World Domination

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Applicatie ontwikkelaar

Functie omschrijving Zelfstandige applicatie ontwikkelaar gezocht voor familiair bedrijf in omgeving Capelle ad Ijssel Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en zoek jij een informele werkgever waar je zelfstandig kunt werken binnen een leuk IT team, lees dan snel verder want wie weet zijn wij op zoek naar jou! Een deel van jouw werkzaamheden: Onderhouden en ontwikkelen van de IT systemen; Opzetten van Azure Cloud systemen, denk aan interfaces, hardware op de Cloud, webportalen of BI functies; Werken aan scripts binnen verschillende software applicaties, denk aan ERP en CAD; Ontwikkelen en implementeren van MS PowerApps en Power BI.

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Wij hebben drie scrumteams. Het eerste team focust zich op het stukje hardware wat wij in huis doen. Zij maken als team o.a. gebruik van C++. De andere twee scrumteams zijn allebei bezig met data verwerking en maken hierbij in de backend gebruik van C# .NET / .NET Core. Het verschil tussen deze teams is dat één team de data verwerking doet voor de mobiele applicatie. Zij werken hierbij dus ook met Xamarin. Het andere team focust zich op de webapplicaties en maakt hierbij ook gebruik van ASP.NET MVC. Op basis van jouw ambities en kwaliteiten kijken wij samen

Bekijk vacature »

.NET developer

Klaar voor een nieuwe uitdaging? Welke technologieën gaan schuil achter de dagelijkse energievoorziening? Als senior .NET developer bij Kenter maak jij samen met je team het verschil, zowel voor de interne organisatie als voor eindklanten. Samen bouwen jullie aan innovatieve dienstverlening met behulp van de nieuwste technologieën en tools. Het is een functie met veel vrijheid, goede arbeidsvoorwaarden én je draagt jouw steentje bij aan de energietransitie. Klinkt dit als iets voor jou? Lees dan verder of solliciteer direct! Wat ga je doen als senior .NET developer? Als senior .NET developer bij Kenter (onderdeel van Alliander) ben je van onschatbare

Bekijk vacature »

PHP Developer

Dit ga je doen Je werkt nauw samen met het websitebureau aan de ontwikkeling en optimalisering van het internationale platform; Je ziet nieuwe webshops op en voert optimalisaties door; Je bouwt aan technische, functioneel en commercial resultaat; Je vindt het leuk om zelfstandig binnen een internationale organisatie te werken, maar krijgt ook energie om samen met collega's te werken. Hier ga je werken Voor een bedrijf in de regio Rotterdam zijn wij opzoek naar een PHP Developer. Je wordt onderdeel van het communicatieteam en gaat je bezighouden met het optimaliseren van de website van dit internationale bedrijf. Je schakelt veel

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Dit ga je doen Het onderhouden, ontwikkelen en testen van front-end software van diverse klant- en medewerkersapplicaties; Het ontwikkelen van maatwerk front-end oplossingen in Vue.js en participeren in een scrumteam; Mede-verantwoordelijk voor het begeleiden en coachen van drie junior front-end developers; Verantwoordelijk voor code-reviews en het opstellen van de juiste documentatie zoals userstories en API ontwerp; Participeren in diverse projecten t.b.v. optimalisatie van diverse applicaties; Het opzetten van API koppelingen met externe applicaties. Hier ga je werken Betreffende organisatie is gevestigd in de regio van Swifterbant en is al ruim 20 jaar lang bedreven in het ontwikkelen en aanbieden van

Bekijk vacature »

Software Developer C# .NET

Functie omschrijving Software Developer C# .NET gezocht voor een dynamische organisatie! Ben jij net afgestudeerd of toe aan een volgende stap in je maatschappelijke carrière? Lees dan snel verder! Wij zijn op zoek naar een Software Developer die klaar is voor een nieuwe uitdaging en die een organisatie in de regio Houten wil versterken. Je werkt in deze functie aan verschillende projecten en gaat vaak op bezoek bij klanten. In deze functie kun je een grote mate van uitdaging, diversiteit en verantwoordelijkheid verwachten. Bedrijfsprofiel Waar kom je te werken? Je komt te werken bij een organisatie dat gespecialiseerd is in

Bekijk vacature »

Full Stack .NET Developer C# ASP.NET

Samengevat: Deze werkgever is gespecialiseerd in het op afstand bewaken en besturen van machines en processen. Ben jij een ervaren Full Stack .NET Developer? Heb je ervaring met C# en ASP.NET? Vaste baan: .Net Developer C# ASP.NET HBO €3.300 - €4.500 Deze werkgever is een snel groeiende onderneming gespecialiseerd in het op afstand bewaken en besturen van machines en processen, IoT (Internet of Things). Deze werkgever is een veelzijdige organisatie. Je werkt voor de eigen IT organisatie. Zij werken met moderne technologie en staan open voor innovatie. Wil jij bij de top specialisten horen? Ben jij op zoek naar een

Bekijk vacature »

.NET Developer

Dit ga je doen Programmeren in .NET, Javascript & C# en ontwikkelen in Web Services, Windows Services en MS SQL Server; Zelfstandig verbanden maken Analyseren, testen, bugs fixen, reviewen en rapporteren; Juiste prioriteiten stellen en verantwoordelijkheid nemen; Op architectuur niveau meedenken; Af en toe klanten bezoeken. Hier ga je werken Voor onze relatie zijn wij opzoek naar een .NET ontwikkelaar met minimaal 3 jaar werkervaring. Je komt te werken in een groeiend bedrijf met betrokken collega's die zorgen voor een familiaire sfeer op de werkvloer. Als .NET ontwikkelaar word jij vanaf de eerste werkdag betrokken bij het gehele ontwikkelproces. De

Bekijk vacature »

Infrastructure Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Eindhoven Vacature ID: 12945 Introductie Our client is one of the most innovative companies within the Netherlands. Currently we are looking for an Infrastructure Platform Engineer. Within this role you will be developing the infrastructure. Functieomschrijving Within this role you are responsible in the development of our distributed data and compute platform infrastructure. You will design, develop and implement new features and fixes. Next to this you will integrate and configurate other packages that supports the development of tuning applications within the organisation. You will support customer sites remotely. Design and implement the

Bekijk vacature »

Low-Code Expert/Developer: Power Platform Speciali

Bedrijfsomschrijving Als Low-Code Expert/Developer bij ons innovatieve bedrijf, neem je een cruciale rol op je in de creatie, ondersteuning en implementatie van diverse oplossingen met behulp van het veelzijdige Power Platform. Dit platform omvat Power Apps, Power BI, Power Automate, Power Virtual Agent en Azure Logic Apps. Het Power Platform biedt je de mogelijkheid om klanten te voorzien van naadloze integraties door op maat gemaakte oplossingen te creëren die compatibel zijn met (bijna) alle bestaande software-infrastructuren. Dankzij het uitgebreide scala aan toepassingen, krijg je de kans om als architect en projectleider van je eigen oplossing te fungeren. Dompel jezelf onder

Bekijk vacature »

.net developer

Hoi! Wij zijn auto.nl en wij verkopen auto's online. je bestelt bij ons een auto net zo makkelijk als een spijkerbroek. En bevalt ie niet? Dan stuur je 'm gewoon weer terug. En dat we dat goed doen bewijst onze hoge klanttevredenheid van een 9,3. Nu maken we de volgende stap bij auto.nl. We starten met fysieke winkels. Online zoeken, offline bekijken. Maar nog altijd, geen gedoe! Gewoon eerlijk, transparant en zonder zorgen een auto kopen.. Maar om dat waar te blijven maken en nóg beter te worden, zoeken we uitbreiding van ons development team. Wat ga je precies doen?

Bekijk vacature »

Back-End Developer in Laravel / PHP

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Medior PHP Laravel Developer voor een gaaf bedrijf in de omgeving van Amsterdam! Voor een enthousiast team die zich graag bezig houdt met softwareontwikkeling zijn wij op zoek naar versterking. Je werkt in een klein ontwikkelteam en bent zeer betrokken bij alle aspecten van de softwareoplossingen. Van het ontwerpen tot de oplevering. Binnen deze functie ga je aan de slag met het aanpassen, verbeteren en vernieuwen van de logistieke oplossingen. Je krijgt veel te maken met koppelingen naar systemen en de verzoeken van de klant. Je komt terecht in een team, waarbij

Bekijk vacature »

C# developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als C# Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling. Mede hierdoor zij wij dit jaar Microsoft Partner of the Year geworden. Sogetisten staan klaar voor elkaar, hebben lol met elkaar en daarmee behalen we de mooiste resultaten! Werken bij Sogeti

Bekijk vacature »

.NET Developer

Dit ga je doen Tot jouw takenpakket behoort onder andere: Webapplicaties ontwerpen, bouwen, testen en implementeren in .NET/C#.; Ontwikkelen, implementeren en beheren van maatwerkapplicaties; Onderhouden en beheren van standaardpakketten; Onderzoeken en beoordelen van nieuwe technieken. Hier ga je werken Als .NET ontwikkelaar kom je te werken bij een grote semioverheidsinstelling in Nijmegen. De organisatie staat garant voor het leveren van onderwijs en les- en onderzoeksmateriaal voor duizenden betrokkenen. De organisatie wil bijdragen aan een gezonde, vrije wereld met gelijke kansen voor iedereen. Binnen de teams hangt een open en collegiale cultuur met veel aandacht voor een prettige en sociale werksfeer.

Bekijk vacature »
Mitch X

Mitch X

12/05/2005 23:25:00
Quote Anchor link
Speel vanaf vrijdag mee met het nieuwste online handelsspel World Domination!

Speel als boer en verzorg het eten, of kies 'n carriere als bedrijfsleider en wordt slapend rijk!

Kies uit één van de twee steden, Brand City of Husseltown, en laat zien wat je waard bent!


Waar?
TradeGame.info
Wanneer?
Vrijdag 13 mei vanaf 19.00 uur
Kosten?
Helemaal niets!

Speelze.
En vertel daarna gelijk wat je ervan vind :)
Gewijzigd op 12/05/2005 23:26:00 door Mitch X
 
PHP hulp

PHP hulp

08/05/2024 10:06:36
 
Bart Waarom verplicht

Bart Waarom verplicht

13/05/2005 00:05:00
Quote Anchor link
Was dit het spel waar je aan wou beginnen?
Ik zal eens kijken :).

//Edit
Ik heb me geregistreerd, en heb ff paar opmerkingjes:

- Persoonlijk vind ik de site niet echt mooi, ook is het niet echt handig dat je als je op 'Meld je aan' klikt (of iets anders), het menu weg is, en er geen knop/link terug is.

- Na het registeren moest ik me activeren, alleen was daar geen title ingesteld (beetje slordig :P)

- In je css bestand begin je met <STYLE TYPE="text/css">, zover ik weet hoeft dat niet. (kan het mishebben, maar in de 'hoofd' pagina doe je dat eigenlijk al).

- Je gebruikt ineens een <font color="#FFFFFF">, maar daar zet je geen tekst tussen. Alleen een link en een plaatje, wat is het nu daarvan??

- Bij login zet je een reset knop Clear neer, waarom ineens engels?

- Zo goed als alles in tabellen, behalve de login, naar mijn mening een beetje slordig.

Hoop niet dat je de opmerking verkeerd opvat, je vroeg tenminste om een eerlijk antwoord ;).

Voor de rest lijkt het me een best leuke/uitgebreide site/spel (als ik de spel uitleg bekijk) en kunnen we der best veel van gaan verwachten :).
Gewijzigd op 13/05/2005 00:13:00 door Bart Waarom verplicht
 
Mitch X

Mitch X

13/05/2005 00:07:00
Quote Anchor link
Nee, dit spel is van 'n vriend/kennis/mede-lid/etc.
Misschien ga ik hem nog helpen met zijn code opfrissen e.d., alsie wil :P
 
Bart Waarom verplicht

Bart Waarom verplicht

13/05/2005 00:14:00
Quote Anchor link
Ah, ok :).
 
Willem Jan Z

Willem Jan Z

13/05/2005 08:57:00
Quote Anchor link
Als je dat andere topic beetje had bijgehouden had je dat geweten... gisteren was hij nog op 5% :P Heeft hij wel heel erg hard gewerkt...
 
Mitch X

Mitch X

13/05/2005 22:01:00
Quote Anchor link
Kweenie of jullie al meedoen, maar het is begonnen ;)
 
Willem Jan Z

Willem Jan Z

13/05/2005 22:24:00
Quote Anchor link
Krijg om de haverklap een time-out... Kan de bugs niet eens posten...
 
Mitch X

Mitch X

13/05/2005 22:34:00
Quote Anchor link
Vreemd, ik heb nergens last van. (a)
 
Remco nvt

Remco nvt

13/05/2005 22:57:00
Quote Anchor link
Ik ook niet. Ik ben de maker.

//- Persoonlijk vind ik de site niet echt mooi, ook is het niet echt handig dat je als je op 'Meld je aan' klikt (of iets anders), het menu weg is, en er geen knop/link terug is.

-> De layout is idd oud. Alleen ik kan op dit moment geen betere maken omdat ik daar niet genoeg kennis voor heb.

// Na het registeren moest ik me activeren, alleen was daar geen title ingesteld (beetje slordig :P)

-> dat is raar. Want ik zie totaal geen fout erin. Alles is zoals de rest.


//In je css bestand begin je met <STYLE TYPE="text/css">, zover ik weet hoeft dat niet. (kan het mishebben, maar in de 'hoofd' pagina doe je dat eigenlijk al).
// Je gebruikt ineens een <font color="#FFFFFF">, maar daar zet je geen tekst tussen. Alleen een link en een plaatje, wat is het nu daarvan??

-> De layout heb ik niet gemaakt. En anders kon ik het niet vinden.


//Bij login zet je een reset knop Clear neer, waarom ineens engels?

->Was in het engels begonnen. Zulke kleinen dingen zijn dus ontschoten in de vertaling



// Zo goed als alles in tabellen, behalve de login, naar mijn mening een beetje slordig.

->fixed


Server heeft soms kuren idd. De eigenaar gaat waarschijnelijk binnenkort naar nieuwe datacenter.
 
Jelmer -

Jelmer -

13/05/2005 23:01:00
Quote Anchor link
[nietzostillehint]
Nog op zoek naar een leuke layout?
Kijk even op Opensource Webdesign
[/nietzostillehint]
 
Willem Jan Z

Willem Jan Z

13/05/2005 23:43:00
Quote Anchor link
Remco:
Server heeft soms kuren idd. De eigenaar gaat waarschijnelijk binnenkort naar nieuwe datacenter.


Daarom waarschijnlijk de time-out bij mij...
 
Ro-G :o)

Ro-G :o)

21/05/2005 09:29:00
Quote Anchor link
Eerlijk, ik was het spel al na tien minuten beu. :o(
Omdat Ik totaal verloren loop in het spel.

Het is onduidelijk in welke stad, straat je bent. De kaart helpt daar zeker niet bij.

Speluitleg is te beknopt.
 
Remco nvt

Remco nvt

21/05/2005 12:54:00
Quote Anchor link
Zal er iets aan doen. Daarom is hij nog maar beta ;)
 
Zim Zim

Zim Zim

21/05/2005 16:39:00
Quote Anchor link
Ik snap er eigenlijk helemaal niets vanHoe kan je dingen kopen bijvoorbeeld?
 
Remco nvt

Remco nvt

21/05/2005 18:33:00
Quote Anchor link
Je gaat naar een winkel en koop spullen:

Straat-> straat kiezen en dan een winkel ingaan
 
Willem Jan Z

Willem Jan Z

21/05/2005 19:29:00
Quote Anchor link
Vond ik ook erg onduidelijk hoor...

En als je te weinig geld hebt, geeft hij geen melding, maar zegt hij gewoon dat je 0 Dm heb uitgegeven..
 
Onbekend onbekend

onbekend onbekend

21/05/2005 22:49:00
Quote Anchor link
Ik krijg pijn aan m'n ogen als ik er naar kijk... kwam niet verder dan het aanmelden :P
 
Mitch X

Mitch X

21/05/2005 22:57:00
Quote Anchor link
'n nieuwe layout komt eraan hoor :P
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.