Welke muziek tijdens programmeren?

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Back End Developer .NET

Dit ga je doen Ontwikkelen in C# .NET en werken aan nieuwbouw, uitbouw en onderhoud van de software (die communiceren met 68.000 sensoren, waardoor er meerdere miljoenen berichten per uur verwerkt worden); Samenwerken in Scrum Teams; Meewerken aan verschillende, uitdagende projecten; Werken met nieuwe technologieën en vrijheid krijgen om jezelf te ontwikkelen en door te groeien. Hier ga je werken Je komt als Developer te werken bij een organisatie die gespecialiseerd is in software die real-time wordt gebruikt. De software constateert waar werk moet worden uitgevoerd en de chauffeurs worden met een andere applicatie hierop geattendeerd. Ook wordt er direct

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Onze klant is sinds 2 jaar actief als adviseur en bemiddelaar in de verzekeringsmarkt. Sindsdien proberen zij deze slapende markt flink wakker te schudden. Dit willen zij doen door het bouwen van slimme vergelijkers op hun eigen website en die van partners. Het bedrijf wil continu voorop lopen, zodat consumenten eenvoudig de verzekeringen kunnen vinden die het beste bij ze past. Functieomschrijving Als Front-end Developer werk je aan vergelijkingsmodules die consumenten dagelijks gebruiken bij het vergelijken en afsluiten van verzekeringen. Je vindt het leuk om samen te werken met de product owner, bestaande modules te verbeteren en nieuwe vergelijkers "from

Bekijk vacature »

Software Developer

Functie omschrijving Psst hé jij daar! Op zoek naar een nieuwe uitdaging als developer? Wacht niet langer en reageer direct. In deze functie ga je bij een familiebedrijf werken als developer. Je gaat maatwerk software ontwikkelen met de Microsoft stack. Je gebruikt technieken als C#, ASP.NET en MVC. Je werkt in een leuk team van andere developers. Je krijgt veel vrijheid in je werk en kan flexibel werken. Dagje thuiswerken? Geen probleem! Daarnaast is er veel ruimte om écht mee te denken met het bedrijf en met de klanten. Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de regio van Boxtel. Vanaf

Bekijk vacature »

Medior/Senior Software Developers gezocht in de Ra

Functie Op dit moment staan er posities open voor de volgende functies: Front-end, Back-End & Fullstack software developer. Als Front-End software developer werk je met JavaScript en de bijbehorende technologieën zoals TypeScript, Angular, React, Vue en Svelte. Als Back-End software developer ben je bezig in NodeJS en doe je dit met behulp van AWS, NoSQL, REST en GraphQL. Je krijgt leuke en uitdagende opdrachten met een gemiddelde duur van anderhalf jaar. Hier werk je in een team met andere IT’ers aan het ontwikkelen en verbeteren van software. Je wordt begeleid door een accountmanager die fungeert als jouw aanspreekpunt. Het team

Bekijk vacature »

Laravel Developer

Functie omschrijving Voor een gave organisatie in de buurt van Den Bosch zoek ik een PHP developer. Het is van belang dat je kennis/ervaring hebt met het framework Laravel. Jij gaat in deze functie software applicaties ontwikkelen. Deze software projecten zijn heel divers, en deze organisatie maakt software, van A tot Z. Klanten kunnen in elke sector werkzaam zijn, van profit tot non-profit. Andere taken zijn onder andere: documentatie schrijven over applicaties/uitleg geven over software en applicaties/ klantcontact over bestaande applicaties/applicaties optimaliseren. Bedrijfsprofiel Deze organisatie zit in de regio van Den Bosch en is een klein bedrijf. Er werken circa

Bekijk vacature »

Front-end developer

Functie Jij komt te werken in een team van 5 developers. het product is continue in beweging. Nieuwe en bestaande klanten vragen om vaak nieuwe features. Hierin ben jij zeer belangrijk om te zorgen dat de functionaliteiten goed opgezet worden op technisch vlak. Designs krijg je aangeleverd van een externe partij zodat jij je primair kan focussen op de techniek! Je hebt daarbij alle vrijheid om je eigen creativiteit toe te passen en mee te denken over de gebruikte technieken. Het gezamenlijke doel is een product dat functioneel zeer gebruiksvriendelijk is en het bedrijfsproces van de gebruikers versneld en kwalitatief

Bekijk vacature »

Ambitieuze medior developer

Wat je gaat doen: Heb jij al een paar jaar ervaring als developer maar wil jij naar the next level? In ons NextLevelDev Programma helpen wij jou om de volgende stap te zetten: een mooi programma aan trainingen op het gebied van Java, hippe frameworks, Agile/Scrum, OCP-certificering en optioneel: andere JVM-talen als Kotlin en Scala; Cloud (AWS, Azure, GCP) Soc Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun

Bekijk vacature »

Lasrobot Programmeur

Over de functie Off-line programma’s maken die het beste resultaat bij de lasrobot mogelijk maken De programma’s met behulp van teach verder optimaliseren Proactief meedenken over oplossingen en over de juiste invulling van lasmallen Het lasrobotproces zoveel mogelijk optimaliseren Over het bedrijf Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in de engineering, productie en assemblage van samengestelde plaatwerkproducten en monodelen uit metaal. Onze klant werkt samen met het team aan de mooiste producten van de toekomst. Binnen dit bedrijf staat een sterk team van specialisten op het gebied van industrial design, mechanical engineering, in-house prototyping en all-round projectmanagement. Met daarbij uiteenlopende kennis in

Bekijk vacature »

Front-end Developer vue.js node.js SaaS

Dit ga je doen Het ontwikkelen van nieuwe features die bijdragen aan de groei van de klanten van de organisatie; Je denkt mee over nieuwe innovaties, features en verbeteringen in de applicatiearchitectuur; Je draagt bij aan de continue ontwikkeling van jouw team doordat je elke dag streeft naar het verbeteren van jouw eigen prestaties; Je neemt actief deel aan Scrum meetings en de Frontend Guild. Hier ga je werken Voor een snel groeiend bedrijf de regio Nieuw Vennep zijn wij opzoek naar een ervaren Front-end Developer. De organisatie is actief in de e-commercebranche en ontzorgt haar klanten middels een SaaS-platform.

Bekijk vacature »

Back-end Developer C#

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Ben jij een ervaren back-end developer, die graag in een in-house functie wil werken? Passen de woorden innovatie, programmeren en teamspeler bij jou? Zoek niet verder en lees snel verder. Voor een echt familiebedrijf in de regio van Uden ben ik op zoek naar een back-end developer, die met name kennis heeft van C# en .NET. Jij gaat de interne applicaties verder optimaliseren en nieuwe features ontwikkelen. Verder ga je de volgende werkzaamheden uitvoeren: Ondersteunen gebruikers; Uitvoeren van analyses van de software/applicaties; Maken van functionele ontwerpen en deze door vertalen

Bekijk vacature »

Front-end developer (Angular)

Functie Het team bestaat uit een architect, fullstack developers, app developers, de product owner en projectmanager. Eenieder draagt vanuit zijn discipline bij aan een complete oplossing voor de klant. Uiteraard zul je hierin nauw samenwerken met je collega’s. Jij wordt verantwoordelijk voor de front-end implementatie en fungeert als lead op dit gebied binnen het team. Je kunt helder formuleren, ideeën uitdragen en overbrengen aan je collega’s. Qua technische stack is het vooral van belang dat je ervaren bent met Angular, HTML5, CSS en TypeScript. Verder is ervaring in NgRx, Bootstrap, BEM en Cypress een pré, evenals affiniteit met UX/UI Design!

Bekijk vacature »

Junior Front-End Developer

Je maakt een vliegende start van je carrière, door meteen mee te bouwen aan de digitale oplossingen van Coolblue. Wat doe je als Junior Front-End Developer bij Coolblue? Als Junior Front-End Developer ben je meteen vanaf de start onderdeel van een development team. Je kijkt veel mee met collega’s en volgt trainingen. Op dat moment komt je wil om te blijven leren naar boven. Daarnaast pak je in de sprints ook je eigen stories op om Coolblue iedere dag een beetje beter te maken. Je sterk analytisch vermogen komt dan goed van pas! Ook Junior Front-End Developer worden bij Coolblue?

Bekijk vacature »

.Net ontwikkelaars voor de zorgsector

Bedrijfsomschrijving Voor onze klant in de omgeving van Zwolle zijn wij op zoek naar een ervaren .Net ontwikkelaar, bij voorkeur met ervaring binnen de belangrijkste sector van Nederland, namelijk: de zorgsector. Deze internationale organisatie ontwikkelt software voor de zorgsector. Er werken zo'n 25 medewerkers hard aan een oplossing die gebruikt wordt door heel Nederland. Er heerst een informele sfeer waarbij er altijd ruimte is voor een grapje. Je collega's zijn stuk voor stuk sterke ontwikkelaars vanuit verschillende achtergronden en met verschillende leeftijden. Je komt hier terecht in een organisatie die zich hard inzet om de zorgsector te verbeteren. De mogelijkheden

Bekijk vacature »

Software Developer

Functie omschrijving Heb jij affiniteit met ICT en een WO diploma in de pocket? Dan ben je hier aan het juiste adres. Voor een opdrachtgever in Amsterdam zijn wij op zoek naar kandidaten die (enige) ervaring hebben met Java, Javascript, C of C++. Je zal door middel van trainingen worden opgeleid tot een volwaardige Software Developer. Er wordt tijdens de training natuurlijk veel aandacht besteedt aan de vaktechnische aspecten, maar er gaat ook veel aandacht uit naar jouw persoonlijke ontwikkeling. Bedrijfsprofiel Bij deze opdrachtgever in de omgeving van Amsterdam zoeken ze meerdere enthousiaste kandidaten die hun carrière willen starten met

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 3 4 volgende »

Www JdeRuijterNL

www JdeRuijterNL

04/09/2010 22:09:41
Quote Anchor link
Ik luister meestal Prodigy, naar sta open voor nieuwe dingen.

Laat me weten wat jij luistert als je diep in de code zit.
 
PHP hulp

PHP hulp

10/05/2024 13:59:30
 
Wouter De Schuyter

Wouter De Schuyter

04/09/2010 22:14:24
Quote Anchor link
Hey, ik ook!
Pendulum, The Prodigy.. Vaak elektronische muziek terwijl ik eigenlijk meer iemand ben die naar Sum 41, blink-182, Sugarcult, Billy Talent, A Day To Remember etc luisterd.
 

04/09/2010 22:37:12
Quote Anchor link
Gewoon wat musicbee voorschotelt.
 
Vincent Huisman

Vincent Huisman

04/09/2010 22:53:01
Quote Anchor link
ik neem grooveshark en luister dan gewoon naar de populaire nummers.
 
Niek s

niek s

04/09/2010 22:58:21
Quote Anchor link
538 Party, dat is een combo van:
- Electronisch (bv Swedish House Maffia, die nieuwe is echt goed)
- Apres Ski
- Carnaval

Gewoon het beste dus.
 
- Raoul -

- Raoul -

04/09/2010 22:59:31
Quote Anchor link
Alle nieuwe muziek
swedish house maffia, katy perry, owl city, ..
 
Wouter De Schuyter

Wouter De Schuyter

04/09/2010 23:01:05
Quote Anchor link
KATY PERRY?
Fail :p
 
- Raoul -

- Raoul -

04/09/2010 23:01:36
Quote Anchor link
Ja XD
 
Synaps Framework

Synaps Framework

04/09/2010 23:10:26
Quote Anchor link
Kadaverrap
 
Joren de Wit

Joren de Wit

04/09/2010 23:19:50
Quote Anchor link
Meestal staat gewoon de radio aan. Q-Music, Fresh FM, Decibel of wat dan ook...
 
SilverWolf NL

SilverWolf NL

05/09/2010 01:52:45
Quote Anchor link
Op dit moment "The Nosebleed section", het nieuwe album van Eminem, een nummertje of wat van Buckethead, One X (album) van Three Days Grace, of wat dubstep van youtube. Nogal verschillend ja :P
Gewijzigd op 05/09/2010 01:53:05 door SilverWolf NL
 
Jens V

Jens V

05/09/2010 08:42:26
Quote Anchor link
Als de radio op staat, studio brussel. Anders placebo, linkin park, florence + the machine. Dat soort:) soms ook wel dj-sets. Dat laatste kan leuk zijn als je lang ggeen zin hebt om te kijken welke muziek op te zetten:)
 
Tobias Tobias

Tobias Tobias

05/09/2010 09:48:17
Quote Anchor link
Ik luister vaak via Itunes naar Jazz of Blues, verder vooral 3 inches of blood, equlibrium, volbeat etc.
 
Nicoow Unknown

Nicoow Unknown

05/09/2010 10:33:11
Quote Anchor link
Foo Fighters, Blink 182, Sum 41, Linkin Park, The Offspring, Greenday, Reel Big Fish, NoFX, MXPX.
En nog veel meer,, ook vaak Pink Floyd, Led Zeppelin, AC/DC en dat soort wat oudere muziek.
 
Chris -

Chris -

06/09/2010 13:24:36
Quote Anchor link
FatBoy Slim de laatste tijd, afwisselend Diggy Dex, en tussendoor wat remixes... Prodigy, Dire Straits, Santana, Top 40, Tiesto, House, Air, David Guetta, Dirty Vegas, In Da Club, Ministry of house, UB40.. Heel verschillend dus ;-)
 
Veur Heur

Veur Heur

06/09/2010 13:26:38
Quote Anchor link
Q
 
Joakim Broden

Joakim Broden

06/09/2010 15:42:24
Quote Anchor link
@Nico, Silverwolf, Paradox Goede muziek smaak en dan vooral Three Days Grace en Billy Talent! (Billy Talent ook erg leuk live!)

Verder Iron Maider, Metallica, Dropkick Murphy's, Scrum, Floggy Molly etc etc!
 
- -

- -

06/09/2010 17:38:13
Quote Anchor link
Vaak luister ik muziek uit mijn eigen bibliotheek, zoals Coldplay, Muse, Moby en nog wat andere namen. Maar als ik echt goed bezig wil zet ik een stream van een psycho-trance webradio op (vroeger Philosomatika, maar sinds die verdwenen is Chromanova). Daarmee ben ik direct een stuk productiever :-)
 
Elwin - Fratsloos

Elwin - Fratsloos

06/09/2010 18:31:52
Quote Anchor link
Tobias Witmer op 05/09/2010 09:48:17:
Ik luister vaak via Itunes naar Jazz of Blues

Nico Kaag op 05/09/2010 10:33:11:
ook vaak Pink Floyd, Led Zeppelin en dat soort wat oudere muziek.

Chris Horeweg op 06/09/2010 13:24:36:
en tussendoor wat remixes... Dire Straits, Santana, Top 40, Tiesto, House

Dat dus. :)
En Lounge, Alan Parsons Project, Eric Clapton, U2, RDM, Beukplaat en Blof. :)
En nog veel meer! Zet eigenlijk elke dag wel wat anders aan, maar bovenstaande hebben de voorkeur.
 
Dalando De Zuil

Dalando De Zuil

06/09/2010 18:34:01
Quote Anchor link
Teringherrie. :P
 
Niek s

niek s

06/09/2010 19:08:40
Quote Anchor link
Dalando De Zuil op 06/09/2010 18:34:01:
Teringherrie. :P


Bek dicht.
 

Pagina: 1 2 3 4 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.