Wie kan mij helpen hiermee?

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Software developer

Werkzaamheden voor jou als software developer Voor een goede relatie in de regio Zwolle (meerdere locaties) zoeken wij een software developer die betrokken is bij de ontwikkelcyclus en verantwoordelijk is voor het testen en keuren van nieuwe en geoptimaliseerde software. In deze functie ben je in de implementatiefase de persoon die risico's beoordeelt en intern oplossingen aanbrengt om risico's te verkleinen. Binnen het ontwikkelteam van de software ben je een belangrijke schakel waar je intensief meewerkt met scrum. Het voorkomen van bugs in de programma's en het bevorderen van gebruiksvriendelijkheid voor eindklanten zijn voor jou een uitdaging en geeft voldoening

Bekijk vacature »

Back-end Developer

Functieomschrijving Heb jij kort geleden jouw HBO ICT diploma in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een nieuwe stap? Voor een softwarebedrijf in regio Oosterhout zijn wij op zoek naar een back-end developer met kennis of ervaring met C# en SQL. Je draagt bij aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de C# based applicaties; Je test de software en ontwikkelt deze door; Je brengt de aanpassingssuggesties van klanten in kaart, om ze vervolgens te analyseren en daarna te concluderen of de aanpassing een verbetering is; Je houdt je bezig met het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten;

Bekijk vacature »

Java Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Eindhoven Vacature ID: 12946 Introductie We are looking for a Java Developer! Our client is one of the most innovation companies located within the Netherlands. We provide high quality software in a high-tech and challenging market. Functieomschrijving The department is specialized in creating and developing high quality software for manufacturing automation in a high tech environment. We strive to provide our clients with high quality software and deliver state of the art solutions in a variety of ways. Creating software infrastructure using Java SE / EE Create applications to fine tune manufacturing processes

Bekijk vacature »

Medior PHP Developer

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Wil jij als developer werken bij een interne organisatie en de eigen software verder helpen ontwikkelen? Lees dan snel verder! In deze functie ga je werken als PHP Developer en de interne software en applicaties verder ontwikkelen. In het kort houdt dit in: Je gaat de interne applicaties en software verder optimaliseren. Verder bouw je verschillende API's en koppelingen tussen systemen. Je gaat het CRM-systeem door middel van PHP verder ontwikkelen. Ook ga je collega's ondersteunen bij vragen over de software en applicaties. Bedrijfsprofiel Dit bedrijf is actief in het

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie De perfecte combinatie tussen techniek en vastgoed. Werk samen met de senior software developer om allerlei software van fluX te verbeteren. Gelukkig voel jij je helemaal thuis in de codewereld van .NET. Dus of je nu bezig bent met het verhogen van de conformiteitscore of het automatiseren van allerlei taxatiemodellen, jij weet precies hoe je de doelstellingen realiseert. En dat terwijl je ook samenwerkt met een extern ontwikkelteam. Waar dit team bepaalde softwaresystemen ontwikkelen, richt jij je vooral op onze Nederlands georiënteerde producten en alle wetgeving die daarbij komt kijken. Voor minimaal 32 uur per week verrijk jij onze

Bekijk vacature »

Mendix Consultant / Developer

Dit ga je doen Het in kaart brengen en analyseren van de functionele wensen van de klant rondom Mendix applicaties; Het fungeren als sparringpartner voor de (interne) klanten; Het opstellen van requirements en het vertalen hiervan naar technische mogelijkheden; Het opstellen van user stories; Het bouwen van de Mendix applicaties in samenwerking met jouw team of zelfstandig; Het testen van op te leveren software en het zorg dragen voor de implementatie; Trainen van gebruikers in het gebruik van de applicatie; Werken in een Agile omgeving. Hier ga je werken De organisatie begeeft zich in de retail branche en focust zich

Bekijk vacature »

C# ontwikkelaar

Functie omschrijving Werk jij graag met C# en het .NET framework in een leuk familiebedrijf? Lees dan snel verder! Jouw takenpakket hierbij is: Je gaat maatwerk software ontwikkelen en softwareoplossingen creëren. Je gaat werken in een Microsoft omgeving (ASP.NET) en gebruikt daarnaast C# en MVC. Samen met het huidige IT team binnen deze organisatie verwerk je de wensen van de klant tot een (eind)product. Daarnaast optimaliseer je de bestaande software. Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de omgeving van Best en is een echt familiebedrijf. Je komt te werken in een klein team van developers, die zich voornamelijk bezighouden met

Bekijk vacature »

Full stack Developer / .NET / Angular / Azure

Dit ga je doen Jij gaat je als Full Stack .NET Developer voornamelijk bezighouden met: Het vertalen van concepten naar passende innovatieve en duurzame oplossingen; Het ontwikkelen van bedrijf kritische en gebruiksvriendelijke applicaties voor de internationale markt en intern gebruik; Bouwen aan software om het Internet of Things netwerk te ondersteunen; Het maken en onderhouden van interfaces tussen systemen aan de hand van API's; Het onderhouden en blijven verbeteren van de ontwikkelde software. Hier ga je werken Binnen deze organisatie zal jij als Full Stack .NET Developer een belangrijke rol krijgen en ga je dagelijks de uitdaging aan om maatwerk

Bekijk vacature »

Fasttrack learning & development voor Java dev

Wat je gaat doen: Wij zoeken enthousiaste en ambitieuze junior en medior ontwikkelaars die toe zijn aan de volgende stap in hun carrière. Wij helpen je op je pad naar senior ontwikkelaar door ons fasttrack learning en development programma. Na een kort en intensief programma ga jij aan de slag bij klanten van DPA. Daarnaast krijg je veel ruimte om je te ontwikkelen als persoon en als specialist. De eerste maand gaan we aan de slag om je certificeringen te behalen waaronder OCP (Oracle Certified Professional). Daarnaast nemen we een deepdive in Spring Boot. Ook laten we je kennismaken met

Bekijk vacature »

Software Developer C# .NET

Functie omschrijving Zoek jij een nieuwe uitdaging binnen development waar je komt te werken binnen een flexibel, jong en ondernemend bedrijf? Wij zijn voor deze functie op zoek naar een C# .NET Developer die enthousiast wordt van het aansluiten en begeleiden van (complexe) nieuwe klanten. Verder begeleid je complexe projecten, ben jij iemand die altijd kansen ziet? Dan zoeken wij jou! Verder ga jij je bezighouden met: Het verbeteren van functionaliteiten binnen het dataplatform; Meedenken in oplossingsrichtingen; Werken aan de architectuur; Ontwikkelen van nieuwe technologieën. Bedrijfsprofiel Waar ga je werken? De organisatie waar je voor gaat werken heeft een onafhankelijk

Bekijk vacature »

Ervaren C#.NET programmeur

Functieomschrijving Voor een moderne werkgever in regio Prinsenbeek zijn wij op zoek naar een ervaren C#.NET programmeur die graag de uitdaging aangaat. Je houdt je bezig met het ontwikkelen van maatwerk webapplicaties voor diverse klanten, waarbij complexe processen optimaal worden ondersteund. Verder ziet jouw takenpakket er als volgt uit: Ontwikkelen en onderhouden van C#.NET-applicaties; Schrijven van hoogwaardige, herbruikbare codes; Schrijven van technische documentatie en gebruikershandleidingen; Bijdragen aan het ontwerp en de architectuur van softwaretoepassingen; Troubleshooten en oplossen van bugs in softwaretoepassingen; Werken met databases en dataopslagoplossingen; Implementeren van beveiligingsoplossingen en het waarborgen van de beveiliging van applicaties en gegevens. Bedrijfsprofiel

Bekijk vacature »

Medior/Senior Python developer

Functie Jij als Senior Python developer hebt al ruime ervaring opgedaan. Bedrijven komen bij de organisatie om technische vraagstukken op te lossen. Jij als specialist bent dus de representatie van deze kwaliteit. Je zult de keuze krijgen tussen lange of korte projecten waarin je komt te werken in multidisciplinaire teams. Projecten die je gaat uitvoeren zijn zeer uitlopend. Zodoende kun je aan de ene kant kiezen voor een greenfield project en stroom je bij een ander project midden in een migratietraject in. Voor de ene klant ontwikkel je ene nieuwe portal en voor het andere project duik je veel meer

Bekijk vacature »

Back-end programmeur

Functieomschrijving Heb jij kort geleden je MBO of HBO ICT in ontvangst mogen nemen? Of ben je klaar voor een nieuw hoofdstuk in jouw carrière? Voor een uitdagende werkgever in de regio van Tilburg zijn wij op zoek naar een ambitieuze back-end programmeur met affiniteit met MS Acess. Samen met een enthousiast team ben je verantwoordelijk voor het bouwen van maatwerk software voor hun klanten. Je hebt kennis of ervaring van SQL, Maar affiniteit met MS Acess is nog belangrijker. Je bent sociaal naar klanten en flexibel ingesteld. Je denkt altijd in kansen en gaat graag de uitdaging aan. Verder

Bekijk vacature »

Senior .NET developer

Klaar voor een nieuwe uitdaging? Welke technologieën gaan schuil achter de dagelijkse energievoorziening? Als senior .NET developer bij Kenter maak jij samen met je team het verschil, zowel voor de interne organisatie als voor eindklanten. Samen bouwen jullie aan innovatieve dienstverlening met behulp van de nieuwste technologieën en tools. Het is een functie met veel vrijheid, goede arbeidsvoorwaarden én je draagt jouw steentje bij aan de energietransitie. Klinkt dit als iets voor jou? Lees dan verder of solliciteer direct! Wat ga je doen als senior .NET developer? Als senior .NET developer bij Kenter (onderdeel van Alliander) ben je van onschatbare

Bekijk vacature »

Applicatieontwikkelaar Java EE

Bedrijfsomschrijving De IV- organisatie van de Belastingdienst is verantwoordelijk voor en verzorgt de ICT- voorzieningen. Het merendeel van de applicaties wordt op dit moment door de IV- organisatie zelf ontwikkeld, onderhouden en beheerd in het eigen data center. Naast de zorg voor continuïteit op de massale heffing- en inningsprocessen die plaatsvinden binnen een degelijke, stabiele omgeving, wordt er tevens volop gewerkt aan modernisering van het IV- landschap. Dit gebeurt deels intern door gebruik te maken van de expertise die intern aanwezig is, maar ook door het aantrekken van (kant-en-klaar) oplossingen en expertise uit de markt. Functieomschrijving De afdeling IV –

Bekijk vacature »
Christiaan de kleine

christiaan de kleine

04/03/2012 15:10:24
Quote Anchor link
hallo allemaal,

ben bezig met een stukje code. als je in het input field activiteit iets invut moet hij het in de array aActivities plaatsen en vervolgens in een tale echoen...
alleen werkt het niet zoals ik het nu heb...

kan iemand mij helpen. Hieronder staat de huidige broncode:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
<?php
error_reporting(0);
session_start();

$aActivities = array();

$form2 = '<table>
            <form method="POST" name="activiteit">
                <tr>
                    <td>Activiteit</td>
                        <td width="25"></td>
                            <td><input type="text" size="25" name="activiteit" id="activiteit" class="required" /></td>
                </tr>
                <tr>
                    <td></td>
                        <td width="25"></td>
                            <td><input type="reset" value="Clear form" name="clear2" />
                                <input type="submit" value="Add activiteit" name="submit2" /></td>
                </tr>
            </form
          </table>'
;
###############################################################################################################################################################

    echo ' || ';
    echo 'Opkomst datum: ' . $_SESSION['datum'] . ' || ';
    echo 'Begin tijd: ' . $_SESSION['start'] . ' || ';
    echo 'Pauze moment: ' . $_SESSION['pauze'] . ' || ';
    echo 'Eind tijd: ' . $_SESSION['eind'] . ' || ';

    #dit gedeelte werkt nog niet!!!
    if ($_SESSION['showform2'] == true) {
        echo $form2;
            if(isset($_POST['submit2'])) {
                for($i = 1; $i >= 3;) {
                    $aActivities[$i] = $_POST['activiteit'];
                        $form2active = true;
                    $i++;
                    if($i == 3) {
                        echo 'Maximaal aantal spellen!';
                    }
                }
            }

        echo '<table>
                <tr>
                    <th>Activiteiten</th>
                </tr>
                <tr>
                    <td>'
. $aActivities[1] . '</td>
                </tr>
                <tr>
                    <td>'
. $aActivities[2] . '</td>
                </tr>
                <tr>
                    <td>'
. $aActivities[3] . '</td>
                </tr>
                <tr>
                    <td>'
. $aActivities[4] . '</td>
                </tr>
                <tr>
                    <td>'
. $aActivities[5] . '</td>
                </tr>
                <tr>
                    <td>'
. $aActivities[6] . '</td>
                </tr>
                <tr>
                    <td>'
. $aActivities[7] . '</td>
                </tr>
                <tr>
                    <td>'
. $aActivities[8] . '</td>
                </tr>
                <tr>
                    <td>'
. $aActivities[9] . '</td>
                </tr>
                <tr>
                    <td>'
. $aActivities[10] . '</td>
                </tr>
                <tr>
                    <td>'
. $aActivities[11] . '</td>
                </tr>
                <tr>
                    <td>'
. $aActivities[12] . '</td>
                </tr>
                <tr>
                    <td>'
. $aActivities[13] . '</td>
                </tr>
              </table>'
;
    }

# tot aan hier! hij laat geen ingevoerde waardes zien in de array $aActivities
?>
Gewijzigd op 04/03/2012 16:37:48 door Christiaan de kleine
 
PHP hulp

PHP hulp

15/05/2024 19:23:52
 
- SanThe -

- SanThe -

04/03/2012 15:15:08
Quote Anchor link
Zet je error reporting eerst eens aan (1).

Dit:
for($i = 1; $i >= 3;) {
is onvolledig en je weet dat >= groter/gelijk betekent?
 
Jurgen B

Jurgen B

04/03/2012 15:18:43
Quote Anchor link
Je formulier en je input veld hebben dezelfde naam. Daarnaast kan je die tabel ook met een foreach genereren, dat leest een stuk makkelijker en kort het geheel flink in. Daarnaast snap ik niet wat je hier doet:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
<?php
for($i = 1; $i >= 3;) {
   $aActivities[$i] = $_POST['activiteit'];
   $form2active = true;
   $i++;
   if($i == 3) {
      echo 'Maximaal aantal spellen!';
   }
}

?>

Je begint met $i = 1 en als voorwaarde heb je dat $i groter/gelijk dan 3 moet zijn. Daar gaat dan natuurlijk niet veel gebeuren en je wil waarschijnlijk <=. Ook moet je $i++ gewoon in de for aanroep zelf staan, achter de voorwaarde. Dan zal er in ieder geval IETS in je array komen, maar zolang je de naam twee keer gebruikt weet ik eerlijk gezegd niet welke waarde dat is.
Gewijzigd op 04/03/2012 15:19:47 door Jurgen B
 
Christiaan de kleine

christiaan de kleine

04/03/2012 15:34:08
Quote Anchor link
en hoe kan ik het wel doen dan... zodat het werkt...

Toevoeging op 04/03/2012 15:40:34:

heb nu dit, en dan vult ie 3 keer dezelfde waarde in...

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
#dit gedeelte werkt nog niet!!!
    if ($_SESSION['showform2'] == true) {
        echo $form2;
            if(isset($_POST['submit2'])) {
                for($i = 1; $i <= 3;) {
                    $aActivities[$i] = $_POST['activiteit'];
                        $form2active = true;
                    
                    if($i == 3) {
                        echo 'Maximaal aantal spellen!';
                    }
                $i++;
                }
            }
 
Jurgen B

Jurgen B

04/03/2012 15:42:53
Quote Anchor link
Dat lijkt me nogal logisch. Je leest hetzelfde veld uit het formulier 3 keer in en zet dat in een array. Uiteraard bevat je array dan 3 keer dezelfde waarde. Je print in je eerste voorbeeld 13 elementen uit de array maar waar dacht je die vandaan te halen? Je formulier bevat tenslotte maar 1 invoer veld.
 
Christiaan de kleine

christiaan de kleine

04/03/2012 15:46:03
Quote Anchor link
uiteindelijk moet i ook 13 worden, maar doe nu even 3 om te testen...
en dat ene invoerveld slaat steeds zijn waarde op in de volgende array nummer... tenminste dat zou moeten gebeuren...
 
Jurgen B

Jurgen B

04/03/2012 15:50:41
Quote Anchor link
Jouw forloop zegt, neem de waarde uit het invoerveld ($_POST['activiteit, en deze zal dus constant hetzelfde zijn in dit formulier) en zet dat in de array $aActivities op indexes 1 t/m 3. Als je 3 wijzigt naar 13 dan doet hij dat voor index 1 t/m 13. Aangezien je veld maar 1 waarde kan bevatten zal hij deze waarde dus net zo vaak erin zetten als dat je for loop dat doet.
Quote:
en dat ene invoerveld slaat steeds zijn waarde op in de volgende array nummer... tenminste dat zou moeten gebeuren...

Dat doet hij nu toch, $aActivities[1], $aActivities[2] en $aActivities[3] bevatten allemaal de waarde uit het invoerveld.
 
Christiaan de kleine

christiaan de kleine

04/03/2012 15:52:14
Quote Anchor link
ja, maar na 1 keer op submit gedrukt te hebben moet alleen de eerst volgende geuld worden dus aan het begin activities[1]. dan weer opnieuw kunnen invullen en dan activities[2]. enz enz enz

Toevoeging op 04/03/2012 16:11:35:

snappen jullie... en anders moet ik toch naar de database wegschrijven maar dat is nog meer werk. want dan moet het erin geschreven worden met ip adres(zodat het terug te vinden is als ze het uiteindelijke resultaat gaan genereren. en achteraf moet ik de dingen weer deleten uit de database. dat is veel meer werk dan een array. met een array kan ik toch steeds maar per 1 waarde invoeren of niet????????

Toevoeging op 04/03/2012 17:03:39:

NIEMAND!!!
 
Obelix Idefix

Obelix Idefix

04/03/2012 18:46:46
Quote Anchor link
Pas je topic-titel aub even aan. Dit is nietszeggend over je probleem.

Niet bumpen binnen 24 uur.

Je wilt per keer maar 1 waarde invoeren of mag er ook in 1x 13 keer worden ingevoerd?

Regel 44 t/m 85 kunnen met veel minder code worden geschreven.
Gewijzigd op 04/03/2012 19:09:18 door Obelix Idefix
 
Christiaan de kleine

christiaan de kleine

04/03/2012 19:57:20
Quote Anchor link
als er op de submit button (van form2) is gedrukt moet die waarde 1x in de array worden geplaatst. daarna als de gebruiker nog iets invult moet die waarde ook ingevuld worden in de array.
 
Obelix Idefix

Obelix Idefix

04/03/2012 20:00:25
Quote Anchor link
Er komt dus telkens maar 1 waarde binnen via het formulier.
Hoe wil je dan met een for-lus gaan werken?
 
Christiaan de kleine

christiaan de kleine

04/03/2012 20:08:40
Quote Anchor link
ik weet ook niet wat ik dan beter wel kan gebruiken. dus als iemand tips hebt...


en hoe kan ik dan r44 t/m 85 korter schrijven??
 
Erwin H

Erwin H

04/03/2012 20:15:14
Quote Anchor link
In de eerste plaats, als je de actviteiten die eerder zijn ingevoerd door een user wil blijven gebruiken, dan zal je dat ergens op de server moeten opslaan. Hetzij in een database, hetzij in de session. Anders krijg je elke keer een activiteit door en daar blijft het bij.

Handigst lijkt mij dat je de array in een sessie zet, dan kan je het namelijk bijzonder makkelijk uitbreiden:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
<?php
//check of de gebruiker een nieuwe activiteit heeft ingevoerd
if ( isset( $_POST['activiteit'] ) && trim( $_POST['activiteit'] ) != "" ){
  //check of de sessie variabele al bestaat, zo nee dan aanmaken
  if ( isset( $_SESSION['activiteiten'] ) ){
    $_SESSION['activiteiten'][] = $_POST['activiteit'];
  }
else {
    $_SESSION['activiteiten'] = array( $_POST['activiteit'] );
  }
}

?>
 
Christiaan de kleine

christiaan de kleine

04/03/2012 20:17:40
Quote Anchor link
en hiermee wordt dan wel alles opgeslagen in een array???

enhoe kan ik dan die r44t/m 85 korter herschrijven???
 
Obelix Idefix

Obelix Idefix

04/03/2012 20:19:25
Quote Anchor link
Christiaan de kleine op 04/03/2012 20:08:40:
en hoe kan ik dan r44 t/m 85 korter schrijven??


Die kan wel in for loop.
 
Christiaan de kleine

christiaan de kleine

04/03/2012 20:23:24
Quote Anchor link
en hoe moet ik dan als code neerzetten, neem aan iets ban:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
for ($i = 1; $i <= 13; $i++) {
echo '<tr>
<td>' . $_SESSION['activiteiten'][] . '</td>
</tr>';
}

of klopt dit totaal niet???

[size=xsmall][i]Toevoeging op 04/03/2012 20:58:01:[/i][/size]

hoe kan ik btw een array dat in een session staat volledig legen???
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.