Werken met CASE ... maar hoe ?

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Maarten

Maarten

18/02/2005 16:25:00
Quote Anchor link
Hoi,

In functions.php heb ik DEFAULTLANG gedefined, Iemand zij tegen mij dat je met case een stukje script kan laten uitvoeren als DEFAULTLANG bijv. nl is. maar hoe werk je nou met case ??
 
PHP hulp

PHP hulp

14/05/2024 04:03:17
 
DaeDaluz

DaeDaluz

18/02/2005 16:26:00
Quote Anchor link
ik denk dat die persoon bedoeld met een switch() zie php.net hoe een switch werkt :o
 
Maarten

Maarten

18/02/2005 16:35:00
Quote Anchor link
Dankje wel ik zal eens vaker op php.net kijken ! Het script wat ik aan het maken was is een talen selectie script. En je kunt in config.php kiezen welke taal je wilt :D
Gewijzigd op 18/02/2005 16:35:00 door Maarten
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.