Werken bij het gezondste bedrijf van Nijmegen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Chiel Kollenburg

chiel Kollenburg

08/08/2016 19:24:41
Quote Anchor link
Functiebeschrijving
Het team van Adaptics is op zoek naar een PHP-programmeur, tester en projectmanager die onze software mee wilt doorontwikkelen om zo Nederland een beetje gezonder en vitaler te maken. Je vindt het leuk om in een jong en dynamisch team te werken. Je ziet het als een uitdaging om onze eigen software te verbeteren, testen en door te ontwikkelen en een centrale rol te spelen in ons ICT-team.

Adaptics biedt vitaliteit en gezondheidsprogramma's voor bedrijven. Ter ondersteuning van deze programma's hebben we zelf software ontwikkeld om vragenlijsten uit te sturen, rapportages te ontwikkelen, data te beheren, beweeg & voedingsprogramma's aan te bieden in een portaal en deelnemers online te coachen. Je houd je voornamelijk bezig met het programmeren en testen van onze gezondheid- en vitaliteitsoftware en daarnaast krijg je een centrale verantwoordelijkheid in het projectmanagement. Wij programmeren voornamelijk met behulp van PHP, MySQL ook ben je niet allergisch voor een beetje front-end werk. Vanuit het projectmanagement vragen we je overzicht te houden over de software en is het ook van belang dat je nieuwe vragen van klanten in een project kan starten / opzetten. Je neemt zelf het initiatief en hebt een goede toekomstvisie.

Je komt in een team met veel kennis te werken. Je krijgt snel veel verantwoordelijkheden en samen met het projectteam bepaal jij de planning voor nieuwe updates, denk je mee over de toekomstvisie en controleer je of alles netjes wordt geprogrammeerd volgens afspraak. Er hangt een relaxte sfeer binnen het team.

Gewenste vaardigheden en deskundigheid
Ervaring met PHP, MySQL, HTML5 & CSS3;
Innovatief en leergierig;
Projecten managen vind je leuk;
Testen en kwaliteitsbewaking van software vindt je belangrijk en leuk;
Je hebt minimaal 2 jaar ervaring;
Je bent niet op je mondje gevallen en vindt contact leggen met mensen leuk;
Je kan snel schakelen en bent stressbestendig;
Je hebt een proactieve houding, toont graag initiatief, bent doortastend en werkt resultaatgericht;
Je hebt geen 9-tot-5 mentaliteit;
Je bent kritisch naar jezelf

Wij bieden
Adaptics biedt een uitdagende en inspirerende werkomgeving, nieuwe ideeën, leuk en gevarieerd team van collega's. Je wordt goed ondersteund en krijgt een goed inwerktraject en begeleiding.
Salaris afhankelijk van kennis en ervaring range; € 2250,- tot € 3500,- o.b.v. 40u
8% Vakantiegeld
25 Vakantiedagen
Leuke incentives
Flexibele werktijden
Gezellige teamuitjes

Aanstelling: In eerste instantie een contract voor bepaalde tijd van 32 tot 40 uur per week.
Bedrijf gevestigd: Nijmegen

Vragen: Je kan contact opnemen met Chiel van Kollenburg (024-3552579 of [email protected])

Geïnteresseerd? Stuur dan zo snel mogelijk, maar in ieder geval uiterlijk voor 31 augustus jouw motivatie en CV naar [email protected]
 
Er zijn nog geen reacties op dit bericht.



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.