Wiskundig probleem

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Applicatie ontwikkelaar

Functie omschrijving Zelfstandige applicatie ontwikkelaar gezocht voor familiair bedrijf in omgeving Capelle ad Ijssel Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en zoek jij een informele werkgever waar je zelfstandig kunt werken binnen een leuk IT team, lees dan snel verder want wie weet zijn wij op zoek naar jou! Een deel van jouw werkzaamheden: Onderhouden en ontwikkelen van de IT systemen; Opzetten van Azure Cloud systemen, denk aan interfaces, hardware op de Cloud, webportalen of BI functies; Werken aan scripts binnen verschillende software applicaties, denk aan ERP en CAD; Ontwikkelen en implementeren van MS PowerApps en Power BI.

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP

Functie Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als PHP developer en zoek je een leuke platte organisatie? Lees dan snel verder! Voor een opdrachtgever in omgeving Capelle aan den IJssel dat zich gespecialiseerd heeft in het realiseren van veilige netwerkverbindingen zijn wij op zoek naar een leuke software developer ter versterking van het huidige team. Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen PHP, JAVA en Node.js. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie The position we have for you As a .NET developer you will work for one of our customers active in the High Tech Industry. Our customers are mainly located in the Eindhoven area. We are very selective when it comes to the projects we accept and therefore only focus on innovative and complex projects. Because our customers are mainly specialized in machine construction, you often work close to the machines. Our team currently consists of Embedded engineers, IOT developers and Cloud engineers. We mainly work on Microsoft projects where WPF, UWP, .NET Core and Microsoft Azure are used. Eisen

Bekijk vacature »

Programmeur / Developer

Voor een familiebedrijf in Doetinchem, actief in de machinebouw voor de food-sector, zijn wij op zoek naar een programmeur / developer. In deze functie ben je werkzaam in een team van 5 medewerkers. Je werkzaamheden bestaan onder andere uit het verhelderen van requirements vanuit de opdrachtgever, de klant en de afdeling ontwikkeling. Je verricht haalbaarheidsstudies en werkt specificaties uit die je afstemt met de opdrachtgever. Je ontwerpt design in software en stemt af met je collega's. De huidige vision-systemen zijn geschreven in C software, welke draait op een CUDA platform. Je schrijft en codeert software en zal gaan testdraaien. Tot

Bekijk vacature »

SQL Developer

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Jij gaat in deze functie aan de slag met uitdagende projecten en het creëren van maatwerk software, vooral middels SQL. Iedere klant/project is weer anders, maar dat maakt dit bedrijf en de functie erg uniek & uitdagend. Verder heb je de volgende taken: Ontwikkelen en ontwerpen van SQL databases. T-SQL wordt hierbij gebruikt als programmeer laag; Optimalisatie van query's, voor een verbeterde efficiency; Begeleiden van junior developers, mits je dit leuk vindt; Heb je meer interesse in een rol als consultant, dan is dit ook mogelijk. Je heb hier meer

Bekijk vacature »

.NET developer

Klaar voor een nieuwe uitdaging? Welke technologieën gaan schuil achter de dagelijkse energievoorziening? Als senior .NET developer bij Kenter maak jij samen met je team het verschil, zowel voor de interne organisatie als voor eindklanten. Samen bouwen jullie aan innovatieve dienstverlening met behulp van de nieuwste technologieën en tools. Het is een functie met veel vrijheid, goede arbeidsvoorwaarden én je draagt jouw steentje bij aan de energietransitie. Klinkt dit als iets voor jou? Lees dan verder of solliciteer direct! Wat ga je doen als senior .NET developer? Als senior .NET developer bij Kenter (onderdeel van Alliander) ben je van onschatbare

Bekijk vacature »

Medior PHP developer

Functie Het team bestaat inmiddels uit zo’n 25 collega’s met specialisten op het gebied van development, data(analyse), marketing, infrastructuur en finance. Ze hebben een supermodern pand en bieden hiernaast veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Ze doen er alles aan om jou op te gemak te stellen. Zo kun je je eigen werkplek inrichten naar persoonlijke wensen, maar gaan ze bijvoorbeeld ook jaarlijks met elkaar wintersporten en zijn er andere leuke uitjes. Als onderdeel van één van de scrumteams ga je aan de slag, samen ben je medeverantwoordelijk voor het doorontwikkelen van hun business applicatie waar het traffic team dagelijks mee werkt.

Bekijk vacature »

PHP developer (Laravel/Vue.js)

Functie Het team telt momenteel 20 collega’s, bestaande uit developers (front- en backend) en het operations team, waaronder ook het management en twee scrum masters vallen. Ze zijn op zoek naar een PHP developer die in staat is zelfstandig te werken. Je komt te werken in één van de drie scrumteams en gaat aan de slag met een project voor de klant. Het fijne hieraan is dat je wel afwisseling hebt qua werk, maar tegelijkertijd doorlopend werkt voor bestaande klanten. Hierdoor krijg je ook de kans om echt de diepte in te gaan en innovatieve technische oplossingen neer te zetten.

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP - JAVA

Functie Heb jij altijd al willen werken voor een bedrijf, dat veilige netwerkverbindingen levert, door middel van veilige oplossingen, die door middel van de nieuwste technologieën ontwikkelt zijn? Stop dan nu met zoeken! Voor een opdrachtgever in omgeving Moordrecht zijn wij op zoek naar een programmeur. Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen C / C++ / PHP. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten goed verlopen. Je gaat klanten ondersteunen op

Bekijk vacature »

Belastingdienst - Freelance Applicatieontwikkelaar

Startdatum: 01.06.2023 Richttarief: €65,00 - €75,00 Duur van de opdracht: 6 maanden Uren per week: 36 Taal: Nederlands vereist! Gelieve in het Nederlands te solliciteren. Hybride. Kantoordagen in Utrecht, incidenteel in Apeldoorn Functieomschrijving: De afdeling IV – Generieke Voorzieningen – Interactie Online is onderdeel van de keten Interactie. De missie van de keten is: “het faciliteren van de interactie met alle burgers, bedrijven en hun vertegenwoordigers om hen in staat te stellen aan hun fiscale verplichtingen te voldoen en aanspraak te maken op hun rechten.” De afdeling Interactie Online heeft een belangrijke bijdrage binnen deze keten. Dit door het ontwikkelen

Bekijk vacature »

Technisch Applicatie ontwikkelaar

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en zoek jij een informele werkgever waar je zelfstandig kunt werken binnen een leuk IT team, lees dan snel verder want wie weet zijn wij op zoek naar jou! In deze functie werk jij voornamelijk aan: Het onderhouden en ontwikkelen van de IT systemen; Het opzetten van Azure Cloud systemen, denk aan interfaces, hardware op de Cloud, webportalen of BI functies; Werk je aan scripts binnen verschillende software applicaties, denk aan ERP en CAD; Ontwikkel en implementeren je MS PowerApps en Power BI. Bedrijfsprofiel Je komt terecht bij een familiair

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar

Functie omschrijving Voor een echt familiebedrijf in de omgeving van 's-Hertogenbosch ben ik op zoek naar een Software Developer. Jij gaat in de functie van Software Developer werken met C# en .NET framework Jij gaat maatwerk software ontwikkelen en softwareoplossingen creëren. Daarnaast optimaliseer je de bestaande software. Oplossingen waar de klant echt iets aan heeft, jij krijgt er energie van op dit te realiseren. Je gaat werken in een Microsoft omgeving(ASP.NET) en gebruikt daarnaast C# en MVC. Samen met het huidige IT team binnen deze organisatie verwerk je de wensen van de klant tot een (eind)product. Bedrijfsprofiel Deze organisatie is

Bekijk vacature »

No-Code Betty Blocks ontwikkelaar

Bedrijfsomschrijving Wil jij de bedrijfsprocessen van klanten revolutionair digitaliseren en optimaliseren zonder beperkt te worden door programmeertalen? Kom werken bij een snelgroeiende en professionele organisatie met een gezonde dosis humor en veel vrijheid om jezelf te ontwikkelen. Als No-Code Betty Blocks ontwikkelaar werk je vanuit ons kantoor in het hart van Nederland, je thuiswerkplek of op locatie bij de klant. We faciliteren de juiste trainingen en ondersteuning zodat je een echte Betty Blocks expert wordt. Naast het werk zijn er bij ons bijzondere events, zoals een jaarlijkse zeildag, een zomerse barbecue en een knus kerstdiner om de grillige maanden door

Bekijk vacature »

Back-end Developer

Functieomschrijving Heb jij kort geleden jouw HBO ICT diploma in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Voor een gewaardeerde werkgever in regio Oosterhout zijn wij op zoek naar een back-end developer. Kennis of ervaring met C# & SQL is een must! Je bent verantwoordelijk voor de beheer en ontwikkeling van de software; Je draagt bij aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de C# based applicaties; Je test de software en ontwikkelt deze door; Je houdt je bezig met het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten; Je brengt de aanpassingssuggesties van klanten in kaart, om

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Onze klant is sinds 2 jaar actief als adviseur en bemiddelaar in de verzekeringsmarkt. Sindsdien proberen zij deze slapende markt flink wakker te schudden. Dit willen zij doen door het bouwen van slimme vergelijkers op hun eigen website en die van partners. Het bedrijf wil continu voorop lopen, zodat consumenten eenvoudig de verzekeringen kunnen vinden die het beste bij ze past. Functieomschrijving Als Front-end Developer werk je aan vergelijkingsmodules die consumenten dagelijks gebruiken bij het vergelijken en afsluiten van verzekeringen. Je vindt het leuk om samen te werken met de product owner, bestaande modules te verbeteren en nieuwe vergelijkers "from

Bekijk vacature »
Ben Janssen

Ben Janssen

13/05/2012 11:48:25
Quote Anchor link
Beste mensen,

Ik wil een rekensom maken met vergelijking (if, then)
In exell lukt me dit wel, maar nu in PHP loop ik vast.

De waardes die ingevoerd kunnen worden zijn (selectie box)
500
1000
1500
2000
2500
3000
3500
4000

Alleen als ik dan op verzenden klik, krijg ik altijd de uitkomst 4000
De code die ik zover heb.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
<?php
$entree
= 10;
    
    if ($_POST['ballen'] = 4000)
    {

        $bal = 90;
        if($_POST['ballen'] < 2000)
        {

            $bal = $_POST['ballen'] / 500 * 12;
            if($_POST['ballen'] > 2000)
            {

                    $bal = ($_POST['ballen'] - 2000) / 500 * 12 + 45;
            }
        }
     }

     else
        {
             $bal = 45;
        }

          
    $totaal = $entree + $bal;
?>


Kan iemand mij vertellen waar het fout gaat, en hoe ik dit het beste kan oplossen?
 
PHP hulp

PHP hulp

13/05/2024 11:34:26
 
 - Diov  -

- Diov -

13/05/2012 11:56:23
Quote Anchor link
Ik wil wel helpen, ik doe veel wiskunde met php maar zou je de werking van je script eens willen beschrijven?

Alvast bedankt!
 
Bart V B

Bart V B

13/05/2012 11:58:58
Quote Anchor link
volgens mij snap je er de ballen niet van :)
Sorry maar ik kon het niet laten..

Waarom zet je eerst dat $_POST['ballen'] op 4000?
Want als hij een waarde heeft dan hoef je alleen nog maar de rekensom te maken.
Wat je nu doet is zeggen: ik heb alleen maar 4000 ballen..
 
 - Diov  -

- Diov -

13/05/2012 12:01:11
Quote Anchor link
Dat vond ik ook al wat vreemd.
Misschien moesten er 2 gelijk aan tekens?
 
Ben Janssen

Ben Janssen

13/05/2012 12:03:52
Quote Anchor link
Hij is vrij simpel.

Als het aantal 4000 is moet hij zeggen 90
Als het aantal 2000 is moet hij zeggen 45

Als het aantal < 2000 moet hij rekenen
Aantal / 500 * 12

Als het aantal > 2000 en < 4000 moet hij het volgende doen
(Aantal - 2000) / 500 * 12 + 45

Want elke 2000 is 45 erbij en elke 500 is 12 erbij

In feite zijn dit de mogelijke uitkomsten
500 = 12
1000 = 24
1500 = 36
2000 = 45
2500 = 57
3000 = 69
3500 = 81
4000 = 90

Hoop dat ik duidelijk genoeg ben voor je.
Alvast bedankt.

Toevoeging op 13/05/2012 12:06:52:

Klopt Dem,

Het moesten er 2 zijn, die heb ik al opgelost, maar het juiste antwoord krijg ik nog niet.

Nu geeft hij als uitkomst 45, terwijl ik 1500 heb opgegeven.
Het antwoord zou dus 36 moeten zijn

Toevoeging op 13/05/2012 12:39:58:

Ik heb nu dit geprobeerd, maar dit resulteert in 0

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
<?php
$entree
= 10;
    if ($_POST['ballen'] == 4000)
    {

        $bal = 90;
        if ($_POST['ballen'] < 2000)
        {

            $bal = $_POST['ballen'] / 500 * 12;
            if ($_POST['ballen'] > 2000)
            {

                $bal = ($_POST['ballen'] - 2000) / 500 * 12 + 45;
                if ($_POST['ballen'] == 2000)
                {

                    $bal = 45;
                }
            }
        }
    }

          
    $totaal = $entree + $bal;
?>
 
Erwin H

Erwin H

13/05/2012 12:55:45
Quote Anchor link
Dus eerst zeg je "als het aantal 4000 is dan" en binnen die if zeg je "en als het aantal kleiner dan 2000 is". Dat kan natuurlijk nooit. Ga eens naar een if... Elseif constructie kijken.

Toevoeging op 13/05/2012 12:56:22:

En een ps, dit is een reken probleem, geen wiskundig probleem.
 
Obelix Idefix

Obelix Idefix

13/05/2012 12:56:36
Quote Anchor link
Of kijk naar een switch-constructie.
 
Jurgen B

Jurgen B

13/05/2012 12:59:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
<?php
$entree
= 10;

switch ($_POST['ballen']) {
    case
4000:
        $bal = 90;
        break;
    case
2000:
        $bal = 45;
        break;
    case
$_POST['ballen'] < 2000:
        $bal = $_POST['ballen'] / 500 * 12;
        break;
    case
$_POST['ballen'] > 2000 && $_POST['ballen'] < 4000:
        $bal = ($_POST['ballen'] - 2000) / 500 * 12 + 45;
        break;
    case default:

        /* iets van een foutmelding ofzo
        dan wel controleren of $bal is ingevuld bij $totaal */

        break;
}

      
$totaal = $entree + $bal;
?>

Dit kan uiteraard ook met if / elseif.
Gewijzigd op 13/05/2012 13:15:47 door Jurgen B
 
 - Diov  -

- Diov -

13/05/2012 13:12:15
Quote Anchor link
Hier de code die volgens mij werkt.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<?php
$entree
= 10;
$_POST['ballen'] = 500; // Dit is een voorbeeld, dit kan je natuurlijk weglaten. Was om te testen!

    if ($_POST['ballen'] == 4000)
    {

        $bal = 90;
    }

    elseif ($_POST['ballen'] == 2000)
    {

        $bal = 45;
    }

    elseif ($_POST['ballen'] < 2000)
    {

        $bal = $_POST['ballen'] / 500 * 12;
    }

    elseif ($_POST['ballen'] > 2000 AND $_POST['ballen'] < 4000)
    {

      $bal = ($_POST['ballen'] - 2000) / 500 * 12 + 45;
    }

    else
    {
     echo 'POST waarde voldoet niet aan bovenstaande eisen!';
    }

          
    $totaal = $entree + $bal;
    echo $bal; // prijs van $bal
    echo '<br>'; // spatie
    echo $totaal; // totaalprijs
?>
Gewijzigd op 13/05/2012 13:13:31 door - Diov -
 
Ben Janssen

Ben Janssen

13/05/2012 13:28:56
Quote Anchor link
Ik ga het eens proberen, hartstikke bedankt allemaal
 
- Mark -

- Mark -

13/05/2012 13:52:13
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
<?php

    #| De basis entree.

        $entree = 10;
        

    #| De extra entree berekend aan de hand van de gekozen aantal ballen.
        
        $bal = (($base = floor($_POST['ballen'] / 2000)) * 45) + ((($_POST['ballen'] - ($base * 2000)) / 500) * 12);
        
    
    #| Het totaal berekenen.

        $totaal = $entree + $bal;

?>


Of het er gewoon hard coded in zetten want het ziet er niet naar uit dat het veel veranderd.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
<?php

    #| De basis entree.

        $entree = 10;
        

    #| De kosten per ballen.
    
        $bal_entree = array(500 => 12, 1000 => 24, 1500 => 36, 2000 => 45); // en zo verder.
     
    
    #| De extra entree berekend aan de hand van de gekozen aantal ballen.

    
        $bal = $bal_entree[$_POST['ballen']];
        
        
    #| Het totaal berekenen.

        $totaal = $entree + $bal;

?>
 
Ben Janssen

Ben Janssen

13/05/2012 13:59:42
Quote Anchor link
Heb nu 1 test gedaan, en die ziet er goed uit.

Maar nu krijg ik het formulier niet verzonden, en een foutmelding krijg ik ook niet.
Dit zal ik dus eerst moeten fiksen.

Laat nog weten hoe het gaat.

Toevoeging op 13/05/2012 14:01:49:

voor wie het wil proberen.

http://www.thetimberwolves.nl/EPA.html

Toevoeging op 13/05/2012 14:05:13:

ik heb het script van Dem gebruikt

Toevoeging op 13/05/2012 14:22:03:

Ik krijg helaas iedere keer als ik op verzenden klik het zelfde resultaat.
Ik krijg alleen geen fout melding te zien, behalve het volgende :

Het formulier is niet verzonden.
Probeer het opnieuw.

Het volledige script.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
<?php

ini_set('display_errors',1);
error_reporting(E_ALL);
session_start();
include_once $_SERVER['DOCUMENT_ROOT'] . '/securimage/securimage.php';

$securimage = new Securimage();


if($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST')
{

    $to = '[email protected]'.',';
    $to .= $_POST['email'];
    $subject = 'Uw reservering';
    $errors = array();
    $data = array();
    $ip = $_SERVER['REMOTE_ADDR'];
    $datum = date("d.m.Y H:i");
    
    $headers = "From: NoReply@The_Timberwolves.nl\r\n";

$entree = 10;
    
if ($_POST['ballen'] == 4000)
    {

        $bal = 90;
    }

    elseif ($_POST['ballen'] == 2000)
    {

        $bal = 45;
    }

    elseif ($_POST['ballen'] < 2000)
    {

        $bal = $_POST['ballen'] / 500 * 12;
    }

    elseif ($_POST['ballen'] > 2000 AND $_POST['ballen'] < 4000)
    {

      $bal = ($_POST['ballen'] - 2000) / 500 * 12 + 45;
    }

    else
    {
      echo 'POST waarde voldoet niet aan bovenstaande eisen!';
    }

          
    $totaal = $entree + $bal;
        
    $inhoud_mail = "===============================================================================\n";
    $inhoud_mail .= "The Timberwolves\n";
    $inhoud_mail .= "===============================================================================\n\n";
    $inhoud_mail .= "Uw reservering\n\n";
    $inhoud_mail .= "Naam : ".$_POST['naam']."\n";
    $inhoud_mail .= "Achternaam : ".$_POST['anaam']."\n";
    $inhoud_mail .= "Geb. datum : ".$_POST['dag']."-".$_POST['maand']."-".$_POST['jaar']."\n";
    $inhoud_mail .= "Email adres : ".$_POST['email']."\n\n";
    $inhoud_mail .= "Team naam : ".$_POST['team']."\n";
    $inhoud_mail .= "Aantal ballen : ".$_POST['ballen']."\n";
    $inhoud_mail .= "===============================================================================\n\n";
    $inhoud_mail .= "Rekening overzicht\n\n";
    $inhoud_mail .= "Entree € ".$entree.",--\n";
    $inhoud_mail .= "Totaal ballen € ".$bal.",--\n";
    $inhoud_mail .= "------------------------------\n";
    $inhoud_mail .= "Totaal € ".$totaal.",--\n\n";
    $inhoud_mail .= "Ter plaatse betalen\n";
    $inhoud_mail .= "LET OP, ER KAN NIET GEPIND WORDEN\n";
    $inhoud_mail .= "===============================================================================\n\n";
    $inhoud_mail .= "Ons adres:\n";
    $inhoud_mail .= "Ossendijk\n";
    $inhoud_mail .= "5815 CZ Merselo(Venray)\n\n";
    $inhoud_mail .= "www.thetimberwolves.nl\n";
    $inhoud_mail .= "===============================================================================\n";
    $inhoud_mail .= "Verstuurd op " . $datum . " via het ip adres " . $ip . "\n";
    $inhoud_mail .= "===============================================================================\n";

    // formulier velden declareren
    $form = array(
        'naam',
        'email');
    // controle voor alle velden
    foreach($form as $veld)
    {

       if(isset($_POST[$veld]))
            {

                $value = trim($_POST[$veld]);
                $form[$veld] = $value;                
            
// controle van email en postcode
                
                // controle op een geldig email adres

                if($veld == 'email')
                {

                    if(!preg_match("/\w+([-+.]\w+)*@\w+([-.]\w+)*\.\w+([-.]\w+)*/",$value))
                    {

                        $errors[$veld] = true;
                        $errors[] = 'Dit is geen geldig email adres.';
                    }
                }

        
                if(empty($value))
                    {

                      $errors[$veld] = true;
                       $errors[] = 'U bent uw '.$veld.' vergeten in te vullen';
                    }
            }

        else
            {
                $errors[]= 'Het veld '.$veld.' ontbreekt.';
            }
        }

    if(empty($errors))
        {


if ($securimage->check($_POST['captcha_code']) == false) {
  // the code was incorrect
  // you should handle the error so that the form processor doesn't continue

  // or you can use the following code if there is no validation or you do not know how

  echo "The security code entered was incorrect.<br /><br />";
  echo "Please go <a href='javascript:history.go(-1)'>back</a> and try again.";
  exit;
}

         if(mail($to,$subject,$inhoud_mail,$headers))
            {

                header('Refresh: 3; url=index.html');
                echo '<p>Een bevestiging is naar uw email adres verstuurd';
                echo '<p>Uw aanvraag is geregistreerd met ip adres: '.$ip.' op datum: ' .$datum.'</p>';
            }

         else
            {
            echo "Het formulier is niet verzonden.<br>Probeer het <a href='javascript:history.back(1);'>opnieuw</a>.";
            }
        }

    else
    {
        // Fouten opgetreden: weergeven en terug naar formulier
        header('Refresh: 3; url=EPA.html');
        foreach($errors as $sError)
        {

            echo '<p style="color:red">'.$sError.'</p>';
        }
    }
}




?>


Toevoeging op 13/05/2012 14:23:27:

kan iemand mij vertellen waarom het formulier niet verzonden word?
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.