Word.Doc Juist Weergeven

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Java Developer

Dit ga je doen Als Java Developer ben je verantwoordelijk voor: Het ontwikkelen van nieuwe en bestaande webservices; Het uitbreiden van functionaliteiten binnen de producten- en dienstenportefeuille; Het werken aan gegevensuitwisseling met bijvoorbeeld SOAP; Testen van frameworks met gebruik van UNIT en Selenium. Hier ga je werken De organisatie waar je komt te werken is een semi-overheidsinstelling, gesitueerd in Utrecht en zorgt voor een goede samenwerking tussen verschillende overheidsinstanties. Het is een familiaire club die gaat voor kwaliteit en langdurige relaties. Zo zorgen zij ervoor dat er op grote schaal vertrouwelijke informatie tussen verschillende overheidsinstellingen wordt uitgewisseld. Hun werk zorgt

Bekijk vacature »

C#.NET ontwikkelaar

Functieomschrijving Voor een gewaardeerde werkgever in regio Tilburg zijn wij op zoek naar een C#.NET ontwikkelaar. Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van dashboards, webapplicaties en apps voor de eigen IOT-oplossingen. Samen met een vooruitstrevend team van ontwikkelaars en engineers krijgen jullie de opdracht om de sensoren in de apparatuur te scannen en vervolgens de data om te zetten in belangrijke inzichten voor de klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Heb jij ideeën over nieuwe technieken die jullie kunnen implementeren? Hier wordt echt naar je geluisterd en gekeken of jouw idee daadwerkelijk ingezet kan worden; Je gaat aan de slag met de

Bekijk vacature »

Senior Javascript developer

Functie Het platform is gebouwd in een moderne JavaScript stack, die gebruikt maakt van:  React.js  Redux  TypeScript  Node.js  Google Cloud functions (node.js)  Semantic UI Alle code wordt getest en beoordeeld door collega developers. De continuous integration pipeline maakt het mogelijk om elke dag waarde te leveren aan hun klanten. Het ontwikkelproces is pragmatisch en gebaseerd op Scrum. Wat je zult doen: Ten eerste kun je nadrukkelijk jouw eigen stempel drukken op de technologie, het product en de cultuur van het bedrijf. Je bent bezig met het uitwerken van de architectuur van nieuwe functionaliteiten op

Bekijk vacature »

Traineeship ICT regio Amsterdam/Utrecht

Wat ga je doen? Het traineeship begint met een fulltime maand cursussen en praktijkdagen, waarin je de basis van het IT-vak leert op de Shared Servicedesk (SSD). Daarnaast ga je meteen aan de slag voor je eerste certificering! (ITILv4). Je start in een groep met 4 tot 10 deelnemers, waarmee jij gedurende die maand optrekt en je kennis kunt delen. Na het voltooien van de eerste maand ga je direct voor een langere periode aan de slag bij één van onze klanten of blijf je intern bij ons op de Shared Servicedesk. Je bent het eerste aanspreekpunt van de eindgebruikers

Bekijk vacature »

Embedded Software Developer

Functie omschrijving Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Ridderkerk zijn wij op zoek naar een Embedded Software developer. Ben jij enthousiast en een echte team player? Lees dan snel of dit iets voor jou is! Binnen deze rol houdt jij je bezig met alle werkzaamheden die nodig zijn om een functionaliteit te bouwen. Denk aan ontwerpen, architectuur, programmeren en algoritmes. Je voert test en validatie werkzaamheden uit bij de implementatie bij de klant. Ben jij een Embedded Software Developer die affiniteit heeft met de allernieuwste technieken? Laat dan snel wat van je horen! Bedrijfsprofiel Onze opdrachtgever bestaat uit een groot

Bekijk vacature »

.NET developer WO niveau voor predictive software

Bedrijfsomschrijving Dit bedrijf uit Den Bosch is om precies te zijn 15 medewerkers groot en ze ontwikkelen (predicitve) planning software. Dit doen zij voor allerlei mooie en bekende organisaties (bierbrouwerijen, gemeentes, oliemaatschappijen en diverse multinationals). Wegens meer en grotere vraag vanuit de klanten komen er nu posities vrij voor onder andere een .NET developer. Het bedrijf is goed met openbaar vervoer te bereiken. Functieomschrijving Je komt hier te werken in een team van 3 .NET developers en bent betrokken bij het gehele ontwikkelproces. Dus van idee naar ontwerp en van ontwikkeling tot testen en implementatie. Bij voorkeur ben je niet

Bekijk vacature »

Digitale Tovenaar Gezocht: Junior Low-code/No-code

Bedrijfsomschrijving Duik mee in een wereld vol innovatieve avonturen waar gegevens en technologie een magische symbiose aangaan! Al meer dan twee decennia lang zijn we de tovenaars achter de schermen die oplossingen creëren voor de meest complexe klantcontactvraagstukken en datagedreven software-uitdagingen. Bij ons draait het om de kracht van samenwerking en groei. We zijn een hechte vriendengroep die samen bergen verzet om elkaar én onze klanten te laten schitteren. Jouw succes is ons succes en we streven ernaar om elkaar naar nieuwe hoogten te tillen, niet voor even, maar voor altijd. We willen dat jij je helemaal thuis voelt in

Bekijk vacature »

Senior Software Developer C++

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Vacature ID: 13342 Introductie Do you want to work for one of the most innovative companies located in the region of Eindhoven. Currently Due to growth we are looking for a Senior Software Developer. Our client is a high-tech company with international roots and can provide you with a challenging opportunity. Functieomschrijving Responsibilities: Design, develop, and maintain high-quality software applications in C++ Collaborate with other engineers, product managers, and stakeholders to understand requirements and develop solutions Write clean, maintainable, and efficient code Conduct thorough testing and debugging to ensure high-quality software Optimize applications for

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Jij hebt natuurlijk net jouw Bachelor op zak en gaat nu voor het eerst aan de slag bij een werkgever als junior .NET ontwikkelaar. Waarschijnlijk lijkt het jou spannend om ineens aan de slag te gaan bij klanten in de consultancy. Maak je niet druk, jij komt hier terecht in een warm bad en wordt totaal niet in het diepe gegooid. Zodra jij hier begint wordt jij gekoppeld aan een persoonlijke manager met een persoonlijk ontwikkelplan. Jij krijgt een scala aan trainingen, denk aan trainingen ten behoeve van het opdoen van zelf kennis en gedragscompetenties, maar ook trainingen voor

Bekijk vacature »

.NET Developer Azure

Dit ga je doen Het ontwerpen en bouwen van diverse applicaties (C#, ASP.NET, MVC); Het ontwikkelen van Webservices (WCF); Het meewerken aan de transitie naar Azure; Het samenwerken met collega's binnen een Scrumteam en meedenken over de User Stories; Het bouwen van unittesten; Meedenken over nieuwe tooling, ontwikkelingen en technologieën in de markt. Hier ga je werken Je komt te werken bij een organisatie die verantwoordelijk is voor de ontwikkeling van verschillende portalen. Deze portalen worden gebruikt door diverse partijen en jouw taak is om ervoor te zorgen dat deze optimaal functioneren. Je wordt onderdeel van een Scrumteam en werkt

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie De perfecte combinatie tussen techniek en vastgoed. Werk samen met de senior software developer om allerlei software van fluX te verbeteren. Gelukkig voel jij je helemaal thuis in de codewereld van .NET. Dus of je nu bezig bent met het verhogen van de conformiteitscore of het automatiseren van allerlei taxatiemodellen, jij weet precies hoe je de doelstellingen realiseert. En dat terwijl je ook samenwerkt met een extern ontwikkelteam. Waar dit team bepaalde softwaresystemen ontwikkelen, richt jij je vooral op onze Nederlands georiënteerde producten en alle wetgeving die daarbij komt kijken. Voor minimaal 32 uur per week verrijk jij onze

Bekijk vacature »

Java developer

Als Java Developer bij Sogeti ben je onderdeel van onze toonaangevende community die bestaat uit ruim 100 gepassioneerde professionals. In teamverband lever je mooie prestaties. Daarmee draag je aan bij de meerwaarde die wij leveren aan onze klanten. Geen werkdag is hetzelfde, je bent voortdurend bezig met het oplossen van allerlei complexe vraagstukken binnen bedrijfskritische systemen. Een voorbeeld hiervan is een cliënt-volgsysteem bij Reclassering Nederland. Andere klanten waar wij onder andere voor werken: KPN, Philips, Nationale-Nederlanden, Kamer van Koophandel, ABN AMRO, Bovemij, Arval en de Politie. Werken bij Sogeti Nieuwe ontwikkelingen volgen we op de voet en delen we binnen de

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET Developer start jij in een team met 15 developers. In het team is er genoeg senioriteit om ervoor te zorgen dat jij de juiste begeleiding krijgt. Jij begint als eerst alle software pakketten en processen eigen te maken. Vervolgens ga jij deze software programmeren, onderhouden en testen. Ook ga jij research doen naar nieuwe mogelijkheden en zoek jij uit hoe je dit kan implementeren. Jullie werken intern op project basis en afhankelijk van het project werken jullie wel of niet iedere ochtend met een standup. Je gaat als Full stack developer aan de slag en gaat

Bekijk vacature »

Full stack .NET developer Microsoft 365

Wat ga je doen als Full stack .NET developer Microsoft 365? Je stelt je op als sparringpartner voor het team en PO over toekomstige functionaliteiten, architectuur en mogelijke nieuwe producten. Je bent mede-verantwoordelijk voor het vertalen en omzetten van een user story in een passend technisch design. Je implementeert functionaliteiten op basis van een technisch design en user story. Je bent mede-verantwoordelijk voor het beheer van Azure DevOps, waaronder het beheer van GIT, Build Pipelines, Release Pipelines en geautomatiseerde testen. Hier herken jij jezelf in Hbo werk- en denkniveau of hoger aangevuld met relevante certificeringen en/of cursussen; Minimaal 3 jaar

Bekijk vacature »

Software developer - senior

Functie omschrijving Voor een echt softwarebedrijf in omgeving Gouda zijn wij op zoek naar versterking voor de afdeling Software Development! Ben jij op zoek naar een werkgever waar meerdere software developers werken aan interessante projecten? Ben jij op zoek naar een werkgever waar je onderdeel wordt van een team dat echt passie heeft voor het ontwikkelen van software? Dan ben je hier aan het juiste adres! Als softwareontwikkelaar kom je terecht bij een onafhankelijk, door kwaliteit gedreven, doortastend en daarbij op een Agile wijze werkend bedrijf. Ben jij een expert in het vertalen van Componenten van Functionaliteit naar Business lagen?

Bekijk vacature »
Francoi gckx

Francoi gckx

10/01/2013 11:28:00
Quote Anchor link
Ik heb een klein uploadsysteem,

Nadat iemand zijn CV heb geupload wil ik het laten zien op een php-pagina zelf.

Dit is wat ik krijg als ik .doc output.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
Uploaded file Persoonlijk gegevensTest.doc:

Array ( [0] => > [1] => * [2] => )[a bjbj.a     033333      $OT33fff33ffff3Qx f0fEREfEf$ffE [3] => :Persoonlijk [4] => gegevens [5] => Naam [6] => TestVoorNaam [7] => TestAchtrNaam [8] => Adres: [9] => TestStraat [10] => 5 [11] => 2727 [12] => LA [13] => TestPlaats [14] => Telefoon: [15] => 027-613551 [16] => Geboortedatum: [17] => 10 [18] => maart [19] => 1999 [20] => E-mail: [21] => TestEmail@test.nl [22] => Werkervaring: [23] => 2010-2010: [24] => Plusmarkt: [25] => vakkenvuller [26] => 2009-2010: [27] => Lidl: [28] => vakkenvulller [29] => 2006-2007: [30] => Rubberfabriek: [31] => schoonmaker [32] => 2005-2006: [33] => Tomatenplukker [34] => Opleidingen: [35] => 2003-2009: [36] => Atheneum [37] => VWO6 [38] =>  [39] => Profiel: [40] => economie/maatschappij [41] => Diploma: [42] => niet [43] => behaald [44] => Cursussen: [45] => 2010: [46] => LOI: [47] => Visual [48] => Basic [49] => Certificaat: [50] => nog [51] => niet [52] => behaald [53] => Taalvaardigheid: [54] => Nederlands: [55] => Moedertaal [56] => Engels: [57] => Mondeling [58] => goed [59] => schriftelijk [60] => goed [61] => Hobbys: [62] => -GHa [63] =>  [64] => [65] =>  [66] =>  [67] =>  [68] => 4 [69] => 5 [70] => 6 [71] => > [72] => ? [73] => J [74] => ] [75] => ^ [76] => zmmfbfbfmWWWh._h._B*phh._ [77] => h._h._h._h._5B*phhQh._5B*phhQh._B*phh._B*phh'k [78] => h._úB*phh]¾hµquB*phh'k [79] => hquB*phh]B*phh'k [80] => h]¾B*phhQÎB*phh'k [81] => hGB*phhGB*phh._5B*phh'k [82] => h._ú5B*ph"H‚¤Ãö÷øùú [83] => [84] => 5 [85] => 6 [86] => ^ [87] =>  [88] => ° [89] => ± [90] => ² [91] => ¿ [92] => À [93] =>  [94] => 8 [95] => 9 [96] => : [97] => E [98] => F [99] => r [100] => úúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúgd._ú^ [101] => g [102] => q [103] => Œ [104] => ¡ [105] => ¯ [106] => ² [107] => ½ [108] => ¾ [109] => ¿ [110] => À [111] => 8 [112] => : [113] => C [114] => D [115] => F [116] => J [117] => Q [118] => q [119] => r [120] => ¢ [121] => £ [122] => ¤ [123] => ³ [124] => ´ [125] => ¶ [126] => Þ [127] => ð [128] =>  [129] => - 5 6 ^ ` a ÷ì÷ì÷ìØǶ©÷윒œŠìŠ÷Š윒œìŠì{tpt{ti [130] => h._úhtrmhôdµ [131] => hIf¥h._úh._úh'k [132] => hzB*phhzB*phhyC5B*phh'k [133] => h._ú5B*phh'k [134] => hi5B*ph [135] => h._5>*CJOJQJ^JaJ [136] => hi5>*CJOJQJ^JaJ&hIhi5>*CJOJQJ^JaJh'k [137] => h._úB*phh._úB*ph#r [138] => £ [139] => ¤ [140] => µ [141] => ¶ [142] => × [143] =>   [144] => 6 _ ` a úúúúúúúúúúúúgd._ú [145] => 1h°‚. [146] => °ÆA!°‰"°‰#‰$‰%°°Ä°Ä [147] => Äj ˜žžžžžžžž666666666vvvvvvvvv666666>666666666666666666666666666¨6666666666¸666666666666hH66666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666666°62ÀÐàð [148] => 0@P`p€ÀÐàð2(Øè [149] => 0@P`p€ÀÐàð [150] => 0@P`p€ÀÐàð [151] => 0@P`p€ÀÐàð [152] => 0@P`p€ÀÐàð [153] => 0@P`p€ÀÐàð [154] => 0@P`p€8XøV~ [155] => OJPJQJ_HmHnHsHtHR`ñÿR [156] => ._ú [157] => Standaard$CJOJPJQJ_HaJmHsHtH [158] => LA [159] => òÿ¡L [160] => Standaardalinea-lettertypeVióÿ³V [161] => 0Standaardtabelö4Ö [162] => l4Öaö .k [163] => ôÿÁ. [164] => 0 [165] => Geen [166] => lijst [167] => PK!‚Š¼ú[Content_Types].xml¬‘ËjÃ0E÷…þƒÐ¶Ørº(¥Ø΢Iw} [168] => Òä±-j„4 [169] => Éßwì¸Pº-t#bΙ{U®ã “óTéU^h…d}㨫ôûî)»×*1Pƒ' [170] => ^W0)T9<l#¤Ü$yi}å;À~@‡æ¶(îŒõÄHœñÄÐuù* D× zƒÈ/0ŠÇ° ðûù [171] => $€˜ X«Ç3aZ¢ÒÂà [172] => °D0j~è3߶Îbãí~i>ƒØÍ3¿\`õ?ê/ç[ج¶Géâ\Ä!ý-ÛRk.“sþÔ»..—·´aæ¿­?ÿÿPK!¥Ö§çÀ6 _rels/.rels„ÏjÃ0 [173] => ‡ï…½ƒÑ}QÒÃ%v/¥C/£}á(h"ÛëÛOÇ [174] => »„¤ï÷©=þ®‹ùá”ç [175] => šªÃâC?Ëháv=¿‚É…¤§%[xp†£{Ûµ_¼PÑ£<Í1¥H¶0•ˆÙO¼R®BdÑÉÒJEÛ4b$§‘q_טžà6LÓõR×7`®¨Éÿ³Ã0ÌžOÁ¯ [176] => åEn7”Liäb¡¨/ãS½¨eªÔе¸ùÖýÿÿPK!ky–ƒŠtheme/theme/themeManager.xml [177] => ÌM [178] => à [179] => @á}¡wÙ7c»(Eb²Ë®»öCœAÇ ÒŸÛ×åãƒ7ÎßÕ›K [180] => Y [181] => œ [182] => ŠeÍ.ˆ·ð| [183] => §¨ÚHÅ [184] => láÇæéxÉ´ßIÈsQ}#Ր…­µÝ [185] => Öµ+Õ!ï [186] => Ý^¹$j=‹GWèÓ÷)âEë+& [187] => 8ýÿÿPK!'IâæžStheme/theme/theme1.xmlìYMoE¾#ñF{oc'vGuªØ±HÒF±[Ôãxw¼;ÍìÎjfœÔ7Ô‘q 7¨ÔJ\ʯ [188] => A‘úxgfw½¯iÒQA}H¼³Ï¼ßï3¾zí^ÌÐ’ò¤íÕ/× ÛÞ­aÿÒš‡¤ÂI€OHÛ›é]Ûxÿ½«x]E$&æ'r·½H©t}iIú0Œåež’ލ¹ˆ±‚G.ƒÜ˜--×j«K1¦‰‡ƒØ›ã1õÉ%-{¹ð [190] => ‰’zÀgb E“lÆN瀃ú†È©ì2Ž0k{ (àÇCrOyˆa©àEÛ«™·´qu [191] => ¯g“˜Z0·4¯o>Ù¼lBp¸ltŠpT(­÷­+[…|`j×ëõº½z!ϰ֖²ÌF­ÞÉe–@öë¼ìn­Yk¸ø’ü•9›[N§ÙÊl±B [192] => È~mÌá×j«Íeo@ßœÃ7:›Ý7 [193] => ‹_Ã÷¯´V.Þ€"F“Ã9´Nh¿ŸI/ [194] => cζ+ák_«eð [195] => ª¡(/­b̵°Øb|—‹> [196] => 4’aE¤¦)c긋㑠XkÀë—ÞØ!_Î [197] => ieHú‚¦ªí}˜b艙¼—Ͼùì [198] => :¹ÿôäþO'œÜÿÑ [199] => rfmã$ [200] => Ïzñíg>úýñ䛿¨ÆË2þ×>ùåçÏ«Ð?3sžùø·§Ÿõéïß=¬€o [201] => <*Ç4&Ý [202] => Çè€Çà˜‰Šk9‰óÍF˜–gl&¡Ä [203] => ÖZ*ä÷Tä oL1˲ãØÑ!no à*àõÉ]ÇàA$&ŠVhÞ‰b¸Ç9ëpQ…­«æá$ [204] => «•‹Iw€ñQ•î.Nœüö&)0g^–Žã݈8fî3àU’„(¤ßñCB*¼»C©×=ê .ùX¡;u0­ [205] => ɐŽœjšMÚ¦1äeZå3äÛ‰ÍÞmÔá¬Êë-rä"¡+0«0~H˜Æëx¢p\%rˆcVø.VQ•‘ƒ©ð˸žTé0Žz‘²jÎMþ–’¾ƒ²*ӾǦ±‹ŠVÉÜÅœ—‘[ü°á8­Âh•±ÈC(QŒö¹ª‚ïq·Cô3ä' Ó}›'ݯfƒ[4tLšˆ~3:—ÀÕÇ4ù;:føØÖÀÅÑ1àó¯UTÖÛJÄ›°&UuÂö)ú]„;Mº].úösîž$ûÊ|~áyG¹ï(×ûÏSî¢~>+ÑθhWïì®Øì‘ãÅ[ä1el ¦ŒìJ³K–°P}ÔÍ‘g¦4‚¯±;¸P`3 [206] => ®>¢*D8…vÝÓBB™‰%J¹„£®”­ñ°KWö`ØÔGK«=Øá=œŸ [207] => 1f¹ [208] => Íù3W´¢œUÙÊ•L(¸ý:ÊêÚ¨3k«Ó [209] => ×9Ú [210] => —!‰ó®Á`M؁ [211] => Ø·@”WሮUÃÉ3è¸ÛÅ7O‹ÉÂE¦HF8 [212] => YŽ´ßó9ª›$åµb. v*r¤y¯ˆZI[K‹}mgIRY]cº<{o’¥¼‚gYҍ{ªYRnN– ã¶×j.7=äã´íáP _ã².õ¦³î†|e/[œ&-ÊÉ&Î6³éòY6[¹cnÔá¢ÂÆ}ÎaGE*¤ÚÂ2²Ì«¬X¢5Yû—›Ö‹rÀVúkX±²Åð¯YqtSKÆcâ«r²K#:vö1£R>QD [213] => ¢àØD`H¿.Uð' î& [214] => #è¸IÓÑ6¯\rΚ®|epv³4ÂÝêÍ;ÙÂM6˜§’yà[¥íƹó»bZþ‚\)—ñÿ̽žÀUÁJ 3àÃM®ÀH÷kÛãBEX(¨ß°s0K&T ÜÆÂk(*¸O6ÿ9ÒÿmÏY¦­áħhˆ…õHE‚} %S}¯VÏÖ.+’e‚LE•Ì•©5{DŽj\Õk»‡"(uÃ& [215] => ÜéúsŸ³…z“Sî7‡C*ɲ‚krò¾àmfÐçò°ÙÐäñ/L¬XUí|3=_{O³þl›ÕÈ»”•–‚VÖö¯iÂ9—ZËXs/7sã [216] => ‹óÃ`±!JáÂé?°þQá3bÊX/¨C~ÜŠà§- [217] => ʪú’Ýx [218] => Mvp';hó¬EÙÐf['Î(ß…ÞSÁÖ–%ßç [219] => v±9sÕ9½x‘ÁÎ"ìÄÚŽ- [220] => 5döt‹ÂÐ8?ɘĘ_µÊ?<ñÑ]Hô\ðO˜’¦˜àW%aë90}Ío5š©ÿÿPK! [221] => ѐŸ¶'theme/theme/_rels/themeManager.xml.rels„M [222] => Â0„÷‚wooÓº‘&݈ЭÔ„ä5 [223] => 6?$Qìí [224] => ® [225] => .‡a¾™i»—Éc2Þ1hª:é•qšÁm¸ìŽ@RN‰Ù;d°`‚Žo7íg‘K(M&$R(.1˜r'J“œÐŠTù€®8£Vä"£¦AÈ»ÐH÷u} ñ›|Å$½b{Õ–Pšÿ³ý8‰g/]þQAsÙ…(¢ÆÌà#›ªLÊ[ººÄßÿÿPK-!‚Š¼ú[Content_Types].xmlPK-!¥Ö§çÀ6 +_rels/.relsPK-!ky–ƒŠtheme/theme/themeManager.xmlPK-!'IâæžSÑtheme/theme/theme1.xmlPK-! [226] => ѐŸ¶'£ [227] => theme/theme/_rels/themeManager.xml.relsPK]ž [228] => version="1.0" [230] => encoding="UTF-8" [231] => standalone="yes"?>
[232] =>
?>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
xmlns:a="http://schemas.openxmlformats.org/drawingml/2006/main" [234] => bg1="lt1" [235] => tx1="dk1" [236] => bg2="lt2" [237] => tx2="dk2" [238] => accent1="accent1" [239] => accent2="accent2" [240] => accent3="accent3" [241] => accent4="accent4" [242] => accent5="accent5" [243] => accent6="accent6" [244] => hlink="hlink" [245] => folHlink="folHlink"/>a [246] => ^ [247] => a r [248] => a  [249] => 8@0( [250] =>  [251] => B [252] => S  [253] => ?-9:Gakw [254] => 46>JV^gr"5FJ`q…¢¶ÞúcÃõú²À:…¤¶-`cCåˆGÍ<Ñ'÷V¢%lm&( [255] => )J^+|s.Ô47š?|Bk [256] => FÔEFQkG´9JyOKELMGNtnQfzQrUåpV¢[Íf^µA`IjaðPh™iäwitrm=%rØ4rµquCv¾3ƒI!ŠÄHÉ‘q”ÿ^•tœ›zži¢¸¤Ë§|ªAC²´ôdµ]¾EbÀO1ÃyCÅéKÉôKÍQÎvÐ{^ÐO)Ò`ØAòûyô._úhýacÿ@€ìì)ììa`@ÿÿUnknownÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿÿG‡* [257] => €ÿTimes [258] => New [259] => Roman5€Symbol3. ‡* [260] => €ÿArial7.ï { [261] => @ŸCalibriAï ë [262] => BŸCambria [263] => Math"qRRQr0`` [264] => JqHP [265] =>  [266] => $P._2!xx  [267] => snodertib [268] => NEBRA [269] => CRSISTOh+'³Ù0dˆœ¨¼ÈÜ [270] => ô [271] => [272] =>  [273] => [274] =>  [275] => 8DLT\ä [276] => snodertib [277] => Normal.dotmNEBRA [278] => CRSIST2Microsoft [279] => Office [280] => Word@Œ†G@wïÍ@wïÍ…ÜþÿÕÍÕœ.“—+ [281] => ù®0 [282] => hp|„Œ” œ¤¬´ [283] => ¼ [284] => Îä` [285] =>  [286] => TitelTitle [287] => [288] => þÿÿÿ [289] => [290] => þÿÿÿ [291] => þÿÿÿ"#$%&'(+Root [292] => Entry [293] => FwZx-1Table EWordDocument.SummaryInformation(DocumentSummaryInformation8!CompObjy [294] =>  [295] => F'Microsoft [296] => Office [297] => Word [298] => 97-2003-document [299] => MSWordDocWord.Document.89q )

?>


Zoals je ziet is het een warboel van rare tekens en array 3 tot en met 60 is wat ik wil laten zien.

Moet ik hier preg_replace gebruiken, en hoe?
Gewijzigd op 10/01/2013 11:29:31 door Francoi gckx
 
PHP hulp

PHP hulp

11/05/2024 17:40:51
 
No One

No One

10/01/2013 11:45:17
Quote Anchor link
doc is dan ook geen plaintekst..als je het als download wil aanbieden moet je de juiste headers er boven zetten om aan te geven dat het om een word document gaat en dat het als een download behandeld worden...
 
Francoi gckx

Francoi gckx

10/01/2013 11:50:35
Quote Anchor link
Uiteindelijk is het de bedoeling om te automatiseren en dan is het bedoeling dat het in de database gezet word
als ik nou de gebruikbare gedeelte eruit kan pakken, ik weet dat dit moeilijk is.
 
No One

No One

10/01/2013 11:59:31
 
Francoi gckx

Francoi gckx

10/01/2013 13:09:52
Quote Anchor link
Bedankt,

als ik naar de documentation kijk http://phpword.codeplex.com/documentation
maakt hij word bestanden aan in php (ik kan het mis hebben hoor)
als dat niet zo is
zou u kunnen uitleggen hoe dit werkt, welke stappen ik moet nemen zodat ik er meer vertrouwd mee kan zijn

Ik heb dus die basic example gedaan maar wat die doet is het aanmaken van een word


Toevoeging op 10/01/2013 14:04:14:

Ik ben er bijna ik gebruik nu deze functie:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
<?php
function parseWord($userDoc)
{

    $fileHandle = fopen($userDoc, "r");
    $line = @fread($fileHandle, filesize($userDoc));  
    $lines = explode(chr(0x0D),$line);
    $outtext = "";
    foreach($lines as $thisline)
      {

        $pos = strpos($thisline, chr(0x00));
        if (($pos !== FALSE)||(strlen($thisline)==0))
          {
          }
else {
            $outtext .= $thisline." ";
          }
      }

     $outtext = preg_replace("/[^a-zA-Z0-9\s\,\.\-\n\r\t@\/\_\(\)]/","",$outtext);
    return $outtext;
}

?>


Wat er overblijft:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php


Naam TestVoorNaam TestAchtrNaamAdres TestStraat 5, 2727 LA TestPlaatsTelefoon 027-613551Geboortedatum 10 maart 1999E-mail TestEmail@test.nl Werkervaring2010-2010 Plusmarkt vakkenvuller2009-2010 Lidl vakkenvulller2006-2007 Rubberfabriek schoonmaker2005-2006 TomatenplukkerOpleidingen2003-2009 Atheneum VWO6 Profiel economie/maatschappij Diploma niet behaaldCursussen2010 LOI Visual Basic Certificaat nog niet behaaldTaalvaardigheidNederlands MoedertaalEngels Mondeling goed, schriftelijk goed Hobbys Y,ieHb O rfm,zg23so 4 k9Fgl ZToL1noAVhb9pQ IwQ.N)0g8f3U(CBC.Xu0 jM1eZ3m-r00HxprcV.VQT0zjMV8hC(QqC3f4tL34f1UTJUu)M.syG(ShW1elJKPg4P3 D8vBBJKWGK 1f 3WUL(3k 9 M @WU37OEHF8 Y9b.vryZIKmgIRYcogYYRnNj.7P_.e/-6Y6cnaGE2X5YrVkXYqtSKcrKv1RQD DH.U I6repv4M6ybZ)UJ3MHkBEX(s0KTk(O69mYhHESV.eLE5Djk(u6Q
?>


Hoe haal ik die laatste tekens weg?
Gewijzigd op 10/01/2013 13:22:35 door Francoi gckx
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.