werkt dit

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Java/Kotlin Developer

Java/Kotlin Developer Ben jij een ervaren Java/Kotlin developer met een passie voor het automatiseren van bedrijfsprocessen? Wil je graag deelnemen aan uitdagende projecten bij aansprekende klanten? En ben je op zoek naar een professioneel, ambitieus en dynamisch bedrijf om je carrière verder te ontwikkelen? Kom dan ons team bij Ritense in Amsterdam versterken! Zo ziet de functie eruit: Als Java/Kotlin developer bij Ritense ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van applicaties die bedrijfsprocessen automatiseren, zodat onze klanten slimmer, efficiënter en klantgerichter kunnen werken. Als developer ben je in de lead en zorg je voor de correcte oplevering van

Bekijk vacature »

Back-end developer

Dit ga je doen Development d.m.v. XQuery, JSON/XML en REST API's; Ontwikkelen aan een tof en complex zorgplatform; Koppelingen maken met de NoSQL database; Testen en documenteren van de ontwikkelde functionaliteiten; Samenwerking met andere front- en back-end ontwikkelaars. Hier ga je werken Voor een vooruitstrevende organisatie binnen de zorg in Den Haag zijn wij opzoek naar een Back-end Developer die ervaring heeft met o.a.XQuery en Vue.JS of daarin graag zou willen ontwikkelen. Je zal ontwikkelen aan een tof en complex zorgplatform en koppelingen maken met de NoSQL database. Ook het testen en documenteren van de ontwikkelde functionaliteiten behoort tot jouw

Bekijk vacature »

.NET Developer te Naarden

Bedrijfsomschrijving Voor mijn klant ben ik op zoek naar een .NET Developer om het huidige team te komen versterken. Deze organisatie bevindt zich in de logistieke sector, en zij hebben een eigen ERP systeem ontwikkeld dat zij inzetten ter optimalisatie van de logistieke processen van haar eindklanten. Deze organisatie bestaat inmiddels al ruim 20 jaar, waarbij zij een duidelijke missie hebben, namelijk: het werk van de eindklant makkelijker maken door de systemen die zij leveren. Ze werken over heel de wereld, wat deze organisatie een echte internationale speler maakt. Binnen de organisatie kenmerken ze zich door een dynamische en professionele

Bekijk vacature »

Medior PHP Developer

Bij Getnoticed doen wij wat we leuk vinden, websites bouwen en online marketing. Voor veel van onze klanten doen we dan ook allebei. Wel zo fijn om campagnes te draaien voor conversiegerichte website die in eigen beheer zijn. In onze vestiging in Nederweert zitten onze development afdelingen en worden de websites gebouwd. Op dit moment zijn we op zoek naar jou: dé PHP/Back-end developer die net als wij, het hoofd boven het maaiveld durft uit te steken! In het kort Even een paar punten die omschrijven wat deze toffe baan inhoudt: Het bedenken van nieuwe functionaliteiten Het verbeteren van het

Bekijk vacature »

Frontend Developer Vue Nuxt HBO Javascript

Samengevat: Deze werkgever levert elke dag betere digitale gebruikerservaringen. Ben jij geschikt als frontend Developer? Heb je ervaring met Vue en Nuxt? Vaste baan: Front-End Developer HBO €3.100 - €4.600 Zij bieden opdrachtgevers een complete dienstverlening op gebied van ontwerpen en ontwikkelen van websites, zoekmachine optimalisatie, online adverteren, content marketing en conversie verbetering. Zij werken met een eigen ontwikkeld CMS. Bij bij hun werk je aan onze eigen bedrijfsapplicaties. Je ontwikkelt met ons de meest nieuwe software. Wij blinken uit als het gaat om de inzet van technologie. Deze werkgever staat open voor elke nieuwe trend. Onze systemen zijn groot

Bekijk vacature »

SAP Integratie Ontwikkelaar

Ben jij ambitieus in de verdere ontwikkeling van SAP binnen HANOS, en heb je kennis van SAP PI, CPI (SAP integration suite) en of andere middleware tooling? Dan ben jij mogelijk onze nieuwe SAP Integratie (middleware) Ontwikkelaar! Lees snel verder en solliciteer! Wat ga je doen? Als SAP Financieel Consultant ben je, als deel van een gedreven team van interne SAP consultants, de schakel tussen de gebruikersorganisatie en ICT. Je draagt proactief bij aan een optimale aansluiting van de SAP-functionaliteit (een applicatielandschap met o.a. Suite on HANA, Fiori, Hybris, C4C en BO), op de bedrijfsprocessen. Verder ondersteun je de HANOS

Bekijk vacature »

Back-end programmeur

Functieomschrijving Heb jij kort geleden je MBO of HBO ICT in ontvangst mogen nemen? Of ben je klaar voor een nieuw hoofdstuk in jouw carrière? Voor een uitdagende werkgever in de regio van Tilburg zijn wij op zoek naar een ambitieuze back-end programmeur met affiniteit met MS Acess. Samen met een enthousiast team ben je verantwoordelijk voor het bouwen van maatwerk software voor hun klanten. Je hebt kennis of ervaring van SQL, Maar affiniteit met MS Acess is nog belangrijker. Je bent sociaal naar klanten en flexibel ingesteld. Je denkt altijd in kansen en gaat graag de uitdaging aan. Verder

Bekijk vacature »

Laravel developer

Zie jij mogelijkheden om onze tooling technisch te verbeteren en uit te bouwen? Over Jobmatix Jobmatix is een innovatieve en internationale speler op het gebied van jobmarketing. Onze jobmarketing automation tool helpt organisaties bij het aantrekken van nieuw talent door vacatures digitaal, geautomatiseerd en op een efficiënte manier te adverteren en onder de aandacht te brengen bij de doelgroep op 25+ jobboards. Volledig performance-based, waarbij organisaties betalen op basis van cost per click of cost per applicant. Maandelijks wordt onze jobmarketing automation tool al gebruikt door vele directe werkgevers, intermediairs en mediabureaus, waaronder Picnic, Rijkswaterstaat, AdverOnline, Schiphol, DPA, Teleperformance en

Bekijk vacature »

Back-end developer (Magento2)

Functie E-commerce is een ‘’snelle’’ wereld. Om hierin continu voorop te blijven omarmen ze in een vroeg stadium nieuwe technieken. Een webshop is nooit af en kan altijd beter, sneller en efficiënter. Tegelijkertijd hebben ze vanaf hun oprichting altijd vastgehouden aan kwaliteit boven snelheid, en dit loont. Als back-end developer fungeer je als het verlengstuk van hun klanten. Technisch complexe zaken pak je met liefde op, en hierin werk je samen met o.a. front-end developers en designers. Klanten verwacht hierin kwaliteit van het hoogste niveau en een proactieve, meedenkende rol bij het maken van zowel technische als strategische keuzes. Ga

Bekijk vacature »

Als PHP developer (Symfony) bijdragen aan betere z

Functie Als Medior/Senior PHP developer wordt er een mate van zelfstandigheid verwacht, maar ook dat je goed in een team kunt opereren waar kennis wordt gedeeld en er bijvoorbeeld codereviews plaatsvinden. Kwaliteit staat voorop, mede hierom werken ze bijvoorbeeld zonder echte deadlines in hun sprints. De SaaS-applicatie wordt volledig ontwikkeld in PHP en Symfony. De module bestaat uit een stuk informatie verrijking en intelligentie wat resulteert in een medische check. De logica wordt daarom in de code geïntrigeerd. Je bent onder andere bezig met complexe databases waar meer dan 80.000 medicijnen op verschillende niveaus in staan, die maandelijks worden geactualiseerd.

Bekijk vacature »

Senior Java Developer

Als Senior Java Developer bij Sogeti ben je onderdeel van onze toonaangevende community die bestaat uit ruim 100 gepassioneerde Java professionals. In teamverband lever je mooie prestaties. Daarmee draag je aan bij de meerwaarde die wij leveren aan onze top-opdrachtgevers. Geen werkdag is hetzelfde! Je bent voortdurend bezig met het oplossen van allerlei complexe vraagstukken binnen bedrijfs kritische systemen voor onze klanten in regio Noordoost zoals DUO, ING, CJIB en Tendernet. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je verder te certificeren in dit vakgebied. We organiseren regelmatig technische Meetups en doen veel aan kennisdeling. Sogetisten hebben plezier in hun werk en

Bekijk vacature »

PHP ontwikkelaar

Functie Met een complex en uitgebreid e-commerce platform, een eigen PIM-systeem en eigen scan applicatie – krijg jij dagelijks te zien hoe jouw werk gebruikt wordt door miljoenen gebruikers. En we staan qua development pas in de startblokken, aangezien er nog meerdere projecten op de plank liggen te wachten! Ons huidige development team bestaat uit 8 programmeurs. Er wordt dagelijks gereflecteerd op geschreven code, Scrum taken en kennisdelen onderling is een must. Onze voertaal binnen ons team is Engels, dit omdat wij twee internationale collega’s hebben. Ons huidige “IT Landschap” bestaat voornamelijk uit allerlei losse onderdelen die individueel, maar ook

Bekijk vacature »

Lead developer

Functie Als lead developer wordt jij verantwoordelijk voor een van onze development teams. Samen met de Software Architect bewaak jij de kwaliteit en uitvoering van onze complexe vraagstukken. Daarnaast ben jij verantwoordelijk voor het inschatten, designen en ontwikkelen van middelgrote tot grote veranderingen in de software. Ook coördineer jij het proces rondom complexe technische vraagstukken. Verder bestaat jouw takenpakket uit het volgende: – Het aansturen van jouw development team; – Het begeleiden van Junior Software Engineers; – Het maken van technische analyses m.b.t. nieuwe aanvragen en het tijdsbestek inschatten voor de uitvoering hiervan; – Het uitvoeren van de ontwikkeling van

Bekijk vacature »

Als Front-end developer samenwerken met de beste c

Functie Momenteel zijn we voor één van de projecten bij hun key partner, een voorloper in de energiesector, op zoek naar gedreven Front-end developers. Ze nemen de lead in dit project en werken uitsluitend met vooruitstrevende technologieën. Ze verwachten dat de technologie die hier wordt ontwikkeld uiteindelijk door veel meer grote corporates, in verschillende sectoren zal worden toegepast. Dit is dan ook een heel uitdagend project om aan mee te gaan werken. Het team bestaat o.a. uit User Experience designers, Data Scientists en Software Engineers. De consultants en ontwikkelaars werken volgens de Design Thinking methode waarbij de eerste stappen van

Bekijk vacature »

Back end developer Onderwijssoftware

Functie Als back end developer kom jij terecht in een klein, maar hecht team bestaande uit 5 andere developers (waarvan 2 senioren, 2 medior en 1 junior). Met de gezamenlijke missie om “ieder kind te helpen met onze software” wordt er dagelijks gepassioneerd en hard gewerkt aan ons in-house ontwikkeld platform. Deze software is gebaseerd is op AI, machine Learning en wetenschappelijke inzichten. Dagelijks zul jij werken met onze high traffic webapplicatie. We hebben ruim 300.00 gebruikers en meer dan 2 miljard records waar je te maken mee krijgt! Verder zul jij je bezighouden met: – Het ontwikkelen van hoogwaardige

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Willem van weesenbeek

willem van weesenbeek

21/12/2007 14:31:00
Quote Anchor link
werkt dit

als de datum is verstreken word de database automatisch geleegd en zal gastenboek worden weergegeven

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
<?php
if($var_duur['eind'] > $row_now['NOW()']){
include('gastenboek.php');
elseif ($sql = 'TRUNCATE TABLE `Admin_onderhoud`';)
}
else{
include('onderhoud.php');
}

?>
 
PHP hulp

PHP hulp

18/05/2024 12:51:49
 
W W

W W

21/12/2007 14:39:00
Quote Anchor link
Is de vraag werkt dit?

Probeer het zou ik zeggen :)
 
Jacco Engel

Jacco Engel

21/12/2007 14:40:00
Quote Anchor link
Nee dat werkt niet tenzij je een array element hebt dat NOW() heet
 
Frank -

Frank -

21/12/2007 14:41:00
Quote Anchor link
Waarom zou je dat willen? Ik gooi nooit data weg en er staat mij helemaal niks in de weg. Een database kan echt wel een paar TB aan data opslaan, mocht je genoeg hd's tot je beschikking hebben....

TRUNCATE gebruik je hooguit om testdata weg te gooien, verder gebruik je dit nooit en te nimmer. Wanneer dit in een PHP-script staat, ben je fout bezig, neem je onnodig veel risico's. Het is een hele rare en onveilige constructie.
 
Willem van weesenbeek

willem van weesenbeek

21/12/2007 14:47:00
Quote Anchor link
oke dan zal ik het even aanpassen.





ik krijg een foutmelding:

Notice: Undefined variable: var_duur in /home/weesenbeek/domains/weesenbeek.nl/public_html/gastenboek/index.php on line 1187668352


het gaat erom dat de waardes als het geplande onderhoud is verlopen verwijderd worden zodat je doorverwezen word naar de uiteindelijke pagina

index.php

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
<?php virtual('/gastenboek/Connections/gastenboek.php');
if (!function_exists("GetSQLValueString")) {
function
GetSQLValueString($theValue, $theType, $theDefinedValue = "", $theNotDefinedValue = "")
{

  $theValue = get_magic_quotes_gpc() ? stripslashes($theValue) : $theValue;

  $theValue = function_exists("mysql_real_escape_string") ? mysql_real_escape_string($theValue) : mysql_escape_string($theValue);

  switch ($theType) {
    case
"text":
      $theValue = ($theValue != "") ? "'" . $theValue . "'" : "NULL";
      break;    
    case
"long":
    case
"int":
      $theValue = ($theValue != "") ? intval($theValue) : "NULL";
      break;
    case
"double":
      $theValue = ($theValue != "") ? "'" . doubleval($theValue) . "'" : "NULL";
      break;
    case
"date":
      $theValue = ($theValue != "") ? "'" . $theValue . "'" : "NULL";
      break;
    case
"defined":
      $theValue = ($theValue != "") ? $theDefinedValue : $theNotDefinedValue;
      break;
  }

  return $theValue;
}
}


mysql_select_db($database_gastenboek, $gastenboek);
$query_onderhoud = "SELECT DATEDIFF(eind,NOW())AS verschil FROM Adminonderhoud ORDER BY id DESC";
$onderhoud = mysql_query($query_onderhoud, $gastenboek) or die(mysql_error());
$row_onderhoud = mysql_fetch_assoc($onderhoud);
$totalRows_onderhoud = mysql_num_rows($onderhoud);

mysql_select_db($database_gastenboek, $gastenboek);
$query_duur = "SELECT * FROM Adminonderhoud ORDER BY id DESC";
$duur = mysql_query($query_duur, $gastenboek) or die(mysql_error());
$row_duur = mysql_fetch_assoc($duur);
$totalRows_duur = mysql_num_rows($duur);

mysql_select_db($database_gastenboek, $gastenboek);
$query_now = "SELECT NOW() FROM Adminonderhoud ORDER BY id DESC";
$now = mysql_query($query_now, $gastenboek) or die(mysql_error());
$row_now = mysql_fetch_assoc($now);
$totalRows_now = mysql_num_rows($now);
?>

<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
<head>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8" />
<title>Untitled Document</title>
</head>

<body>

<?php
// Turn off all error reporting
error_reporting(1);

// Report simple running errors
error_reporting(E_ERROR | E_WARNING | E_PARSE);

// Reporting E_NOTICE can be good too (to report uninitialized
// variables or catch variable name misspellings ...)

error_reporting(E_ERROR | E_WARNING | E_PARSE | E_NOTICE);

// Report all errors except E_NOTICE
// This is the default value set in php.ini

error_reporting(E_ALL ^ E_NOTICE);

// Report all PHP errors (bitwise 63 may be used in PHP 3)
error_reporting(E_ALL);

// Same as error_reporting(E_ALL);
ini_set('error_reporting', E_ALL);
?>

<?php
if($var_duur['eind'] > $row_now['NOW()']){
    include('gastenboek.php');
         if ($sql = 'TRUNCATE TABLE `Adminonderhoud`'){
}
else{
include('onderhoud.php');
}
}

?>


<?php
mysql_free_result($onderhoud);
mysql_free_result($duur);
mysql_free_result($now);
?>

</body>
</html>
 
Joren de Wit

Joren de Wit

21/12/2007 14:49:00
Quote Anchor link
Waarom roep je meerdere malen msyql_select_db() aan? En waarom zo vaak error_reporting()?

Waar maak je verder de variabele $var_duur aan?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Joren de Wit
 
Frank -

Frank -

21/12/2007 14:52:00
Quote Anchor link
5x error_reporting() in je script? Alleen de laatste is nuttig, de rest is overbodig omdat deze worden overschreven met volgende instelling.

3 queries op dezelfde tabel lijkt me evenmin nodig, vraag gewoon in 1x de benodigde data op en klaar ben je.

TRUNCATE, zoals gemeld, die gooi je weg. Daar wil je echt geen risico's mee nemen.

Quote:
het gaat erom dat de waardes als het geplande onderhoud is verlopen verwijderd worden zodat je doorverwezen word naar de uiteindelijke pagina
Dan zorg je dat je ergens een status aanpast, die je ergens in de database hebt opgeslagen. Met een simpele UPDATE-query is dat eenvoudig en zonder onnodige risico's te realiseren.

Edit: met andere woorden: Pas zowel de database als het script als de achterliggende logica aan. Bovenstaande aanpak is vragen om (grote) problemen.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Frank -
 
- SanThe -

- SanThe -

21/12/2007 14:52:00
Quote Anchor link
Jacco schreef op 21.12.2007 14:40:
Nee dat werkt niet tenzij je een array element hebt dat NOW() heet

En dit geeft altijd true.
elseif ($sql = 'TRUNCATE TABLE `Admin_onderhoud`';)
 
- -

- -

21/12/2007 14:53:00
Quote Anchor link
Laat maar
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door - -
 
Willem van weesenbeek

willem van weesenbeek

21/12/2007 15:02:00
Quote Anchor link
wat betekend deze foutmelding

Notice: Undefined variable: var_tijd in /home/weesenbeek/domains/weesenbeek.nl/public_html/gastenboek/index.php on line 1187668352

mysql_select_db($database_gastenboek, $gastenboek);
$query_tijd = "SELECT * FROM Adminonderhoud ORDER BY id DESC";
$tijd = mysql_query($query_tijd, $gastenboek) or die(mysql_error());
$row_tijd = mysql_fetch_assoc($tijd);
$totalRows_tijd = mysql_num_rows($tijd);

maar verder werkt het al wel eventjes nalopen het gastenboek word al weergegeven als de datum is verstreken
 
Frank -

Frank -

21/12/2007 15:06:00
Quote Anchor link
Undefined variable: var_tijd

Niet-gedefineerde variabele, een variabele die niet bestaat ga jij wel gebruiken. Dat gaat dus fout.
 
Joren de Wit

Joren de Wit

21/12/2007 15:07:00
Quote Anchor link
Quote:
Undefined variable: var_tijd
Lijkt me vrij duidelijk: 'Ongedefinieerde variabele var_tijd'. Oftewel $var_tijd gebruik je ergens terwijl de variabele niet bestaat...
 
Willem van weesenbeek

willem van weesenbeek

21/12/2007 15:40:00
Quote Anchor link
hij doet het nu maar gastenboek word niet weergegeven

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
<?php
if($row_duur['eind'] < $row_nu['nu']){
    include('gastenboek.php');
}
else{
include('onderhoud.php');
}


?>


alle benodigde bestanden staan in de zelfde map hoe kan ik dit oplossen
 
Joren de Wit

Joren de Wit

21/12/2007 15:42:00
Quote Anchor link
Krijg je een foutmelding?
 
Willem van weesenbeek

willem van weesenbeek

21/12/2007 15:54:00
Quote Anchor link
nee word niets weergegeven

zo ziet de pagina gastenboek.php eruit

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<?php

// Turn off all error reporting
error_reporting(0);

// Report simple running errors
error_reporting(E_ERROR | E_WARNING | E_PARSE);

// Reporting E_NOTICE can be good too (to report uninitialized
// variables or catch variable name misspellings ...)

error_reporting(E_ERROR | E_WARNING | E_PARSE | E_NOTICE);

// Report all errors except E_NOTICE
// This is the default value set in php.ini

error_reporting(E_ALL ^ E_NOTICE);

// Report all PHP errors (bitwise 63 may be used in PHP 3)
error_reporting(E_ALL);

// Same as error_reporting(E_ALL);
ini_set('error_reporting', E_ALL);

?>


<body>
gastenboek
</body>
</html>

[\code]
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door willem van weesenbeek
 
Joren de Wit

Joren de Wit

21/12/2007 15:57:00
Quote Anchor link
Willem, waarom staat daar 5x error_reporting() en ook nog eens een ini_set? Dit kopieer je letterlijk van php.net, maar lees dan ook eens het commentaar dat erbij staat.

En het zijn voorbeelden voor verschillende instellingen! 1x error_reporting zonder die ini_set is meer dan voldoende...
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Joren de Wit
 
Frank -

Frank -

21/12/2007 15:59:00
Quote Anchor link
En van de 5 bovenstaande instellingen, werkt er slechts eentje: de laatste.

De rest doet niks, staat alleen maar een beetje in de weg en zorgt voor onduidelijkheid. Kortom, kies 1 instelling en gooi de rest weg.
 
Willem van weesenbeek

willem van weesenbeek

21/12/2007 16:08:00
Quote Anchor link
heb ik gedaan
 
Joren de Wit

Joren de Wit

21/12/2007 16:11:00
Quote Anchor link
En dan nu verder. Nog steeds een lege pagina? Als je gastenboek.php include kan dat niet, want dan wordt sowieso die html geëchoed. Weet je dus wel zeker dat gastenboek.php geinclude wordt?
 
Willem van weesenbeek

willem van weesenbeek

21/12/2007 16:13:00
Quote Anchor link
ja als ik in de code onderhoud.php en gastenboek.php omdraai geeft hij gastenboek weer.
 
Joren de Wit

Joren de Wit

21/12/2007 16:15:00
Quote Anchor link
Dan gaat er blijkbaar in je if/else statement iets niet zoals jij het verwacht had. Er wordt dus niet voldaan aan je if-statement:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
if($row_duur['eind'] < $row_nu['nu'])
?>
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.