervoor dat de juiste keuzes gemaakt worden qua techniek en ontwerp, van back-end tot aan gebruiker. In samenspraak met je team bepalen jullie de beste keuze voor techniek. Ook is er altijd ruimte om nieuwe technieken te ontdekken. Eisen • Je hebt gedegen

Bekijk vacature »

Software Developer C# .NET

Functie omschrijving Software Developer C# .NET gezocht voor een dynamische organisatie! Ben jij net afgestudeerd of toe aan een volgende stap in je maatschappelijke carrière? Lees dan snel verder! Wij zijn op zoek naar een Software Developer die klaar is voor een nieuwe uitdaging en die een organisatie in de regio Houten wil versterken. Je werkt in deze functie aan verschillende projecten en gaat vaak op bezoek bij klanten. In deze functie kun je een grote mate van uitdaging, diversiteit en verantwoordelijkheid verwachten. Bedrijfsprofiel Waar kom je te werken? Je komt te werken bij een organisatie dat gespecialiseerd is in

Bekijk vacature »

Developer

Functie omschrijving Gaat jouw hart sneller kloppen van software developen in C#.NET? Voor een softwarebedrijf in regio Den Bosch zijn wij op zoek naar een C# programmeur. Lees snel verder! Wat ga je doen? Je gaat werken met C# en ASP.NET MVC Framework om onder meer webapplicaties, webshops en websites te ontwikkelen. Je optimaliseert de bestaande software en helpt mee aan het automatiseren van bedrijfsprocessen. Je gaat samen met je collega's de juiste oplossing op basis van de wensen van de klanten uitwerken tot een mooi product. Bedrijfsprofiel Het ontwikkelen van softwareoplossingen en kantoorautomatiseringen is waar dit bedrijf voor staat.

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als .NET ontwikkelaar ga jij aan de slag bij een van onze klanten actief in de High Tech Industrie. Onze klanten zijn voornamelijk gelokaliseerd in de omgeving van Eindhoven. Wij zijn erg selectief als het gaat om de projecten die wij accepteren en richten ons dan ook alleen op innovatieve en complexe projecten. Omdat onze klanten voornamelijk gespecialiseerd zijn in de machinebouw, werk jij ook vaak dicht tegen de machines aan. Ons team bestaat momenteel uit Embedded engineers, IOT developers en Cloud engineers. Wij werken voornamelijk aan Microsoft projecten waar er gebruik wordt gemaakt van WPF, UWP, .NET Core

Bekijk vacature »

Fullstack Software Developer

Bedrijfsomschrijving Functieomschrijving Java ontwerpen, bouwen en testen (T-shaped). Als senior ontwikkelaar ben je bekend in zowel de back-end als de frontend van een applicatie. Angular, Continious Delivery / Integration. Een ervaren iemand die de leiding kan nemen, een weg vindt in nieuwe situaties, en in oude applicaties. Initiatiefrijk, bekend met de (technische) omgevingen die we bij duo gebruiken, niet te beroerd om collega’s te helpen. Als senior programmeur in staat om op te treden als lead programmeur. Ondersteunt de testers bij de testautomatisering en minder ervaren programmeurs bij dagelijks werkzaamheden. Dit laatste met name op het gebied van Angular. Achtergrond

Bekijk vacature »

Back end developer Digital agency

Functie Heb jij altijd al eens bij een bedrijf willen werken waar jij géén nummertje bent, die alleen maar uitvoerend werk doet? Dan zou je hier perfect passen! Tuurlijk, je werkt aan projecten voor grote of kleine bedrijven… Het enige verschil hier is, jouw mening telt hier écht. Jouw inbreng wordt gewaardeerd, serieus genomen en gebruikt. En vergeet niet, je werkt niet alleen aan deze projecten. Er werken in totaal ruim 20 developers en designers, onderverdeeld over 3 development teams. Voornamelijk bestaande uit Medior en Senior developers, die samen voor een inspirerende en ambitieuze omgeving zorgen. Hun visie is namelijk

Bekijk vacature »

Software Developer

Functie omschrijving Veel begeleiding en de kans om je verder te ontwikkelen als software developer. Dat kunnen wij jou bieden bij deelname aan deze leuke traineeship. Je krijgt een mentor toegewezen die jou alle kneepjes van het vak leert. Heb jij al wat ervaring als software developer? Daar worden wij heel blij van! Lees snel verder! Bedrijfsprofiel Als software developer neem je deel aan een trainings programma in de omgeving van Haarlem waar je persoonlijk wordt begeleidt, zodat je alle kneepjes van het vak leert. Aan de hand van jouw kennis en ervaring krijg je een persoonlijk opleidingstraject. Je gaat

Bekijk vacature »

.NET developer

Wat ga je doen als Full stack .NET developer Microsoft 365? Je stelt je op als sparringpartner voor het team en PO over toekomstige functionaliteiten, architectuur en mogelijke nieuwe producten. Je bent mede-verantwoordelijk voor het vertalen en omzetten van een user story in een passend technisch design. Je implementeert functionaliteiten op basis van een technisch design en user story. Je bent mede-verantwoordelijk voor het beheer van Azure DevOps, waaronder het beheer van GIT, Build Pipelines, Release Pipelines en geautomatiseerde testen. Hier herken jij jezelf in Hbo werk- en denkniveau of hoger aangevuld met relevante certificeringen en/of cursussen; Minimaal 3 jaar

Bekijk vacature »

Applicatie ontwikkelaar

Functie omschrijving Zelfstandige applicatie ontwikkelaar gezocht voor familiair bedrijf in omgeving Capelle ad Ijssel Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en zoek jij een informele werkgever waar je zelfstandig kunt werken binnen een leuk IT team, lees dan snel verder want wie weet zijn wij op zoek naar jou! Een deel van jouw werkzaamheden: Onderhouden en ontwikkelen van de IT systemen; Opzetten van Azure Cloud systemen, denk aan interfaces, hardware op de Cloud, webportalen of BI functies; Werken aan scripts binnen verschillende software applicaties, denk aan ERP en CAD; Ontwikkelen en implementeren van MS PowerApps en Power BI.

Bekijk vacature »

Front end developer React

Functie Wij zijn van origine een wordpress bureau, maar sinds 2006 zijn wij dit wel redelijk ontgroeid. Naar mate de jaren verstreken zijn we gegroeid in omvang, maar ook in de complexiteit van opdrachten waarin wij onze klanten kunnen bedienen. Momenteel bestaat onze organisatie uit 4 front end developers, 12 back end developer 3 projectmanagers en een 2 koppig management. Wij zijn een hele informele, bijna familiaire organisatie. Geen strak pak of overhemd, nee gewoon dragen waar jij je prettig bij voelt. De gemiddelde leeftijd ligt tussen de 25 en 30 en wij doen er veel aan om onze hechte

Bekijk vacature »

Oracle APEX Ontwikkelaar (3.500-6.000 euro)

Bedrijfsomschrijving Ben jij een getalenteerde Oracle APEX ontwikkelaar met minimaal één jaar ervaring in het ontwikkelen van Oracle APEX-applicaties? Ben je gepassioneerd over het ontwikkelen van bedrijfskritische oplossingen en wil je werken bij een toonaangevend consultancybedrijf? Dan zijn wij op zoek naar jou! Deze organisatie beschikt over zowel inhouse als externe projecten, maar bovenal over een sterk team en netwerk van opdrachten waardoor jij jezelf verder kunt ontwikkelen. Het team bestaat uit een aantal junior en medior developers, maar vooral uit senioren. De business unit managers binnen het team zijn mensen die hun vak verstaan en zelf als Oracle APEX

Bekijk vacature »
Ralph van der Tang

ralph van der Tang

17/04/2013 11:16:33
Quote Anchor link
hoi,

ik wil mijn checkbox gebruiken om een ja nee waarde te laten weergeven.
het probleem is dat ik niet weet hoe en of het kan.

iemand suggesties.

Mvg ralph
 
PHP hulp

PHP hulp

18/05/2024 10:51:33
 
- Mark -

- Mark -

17/04/2013 11:33:32
Quote Anchor link
Ik neem aan dat je zoiets bedoelt?

Stel je checkbox heeft de naam "weetikveel"

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php

    $weetikveel
= (isset($_POST['weetikveel'])) ? 'Ja' : 'Nee' ;    

?>
 
Ralph van der Tang

ralph van der Tang

17/04/2013 11:36:47
Quote Anchor link
nee de bedoeling is dat de waarde uit de database ja of nee wordt weergegevens aan de hand van de checkbox
 
- SanThe -

- SanThe -

17/04/2013 11:41:40
Quote Anchor link
Dan zal je toch moeten aangeven hoe het in de database staat.
 
Ralph van der Tang

ralph van der Tang

17/04/2013 11:58:01
Quote Anchor link
de database ziet er volgt uit

de tabel heet languages
en bevat de volgende velden:
id(11) pk, AI
iso vchar(5)
language vchar(100)
active int(1)
 
- SanThe -

- SanThe -

17/04/2013 12:03:04
Quote Anchor link
Ik vind je vraag zeer onduidelijk.
Zoiets?
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
    $sql
= "SELECT .. FROM .. WHERE ..=.. ";
    if(isset($_POST['weetikveel'])) $sql .= " AND ..=.. ";
?>
 
Robert Wazzaa

Robert Wazzaa

17/04/2013 12:12:43
Quote Anchor link
hey ralph,

Hoe je dit heel makkelijk kunt doen is een value="1" aan je HTML tag input mee te geven.
Dan kan je een $_POST[""] doen op de checkbox naam, krijg je een 1 terug is hij aangevinkt, krijg je niks terug is hij niet aangevinkt.

Gr. Robert
 
Ralph van der Tang

ralph van der Tang

17/04/2013 12:24:12
Quote Anchor link
dat zou kunnen warren het niet dat de checkbox wordt toegevoegd in javascript
 
Robert Wazzaa

Robert Wazzaa

17/04/2013 12:34:39
Quote Anchor link
Wat is dan precies het probleem?
Want dit moet ook gewoon kunnen met dynamische boxjes.

Plaats anders je scripts eens dat is makkelijker meekijken..
 
Erwin H

Erwin H

17/04/2013 12:36:47
Quote Anchor link
Ralph van der Tang op 17/04/2013 12:24:12:
dat zou kunnen warren het niet dat de checkbox wordt toegevoegd in javascript

Zolang het maar in het form staat dat gepost wordt maakt dat niets uit. Ook dynamische elementen gaan mee.
 
Ralph van der Tang

ralph van der Tang

17/04/2013 12:40:25
Quote Anchor link
javascript
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
<?php
function getSubTab(tab,post)
{

    $.ajax(
    {

        type: "POST",
        data: post,
        url: "<?php echo Settings::$url;?>/"+ReadCookie('lang')+"/admin/"+currentTab+"/"+tab,
        dataType: 'json',
        success: function(data){
            $('#admin_overlay_content').empty().html(data.html);
            $('.admin_bar_overlay_kruimelpad').html('<a>'+currentTab+'</a> &gt; <a>'+tab+'</a>')
        
            if(tab == "tekst overzicht"){
                $('.admin_text_table').sortableTable({
                    pageItems: 10,
                    sortableColumns: Array('tag', 'languages_id','content'),
                    showAllColumns: Array('tag', 'language','content'),
                    colorEven: '#EFEFEF',
                    colorOdd: '#FFF',
                    customHtml: '<td class="td_small"><img src="<?php echo Settings::$url;?>/images/pencil.png" alt="aanpassen" onclick="makeChange($(this).parent().parent().attr(\'id\'))" /></td><td class="td_small"><img src="<?php echo Settings::$url;?>/images/delete.png" alt="verwijderen" onclick="deleteText($(this).parent().parent().attr(\'id\'))" /></td>',    
                },
                {

                    jsonData: data.data
                })                
            }

            if(tab == "tekst bewerken"){
                textareaTinyEvent($('#txt_txtInput'), '');
                
            }

            if(tab == "tag overzicht" ){
            $('.admin_tag_table').sortableTable({
                    pageItems: 10,
                    sortableColumns: Array('id'),
                    showAllColumns: Array('id'),
                    colorEven: '#EFEFEF',
                    colorOdd: '#FFF',
                    customHtml: '<td class="td_small"><img src="<?php echo Settings::$url;?>/images/pencil.png" alt="aanpassen"  onclick="tagChange($(this).parent().parent().attr(\'id\'))"  \></td><td class="td_small"><img src="<?php echo Settings::$url;?>/images/delete.png" alt="verwijderen" onclick="tagDelete($(this).parent().parent().attr(\'id\'))" /></td>'
                },
                {

                    jsonData: data.data
                });        
            }

            if(tab == "tag bewerken"){
            }
            {

                jsonData:data.data
            }
            if(tab == "taal overzicht" ){
            $('.admin_language_table').sortableTable({
                    pageItems: 10,
                    sortableColumns: Array('language', 'active'),
                    showAllColumns: Array('language', 'active'),
                    colorEven: '#EFEFEF',
                    colorOdd: '#FFF',
                    customHtml: '<td><input type="checkbox" onclick="setActive($(this).parent().parent().attr(\'id\'))" value =""></td>'
                },
                {

                    jsonData: data.data
                });
            }

            if(tab == "tekst toevoegen"){
                textareaTinyEvent($('#txtInput'),'');
            }
        }
    });
}

?>
 
Erwin H

Erwin H

17/04/2013 12:46:49
Quote Anchor link
Volgens mij wordt het tijd dat je helder gaat uitleggen wat je nu eigenlijk wilt, anders krijg je vrees ik nooit een antwoord waar je wat aan hebt.
 
Ralph van der Tang

ralph van der Tang

17/04/2013 12:47:46
Quote Anchor link
en dan regel 49 dat stukje gaat het over
en de checkbox staat op r 56

Toevoeging op 17/04/2013 12:51:06:

wat ik wil is het volgende:

nu staat er een veld active in het overzicht met een waarde 0 of 1.

dit veld wil ik weg en in pplaats daarvan wil ik dat de chack box een vinkje heeft bij actief en geen vinkje als deze niet actief is.
 
Kris Peeters

Kris Peeters

17/04/2013 13:05:59
Quote Anchor link
.sortableTable is een jQuery plugin, veronderstel ik.
Waar heb je die gevonden? (Ik lijk andere versies te vinden dan de jouwe; het zou stom zijn om verschillende te verwarren)

En o ja, toon eens hoe je getSubTab() aanspreekt (dus niet de definitie van de functie, maar waar je ze gebruikt.).
Ik ben benieuwd waar variabele tab van komt.
 
Ralph van der Tang

ralph van der Tang

17/04/2013 13:24:49
Quote Anchor link
.sortableTable is idd een jquery plugin.


de gatSubTab() is niks anders dan mijn navigatie in het admin menu
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.