Wisselende achtergrond

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

.NET Developer

Dit ga je doen Binnen het team bouw je aan een applicatie met andere .Net Developers, testers een Product Owner en een Business Analyst. Met het team wordt de backlog besproken. In overleg claim jij jouw deel en zorgt ervoor dat onderhoud en innovatie wordt gerealiseerd. Het project dat momenteel draait is het opgraden van de omgeving. Doorontwikkelen van de huidige applicatie; Overleggen met teamleden om de backlog te verdelen; Onderhouden van de huidige omgeving; Sparren met de business en het ophalen van nieuwe requirements. Hier ga je werken De organisatie is een van de grootste landelijke aanbieder van diverse

Bekijk vacature »

Medior/senior PHP ontwikkelaar E-commerce

Functie Het software development team bestaat momenteel 5 scrum teams . Ieder team heeft een eigen SCRUM Master en eigen tester. Zij werken voornamelijk in PHP en met hun eigen geschreven framework wat Symfony based is . Jij bent samen met je collega’s verantwoordelijk voor het interne softwaresysteem en alle projecten die daar omheen lopen. Alles wat jij ontwikkelt, wordt direct toegepast en uitgerold (wereldwijd). Dit maakt jouw werk tastbaar en uitdagend! Een greep uit jouw werkzaamheden: Toevoegen en ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten Logistieke software ontwikkelen voor intern gebruik Tientallen gigabytes aan data inzichtelijk maken Altijd op zoek gaan naar

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Jij hebt natuurlijk net jouw Bachelor op zak en gaat nu voor het eerst aan de slag bij een werkgever als junior .NET ontwikkelaar. Waarschijnlijk lijkt het jou spannend om ineens aan de slag te gaan bij klanten in de consultancy. Maak je niet druk, jij komt hier terecht in een warm bad en wordt totaal niet in het diepe gegooid. Zodra jij hier begint wordt jij gekoppeld aan een persoonlijke manager met een persoonlijk ontwikkelplan. Jij krijgt een scala aan trainingen, denk aan trainingen ten behoeve van het opdoen van zelf kennis en gedragscompetenties, maar ook trainingen voor

Bekijk vacature »

Front end developer

Functie Jij als front end developer gaat werken binnen de teams van onze klant, uiteraard met alle moderne technieken. Opdrachten worden echt gericht op jouw leerdoelen en jouw behoeftes. Wij hebben een omgeving gecreëerd waarin je echt jezelf kan zijn en waar echt gekeken wordt naar jouw voorkeuren. Maak je een fout? Geen probleem, leer ervan en dan ga weer door. Door de variëteit aan werk kun je in verschillende omgevingen een kijkje nemen en dus jezelf snel ontwikkelen. Eisen Je bent communicatief vaardig en houdt van een dynamische omgeving Je hebt HBO werk- en denkniveau Je hebt gedegen kennis

Bekijk vacature »

Senior .NET Ontwikkelaar

In het kort Als Senior .NET ontwikkelaar ga je binnen onze business unit Transport en Logistiek aan de slag met complexe maatwerk software voor bedrijf kritische systemen binnen de technische automatisering. Denk bijvoorbeeld een IoT-oplossing voor de logistieke sector waarbij we van ruim 200.000 machines de telemetrie en events verwerken. We zijn actief in de distributielogistiek, havenlogistiek (denk aan ECT) en productielogistiek. Naast C# en .NET Core maken we ook gebruik van Azure technologie. En als trotse Microsoft Gold Partner leren we graag van en met jou. Wil jij jezelf blijven ontwikkelen binnen de technische automatisering met .NET, dan gaan

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Front-end Developers opgelet! Bij Luminis zijn ze opzoek naar jou. Lees de vacature en solliciteer direct. Luminis is een software- en technologiebedrijf met meerdere vestigingen. Vanuit deze vestigingen werken 200 professionals aan technisch hoogwaardige oplossingen voor klanten zoals KLM, Nike en Bol.com. Ook ontwikkelt Luminis eigen oplossingen op het gebied van cloud, Internet of Things, data intelligence, e-sports en e-learning. Luminis onderscheidt zich door aantoonbaar voorop te lopen in technologie en innovatie. Luminis heeft drie kernpunten die verankerd zitten in alles wat we doen: het omarmen van nieuwe technologie, meesterschap en kennis delen. Functiebeschrijving First things first! Het is belangrijk

Bekijk vacature »

Robot Programmeur

Een verantwoordelijke baan met leuke uitdagingen. Heb jij ervaring met het programmeren van robots? Kan jij goed samenwerken met collega's die verschillende specialisaties hebben? Ben je oplossingsgericht, analytisch en flexibel? Ga dan aan de slag als Robot Programmeur bij Gibas in Nijkerk! Als Robot Programmeur kom je te werken bij Gibas. Dat betekent dat je gegarandeerd meewerkt aan unieke oplossingen in productieprocessen. Bij elk project moet er opnieuw geëngineerd en geprogrammeerd worden. Dat maakt jouw werk uitdagend! Voordat je robots gaat programmeren komt er het volgende bij kijken: De opdracht gaat van de afdeling Sales naar de afdeling Operations door

Bekijk vacature »

Software Developer PHP JavaScript Python HBO SQL

Samengevat: Wij zijn een softwarebedrijf voor Autodealers. Ben jij een Medior of Senior Software Developer? Heb je ervaring met PHP, JavaScript of Python? Vaste baan: Java.Developer Software HBO €3.000 - €5.200 Bij ons op de werkvloer is er een positieve en informele sfeer. Naast een goede begeleiding en een enthousiaste klantenkring biedt deze werkgever een prettige omgeving met zeer afwisselende werkzaamheden. Houd jij van aanpakken en denk je dat je deze uitdaging aankunt? Dan zoeken wij jou! Zij werken voor grote klanten. Zij doen omvangrijke projecten die we bij deze werkgever op kantoor realiseren (geen detachering). Zij werken met state-of-the-art

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar PHP

Functie omschrijving Software Ontwikkelaar PHP gezocht! Wij zijn op zoek naar een ervaren PHP Software Ontwikkelaar om het team van onze opdrachtgever te versterken! De ideale kandidaat zal fungeren als verlengstuk van klanten en complexe technische vraagstukken met enthousiasme benaderen. Naast het werken met de nieuwste technologieën, ben je in staat om aan meerdere projecten tegelijkertijd te werken. Als je deze uitdaging aangaat, werk je nauw samen met front-end developers en draag je bij aan het realiseren van grote veranderingen bij klanten. Het bedrijf zoekt iemand die zichzelf graag uitdaagt en altijd streeft naar het leveren van de beste resultaten.

Bekijk vacature »

Integratie Developer / Architect

Dit ga je doen Als Integratie Developer / Architect binnen deze organisatie krijg je echt de kans om impact te maken. De organisatie is groeiende maar houdt een corporate cultuur buiten de deur. Heb je een goede business case: zorg voor goede argumentatie en ga ervoor! Geen stroperig beslissingsproces dat jouw ideeën in de weg staat! Enkele van jouw taken: Je ontwerpt en ontwikkelt nieuwe integraties met behulp van interne tools (Boomi) of externe partners; Je vertaalt functionele specificaties naar technische oplossingen; Je denkt mee over strategische ontwikkelingen op het gebied van applicatie integratie; Je voert regie op leveranciers en

Bekijk vacature »

E-Identity Developer met Projectleider Kwaliteiten

Functieomschrijving Voor de kamer van koophandel zijn we op zoek naar een E-Identity developer met projectleider kwaliteiten. Voor deze opdracht zoekt KVK een Informatieanalist met Technisch Projectleider en ICT developer kwaliteiten, met kennis van E-identity. We zoeken in de breedte en niet specifiek in de diepte qua skillset. Een Junior Projectmanager, een Junior Informatieanalist, een Junior Developer (full stack), een Junior Designer en een Junior ICT architect ineen, met een sterk gevoel van stakeholder management en planning vaardigheden. Door de internationale setting, én de realisatie van ontsluiting van en naar basisregisters toe zijn wij op zoek naar enige ervaring binnen

Bekijk vacature »

3D BIM Add-on Developer

As a 3D BIM add- on developer at KUBUS, you will develop add-ons (called BCF- Managers) to the leading building information modeling (BIM) programs Revit, Navisworks, Archicad, AutoCAD and Tekla Structures. BCF Managers enable data transfer between BIM software and BIMcollab. You will work on both the front- and the back-end. As a software company, KUBUS is in a unique position. We build our own products that are used by tens of thousands of users worldwide. Our company is just the right size: big enough to make a real impact in the market, but small enough that as an individual

Bekijk vacature »

Ontwikkelaar Identity & Access Management

Dit ga je doen Als Identity & Access Management Ontwikkelaar zorg jij er voor dat studenten, medewerkers en docenten de juiste benodigdheden op het juiste moment kunnen gebruiken; Het juist opslaan van onderzoeksdata en het openbaar beschikbaar stellen van publicaties (Open Access); Studenten, collega's en wetenschappers ondersteunen; Agile en Scrum werken; Technisch Applicatiebeheer; Ontwikkelen in One Identity Manager en VB.NET. Hier ga je werken Als Ontwikkelaar kom je terecht in een hecht team die zich richt op wetenschappelijke informatie en ICT. Jij bent degene die er voor zorgt dat alle informatie, uit diverse onderzoeken, bij de juiste personen terecht komt.

Bekijk vacature »

Node.js developer

Functie Onder begeleiding van 3 accountmanagers waarvan er 1 binnen jouw expertise je aanspreekpunt zal zijn ga je aan de slag bij diverse opdrachtgevers. Hij of zij helpt je bij het vinden van een passende en uitdagende opdracht. Hierin houden ze uiteraard rekening met jouw situatie, ervaring en (technische) ambities. De opdrachten duren gemiddeld één tot 2 jaar. Hierdoor kun je je ook echt vastbijten in een project en als consultant impact maken. Naast de opdracht ben je regelmatig met je collega’s van de IT-afdeling om bijvoorbeeld onderlinge kennis te delen, of nieuwe trends te bespreken. Ook worden er regelmatig

Bekijk vacature »

Senior front end developer Digital Agency Amsterda

Functie Wij werken in multidisciplinaire teams aan verschillende projecten, echter blijf je niet gebonden aan 1 team. Dit houdt in dat wij verschillende specialisten in dienst hebben en deze door middel van een roulatiesysteem in multidisciplinaire teams laten werken. Het team bestaat vaak uit Frontend developer(s), Backend Developer(s), Designer(s), Tester(s) en Mobile Developer(s). Deze teams worden afgewisseld waardoor jij de mogelijkheid krijgt om met iedereen een keer samen te werken. Als Frontend Developer ben jij ónze Specialist op dit gebied. Jij werkt mee aan verschillende projecten voor verschillende klanten. Denk bijvoorbeeld aan klanten, zoals’; BAM, IDFA en Ultimaker. Hierbij zorg

Bekijk vacature »
Bernhard G

Bernhard G

10/01/2016 14:50:16
Quote Anchor link
Beste,

Ik heb een Script gevonden waarbij iedere keer wanneer de pagina gerefreshd wordt er een andere achtergrond zichtbaar is. Nu werkt het script wel als ik gewoon de afbeelding zichtbaar maak op de website maar niet als achtergrond. Kan iemand zien wat ik fout doe?

<SCRIPT LANGUAGE="JavaScript">
var theImages = new Array()
theImages[0] = '(images/Schilderen.jpg)'
theImages[1] = '(/images/concert.jpg)'
theImages[2] = '(/images/restaurant.jpg)'
var j = 0
var p = theImages.length;
var preBuffer = new Array()
for (i = 0; i < p; i++){
preBuffer = new Image()
preBuffer.src = theImages
}
var whichImage = Math.round(Math.random()*(p-1));
function showImage(){
document.write('<img src="'+theImages[whichImage]+'">');
}
</script>


body.landing #page-wrapper {
background-image: url<SCRIPT
LANGUAGE="JavaScript">showImage();</script>;
background-attachment: fixed;
background-position: center center;
background-repeat: no-repeat;
background-size: cover;
padding-top: 0;
}
 
PHP hulp

PHP hulp

05/05/2024 02:42:48
 
Obelix Idefix

Obelix Idefix

10/01/2016 16:10:40
Quote Anchor link
Wat staat er in de broncode van de pagina?
 
Bernhard G

Bernhard G

10/01/2016 16:16:55
Quote Anchor link
Obelix en Idefix op 10/01/2016 16:10:40:
Wat staat er in de broncode van de pagina?


Zie www.allsurprised.nl
 
Obelix Idefix

Obelix Idefix

10/01/2016 17:08:49
Quote Anchor link
In ieder geval klopt je pagina opbouw in HTML al niet.
Je pagina hoort te beginnen met een doctype en niet met head.

Werkt javascript (aanroepen functie) in css???
 
Bernhard G

Bernhard G

10/01/2016 18:25:30
Quote Anchor link
Als ik het gewoon in de header zet en op een willekeurige plek op de website zie ik zo'n kleine afbeelding met een zonnetje en een berg. Hij roept dus neit de juiste foto op maar communiceert wel over een afbeelding.
 
Randy vsf

Randy vsf

10/01/2016 18:27:21
Quote Anchor link
Je for loop.
Probeer je daar niet een array als src te zetten?
En bij theImages mogen de () ook wel weg gehaald worden.

Je hebt nu:
<img src="(img/jouimage.png)">

Moet zijn:
<img src="img/jouimage.png">
Gewijzigd op 10/01/2016 18:32:53 door Randy vsf
 
Bernhard G

Bernhard G

10/01/2016 18:54:46
Quote Anchor link
Bedankt Randy,

Nu werkt hij inderdaad maar wil hem nu nog als achtergrond afbeelding. Dat werkt nog niet.
 
Randy vsf

Randy vsf

10/01/2016 18:59:13
Quote Anchor link
Bedoel je dan als achtergrond van de hele pagina?
Daarvoor gebruik je de body.style.backgroundImage property.

In je loop zet je dan:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
document.body.style.backgroundImage = theImages[i];
Gewijzigd op 10/01/2016 19:00:29 door Randy vsf
 
Bernhard G

Bernhard G

10/01/2016 19:02:21
Quote Anchor link
Ik wil het alleen op de landing. (wat nu bovenaan roze is)
 
Randy vsf

Randy vsf

10/01/2016 19:12:17
Quote Anchor link
Bernhard G op 10/01/2016 19:02:21:
Ik wil het alleen op de landing. (wat nu bovenaan roze is)


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
document.getElementById('jouwDiv').style.backgroundImage = 'url(http://www.example.com/placeholder_2.jpg)';
Gewijzigd op 10/01/2016 19:12:41 door Randy vsf
 
Bernhard G

Bernhard G

10/01/2016 19:55:18
Quote Anchor link
Sorry maar dat script moet toch opgeroepen worden op de plek waar ik anders de achtergrond wil invoegen?

Zie hieronder:

body.landing #page-wrapper {
style.backgroundImage = 'url(<SCRIPT
LANGUAGE="JavaScript">showImage();</script>;)';

background-attachment: fixed;
background-position: center center;
background-repeat: no-repeat;
background-size: cover;
padding-top: 0;
 
Marthijn Buijs

Marthijn Buijs

10/01/2016 20:56:52
Quote Anchor link
Hahah nee, je mag geen HTML of JavaScript gebruiken in je CSS.

Edit: Tip, doe dit met PHP, dit is makkelijker en het werkt wel met de manier die jij had.
Tevens moet je CSS van je landig wel intern zijn. (op de webpagina zelf)
Gewijzigd op 10/01/2016 20:59:13 door Marthijn Buijs
 
Bernhard G

Bernhard G

10/01/2016 20:59:06
Quote Anchor link
PHP Maarten op 10/01/2016 20:56:52:
Hahah nee, je mag geen HTML of JavaScript gebruiken in je CSS.

Edit: Tip, doe dit met PHP, dit is makkelijker en het werkt wel met de manier die jij had.
Tevens moet je CSS van je landig wel intern zijn.


Waar plaats ik dat stukje script dan?
 
Bernhard G

Bernhard G

13/01/2016 11:10:25
Quote Anchor link
Beste,

Wanneer ik <SCRIPT
LANGUAGE="JavaScript">showImage();</script>; ergens in de website zet werkt het perfect.

Juist omdat het nu werkt als ik de code gewoon op de website zet denk ik dat ik heel dicht in de buurt ben om het als achtergrond in te voegen. Zou iemand kunnen aangeven waar ik welke code moet neerzetten?

Alvast bedankt
 
Thom -

Thom -

14/01/2016 13:45:29
Quote Anchor link
Dit is op dit moment jouw showImage functie:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
function showImage(){
      document.write('<img src="'+theImages[whichImage]+'">');
}


Probeer dat is te veranderen naar:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
function showImage(){
      document.getElementById("banner").style.backgroundImage = "'+theImages[whichImage]+'";
}
Gewijzigd op 14/01/2016 13:51:04 door Thom -
 
Bernhard G

Bernhard G

14/01/2016 20:57:05
Quote Anchor link
Thom - op 14/01/2016 13:45:29:
Dit is op dit moment jouw showImage functie:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
function showImage(){
      document.write('<img src="'+theImages[whichImage]+'">');
}


Probeer dat is te veranderen naar:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
function showImage(){
      document.getElementById("banner").style.backgroundImage = "'+theImages[whichImage]+'";


Ik heb het aangepast maar het werkt nog niet. Ik roep het script dan verder nergens aan in de website klopt dat?
}





Toevoeging op 14/01/2016 20:58:01:

Bernhard G op 14/01/2016 20:57:05:
Thom - op 14/01/2016 13:45:29:
Dit is op dit moment jouw showImage functie:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
function showImage(){
      document.write('<img src="'+theImages[whichImage]+'">');
}


Probeer dat is te veranderen naar:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
function showImage(){
      document.getElementById("banner").style.backgroundImage = "'+theImages[whichImage]+'";


Ik heb het aangepast maar het werkt nog niet. Ik roep het script dan verder nergens aan in de website klopt dat?
}






<SCRIPT
LANGUAGE="JavaScript">showImage();</script>; <- dit stuk bedoel ik. Dit gebruik ik nu nergens in mijn website.
 
Bernhard G

Bernhard G

16/01/2016 14:48:04
Quote Anchor link
Iemand die hier nog iets zinnigs over kan zeggen?
 
Shamrock Modelbouw

Shamrock Modelbouw

16/01/2016 15:03:33
Quote Anchor link
Deze code zet je op je pagina waarde achtergrond moet veranderen (ergens in je <head>):
<SCRIPT LANGUAGE="JavaScript">showImage();</script>

Je roept hier de showImage() functie aan.
 
Bernhard G

Bernhard G

16/01/2016 17:15:49
Quote Anchor link
Als ik dat doe dan komt hij er boven ipv als achtergrond.

Zie website nu

www.allsurprised.nl
 
Bernhard G

Bernhard G

20/01/2016 18:17:40
Quote Anchor link
Kan iemand hier nog iets zinnigs over zeggen? Alvast bedankt.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.