wicservices.nl

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Back-end Developer

Functie omschrijving Als Back-end Developer heb je de eer om als eerste interne developer bij deze organisatie te beginnen. Op dit moment zijn er externe developers, maar daar wil de organisatie verandering in brengen. Op termijn moet de gehele afdeling uit intern personeel bestaan. Je kan je voorstellen dat de eerste interne developer ook de nodige kennis mee moet brengen. Dat klopt. Je gaat je namelijk aan het begin bekommeren over de externe developers en uiteindelijk over je interne collega's. Verder ga je het volgende doen: Het bedenken, beheren en onderhouden van webportalen, API-koppelingen en applicaties; Je bedenkt en werkt

Bekijk vacature »

Front-end Angular developer

Functie In jouw rol als Front-End developer werk je samen met de backend developers om middels tweewekelijkse sprints het platform naar een hoger niveau te tillen. Hiernaast heb je affiniteit met data en werk je graag samen met het team om de gegevensintegriteit en -beveiliging te waarborgen, om ervoor te zorgen dat de gebruiker wereldwijd de beste SaaS-services heeft. Deze organisatie heeft meer dan 100 mensen in dienst, waarvan er 45 in Nederland werken. Het ontwikkelteam bestaat uit 10 mensen en is verdeeld in 2 scrumteams. Het eerste team bestaat uit Java en Scala ontwikkelaars. Het tweede team, waar jij

Bekijk vacature »

Senior developer (PHP en VB.NET)

Functie De development afdeling bestaat uit 2 teams. Het productteam (10 developers) is verantwoordelijk voor verschillende applicaties met als doel om zoveel mogelijk te automatiseren en uit te werken tot standaard software. Met diverse Solutions Architecten en ervaren developers denken ze voortdurend mee met hun klanten en bouwen ze de basis van het uiteindelijke maatwerk dat wordt geleverd. Hiernaast hebben ze een maatwerk/projectteam. Dit team bestaat momenteel uit 8 developers (junior tot senior) en is verantwoordelijk voor het maatwerk in hun klantprojecten. Momenteel zijn ze op zoek naar een senior developer die aan de slag gaat in het productteam. Hierin

Bekijk vacature »

Fasttrack learning & development voor Java dev

Wat je gaat doen: Wij zoeken enthousiaste en ambitieuze junior en medior ontwikkelaars die toe zijn aan de volgende stap in hun carrière. Wij helpen je op je pad naar senior ontwikkelaar door ons fasttrack learning en development programma. Na een kort en intensief programma ga jij aan de slag bij klanten van DPA. Daarnaast krijg je veel ruimte om je te ontwikkelen als persoon en als specialist. De eerste maand gaan we aan de slag om je certificeringen te behalen waaronder OCP (Oracle Certified Professional). Daarnaast nemen we een deepdive in Spring Boot. Ook laten we je kennismaken met

Bekijk vacature »

Front end developer React Sportgames

Functie Als Front end developer ga jij aan de slag bij een gave en bekende organisatie op het gebied van sportgames. Jij gaat aan de slag in een scrumteam met 6 developers die gepassioneerd en actief bezig zijn om spelers kwalitatieve en mooie spelervaringen aan te bieden. Als scrumteam werken ze in drie wekelijkse sprints en begin je iedere ochtend met een stand-up. Als Front end developer werk jij bij deze organisatie voornamelijk met Javascript, html, css en React. Er wordt veel gebruikt gemaakt ook van C#, Docker en Kubernetes. Het team hecht veel waarde aan het leveren van hoogwaardige

Bekijk vacature »

C# .NET Software Developer

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen software development waar je gaat werken voor een jong en flexibel bedrijf? Lees dan snel verder! Wij zijn op zoek naar een Software Developer met ervaring binnen C# .NET die enthousiast wordt van het aansluiten en begeleiden van (complexe) nieuwe klanten. Verder begeleid je complexe projecten, ben jij iemand die altijd kansen ziet? Dan zoeken wij jou! In deze functie ga jij je bezighouden met: Meedenken in oplossingsrichtingen; Werken aan de architectuur; Het verbeteren van functionaliteiten binnen het dataplatform; Ontwikkelen van nieuwe technologieën. Bedrijfsprofiel Waar ga je aan de

Bekijk vacature »

Fullstack Developer TOTO

Do you want to work with the latest technologies on the development of new systems and applications? Get moving and strengthen Nederlandse Loterij as a Fullstack Developer TOTO. Thanks to your efforts, complex business critical applications are always running smoothly. In this way, you directly contribute to a happy, healthy and sporty Netherlands. As a Fullstack Developer you score by: Taking ownership of the development cycle of an application in a large scale, high availability, geo redundant landscape Coaching your peer developers and safeguarding code quality Integrating the application with other components of the system using the available API’s Managing

Bekijk vacature »

Junior Software Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Junior Software Developer .NET, C# voor een gaaf bedrijf in de omgeving van Utrecht! Sta jij aan het begin van je carrière en heb je net je HBO of WO-diploma in de richting van ICT of Techniek mogen ontvangen? En heb jij grote affiniteit met software development? Lees dan snel verder! Voor een opdrachtgever in de omgeving van Utrecht, zijn wij op zoek naar een Junior Software Developer. Werk jij graag aan verschillende projecten en ga je graag klanten op bezoek? Dan is dit de ideale functie voor jou! Binnen deze functie

Bekijk vacature »

Back-end Developer (Permanent position with the em

Bedrijfsomschrijving Dutch specialist in technical installation materials. Functieomschrijving Purpose of the position: Our client is looking for a Back-end Developer who, together with the rest of the energetic and dynamic team, is responsible for the development and management of the website. This not only concerns the development and management of the current website, but also the development of a new Headless Commerce Platform to keep the customer's website Future proof. Within the IT department, there is a real DevOps culture and the commerce team is at the forefront and tries to implement continuous improvements. Most important tasks: ï‚· Designing and

Bekijk vacature »

Back end developer PHP

Functie Met een complex en uitgebreid e-commerce platform, een eigen PIM-systeem en eigen scan applicatie – krijg jij dagelijks te zien hoe jouw werk gebruikt wordt door miljoenen gebruikers. En we staan qua development pas in de startblokken, aangezien er nog meerdere projecten op de plank liggen te wachten! Ons huidige development team bestaat uit 8 programmeurs. Er wordt dagelijks gereflecteerd op geschreven code, Scrum taken en kennisdelen onderling is een must. Onze voertaal binnen ons team is Engels, dit omdat wij twee internationale collega’s hebben. Ons huidige “IT Landschap” bestaat voornamelijk uit allerlei losse onderdelen die individueel, maar ook

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP - JAVA

Functie Voor een opdrachtgever in omgeving Zoetermeer zijn wij op zoek naar een ontwikkelaar ter versterking van het huidige developers team. Heb jij altijd al willen werken voor een bedrijf, dat veilige netwerkverbindingen levert, door middel van veilige oplossingen, die door middel van de nieuwste technologieën ontwikkelt zijn? Stop dan nu met zoeken! Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen C / C++ / PHP. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten

Bekijk vacature »

Senior Fullstack developer wanted! (C#, Java, Angu

Functie Under the guidance of 3 account managers, one of whom will be your point of contact within your expertise, you will start working for various clients. He or she will help you find a suitable and challenging assignment. Naturally, they will take your situation, experience and (technical) ambitions into account. The assignments last one to two years on average. This allows you to really commit to a project and make an impact as a consultant. Besides the assignment, you will regularly meet your colleagues from the IT department to share knowledge or discuss new trends, for example. Master classes

Bekijk vacature »

Magento developer

Functie E-commerce is een ‘’snelle’’ wereld. Om hierin continu voorop te blijven omarmen ze in een vroeg stadium nieuwe technieken. Een webshop is nooit af en kan altijd beter, sneller en efficiënter. Tegelijkertijd hebben ze vanaf hun oprichting altijd vastgehouden aan kwaliteit boven snelheid, en dit loont. Als back-end developer fungeer je als het verlengstuk van hun klanten. Technisch complexe zaken pak je met liefde op, en hierin werk je samen met o.a. front-end developers en designers. Klanten verwacht hierin kwaliteit van het hoogste niveau en een proactieve, meedenkende rol bij het maken van zowel technische als strategische keuzes. Ga

Bekijk vacature »

PHP Developer (junior functie)

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een PHP Developer! Ben jij een starter en wil je werken bij een jong en leuk bedrijf? Lees dan verder! Wij zijn op zoek naar een PHP Developer binnen een junior functie. Binnen dit bedrijf gaat het om persoonlijke aandacht en ontwikkeling! Je komt te werken voor een leuk communicatiebureau die alles op het gebied van online en offline communicatie doet. Dit doen zij voor verschillende branches, waardoor je aan diverse soorten projecten mag werken, dit maakt deze baan erg leuk! Daarbij werk je aan een door hun zelf ontwikkeld framework welke goed

Bekijk vacature »

Medior Java developer

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »
Symvar

Symvar

16/11/2006 10:37:00
Quote Anchor link
Hallo,

Ik zit erover te denken om m'n website weer 's compleet te vernieuwen.. Om de zoveel tijd leer je weer nieuwe dingen en technieken en als je dan op je oude werk terugkijkt denk je wel is "dit had beter gekunt en dat handiger etc".

Anyway, ik zou graag willen weten wat jullie denken van deze website zoals ie nu is.. Wat zou jij anders doen?

http://www.wicservices.nl

Als je een beetje rondkijkt zie je vanzelf wat het doel van de site is, ik ben zowiezo van plan het grafische gedoe wat "leuker / proffesioneler" te maken. Misschien vindt jij het wel leuk, maja.. Ieder commentaar is welkom.

Symvar

Edit:
Even een betere topic titel toegevoegd
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Symvar
 
PHP hulp

PHP hulp

21/05/2024 00:55:56
 
Iltar van der berg

iltar van der berg

16/11/2006 11:08:00
Quote Anchor link
hm ik vind hem zo wie zo erg mooi(nog niet in de bron gekeken)

je kan wel beter bij Welkom in het menu, geen underline doen, en zowiezow vind ik persoonlijk underlined niet mooi, maar ik denk dat je moet zorgen dat het bij de button (wit hokje met rand) geen underline bij koomt ;)
 
Terence Hersbach

Terence Hersbach

16/11/2006 11:19:00
Quote Anchor link
ziet er goed uit.. goed met css gewerkt, alleen krijg bij je css nog wel foutmeldingen: klik

je html heb je goed gedaan ;)

vindt hem goed overzichtelijk..

alleen nog wel paar puntjes..
- misschien is het beter om guestbook gewoon gastenboek te noemen, het is een nederlandse site.
- de overgang met het javascript werkt niet met firefox, maar ik geloof dat je daar weinig aan kan doen

keep up the good work..

edit:typo
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Terence Hersbach
 
Willem Jan Z

Willem Jan Z

16/11/2006 11:53:00
Quote Anchor link
Ik kijk even alleen naar de layout, niet naar HTML e.d., ik vind hem er netjes uit zien, niet te veel poespas, goed overzichtelijk.
Alleen iets te veel blauw.
 
Paul K

Paul K

16/11/2006 11:56:00
Quote Anchor link
Blauw = mooi
en zoiezo
elke site moet z'n kleur hebben !
 
Eris -

Eris -

16/11/2006 15:46:00
Quote Anchor link
Layout is goed en netjes :)

Enige min punten:

Plaats de JS in een aparte bestand. Dat scheelt je weer een 0,1 kb laden elke keer

Sommige lees verder links werken niet

En je demo naar de fotoalbum werkt niet... Hellaas :(
 
Willem Jan Z

Willem Jan Z

16/11/2006 17:02:00
Quote Anchor link
Paul schreef op 16.11.2006 11:56:
Blauw = mooi
en zoiezo
elke site moet z'n kleur hebben !


Ik zei toch ook niet dat blauw lelijk is :S
Ik zei dat het teveel blauw was, beetje afwisselen kan geen kwaad..
Ookal zijn alleen de koppen al een andere kleur, doet wonderen...

Edit: Oke, hier zijn de koppen andere kleur, toch vind ik het te blauw, misschien wat met tinten spelen, achtergrond is donkerder oid..
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Willem Jan Z
 
Marien xD

Marien xD

16/11/2006 18:39:00
Quote Anchor link
een gastenboek op zon vrij professionele site vind ik eigenlijk note done...

Verder leuke site...
 
Symvar

Symvar

17/11/2006 08:37:00
Quote Anchor link
iltar van der berg schreef op 16.11.2006 11:08:
hm ik vind hem zo wie zo erg mooi(nog niet in de bron gekeken)

je kan wel beter bij Welkom in het menu, geen underline doen, en zowiezow vind ik persoonlijk underlined niet mooi, maar ik denk dat je moet zorgen dat het bij de button (wit hokje met rand) geen underline bij koomt ;)


Je hebt wel gelijk vind ik, het menu staat op het todo lijstje :)

thanks
 
Symvar

Symvar

21/11/2006 10:17:00
Quote Anchor link
Eris schreef op 16.11.2006 15:46:
Layout is goed en netjes :)

Enige min punten:

Plaats de JS in een aparte bestand. Dat scheelt je weer een 0,1 kb laden elke keer

Sommige lees verder links werken niet

En je demo naar de fotoalbum werkt niet... Hellaas :(


JS in een appart bestandje is een goed id inderdaad. De lees verder links zijn nog in ontwikkeling :) ben nog met de text bezig, dus die komen er aan.

En ja, dat fotoalbum... Die host heeft het opgegeven, had 275 Gb webspace daar (in bruikleen). Dus daar moet ik iets anders op verzinnen.. echt balen :/

Symvar
 
Symvar

Symvar

21/11/2006 10:21:00
Quote Anchor link
Marien schreef op 16.11.2006 18:39:
een gastenboek op zon vrij professionele site vind ik eigenlijk note done...

Verder leuke site...


Ben ik het wel mee eens, zeker als vrienden/vriendinnen er dingen in gaan schrijven in plaats van klanten hihi.

Misschien moet ik het "Custommer Feedback" o.i.d. noemen (maar dan in het nederlands). Of misschien gewoon weg laten.

Thanks, Symvar
 
Aaa Trump

aaa Trump

21/11/2006 18:42:00
Quote Anchor link
Vidnt het menu niet zo (zouw hem horizontaal zetten), voor de rest zouw ik wat minder gradient gebruiken in je layout (zodat hij lekker strat wordt)


Groetjes,Robin.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.