Wil niet Centreren

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Remote - Front-end Angular developer

Functie The IT team currently consists of the IT Manager, 2 back-end developers, 1 full-stack developer, 1 designer, and a DevOps engineer. They are currently looking for an experienced Front-end developer who will work autonomously and in a disciplined manner, being the only developer working on their Front-end applications at the start. They do have the ambition to find a second developer soon, who you will then be able to supervise. You will be working on the further development of their existing UI in Angular. But also developing a mobile app. They place great value on User Experience and opt

Bekijk vacature »

Mendix Developer

Functie Wat ga je doen als Mendix Developer? We leven in een wereld die snel ontwikkelt en veranderd, ook nemen bedrijfsbelangen toe en blijken risico’s moeilijker in te schatten, daarom wij op zoek naar Junior, Medior en Senior Developers die bedrijven kunnen helpen met hun screeningproces en zorgen dat deze efficiënt en 100 procent AVG compliant is. Het concept achter Mendix is duidelijk. De klant heeft een vraag/probleem. Dit kunnen we door middel van slimme software oplossen. In plaats van te werken met de nieuwste technieken en tools, wordt er gekozen voor het implementeren en maken van software dat op

Bekijk vacature »

Senior .NET Developer I goed salaris en deels thui

Bedrijfsomschrijving Mijn opdrachtgever is al ruim 20 jaar een gevestigde naam in de wereld van software ontwikkeling, met drie kantoren in de Randstad, waaronder Alphen aan den Rijn. Zij richten zich op het bouwen van IT-oplossingen die ervoor zorgen dat de productiviteit van klanten te allen tijden optimaal is. Hiervoor neemt jouw nieuwe werkgever het volledige ontwikkelproces tot haar rekening; van het eerste gesprek om de klantwensen in kaart te brengen, tot aan het uiteindelijke onderhoud van de opgeleverde oplossing. In totaal werken er inmiddels bijna 200 gemotiveerde IT-ers binnen deze organisatie. De gemiddelde leeftijd ligt rond de 35. Het

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Wij zijn bezig met het ontwikkelen van een nieuw product en wij hebben jouw hulp hierbij nodig! Als junior .NET ontwikkelaar krijg jij de kans om samen met ons deze nieuwe uitdaging aan te gaan! Momenteel bestaat ons team uit drie interim Software Engineers. Twee hiervan zijn zeer ervaren .NET specialisten die inmiddels hun strepen in dit vakgebied al hebben behaald. Ook hebben wij een junior als onderdeel van ons team die zich op dit moment nog bezig houdt met de Front-end (Angular/TypeScript), maar zich nu ook meer gaat verdiepen in de backend. Wij willen ons team graag verder

Bekijk vacature »

Junior PHP Developer

Functieomschrijving Junior PHP Developer gezocht! Voor een opdrachtgever in de regio Gelderland zijn wij op zoek naar een Junior PHP Developer die onderdeel gaat worden van het ontwikkelingsteam van deze organisatie. In deze functie ga jij aan de slag met het schrijven van software voor de aansturing van en het managen van windparken en bijbehorende onderdelen. Hiernaast ga jij je bezighouden met het ontwikkelen, testen en onderhouden van diverse webapplicaties. Het team waarin je komt te werken bestaat uit 3 developers, hierdoor krijg je veel verantwoordelijkheid en de kans om jezelf verder te ontwikkelen. Er wordt echter wel van je

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET developer begint jouw dag na een bak koffie met een stand up. De vorderingen worden tijdens de stand up besproken en de doelen worden opgesteld waar jullie als team in de volgende sprint naartoe gaan werken. Onze backend is geschreven in .NET Core en onze Front-end in Angular. Bij ons ga jij dan ook Fullstack aan de slag. Jij wordt hier opgeleid om zelfstandig te kunnen programmeren en applicaties te kunnen implementeren. Er wordt op projectbasis gewerkt, dit bied leuke uitdagingen omdat elke klant een andere visie heeft over de applicatie die wij maken. Je gaat

Bekijk vacature »

Cymer Patch Server Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Veldhoven Vacature ID: 12919 Introductie This new patch server will be built on Python and Django ReST and GraphQL services with a React frontend, it will consist of several microservices and run on a Kubernetes cluster. It will be supported by several middleware applications such as ElasticSearch, Redis, RabbitMQ, Oracle and Artifactory. Functieomschrijving The Patch Admin team always aim to deliver software at a high quality, we avoid sacrifices here to maintain our velocity. Practically this means that we practice test driven development and perform end-to-end automated testing on our software. This means

Bekijk vacature »

Senior Javascript developer

Functie Het platform is gebouwd in een moderne JavaScript stack, die gebruikt maakt van:  React.js  Redux  TypeScript  Node.js  Google Cloud functions (node.js)  Semantic UI Alle code wordt getest en beoordeeld door collega developers. De continuous integration pipeline maakt het mogelijk om elke dag waarde te leveren aan hun klanten. Het ontwikkelproces is pragmatisch en gebaseerd op Scrum. Wat je zult doen: Ten eerste kun je nadrukkelijk jouw eigen stempel drukken op de technologie, het product en de cultuur van het bedrijf. Je bent bezig met het uitwerken van de architectuur van nieuwe functionaliteiten op

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar PHP

Functie omschrijving Full Stack Software Ontwikkelaar gezocht! Voor een bedrijf in de regio van Ermelo zijn wij op zoek naar een Software Ontwikkelaar die gaat bijdragen aan het door ontwikkelen, onderhouden en optimaliseren van SaaS applicatie van dit bedrijf. Hierbij ga jij voor- en samenwerken met de klanten van de organisatie, het is hierbij dus van groot belang dat je communicatief vaardig bent en dat je beschikt over beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal. Bedrijfsprofiel Waar ga je werken? Altijd al in een echt familiebedrijf willen werken? Dan is dit je kans! Het bedrijf waar je komt te

Bekijk vacature »

.NET developer

Wat ga je doen als Full stack .NET developer Microsoft 365? Je stelt je op als sparringpartner voor het team en PO over toekomstige functionaliteiten, architectuur en mogelijke nieuwe producten. Je bent mede-verantwoordelijk voor het vertalen en omzetten van een user story in een passend technisch design. Je implementeert functionaliteiten op basis van een technisch design en user story. Je bent mede-verantwoordelijk voor het beheer van Azure DevOps, waaronder het beheer van GIT, Build Pipelines, Release Pipelines en geautomatiseerde testen. Hier herken jij jezelf in Hbo werk- en denkniveau of hoger aangevuld met relevante certificeringen en/of cursussen; Minimaal 3 jaar

Bekijk vacature »

Medior/Senior Python developer

Functie Jij als Senior Python developer hebt al ruime ervaring opgedaan. Bedrijven komen bij de organisatie om technische vraagstukken op te lossen. Jij als specialist bent dus de representatie van deze kwaliteit. Je zult de keuze krijgen tussen lange of korte projecten waarin je komt te werken in multidisciplinaire teams. Projecten die je gaat uitvoeren zijn zeer uitlopend. Zodoende kun je aan de ene kant kiezen voor een greenfield project en stroom je bij een ander project midden in een migratietraject in. Voor de ene klant ontwikkel je ene nieuwe portal en voor het andere project duik je veel meer

Bekijk vacature »

Medior Front end developer React

Functie Voor deze functie ben ik op zoek naar een enthousiaste front end developer die communicatief vaardig is. Jij wordt onderdeel van een enthousiast jong team dat werkt aan grote websites. Binnen jouw rol ben jij diegene die de vertaling maakt van design naar functionele code en zorg jij voor goede experience op meerdere platformen. Dit doe je natuurlijk door gebruik te maken van Javascript, HTML, CSS en React. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van Webcomponents en verschillende authenticatie tools. Doordat er hier gestreefd wordt naar de beste gebruikerservaringen, wordt het product constant doorontwikkeld. Hierdoor blijven ze voor op de

Bekijk vacature »

Lead developer

Functie Als lead developer wordt jij verantwoordelijk voor een van onze development teams. Samen met de Software Architect bewaak jij de kwaliteit en uitvoering van onze complexe vraagstukken. Daarnaast ben jij verantwoordelijk voor het inschatten, designen en ontwikkelen van middelgrote tot grote veranderingen in de software. Ook coördineer jij het proces rondom complexe technische vraagstukken. Verder bestaat jouw takenpakket uit het volgende: – Het aansturen van jouw development team; – Het begeleiden van Junior Software Engineers; – Het maken van technische analyses m.b.t. nieuwe aanvragen en het tijdsbestek inschatten voor de uitvoering hiervan; – Het uitvoeren van de ontwikkeling van

Bekijk vacature »

PHP Web Developer

Functie omschrijving Voor een klein softwarebedrijf in de omgeving Roosendaal, zijn wij op zoek naar een PHP web developer met een aantal jaar werkervaring. Wil jij graag werken aan in-house software projecten voor diverse klanten? Voel jij je prettige in een klein team developers, waar jouw inbreng enorm gewaardeerd wordt? Lees dan snel verder! Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Je wordt verantwoordelijk voor de ontwikkeling van diverse applicaties. Dit kan de ene keer een online platform voor aanbiedingen zijn, en de andere keer een software pakket dat gebruikt wordt om interne processen te automatiseren. Het zijn stuk voor

Bekijk vacature »

Team Lead/ Lead developer gezocht (Hands-on, PHP,

Functie Als Team Lead ben je de leider van één van de ontwikkelteams binnen de organisatie. Je leidt als lead developer een goed draaiend team dat werkt aan complexe en duurzame applicaties en API’s. Vanuit je kennis en ervaring ben je in staat het grote plaatje te blijven overzien, en kritisch mee te denken over bijvoorbeeld de architectuur, maar ook de algehele aanpak binnen het project. Je laat je team niet alleen technisch goed functioneren maar ben ook betrokken bij het menselijke aspect. Zo weet jij je collega’s te motiveren en begeleiden in hun dagelijkse werk. Buiten het team ben

Bekijk vacature »
Dalando De Zuil

Dalando De Zuil

06/09/2010 21:20:58
Quote Anchor link
in een van mijn vorige topics was ik bezig met een nieuw menu. Nou heb ik die eenmaal af, maar wil hij niet centreren...? Help?

ik doe het zo:

op de pagina's:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<center>
...
<div style="text-align:center;"><?php include 'menu.php'; ?></div>
...
</center>


en dan in menu.php (css zit meestal lost, maar voor nu even niet, om klachten te voorkomen):

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
<style type="text/css">
#navbar {
   margin: 0;
   padding: 0;
   height: 1em;
   font-family: Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif;
   font-size: 75%;
}
#navbar li {
   list-style: none;
   float: left;
   border:1px solid black;
}
#navbar li a {
   display: block;
   padding: 3px 8px;
   background-color: white;
   color: black;
   text-decoration: none;
}
#navbar li a:hover {
   background-color:#E0E0E0;
}
#navbar li ul {
   display: none;
   width: 10em; /* Width to help Opera out */
   background-color: white;
}
#navbar li:hover ul, #navbar li.hover ul {
   display: block;
   position: absolute;
   margin: 0;
   padding: 0;
   background-color:#E0E0E0;
}
#navbar li:hover li, #navbar li.hover li {
   float: none;
}
#navbar li:hover li a, #navbar li.hover li a {
   border-bottom: 1px solid black;
   color: black;
}
#navbar b {
   padding: 3px 8px;
}
</style>
<script>
sfHover = function() {
   var sfEls = document.getElementById("navbar").getElementsByTagName("li");
   for (var i=0; i<sfEls.length; i++) {
      sfEls[i].onmouseover=function() {
         this.className+=" hover";
      }
      sfEls[i].onmouseout=function() {
         this.className=this.className.replace(new RegExp(" hover\\b"), "");
      }
   }
}
if (window.attachEvent) window.attachEvent("onload", sfHover);
</script>

<ul id="navbar">
      <!-- The strange spacing herein prevents an IE6 whitespace bug. -->
    <li><a href="/?p=home">Home</a></li>
    <li><a href="/?p=nederland">Radar</a>
        <ul>
            <li><b>Alphen</b></li>
            <li><a href="/?p=afgelopenuur">Alphen afgelopen uur</a></li>
            <li><a href="/?p=komende2uur">Alphen komende 2 uur</a></li>
            <li><b>Nederland</b></li>
            <li><a href="/?p=nederland">NL afgelopen uur</a></li>
            <li><a href="/?p=nl2&r=1">NL komende 3 uur</a></li>
            <li><a href="/?p=nl2&r=2">NL komende 24 uur</a></li>
            <li><a href="/?p=motregen">NL motregen</a></li>
            <li><b>Europa</b></li>
            <li><a href="/?p=nl2&r=3">EU komende 3 uur</a></li>
            <li><a href="/?p=nl2&r=4">EU komende 3 uur (G-MAP)</a></li>
        </ul>
    </li>
        <li>
    <!-- en nog wat menu's -->
</ul>


Maar wat ik ook doe, hij centreert niet...? help?
Gewijzigd op 06/09/2010 21:21:44 door Dalando De Zuil
 
PHP hulp

PHP hulp

20/05/2024 12:56:48
 
Synaps Framework

Synaps Framework

06/09/2010 21:22:31
Quote Anchor link
Post svp relevante HTML en CSS.

En heb je misschien een online voorbeeld. Laat ik firebug er even oplos. Werkt makkelijker.
Gewijzigd op 06/09/2010 21:24:00 door Synaps Framework
 
Dalando De Zuil

Dalando De Zuil

06/09/2010 21:36:24
Quote Anchor link
1. Dit is slechts alle code van mijn menu, dus relevante code...
2. Online nog niet, maar wel plaatje:

Afbeelding

de rode plek is de plek waar ie hoort te zitten...

Toevoeging op 06/09/2010 21:39:29:

Ik heb zojuist online gezet, link
Beoordeel niet op de website aub, let alleen even op het menu :|
Gewijzigd op 06/09/2010 21:40:01 door Dalando De Zuil
 
Johan Dam

Johan Dam

07/09/2010 08:50:47
Quote Anchor link
Volgens mij ligt het aan je float left, de list items zullen altijd naar links gaan, dus je moet hetgeen eromheen centreren,

maak de ul of div die om je list items zit de juiste breedte geven lost het misschien op, anders zou een margin:auto het moeten oplossen.
 
Mike Smit

Mike Smit

07/09/2010 09:55:11
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
<style type="text/css">
#container {
    text-align: center;
}
#center {
    margin: 0px auto;
    width: 830px;
}

</style>
<div id="container">

     <div id="center"></div>

</div>


Je moet misschien een div een width mee geven.
 
Chris -

Chris -

07/09/2010 11:18:59
Quote Anchor link
Quote:
in een van mijn vorige topics was ik bezig met een nieuw menu. Nou heb ik die eenmaal af, maar wil hij niet centreren...? Help?


Dus kon je eigenlijk verder gaan in dat topic, want het gaat nog steeds om hetzelfde menu? Laat daar op voor een volgende keer ;-)
 
Dalando De Zuil

Dalando De Zuil

07/09/2010 15:37:00
Quote Anchor link
Chris Horeweg op 07/09/2010 11:18:59:
Quote:
in een van mijn vorige topics was ik bezig met een nieuw menu. Nou heb ik die eenmaal af, maar wil hij niet centreren...? Help?


Dus kon je eigenlijk verder gaan in dat topic, want het gaat nog steeds om hetzelfde menu? Laat daar op voor een volgende keer ;-)


Zal ik doen ;)


Johan Dam op 07/09/2010 08:50:47:
Volgens mij ligt het aan je float left, de list items zullen altijd naar links gaan, dus je moet hetgeen eromheen centreren,

maak de ul of div die om je list items zit de juiste breedte geven lost het misschien op, anders zou een margin:auto het moeten oplossen.


nou dit gedaan:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
#navbar {
   margin: 0;
   padding: 0;
   height: 1em;
   font-family: Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif;
   font-size: 75%;
   margin:auto;
}

nog niks...?
 
SilverWolf NL

SilverWolf NL

07/09/2010 15:41:50
Quote Anchor link
Het ul-element is nu 100% in breedte, daarom centreert hij niet. Geef je element een vaste breedte en laat de lege plek opvullen door de knoppen breder te maken, of geef precies de goede lengte mee (nu is dat width:645px;). Dit betekend wel dat als je de tekst aanpast, dat dan niet alle elementen meer in je menu passen...
 
Dalando De Zuil

Dalando De Zuil

07/09/2010 15:53:10
Quote Anchor link
SilverWolf NL op 07/09/2010 15:41:50:
Het ul-element is nu 100% in breedte, daarom centreert hij niet. Geef je element een vaste breedte en laat de lege plek opvullen door de knoppen breder te maken, of geef precies de goede lengte mee (nu is dat width:645px;). Dit betekend wel dat als je de tekst aanpast, dat dan niet alle elementen meer in je menu passen...


Bedankt, dat deet het m! :-)
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.