windows player met Muzikale kleuren!

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Remco van Lent

Remco van Lent

24/02/2007 10:20:00
Quote Anchor link
hallo,

Ik zoek al een helepoos een muziek speler die muziek kan afspelen van af een stream adderes dus http://IP+PORT maar ik het niet vinden en wat ik dan zoek is een muziek speler die ook muziekalen kleuren weergeeft zoals je in Windows Media player hebt!

Ik hoop dat iemand dit kan vinden want mij is het nog steets niet gelukt!

groetjes Remco
 
PHP hulp

PHP hulp

28/04/2024 22:26:33
 
Simon Blok

Simon Blok

24/02/2007 10:22:00
Quote Anchor link
Kan in Windows mediaplayer gewoon hoor!
bestand -> open URL
 
Remco van Lent

Remco van Lent

24/02/2007 10:23:00
Quote Anchor link
Ja maar ik wil het op me website zetten :P
 
Aaa Trump

aaa Trump

24/02/2007 10:28:00
Quote Anchor link
Zal flash worden ben ik bang voor.

Zie zo snel geen andere optie.

Greotjes, robin
 
Kevichill

Kevichill

24/02/2007 10:33:00
Quote Anchor link
Met Windows media player kan je ook via je site 1 streaming laten afspele
maak 1 file aan in kladblok
zet daarin Http://IP:poort sla hem op als naam.asx zet die op je hosting en zet deze url in je media playertje op je site:
http://www.jousite.nl/diebestand.asx

:)
 
Arjan Schuurman

Arjan Schuurman

24/02/2007 11:24:00
Quote Anchor link
Ja, Flash, het is anders bijna niet te doen, ja miss. nog JavaScript, maar dat zal nog wel moeilijker worden.
 
Remco van Lent

Remco van Lent

24/02/2007 11:24:00
Quote Anchor link
Ja daar was ik al achter maar dat werkt niet dan gaat hij wel spelen zo ver was ik al maar je kent waarschijnlijk Windows Media Player wel hé!

als je daar mee een muziek nummer afspeeld zie je toch allemaal kleuren op ritme van de muziek ik heb het ook al een keer gezien op een website maar die kan ik niet terug vinden! anders had ik dat scripje wel gehad!

grreeetzz Remco
 
Remco van Lent

Remco van Lent

24/02/2007 11:25:00
Quote Anchor link
Hmm dat is jammer,

Heeft iemand misschien zoon scripje voor me want ik ben helemaal niet thuis in java en Flash!

gr Remco
 
Nick Mulder

Nick Mulder

24/02/2007 11:29:00
Quote Anchor link
Windows Media Player Plugin werkt toch prima?
Gewoon als url van de plugin de stream ingeven...
Was laatst nog een topic over...
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Nick Mulder
 
Ponzi

Ponzi

24/02/2007 11:54:00
Quote Anchor link
@ YPM: Maar hij wil er die verkleurende effecten bij 'op het ritme van de muziek', voor zover een PC dat goed doet natuurlijk...

@ Remco: Ik heb in mijn windows media player die 'visuals' uitgezet, werd er gek van. Denk dus niet dat het bij iedereen gaat werken ;-) !
 
Kevichill

Kevichill

24/02/2007 11:55:00
Quote Anchor link
idd , ik heb ut ook uitgezet en me videokaart gaat ervan trippen moet nieuwe hebben dusja!
 
Remco van Lent

Remco van Lent

24/02/2007 18:01:00
Quote Anchor link
Ja maar nu heb ik nog steets geen antwoord gehad op Mijn vraag :(

groetjes Mitchel
 
Paul K

Paul K

24/02/2007 18:10:00
Quote Anchor link
Gebruik winamp + shoutcast (shoutcast listener & shoutcast server)
Vervolgens kan je luisteren via ip:port
Misschien bedoel je dit:
<object ID='WinMedia' classid='CLSID:22d6f312-b0f6-11d0-94ab-0080c74c7e95' CODEBASE='http://activex.microsoft.com/activex/controls/mplayer/en/nsmp2inf.cab#Version=5,1,52,701' width=323 height=45 standby='Loading Microsoft Windows Media Player components...' type='application/x-oleobject'>
<PARAM NAME='FileName' VALUE='http://86.92.240.211:8000'>
<PARAM NAME='AutoStart' Value='true'>
<PARAM NAME='ShowControls' Value='true'>
<embed type='application/x-mplayer2' pluginspage='http://www.microsoft.com/Windows/MediaPlayer/' src='http://86.92.240.211:8000'Name='Chillsone radio'AutoStart='0'Width='323'Height='45' ShowControls='1'></embed>
</OBJECT>
 
Remco van Lent

Remco van Lent

24/02/2007 20:18:00
Quote Anchor link
Ja, het lijkt erop maar ik wil de muziekalen kleuren erbij!

groetjes Mitchel
 
Nick Mulder

Nick Mulder

24/02/2007 20:20:00
Quote Anchor link
Wacht op Flash 9/10 ofzo, daar zat zoiets in...
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.