Witte pagina met een error na verzenden

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Senior, Medior and Junior SAP HANA Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Medior Werklocatie: Veldhoven Vacature ID: 12696 Introductie Our client is the world's leading provider of lithography systems for the semiconductor industry, manufacturing complex machines that are critical to the production of integrated circuits or chips. Our purpose is “unlocking the potential of people and society by pushing technology to new limits”. We do this guided by the principles “Challenge”, “Collaborate” and “Care”. Wat verwachten we van jou? SAP Certified Application Associate - SAP HANA Cloud Modeling (training and/or certification) Bachelor degree or higher Excellent understanding of SAP HANA (2.0 / Cloud), Data Modelling and writing

Bekijk vacature »

Jan Eduard

Jan Eduard

20/02/2008 21:34:00
Quote Anchor link
Hallo

ik ben bezig met een nieuwssysteem zonder mysql.
maar als ik nu een item wil toevoegen krijg ik een witte pagina met errors: http://quancey.nl/www/feb08/add-news.php
en ik wil graag dat het er zo uit komt te zien:
posted by {auteur} - {datum}
{bericht}
Reageren? {aantalreacties}
maar dat lukt me steeds maar niet en vooral hoe ik die counter van de aantalen reacties er in moet krijgen in ieder bericht.

dit is mijn code:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<?php
session_start();
ob_start();

$mode = $_POST['mode'];
if($mode=="addnews") {
        $date = date(d/m/y);
        $filename = $_POST['id'] . ".php";
        $fopen_page = fopen($filename,"a");
        fwrite($fopen_page, "Onderwerp: " . $_POST['id'] . "<br>");
        fwrite($fopen_page, "Door: " . $_POST['naam'] . "<br>");
        fwrite($fopen_page, "Bericht:<br>" . $_POST['bericht'] . "<br>");
        fwrite($fopen_page, "<br><br> \$id = \"" . $_POST['id'] . "\" include \"add-reaction.php\" ");
        fclose($fopen_page);
        header("Location: " . $filename);
    echo 'Het nieuws is toegevoegd';

}
elseif($mode=="reaction") {
         $date = date(d/m/y);
         $filename = $_POST['filename'] . ".php";
         $fopen_page = fopen($filename,"a");
         fwrite($fopen_page, "<br><br>Door: " . $_POST['naam'] . "(" . $_POST['email'] . ")<br>");
         fwrite($fopen_page, "Reactie: <br>" . $_POST['bericht'] . "<br>");
         fclose($fopen_page);
         header("Location: " . $filename);
        echo 'De reactie is toegevoegd.';
}
else {
        echo 'Je moet wel alle velden invullen;
}


?>


Kan iemand mij hiermee helpen?
 
PHP hulp

PHP hulp

16/05/2024 07:41:22
 
- SanThe -

- SanThe -

20/02/2008 21:36:00
Quote Anchor link
Not Found
The requested URL /www/feb08/ss.php was not found on this server.

Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.
Apache/1.3.37 Server at quancey.nl Port 80
 
Jan Eduard

Jan Eduard

20/02/2008 21:40:00
Quote Anchor link
ik zie dit en dat betekend dus dat hij het bestand maar niet aanmaakt, maar waarom?
Kan de webpagina niet vinden
HTTP 404
Meest waarschijnlijke oorzaken:
U hebt het adres mogelijk verkeerd getypt.
Als u op een koppeling hebt geklikt, is deze mogelijk verouderd.

Mogelijke acties:
Geef het adres opnieuw op.

Ga terug naar de vorige pagina

Ga naar en zoek de gewenste informatie.

Meer informatie

Deze fout (HTTP-fout 404 - Niet gevonden) houdt in dat een verbinding met de website kan worden gemaakt, maar de gewenste pagina kan niet worden gevonden. Het is mogelijk dat de webpagina tijdelijk niet beschikbaar is. Maar de website kan ook zijn gewijzigd of de webpagina is mogelijk verwijderd.

Raadpleeg Help voor meer informatie over HTTP-fouten.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Jan Eduard
 
- SanThe -

- SanThe -

20/02/2008 21:43:00
Quote Anchor link
Zet dit bovenin je script.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?php
error_reporting(E_ALL);
ini_set("display_errors", 1);

// rest
?>

Edit:
$date = date(d/m/y);

moet zijn
$date = date("d/m/y");
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door - SanThe -
 
Jan Eduard

Jan Eduard

20/02/2008 21:46:00
Quote Anchor link
heb ik gedaan maar ik zie nog steeds dezelfde error, de hoofd codes zien er zo uit:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
<?php
error_reporting(E_ALL);
ini_set("display_errors", 1);
session_start();
ob_start();
[
/code]

edit:
of moet ik die session_start en ob_start weghalen?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Jan Eduard
 
- SanThe -

- SanThe -

20/02/2008 21:55:00
Quote Anchor link
Welke error?
 
Jan Eduard

Jan Eduard

20/02/2008 22:01:00
Quote Anchor link
Warning: fopen(.php) [function.fopen]: failed to open stream: Permission denied in /usr/home/deb4868/domains/quancey.nl/public_html/www/feb08/add-id.php on line 9

Warning: fwrite(): supplied argument is not a valid stream resource in /usr/home/deb4868/domains/quancey.nl/public_html/www/feb08/add-id.php on line 10

Warning: fwrite(): supplied argument is not a valid stream resource in /usr/home/deb4868/domains/quancey.nl/public_html/www/feb08/add-id.php on line 11

Warning: fwrite(): supplied argument is not a valid stream resource in /usr/home/deb4868/domains/quancey.nl/public_html/www/feb08/add-id.php on line 12

Warning: fwrite(): supplied argument is not a valid stream resource in /usr/home/deb4868/domains/quancey.nl/public_html/www/feb08/add-id.php on line 13

Warning: fclose(): supplied argument is not a valid stream resource in /usr/home/deb4868/domains/quancey.nl/public_html/www/feb08/add-id.php on line 14

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /usr/home/deb4868/domains/quancey.nl/public_html/www/feb08/add-id.php:9) in /usr/home/deb4868/domains/quancey.nl/public_html/www/feb08/add-id.php on line 15
Het nieuws is toegevoegd

die zie ik alleen als ik session_start en ob_start weghaal
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Jan Eduard
 
- SanThe -

- SanThe -

20/02/2008 22:03:00
Quote Anchor link
Je mag niet schrijven. Heeft de map wel genoeg rechten?
 
Jan Eduard

Jan Eduard

20/02/2008 22:04:00
Quote Anchor link
ik heb alleen de toevoeg pagina als rechten "777" gegeven, dus dan moet ik de hele map CHMODDEN?
en ook volgensmij ob_start(); weghalen toch?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Jan Eduard
 
- SanThe -

- SanThe -

20/02/2008 22:07:00
Quote Anchor link
Geef de map 777.
od_start() moet je gewoon nooit gebruiken.
 
Jan Eduard

Jan Eduard

20/02/2008 22:10:00
Quote Anchor link
yay thQ het is gelukt, maar hoe maak ik er nou nog een reactie teller bij?
 
Jan Eduard

Jan Eduard

20/02/2008 22:35:00
Quote Anchor link
Ik heb al een beginnetje gemaakt:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
<?php
$mode
= $_POST['mode'];
if($mode=="addnews") {
        $date = date("d/m/y");
        $count = "0";
        $count++;
        $filename = $_POST['id'] . ".php";
        $fopen_page = fopen($filename,"a");
        fwrite($fopen_page, "Onderwerp: " . $_POST['id'] . "<br>");
        fwrite($fopen_page, "Door: " . $_POST['naam'] . "<br>");
        fwrite($fopen_page, "Bericht:<br>" . $_POST['bericht'] . "<br>");
        fwrite($fopen_page, "Aantal reacties: ".$count."<br>");
        fwrite($fopen_page, "<br><br>");
        $id = $_POST['id'];
        echo "$id<br>";
        include "add-reaction.php";
        echo 'Het nieuws is toegevoegd';
        fclose($fopen_page);

}

?>


maar verder kom ik er echt niet uit
 
- SanThe -

- SanThe -

20/02/2008 22:51:00
Quote Anchor link
Als je geen database hebt zal je het tellertje ook in een file moeten opslaan. Bij een posting file uitlezen, 1 verhogen en wegschrijven.

Niet Bumpen.
Bumpen::
Twee of meer keer achter elkaar in een topic posten heet bumpen. Bumpen is pas na 24 uur toegestaan en kan een reden zijn voor de admins en moderators om een topic te sluiten. Gebruik indien nodig de Afbeelding knop om je tekst aan te passen.

SanThe.
 
Jan Eduard

Jan Eduard

20/02/2008 23:03:00
Quote Anchor link
ja ik wil graag dat het automatisch een bestand aanmaakt dat heet blogtitel_count.txt en dat het automatisch CHMOD naar "777" en dat hij bij de pagina automatisch het tellertje laat zien
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Jan Eduard
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.