While vraag

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Front-end developer E-Commere

Functie E-commerce is een ‘’snelle’’ wereld. Om hierin continu voorop te blijven omarmen ze in een vroeg stadium nieuwe technieken. Een webshop is nooit af en kan altijd beter, sneller en efficiënter. Tegelijkertijd hebben ze vanaf hun oprichting altijd vastgehouden aan kwaliteit boven snelheid, en dit loont. Als front-end developer heb je een adviserende rol en sta je aan het eindpunt van alles wat met designs te maken heeft. Je overlegt met klanten en collega’s, en zet je in om ideeen om te zetten tot unieke concepten. Je bent het aanspreekpunt voor de klant en bewaakt tevens de planning. Eisen

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Front end developer Zorgplatform

Functie Jij als Front end ontwikkelen zult komen te werken samen met 1 PHP ontwikkelaar, 1 Python developer en een flexibele schil aan ontwikkelaars . Samen ga je ervoor zorgen dat de huidige producten doorontwikkeld worden. De Marketplace is geschreven in PHP Laravel en in de front end React. De roostersoftware is ontwikkeld in Python in combinatie met React in de front end. Jij zult als Front ender dus voornamelijk bezig zijn met het verbeteren van onze interfaces op onze verschillende producten. Momenteel ligt de uitdaging in het feit dat de roostersoftware breder schaalbaar moet worden zodat het voor meerdere

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als ervaren .NET ontwikkelaar start jij in één van onze vier scrumteams. Met 30 ontwikkelaars werk jij aan de doorontwikkeling van ons core product. Ook werkt jouw team aan maatwerkoplossingen op aanvraag van de klant en op projectbasis. Wij vinden het erg belangrijk dat onze ontwikkelaars met plezier naar werk gaan. Een deel hiervan ligt uiteraard bij jezelf, als jij ontwikkelen niet leuk vindt, ben jij bij ons echt aan het verkeerde adres. Jouw team bestaat namelijk uit een groep gepassioneerde vakidioten die dit werk doen omdat dit eerst een hobby was! Daarnaast wordt er intern rekening gehouden met

Bekijk vacature »

Senior Fullstack Developer (GOLang, TypeScript)

Bedrijfsomschrijving Our client is one of the large worldwide accounting firms. Functieomschrijving We are looking for a senior (all-round) developer (Project On Demand / Tax Technology) Uses as much as possible technology in support of the development process: Git, Jenkins, Docker, npm, skaffold, helm, etc. We are looking for a real hands-on developer; ie not a team lead or other managerial-style role; Acts with integrity both internally and externally and takes personal responsibility in this respect; Curious about the developments within their field and driven to make a difference with the team; Able to empathize with colleagues and stakeholders and

Bekijk vacature »

Junior Front end developer

Functie Jij als developer gaat ons helpen onze producten verder te ontwikkelen en in te zetten in de markt. Op dit moment bestaat ons SaaS product uit 3 componenten die zowel los als in een pakket gekocht kunnen worden. Het gaat hier om een online kaartapplicatie, een workflow tool en een monitoring tool. Momenteel zijn wij 3 jaar geleden gestart met de ontwikkeling. De tech-stack waarmee we werken is voornamelijk Javascript, Vue.js en Python. Daarnaast gebruiken wij FaundaDB als database en werken we veel met GIS applicaties. De uitdaging die we momenteel hebben is dat we momenteel een intern team

Bekijk vacature »

Intern - Junior PHP ontwikkelaar in fris en jong t

Bedrijfsomschrijving Werk jij graag een in fris, flexibel en jong team? Bij ons ben jij vrij om te bepalen waar jij het liefst werkt en op de vrijdag komen wij gezellig bij elkaar op kantoor. Flexibiliteit en vrijheid zijn bij ons de norm en dat geeft jou de ruimte en energie om het beste uit jezelf te halen! Ons team bestaat uit vijf enthousiaste collega's die jou graag ondersteunen in zowel je persoonlijke als professionele ontwikkeling. Met twee ervaren Senior Developers als mentoren ben jij in goede handen. Wij zien onszelf als een vriendengroep die gezamenlijk werken aan iets moois

Bekijk vacature »

Senior PHP developer met ambities tot Software Arc

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een ervaren PHP developer die zichzelf graag bezighoudt met zaken als architectuur en de algehele verbetering van structuren en standaarden. Het is eigenlijk meer operationeel als uitvoerend omdat je bezig gaat met zaken als het verder uitrollen en verbeteren van testautomatisering, codereviews, tickets en de doorloop hiervan en architectuurkeuzes. Mocht je hiernaast ook wat DevOps kennis meenemen is dit mooi meegenomen! Vanwege het kleine team maar de wereldwijde impact die zij leveren is er veel focus op kwaliteit. In deze functie werk je aan één van hun belangrijkste applicaties. Hierin werk je nauw

Bekijk vacature »

Team Lead/ Lead developer gezocht (Hands-on, PHP,

Functie Als Team Lead ben je de leider van één van de ontwikkelteams binnen de organisatie. Je leidt als lead developer een goed draaiend team dat werkt aan complexe en duurzame applicaties en API’s. Vanuit je kennis en ervaring ben je in staat het grote plaatje te blijven overzien, en kritisch mee te denken over bijvoorbeeld de architectuur, maar ook de algehele aanpak binnen het project. Je laat je team niet alleen technisch goed functioneren maar ben ook betrokken bij het menselijke aspect. Zo weet jij je collega’s te motiveren en begeleiden in hun dagelijkse werk. Buiten het team ben

Bekijk vacature »

PHP Developer

Zie jij mogelijkheden om onze tooling technisch te verbeteren en uit te bouwen? Over Jobmatix Jobmatix is een innovatieve en internationale speler op het gebied van jobmarketing. Onze jobmarketing automation tool helpt organisaties bij het aantrekken van nieuw talent door vacatures digitaal, geautomatiseerd en op een efficiënte manier te adverteren en onder de aandacht te brengen bij de doelgroep op 25+ jobboards. Volledig performance-based, waarbij organisaties betalen op basis van cost per click of cost per applicant. Maandelijks wordt onze jobmarketing automation tool al gebruikt door vele directe werkgevers, intermediairs en mediabureaus, waaronder Picnic, Rijkswaterstaat, AdverOnline, Schiphol, DPA, Teleperformance en

Bekijk vacature »

Full Stack C#.NET developer

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een gepassioneerde Full Stack C#.NET Software Developer. Als Software Developer ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je werkt samen met andere ontwikkelaars en engineers om de sensoren in machines uit te lezen en deze data om te zetten in management informatie voor jullie klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Ontwikkelen en onderhouden van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Testen en valideren van de ontwikkelde software. Actief deelnemen aan code reviews en bijdragen aan het verbeteren van de kwaliteit van de software. Je gaat aan

Bekijk vacature »

Low Code Developer voor o.a. overheidsprojecten!

Bedrijfsomschrijving Wil jij ook behoren tot de specialist in Low Code? Dan zou ik zeker aanraden om verder te lezen. Deze organisatie is ooit opgericht door twee studenten en is inmiddels uitgegroeid tot een serieuze werkgever met een groot aanzien op Low Code projecten. De sfeer is echter niet veranderd, er heerst een informele sfeer met een open deuren beleid, en hierin mag de eigen bar natuurlijk niet ontbreken. Momenteel maakt deze organisatie een flinke groei door en hier kan jij natuurlijk niet bij ontbreken. Daarom ben ik op zoek naar Low Code Developers met een degelijke technische achtergrond. Kennis

Bekijk vacature »

Full stack Developer / .NET / Angular / Azure

Dit ga je doen Jij gaat je als Full Stack .NET Developer voornamelijk bezighouden met: Het vertalen van concepten naar passende innovatieve en duurzame oplossingen; Het ontwikkelen van bedrijf kritische en gebruiksvriendelijke applicaties voor de internationale markt en intern gebruik; Bouwen aan software om het Internet of Things netwerk te ondersteunen; Het maken en onderhouden van interfaces tussen systemen aan de hand van API's; Het onderhouden en blijven verbeteren van de ontwikkelde software. Hier ga je werken Binnen deze organisatie zal jij als Full Stack .NET Developer een belangrijke rol krijgen en ga je dagelijks de uitdaging aan om maatwerk

Bekijk vacature »

Back end developer Digital Agency

Functie Wij zijn van origine een wordpress bureau, maar sinds 2006 zijn wij dit wel redelijk ontgroeid. Naar mate de jaren verstreken zijn we gegroeid in omvang, maar ook in de complexiteit van opdrachten waarin wij onze klanten kunnen bedienen. Momenteel bestaat onze organisatie uit 4 front end developers, 12 back end developer 3 projectmanagers en een 2 koppig management. Wij zijn een hele informele, bijna familiaire organisatie. Geen strak pak of overhemd, nee gewoon dragen waar jij je prettig bij voelt. De gemiddelde leeftijd ligt tussen de 25 en 30 en wij doen er veel aan om onze hechte

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET developer start jij in een development team met twee ervaren software ontwikkelaars. Jouw persoonlijke ontwikkeling is voor ons erg belangrijk en jij gaat dan ook meelopen met onze Senior .NET ontwikkelaar die jou met zijn kennis en ervaring een goede begeleiding kan aanbieden. Als team zijn jullie verantwoordelijk voor het schrijven van software voor onze toonaangevende Automatiseringssystemen. Jij gaat aan de slag met de onderhoud van de kernsoftware, ondersteund de software van derden door het gebruik van onze webservices en als team zijn jullie verantwoordelijk voor het ontwikkelen van onze backend oplossingen. Wij maken op dit

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

- Raoul -

- Raoul -

27/06/2010 18:46:24
Quote Anchor link
Hallo,

ik heb een siteeditor gemaakt waarmee je klik + sleep doet en als ie op opslaan klikt dat alles word opgeslagen.

Nu mijn vraag is: pageid nummer 1 gaat. Maar vanaf ik een page vanaf nummer 5 wil opslaan werkt ie plots niet.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
                      <?PHP

// Session starten
session_start();

// Errors? Meld ze!

error_reporting(E_ALL);

// Connect file includen

include_once('connect.php');

// Verbinding gemaakt, sessie gestart nu kijken of er iets gepost is.

// Oja, en ook nog een optel var


$i = 1;
$p = $_POST['pageid'];

while(isset($_POST['outputtop'.$i], $_POST['outputleft'.$i], $_POST['id'.$i])){

// Yeaaah ! Er is iets gepost! Nu ff alles opslaan.

mysql_query("UPDATE beta_editor SET position_left='".$_POST['outputleft'.$i]."' WHERE elid='".$_POST['id'.$i]."'") or die (mysql_error());

mysql_query("UPDATE beta_editor SET top='".$_POST['outputtop'.$i]."' WHERE elid='".$_POST['id'.$i]."'") or die (mysql_error());

echo "Element ".$_POST['id'.$i]." is opgeslagen.<br />";

}



?>
 
PHP hulp

PHP hulp

15/05/2024 00:25:38
 
Noppes Homeland

Noppes Homeland

27/06/2010 18:50:29
Quote Anchor link
En nu met de juiste controles en validaties en bescherming tegen sql injectie
en fatsoenlijk foutafhandelijk kan ook geen kwaad.

Hoeveel bezoekjes breng jij per dag aan het kerkhof

die while loop klopt van geen kant en leer eens met array te werken
Gewijzigd op 27/06/2010 18:52:21 door Noppes Homeland
 
- Raoul -

- Raoul -

27/06/2010 18:53:19
Quote Anchor link
Nou, ik ben pas beginner en ik kan zeker niet zo goed phpen zoals jij.
Maar kraak me aub niet af ;)
 
Piet Verhagen

Piet Verhagen

27/06/2010 19:03:24
Quote Anchor link
Je moet nog doen
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
$i++;

in de while
Gewijzigd op 27/06/2010 19:03:45 door Piet Verhagen
 
- Raoul -

- Raoul -

27/06/2010 19:05:21
Quote Anchor link
Piet:
ik heb het gedaan.
Hij slaat nog steeds alleen page id 1 op.
Vreemd...


Ik denk dat er iets mis is met de $i
 
Noppes Homeland

Noppes Homeland

27/06/2010 19:27:14
Quote Anchor link
Er zijn toch genoeg tuts en topics te vinden waarin redelijkwijs getoond word:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
<?php
ini_set('display_errors',1);
error_reporting(E_ALL | E_STRICT);

if (   $_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST'
    && isset($_POST['outputtop']) && trim($_POST['outputtop']) != ''
    && isset($_POST['outputleft']) && trim($_POST['outputleft']) != ''
    && isset($_POST['id']) && ctype_digit($_POST['id'])
) {


    $sql = "UPDATE beta_editor
            SET    left = '"
.mysql_real_escape_string($_POST['outputleft'])."'
            ,      top  = '"
.mysql_real_escape_string($_POST['outputtop'])."'
            WHERE  elid = "
.mysql_real_escape_string($_POST['id']);

    if (!$result = mysql_query($sql)) {
       echo mysql_error().'<br />'.$sql;
    }
}

else {
   echo 'Helaas er is bij het bezorgen van de post wat fout gegaan!';
}

?>


Let wel dit is 1 enkele verwerking

"Nou, ik ben pas beginner "
En wat wil je daarmee zeggen? Als je eerst wat rondneust op php.net en forums als deze, dan hoef je dit soort vragen niet meer te stellen er zijn er velen voor jou geweest met het zelfde probleem

http://www.phphulp.nl/php/tutorials/
http://wiki.phpfreakz.nl

"Maar kraak me aub niet af ;)"
Ik schrijf wat ik wil schrijven, dus hoe jij mijn woorden leest dan wel opvat is geheel aan jou.
 
Sander de Vos

Sander de Vos

27/06/2010 19:34:06
Quote Anchor link
http://docs.google.com/fileview?id=0B_2VqW180llxM2Q5Njc3YmEtNGEwZS00ZDI1LTljOTQtMGUyNDcwYzM0ZjZl&hl=en

Gemaakt toen ik niks te doen had. Info van W3SCHOOLS, aangepast, geüpdatet en layout veranderd. Vrij te gebruiken!
 
Piet Verhagen

Piet Verhagen

27/06/2010 19:36:12
Quote Anchor link
Raoul Van den Berge op 27/06/2010 19:05:21:
Piet:
ik heb het gedaan.
Hij slaat nog steeds alleen page id 1 op.
Vreemd...


Ik denk dat er iets mis is met de $i

Wat is nu je huidige script? Want lijkt me dat je die $i++; dan toch ergens verkeerd hebt neergezet.
 
- Raoul -

- Raoul -

27/06/2010 19:39:29
Quote Anchor link
Probleem opgelost.
 
Noppes Homeland

Noppes Homeland

27/06/2010 19:43:41
Quote Anchor link
Je doet er verstandiger aan om niet

while (isset($_POST['...'],$_POST['...'],....) {

te doen!

Als je meerdere records in 1 keer wilt verwerken dan dien je te zorgen dat je form array element bevat

<input name="id[]"
<input name="outputtop[]"
<input name="outputleft[]"

dat is dan veel makkelijker te verwerken dan dat je het nu hebt!
 
- Raoul -

- Raoul -

28/06/2010 17:47:58
Quote Anchor link
Heb nu dit:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?php

foreach ($top as $_POST['outputtop[0]']){
        echo "Top dinges: ".$top."<br />";
}

?>


Kan ik het zo doen?
Gewijzigd op 28/06/2010 18:07:18 door - Raoul -
 
Mark L

Mark L

28/06/2010 18:25:03
Quote Anchor link
Volgens mij snap je nog niet heel veel van arrays (en ook niet van de foreach-loop).

Een array is een verzameling variabelen. De $_POST-variabelen vormen dus een array:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
$_POST = array(
 'outputtop' => array(
   0 => 'text',
   1 => 'output'),
 'outputmiddle' => true

)


De $_POST variabele kent bij bovenstaand voorbeeld twee waarden: $_POST['outputtop'] en $_POST['outputmiddle']. De outputtop-waarde is echter ook weer een array, bestaande uit $_POST['outputtop'][0] EN $_POST['outputtop'][1].
Dit is trouwens het voorbeeld, de array kan zo lang worden als je zelf wilt; 10, 20, 100, 1000 etc. etc.

Nu is er de foreach-loop. Deze loopt een array door. Dus als je bijvoorbeeld hebt:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php
foreach ($_POST as $key => $value) {
  echo $key . ' heeft de waarde ' . $value . '<br />';
}

?>


Dan komt hieruit:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
outputtop heeft de waarde Array
outputmiddle heeft de waarde 1


de waarde van outputtop is een array, waardoor deze - mits ge-echo'd - veranderd in de string Array. De waardes blijven uiteraard in de array zitten, maar je kunt ze niet direct naar de browser sturen. Hier komt de functie print_r(); van pas, maar nu dwaal ik af.

de $key variabele is niet noodzakelijk bij een foreach-loop. Dan zou de foreach-loop worden: foreach ($_POST as $value) {

Jouw foreach-loop is precies andersom. Ook word $_POST['outputtop[0]'] normaal zo geschreven: $_POST['outputtop'][0]. Geen idee of PHP het op jouw manier aanneemt, maar ikzelf zou het niet aannemen. Dit kun je uiteraard zelf wel even testen, of hij het aanneemt. Voor jouw loop is dit trouwens niet eens nodig ;) Want je wilt dat hij door de $_POST['outputtop']-waarden loopt.

Hierbij hoop ik dat je genoeg informatie hebt. Zo niet; W3Schools heeft een tutorial over arrays en er zullen vast wel meer te vinden zijn op internet.
Succes!

P.S. een vraag als 'kan ik het zo doen' is nogal laf. Je kunt het namelijk zelf testen. Je computer/server zal er niet van crashen ofzo hoor. Je kunt beter vragen HOE het moet, of gewoon naar een tutorial erover zoeken. Tutorials rule!
Gewijzigd op 28/06/2010 18:26:32 door Mark L
 
- Raoul -

- Raoul -

28/06/2010 18:45:52
Quote Anchor link
Bedankt voor de goeie uitleg Mark! Ik zal 's kijken op W3Schools.
Ik heb nu dit:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
foreach ($_POST['outputtop'][0] => $value as $top){
        echo "Top dinges: ".$value."<br />";

}

Maar ik krijg error:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
Parse error: syntax error, unexpected T_DOUBLE_ARROW in /home/raoul/domains/raoul.v3host.be/public_html/editor_save.php on line 10


:S
Gewijzigd op 28/06/2010 18:53:19 door - Raoul -
 
Mark L

Mark L

28/06/2010 19:01:37
Quote Anchor link
Kijk nog eens goed naar mijn voorbeeld.
 
- Raoul -

- Raoul -

28/06/2010 19:04:54
Quote Anchor link
mark ik krijg nu wel alle waardes maar ik moet ze 1 voor 1 checken
ik wil bv 2 for eachen voor de top en een left.
en als ik ze in 1 foreach moet doen , moet ik dan

if ($_POST == "outputtop") ofzo doen?
Gewijzigd op 28/06/2010 19:06:03 door - Raoul -
 
Mark L

Mark L

28/06/2010 19:07:51
Quote Anchor link
Ik snap dr echt niets van :|
 
- Raoul -

- Raoul -

28/06/2010 19:10:32
Quote Anchor link
met dit

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
<?php

session_start();
error_reporting(E_ALL);

include_once('connect.php');



foreach ($_POST as $key => $value) {
        echo "Top dinges: ".$value."<br />";

}




?>


krijg ik alle waardes
ik wil elke for each apart

dus bv

foreach($_POST['outputtop']) voor de top
foreach($_POST['outputleft']) voor left

maar ik weet niet hoe ik dat kan doen
snap je het nu ?
 
Mark L

Mark L

28/06/2010 19:13:40
Quote Anchor link
Drie keer raden:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
<?php
foreach ($_POST['outputtop'] as $key => $value) {
        echo "Top dinges: ".$value."<br />";
}

foreach ($_POST['outputleft'] as $key => $value) {
        echo "Left dinges: ".$value."<br />";
}

?>


Zo simpel is het.
 
- Raoul -

- Raoul -

28/06/2010 19:16:20
Quote Anchor link
En als ik dat doe krijg ik dit :-)

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
Notice: Undefined index: outputtop in /home/raoul/domains/raoul.v3host.be/public_html/editor_save.php on line 10

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/raoul/domains/raoul.v3host.be/public_html/editor_save.php on line 10

Notice: Undefined index: outputleft in /home/raoul/domains/raoul.v3host.be/public_html/editor_save.php on line 13

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/raoul/domains/raoul.v3host.be/public_html/editor_save.php on line 13


Dat komt omdat er geen <input name="outputtop"> bestaat.
Ik moet dus iets achter die foreach($_POST['outputtop'] krijgen
Gewijzigd op 28/06/2010 19:20:40 door - Raoul -
 
- SanThe -

- SanThe -

28/06/2010 19:21:20
Quote Anchor link
Zoiets?
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
<?php
foreach ($_POST as $key1 => $value1)
{

     foreach ($value1 as $key2 => $value2)
     {

          echo "Top dinges: ".$value2."<br />";
     }
}

?>
 
- Raoul -

- Raoul -

28/06/2010 19:22:41
Quote Anchor link
Werkt ook niet ik krijg de error:

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/raoul/domains/raoul.v3host.be/public_html/editor_save.php on line 12
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.