Whear [punt] nl

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Backend Developer Scrummaster .NET

Samengevat: Deze werkgever is een ambitieus internetbedrijf met een passie voor digitale communicatie. Ben jij geschikt als Backend Developer? Heb je ervaring met .NET platform? Vaste baan: Backend Developer / SCRUM Master Scrum HBO WO €3.800 - €6.000 Deze werkgever is een innovatief bedrijf met enthousiaste mensen die jarenlang ervaring hebben met het ontwikkelen internet- en intranetoplossingen. Wij houden van korte lijnen en open en eerlijke communicatie. Wij zetten graag onze jarenlange ervaring in om perfect werkende oplossingen te ontwikkelen. Wij ondersteunen dienstverlenende organisaties bij het ontwikkelen en realiseren van een effectief, adaptief communicatieplatform. Je ontwikkelt met ons de meest

Bekijk vacature »

Software developer

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een Software developer die, veelal fullstack, mee gaat werken aan de ontwikkeling van de producten en zo helpt aan de uitvoering van hun ontwikkelprojecten. Je komt te werken binnen hun development team bestaande uit 6 ontwikkelaars. Ze staan zowel open voor meer junior als medior/senior developers. Je kunt snel veel verantwoordelijkheid krijgen en doorgroeien binnen het bedrijf. Bovendien ben je betrokken bij het bepalen van de product roadmap en de inbreng van (nieuwe) technologieën. De applicaties waaraan je werk worden gebruikt op onderwijsinstellingen door heel Nederland. De tech-stack bestaat voornamelijk uit Laravel (PHP),

Bekijk vacature »

Senior Applicatie ontwikkelaar Java

Bedrijfsomschrijving De IV- organisatie van de Belastingdienst is verantwoordelijk voor en verzorgt de ICT- voorzieningen. Het merendeel van de applicaties wordt op dit moment door de IV- organisatie zelf ontwikkeld, onderhouden en beheerd in het eigen data center. Naast de zorg voor continuïteit op de massale heffing- en inningsprocessen die plaatsvinden binnen een degelijke, stabiele omgeving, wordt er tevens volop gewerkt aan modernisering van het IV- landschap. Dit gebeurt deels intern door gebruik te maken van de expertise die intern aanwezig is, maar ook door het aantrekken van (kant-en-klaar) oplossingen en expertise uit de markt. Functieomschrijving We verwachten van je,

Bekijk vacature »

Back-End Web Developer

As a Back-End Web Developer at Coolblue, you ensure that our webshops work as optimal as possible. How do I become a Back-End Web Developer at Coolblue? As a Back-End Web Developer you work together with other development teams to make our webshop work as optimal as possible and to make our customers happy. Although you are a PHP Developer, you also feel confident with setting up microservices in Typescript or are open to learning this. Would you also like to become a PHP Developer at Coolblue? Read below if the job suits you. You enjoy doing this Writing pure

Bekijk vacature »

Full stack developer

Functie Binnen een ontzettend stimulerende werkomgeving kom jij te werken in een software team van 14 developers. Met ontzettend stimulerend bedoel ik een modern pand, wat voorzien is van alle nodige soft- en hardware, zodat jij jouw werk goed kan uitvoeren. Daarnaast zitten ze in een bos, waardoor je in een groene omgeving rustig kunt werken. Het team bestaat uit front end, back end en full stack developers. Jij krijgt dus de keuze hier waar jij jezelf het liefst op zou richten, maar de voorkeur gaat uit naar back end. Er wordt hier Scrum (agile) gewerkt in multidisciplinaire teams met

Bekijk vacature »

Traineeship IT regio Amsterdam/Utrecht

Wat ga je doen? Het traineeship begint met een fulltime maand cursussen en praktijkdagen, waarin je de basis van het IT-vak leert op de Shared Servicedesk (SSD). Daarnaast ga je meteen aan de slag voor je eerste certificering! (ITILv4). Je start in een groep met 4 tot 10 deelnemers, waarmee jij gedurende die maand optrekt en je kennis kunt delen. Na het voltooien van de eerste maand ga je direct voor een langere periode aan de slag bij één van onze klanten of blijf je intern bij ons op de Shared Servicedesk. Je bent het eerste aanspreekpunt van de eindgebruikers

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Dit ga je doen Doorontwikkelen van software; Ontwikkelen en testen van nieuwe functionaliteiten; Implementaties van nieuwe functionaliteiten en updates; Verzorgen van technische migraties naar nieuwe frameworks; Verwerken van incidenten. Hier ga je werken Onze klant, gevestigd in de regio Amsterdam, draagt bij aan het verbeteren van de veiligheid en efficiëntie van de Nederlandse infrastructuur door het ontwikkelen van afgemeten software oplossingen. Zo passen zij location intelligence toe om onderhoud en reparaties efficiënt te laten verlopen. Verder zorgen deze systemen dat incidenten zo snel mogelijk worden opgelost. Als Front-end Developer ben jij samen met je team betrokken met het (door)ontwikkelen van

Bekijk vacature »

C# Unity Developer

Functieomschrijving Ontwikkel jij mee door applicaties te bouwen die bijdragen aan het optimaliseren van processen? Voor een erkende werkgever in regio Tilburg zijn wij op zoek naar een Unity C# Developer die graag de uitdaging aangaat! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien: Je bent een luisterend oor naar klanten en vertaalt hun wensen door naar bruikbare software; Je werkt aan innovatieve softwareoplossingen voor het verbeteren en/of vernieuwen van processen; Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van updates/aanpassingen aan de reeds draaiende applicaties. Bedrijfsprofiel Je komt te werken voor een internationale werkgever in regio Tilburg. Samen met een vooruitstrevend team

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Medior/senior Back-end developer wanted!

Functie Because of the growth within the company, we are looking for reinforcement in the devlopmenttean. As a back-end developer you build the company software that helps us with the primary processes. A fun (internal) project in which you continuously develop the software! You will work in a small team, we have daily stand-ups and a scrum session every fortnight, led by our Scrum Master. During these sessions, you get the opportunity to present your ideas and discuss them with your fellow developers and the Product Owner. Within the development teams, we use Trello, Gitlab, Jiira, Confluence and Boockstack. They

Bekijk vacature »

Anaplan Developer

Dit ga je doen What are you going to do: Picking up Stories: Design planning had, how are we going to build it in Anaplan; Talking to the end user to build a forecasting model; Having contact with the data team about which data is needed; Being able to convert an Excel sheet into a 3, 4 or 5 dimensional modeling environment; Giving knowledge sessions about Anaplan; Solving incidents; Making instructional videos on how teams should read forecasts; Writing blogs about forecasting. Hier ga je werken We are looking for an Anaplan Builder to deliver end-to-end solutions within a big

Bekijk vacature »

SQL Developer

Functie omschrijving Altijd al willen werken bij een snelgroeiend bedrijf, actief in de logistieke sector? Dit is je kans! Ik ben op zoek naar een ervaren SQL Developer in de omgeving Tilburg. Dit bedrijf is gespecialiseerd in in de ontwikkeling van software en maatwerk oplossingen voor het automatiseren van logistieke processen. Klanten zijn o.a. BOL en andere grote distributiecentrums. Jouw taken worden vooral: Verantwoordelijk voor ontwikkelen van stored procedures, voor snelle afhandeling van data; Optimalisatie van de SQL query's en T-SQL query's; Jij gaat je bezig houden met ontwerpen, ontwikkelen en optimaliseren van de MS SQL Databases; In deze functie

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar

Functie omschrijving Voor een echt familiebedrijf in de omgeving van 's-Hertogenbosch ben ik op zoek naar een Software Developer. Jij gaat in de functie van Software Developer werken met C# en .NET framework Jij gaat maatwerk software ontwikkelen en softwareoplossingen creëren. Daarnaast optimaliseer je de bestaande software. Oplossingen waar de klant echt iets aan heeft, jij krijgt er energie van op dit te realiseren. Je gaat werken in een Microsoft omgeving(ASP.NET) en gebruikt daarnaast C# en MVC. Samen met het huidige IT team binnen deze organisatie verwerk je de wensen van de klant tot een (eind)product. Bedrijfsprofiel Deze organisatie is

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack Java developer

Dit ga je doen Start jij op 7 augustus bij de Experis Academy dan kickstart jij jouw IT-carrière! We leiden je op tot een gewilde Full Stack Java Developer met alle kennis en vaardigheden die nodig zijn om de arbeidsmarkt te betreden. Wat kun je verwachten, hoe zit een dag in het leven van een Trainee eruit? Periode 1 Als Full Stack Java Developer Trainee volg je vanuit huis een op maat gemaakte onlinetraining die in het Engels wordt gegeven. De tijd die je kwijt bent aan het volgen van de training kun je vergelijken met een fulltime werkweek. In

Bekijk vacature »

Front-end (Angular) developer

Functie Om bovenstaande ambities waar te kunnen maken zijn ze op zoek naar een Front-end (Angular) developer. Het it-team bestaat momenteel uit de IT Manager, 2 back-end developers, 1 fullstack developer, 1 designer en een DevOps engineer. Ze zijn dus op zoek naar professionals die autonoom en gedisciplineerd aan de slag gaan, en bij aanvang als enige developer met hun Front-end applicaties aan de slag gaat. Wel hebben ze de ambitie om hier snel een 2e developer bij te vinden die jij dan ook zal kunnen aansturen/begeleiden. Je zult aan de slag gaan met het doorontwikkelen van hun bestaande UI

Bekijk vacature »
- Raoul -

- Raoul -

02/01/2012 23:59:10
Quote Anchor link
Wat vinden jullie er van?
Graag kritische meningen.

www.whear.nl
Gewijzigd op 03/01/2012 10:57:04 door Chris -
 
PHP hulp

PHP hulp

15/05/2024 23:47:00
 
Wouter J

Wouter J

03/01/2012 00:21:08
Quote Anchor link
Link is altijd wel handig... (zodat we kunnen klikken)

DESIGN
- Wolkjes op achtergrond zijn overdreven 3D. Wolkjes zijn niet plat, en in de werkelijkheid zie ik nooit 3D wolkjes. Haal dat dus gewoon weg.
- Kan aan mij liggen, maar ik zie totaal geen navigatie? (alleen als ik ingelogd ben?)
- Professionele marguee bovenin vind ik onrustig. Maak hier een langere balk van, zodat je er meer tegelijk ziet en doe het iets rustiger.

SYSTEEM
- Geen registratie mail bij registratie, je gaat er maar vanuit dat de gebruiker het juiste email adres intypt en niet die van een ander?

CODE
- Plaats Content-Type meta tag altijd direct na <head>. Want IE wil dit binnen x aantal regels vanaf het doctype zien, en met en titel ertussen haal je dit niet.
- Laad JS scripts altijd vlak voor </body>, je hebt dan geen problemen met 'DOM not ready' en je pagina laadt sneller.
- Gebruik altijd een jQuery local fallback bij gebruik van CDN's:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<script src="http://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/1.6.2/jquery.min.js" type="text/javascript"></script>
<script src="http://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jqueryui/1.7.1/jquery-ui.min.js" type="text/javascript"></script>
<script>window.jQuery || document.write(unescape('%3Cscript src="js/libs/jquery.min.js'>%3C/script>')); // jQuery local fallback naar js/libs/jquery.min.js
window.jQuery.ui || document.write(unescape('%3Cscript src="js/libs/jquery-ui.min.js'>%3C/script>')); // jQuery UI local fallback naar js/libs/jquery-ui.min.js

- Als je toch jQuery gebruikt, waarom dan geen jQuery Mobile voor de mobile pagina?
- Geen inline style gebruiken in je HTML, zet dit in je stylesheet
- Geen inline JS gebruiken als je jQuery tot je beschikking hebt
- Die shoutbox is eigenlijk een lijst met berichtjes. Elk berichtje is dus een lijst item, je begrijpt waar ik naartoe wil gaan dit hoort opgemaakt te worden met <ul> en <li> elementen en niet met <div>s.
- De datum hoort niet in een span tag, maar in een <date> of <time> element.

- In je CSS, mis je een global margin/padding reset voor alle elementen in de body (body *).
- Ook kan 'img a' nooit, dus haal dat maar weg.
- Titel horen in h tags. Dus ook de kleine titels onderin.

SEO
- Door shoutbox en veel te veel inline CSS is je HTML/text ratio, een belangrijk punt in SEO, heel erg laag. Want tot mindere resultaten leidt.
- Verdiep je eens in microdata. Dat is heel goed te gebruiken en de toekomst van SEO.
 
- Raoul -

- Raoul -

03/01/2012 00:28:37
Quote Anchor link
Dankjewel voor je commentaar.

Je hebt inderdaad geen navigatie, enkel de balk als je ingelogd bent, dat is de bedoeling.

Ik wou geen enkele javascript voor de mobile page gebruiken (ook zo min mogelijk afbeeldingen), zodat het lekker snel werkt.

<date> en <time>, is dat niet HTML5?

Over die global margin/padding, niet alles moet margin 0 hebben he ;-)

Wat bedoel je met professionele marquee?
 
Arjan -

Arjan -

03/01/2012 00:29:40
Quote Anchor link
Is dit een (slecht) aftreksel van de voormalige blytes website of verbeeld ik mij dit? Of was jij de eigenaar van blytes?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

03/01/2012 00:32:13
Quote Anchor link
Daar zat ik nou net aan te denken. Iets staat me ervan bij dat de Blytes-code overgenomen is.
 
Arjan -

Arjan -

03/01/2012 00:34:45
Quote Anchor link
De layout en het logo doet mij er ook sterk aan denken. google maar eens naar afbeeldingen met de naam blytes....

Om verwarring te voorkomen is het verstandig om een eventuele overname van de website of delen daarvan te vermelden .
Gewijzigd op 03/01/2012 00:36:40 door Arjan -
 
- Raoul -

- Raoul -

03/01/2012 00:40:10
Quote Anchor link
Ik snap niet wat er nu lijkt op Blytes.
Misschien de achtergrond?
 
Arjan -

Arjan -

03/01/2012 00:42:23
Quote Anchor link
En het logo.... en de indeling... het is niet erg als je blytes als inspiratiebron hebt gebruikt maar geef het dan op zn minst aan om geen argwaan te wekken.
Gewijzigd op 03/01/2012 00:42:52 door Arjan -
 
- Raoul -

- Raoul -

03/01/2012 00:51:23
Quote Anchor link
Indeling is totaal niet als Blytes, vind ik zelf.
Enneh, het logo is gewoon een font; Sketch Block ITC.
 
Wouter J

Wouter J

03/01/2012 08:28:55
Quote Anchor link
Internet Verslaafde:
<date> en <time>, is dat niet HTML5?

<date> bestaat niet, was een foutje. En ja <time> is een HTML5 tag. Maar dat maakt niks uit. Je pagina wordt in elk browser door de nieuwste parser gehaald en Googlerobots trekken zich helemaal niks aan van het doctype. Dus een tag uit HTML5 kun je nu al gewoon gebruiken, ookal heb je een XHTML1 doctype.

Internet Verslaafde:
Over die global margin/padding, niet alles moet margin 0 hebben he ;-)

Inderdaad, dat stijl je daarna. Je zet eerst alles op 0 en vervolgens ga je het maken zoals jij het wilt. Waarom? Omdat de browsers allemaal een eigen user agent stylesheet hebben, wat betekend dat de standaard padding per browser kan verschillen.

Internet Verslaafde:
Wat bedoel je met professionele marquee?

De shoutbox, of in elk geval zo noemde je het volgens mij, op de homepagina. Dat blauwe balkje bovenin.
 
Aad B

Aad B

03/01/2012 09:39:01
Quote Anchor link
Een opmerking over je "algemene voorwaarden", ze klinken heel erg amateuristisch en juridisch gezien is zelfs bagger. Definities zijn onvolledig. Als er iets uitgebreid te vinden is op het het net dan zijn het wel algemene voorwaarden dus ga eens op zoek bij de buren.
 
Jens erd

Jens erd

03/01/2012 14:22:10
Quote Anchor link
Een paar kleine punten;
- op het forum wordt \" niet omgezet naar ".
- idem bij het registreren, zie hier
- Het is misschien mooier om de "lucht" op de achtergrond kleiner te maken en de "grond" wat meer zichtbaar te maken. dat maakt het wat minder saai.
- Inderdaad, pas de algemene voorwaarden aan. Gegevens staan er dubbel in, ik zie totaal geen overzicht en het stikt van de spelvauten.

En is er een testaccount?
 
Piet Jansen

Piet Jansen

03/01/2012 14:45:23
Quote Anchor link
Leuk, maar lijkt echt teveel op Blytes. Het logo is gewoon het oude Blytes logo, de kleuren, achtergrond is gewoon zowat nagemaakt...

Voor de rest leuk...
 
- Raoul -

- Raoul -

03/01/2012 14:57:12
Quote Anchor link
Logo word binnenkort aangepast :)
 
Erwin H

Erwin H

03/01/2012 14:59:04
Quote Anchor link
Kijk even naar het verschil tussen "jou" en "jouw". Het is "jouw auto", maar "die auto is van jou". Ik zie het bijna consequent fout gaan op "jouw site".

Verder zie ik in het forum (bij de topic ondertitels) veel zinnen herhaald worden (zoals "hier zit je goed"). Probeer iets creatiever te zijn en af en toe wat andere zinnen te gebruiken.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.