www.schapenzeggen.be

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Software Developer

Longship.io gaat de wereld veroveren met baanbrekende software en legendarische... pizza-avonden! Lees hier de vacature van Software Developer! Bij Longship werken we met een team van 5 mensen aan software voor laadpaal operators. Longship is ontstaan in 2020 met als doel om de elektrische mobiliteitstransitie aan te jagen. We zijn nu al een wereldwijde speler doordat we continu voorop lopen in innovatie. Ons platform helpt het versneld elektrificeren van wagenparken, internationaal! Wij zijn een startup met grote ambities die we willen bereiken met een relatief klein en efficiënt team. Je krijg de kans om ontzettend veel te leren van ervaren

Bekijk vacature »

.Net developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als .Net Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Als developer bouw je in DevOps teams aan enterprise applicaties, nieuwe IOT, Chatbots of AI oplossingen. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren in dit vakgebied. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling. Mede hierdoor zij wij vorig jaar Microsoft Partner of the year geworden.

Bekijk vacature »

C# .NET Ontwikkelaar ASP.NET

Samengevat: Deze werkgever is een inkooporganisatie. Ben jij een ervaren .Net ontwikkelaar? Heb je ervaring met .Net en C#? Vaste baan: C# .NET Developer .Net MBO HBO €3.100 - €4.300 Onze missie is: “Een essentiële bijdrage leveren aan het verlagen van de integrale kostprijs van de aangesloten groothandels, middels het bundelen van inkoopvolume en het creëren van synergie met en tussen de groothandels en leveranciers, met scherpe inkoopprijzen, goede handelscondities en gerichte dienstverlening als resultaat” Zij werken voor MKB klanten. Deze werkgever heeft veel verschillende projecten. Houd jij van afwisseling? Dan zit je bij hun goed! De branche van dit

Bekijk vacature »

Database Developer

Functieomschrijving Wat ga je doen? Als developer ben jij samen met een gemotiveerd team van 10 collega’s verantwoordelijk voor het creëren van aangemeten software voor klanten. Je bent klantvriendelijk en oplossingsgericht ingesteld, omdat het essentieel is om de klanten zo goed mogelijk te helpen met hun uitdagingen. Het is mogelijk om vanuit huis je werkzaamheden uit te voeren, maar het is ook prettig als je in de omgeving van Tilburg woont om naar het kantoor te kunnen komen. Vind jij het leuk om jouw creatieve vaardigheden te benutten om complexe systemen te ontwikkelen? Lees dan snel verder! Bedrijfsprofiel Voor wie

Bekijk vacature »

Lead developer

Functie Als lead developer wordt jij verantwoordelijk voor een van onze development teams. Samen met de Software Architect bewaak jij de kwaliteit en uitvoering van onze complexe vraagstukken. Daarnaast ben jij verantwoordelijk voor het inschatten, designen en ontwikkelen van middelgrote tot grote veranderingen in de software. Ook coördineer jij het proces rondom complexe technische vraagstukken. Verder bestaat jouw takenpakket uit het volgende: – Het aansturen van jouw development team; – Het begeleiden van Junior Software Engineers; – Het maken van technische analyses m.b.t. nieuwe aanvragen en het tijdsbestek inschatten voor de uitvoering hiervan; – Het uitvoeren van de ontwikkeling van

Bekijk vacature »

Magento2 Developer

Functie Ben jij een ontwikkelaar en wil jij een volgende stap zetten en als teamlead aan de slag? Lees dan snel verder! Voor een gewilde opdrachtgever in omgeving Delft zijn wij op zoek naar een programmeur die als meewerkend voorman aan de slag wilt gaan. Een developer die een team van twee man aan zal sturen. Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien; Ontwikkelen en ontwerpen van API's; Maatwerkoplossingen; Databeveiliging; Optimalisatie webshops; Ontwikkelen technische implementaties voor verbetering database; Aanspreekpunt voor de organisatie en verantwoordelijk voor de aansturing van externe developers. Zoek je veel uitdaging en veelzijdigheid in je werk dan

Bekijk vacature »

Back-end programmeur

Functieomschrijving Heb jij kort geleden je MBO of HBO ICT in ontvangst mogen nemen? Of ben je klaar voor een nieuw hoofdstuk in jouw carrière? Voor een uitdagende werkgever in de regio van Tilburg zijn wij op zoek naar een ambitieuze back-end programmeur met affiniteit met MS Acess. Samen met een enthousiast team ben je verantwoordelijk voor het bouwen van maatwerk software voor hun klanten. Je hebt kennis of ervaring van SQL, Maar affiniteit met MS Acess is nog belangrijker. Je bent sociaal naar klanten en flexibel ingesteld. Je denkt altijd in kansen en gaat graag de uitdaging aan. Verder

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack .NET Developer

Dit ga je doen Start op 7 augustus 2023 bij de Experis Academy en ontwikkel jezelf tot een gewilde Full Stack .NET Developer. Maar hoe ziet het traineeship eruit en wat kun je verwachten? Periode 1 De eerste 3 maanden volg je fulltime, vanuit huis, een op maat gemaakte training in teamverband. Je leert belangrijke theorie en krijgt kennis van de benodigde vaardigheden en competenties die nodig zijn om de IT-arbeidsmarkt te betreden. Zowel zelfstandig als in teamverband voer je praktijkopdrachten op het gebied van front- en backend development uit. Wat er per week op het programma staat kun je

Bekijk vacature »

Back End Developer

As a Back End developer at KUBUS you will be developing the (web) application and services of BIMcollab. You have a focus on the back end of our software, for which we mainly work with C# and .NET. We use a full-stack approach, which means that in addition to the back-end, you will also help with other parts of the code. As a software company, KUBUS is in a unique position. We build our own products that are used by tens of thousands of users worldwide. Our company is just the right size: big enough to make a real impact

Bekijk vacature »

Implementatie specialist

Standplaats: Honselersdijk Aantal uren: 32 – 40 uur Opleidingsniveau: HBO werk- en denkniveau Ben jij de implementatie expert die onze klanten helpt bij het integreren van de Greencommerce software? Ben jij daarnaast communicatief sterk, denk jij graag in verbeteringen en heb je ervaring met ICT? Lees dan snel verder! Bedrijfsinformatie Jem-id is een grote speler op het gebied van software ontwikkeling. Zo zijn wij continu bezig met het ontwikkelen van de meest innovatieve software voor de AGF- en sierteeltsector. We creëren oplossingen die er toe doen en verbinden klanten niet alleen op technisch vlak, maar zoeken ook de verbinding in

Bekijk vacature »

Senior Front end developer Angular

Functie Er zijn momenteel 5 SCRUM-teams waarvan drie gefocust zijn op DevOps en de huidige projecten en twee op innovatie van de platformen. Jij zal onderdeel worden van het innovatie Scrum team. De 2 multidisciplinaire innovatie teams bestaan momenteel uit 14 werknemers. Jij als senior Front end developer wordt onderdeel van onze innovatieteams. De innovatieteams houden zich bezig met het door ontwikkelen van de huidige producten en denken na over nieuwe functionaliteiten. Binnen de rol van Front end developer krijg je veel vrijheid en kan je je dag zelf indelen. Dingen waar jij je dagelijks mee bezig zult houden is

Bekijk vacature »

Intern - Junior PHP ontwikkelaar in fris en jong t

Bedrijfsomschrijving Werk jij graag een in fris, flexibel en jong team? Bij ons ben jij vrij om te bepalen waar jij het liefst werkt en op de vrijdag komen wij gezellig bij elkaar op kantoor. Flexibiliteit en vrijheid zijn bij ons de norm en dat geeft jou de ruimte en energie om het beste uit jezelf te halen! Ons team bestaat uit vijf enthousiaste collega's die jou graag ondersteunen in zowel je persoonlijke als professionele ontwikkeling. Met twee ervaren Senior Developers als mentoren ben jij in goede handen. Wij zien onszelf als een vriendengroep die gezamenlijk werken aan iets moois

Bekijk vacature »

Software Developer C++ en Perl

Ben je een slimme en enthousiaste universitair opgeleide bèta die graag bij een relatief klein softwarebedrijf wil werken waar de sfeer goed is en eigen inbreng gewaardeerd wordt? Wij, IntelliMagic in Leiden, ontwikkelen technisch hoogwaardige software op het gebied van IT infrastructuur performance analytics. Het type software zorgt voor intellectueel interessante uitdagingen. We ontwerpen de producten zelf en verkopen deze als off-the-shelf software aan grote bedrijven in Europa en de VS. Wij zoeken een ervaren C++ software engineer met kennis van Perl voor een van onze ontwikkelteams. Werkzaamheden Samen met de andere ontwikkelaars specificeren, ontwerpen en implementeren van nieuwe functionaliteit

Bekijk vacature »

Ervaren PHP Software Developer

Functieomschrijving Voor een toffe opdrachtgever in regio Breda zijn wij op zoek naar een medior PHP Developer met affiniteit met Laravel. Je komt te werken bij een uitdagende opdrachtgever met supergave klanten in een specifieke branche. Als PHP ontwikkelaar ben je samen met een vooruitstrevende team van 6 collega’s verantwoordelijk voor de ontwikkeling, beheer en het vernieuwen van informatiesystemen voor een specifieke branche. Je ondersteunt complexe uitdagingen van klanten. Vervolgens breng je hun wensen in kaart en vertaalt deze door naar maatwerk software. Affiniteit met Laravel is een pré. Om de klanten zo goed mogelijk te ondersteunen en snel in

Bekijk vacature »

Remote - Front-end Angular developer

Functie The IT team currently consists of the IT Manager, 2 back-end developers, 1 full-stack developer, 1 designer, and a DevOps engineer. They are currently looking for an experienced Front-end developer who will work autonomously and in a disciplined manner, being the only developer working on their Front-end applications at the start. They do have the ambition to find a second developer soon, who you will then be able to supervise. You will be working on the further development of their existing UI in Angular. But also developing a mobile app. They place great value on User Experience and opt

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Niek s

niek s

09/03/2007 15:30:00
Quote Anchor link
Hey,

Zouden jullie een review willen geven over mijn site? www.schapenzeggen.be
Beveiliging, design, etc etc.
Het is een site gemaakt, bedoelt, om dingen op te posten. Schapen! :D :P

Gr,
Niek
 
PHP hulp

PHP hulp

07/05/2024 17:47:56
 
Simon Blok

Simon Blok

09/03/2007 15:32:00
Quote Anchor link
Grappig. Je kan alleen wel meerdere keren stemmen!
 
Niek s

niek s

09/03/2007 15:42:00
Quote Anchor link
Ja dat klopt, misschien voor een volgende versie dat controleren ofzo.
 
- wes  -

- wes -

09/03/2007 15:43:00
Quote Anchor link
geweldige url :D
 
Niek s

niek s

09/03/2007 15:44:00
Quote Anchor link
haha, thnx wes! :P
 
Jacco Engel

Jacco Engel

09/03/2007 15:47:00
Quote Anchor link
You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near '-20,0' at line 1

Dat is wel slordig. Je kunt op de eerste pagina van overzicht gewoon vorige indrukken en deze errror produceren


Edit:

Gedeeltelijk pwned
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Jacco Engel
 
Niek s

niek s

09/03/2007 15:49:00
Quote Anchor link
hoeft ook niet Jacco, de bovenste header met 'schapen zeggen be' is aanklikbaar.

En dat tweede probleem ben ik nu aan het fixen.

Edit:

gefixt!


Dit soort reacties ben ik dus best wel blij mee, is dat ook meteen verholpen
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door niek s
 
Thijs X

Thijs X

09/03/2007 15:56:00
Quote Anchor link
htmlspecialchars bij het Outputten van de reacties ect!
 
W W

W W

09/03/2007 15:59:00
Quote Anchor link
Ik vind de website grappig, vooral de url. Maar wat wil je dr mee bereiken? Geld inzamelen zodat je een schaap kunt kopen? :P
 
Scrptr

Scrptr

09/03/2007 16:08:00
Quote Anchor link
nee zijn doel is natuurlijk een hele kudde schapen te kopen :P
 
Niek s

niek s

09/03/2007 16:26:00
Quote Anchor link
Nee mijn doel is dat het een van de meest melige sites ever wordt :P Niks serieus ofzo. Ik doe trouwens html special chars bij outputten.
 
Ponzi

Ponzi

09/03/2007 16:57:00
Quote Anchor link
Persoonlijk vind ik er niet veel aan buiten de grappige URL :-$ .
 
Niek s

niek s

09/03/2007 21:33:00
Quote Anchor link
Ponzi schreef op 09.03.2007 16:57:
Persoonlijk vind ik er niet veel aan buiten de grappige URL :-$ .


Maakt niet uit hoor. Iedereen zijn eigen smaak. Maar om de url had ik hem ook genomen. Maar wat ik er nu verder voor dingen op moet gaan zetten behalve dit. Is voor mij nog ' een raadsel '. Dus als jullie nog melige iedeeen hebben, ik hoor ze graag!

Edit:
Zo te zien waren er toch nog wat problemen met de HTML Injection. Maar die zijn nu als het goed is opgelost.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door niek s
 
Niek s

niek s

10/03/2007 21:47:00
Quote Anchor link
iemand anders nog?
 
Arjan Schuurman

Arjan Schuurman

10/03/2007 22:00:00
Quote Anchor link
Doe nou eens echte transparantie...
 
Niek s

niek s

10/03/2007 22:01:00
Quote Anchor link
wat bedoel je Arjan?
 
PHP Newbie

PHP Newbie

11/03/2007 00:10:00
Quote Anchor link
Dat je geen plaatje van donkerder gras moet nemen, op de plek waar de tekst staat, maar gewoon een div met een grijze achtergrond en wat transparantie..
 
Leo

Leo

11/03/2007 10:53:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
#content {
    background: #000;
    filter: alpha(opacity=80); -moz-opacity: 0.80; opacity: 0.80; -khtml-opacity: 0.80;
}


Zoiets dus.
 
Jurgen assaasas

Jurgen assaasas

11/03/2007 12:13:00
Quote Anchor link
die URL! waarom kwam ik er niet eerder op :(
 
Ponzi

Ponzi

11/03/2007 12:19:00
Quote Anchor link
Status www.schapenzeggen.nl: Domeinnaam is vrij!

Als je nu een nederlander bent :-) , maarja dan blijft het nog steeds niet origineel. Een vriend van mij had ook een leuke domeinnaam (www.smaaktnaarmeer.be) en die hebben ze ook gewoon overgenomen in .nl. Zwak, maar wat doe je er tegen?

Edit:
Typo
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Ponzi
 
Niek s

niek s

11/03/2007 12:29:00
Quote Anchor link
Maar dan heb je de grap nog steeds niet ponzi.

www.schapenzeggen.be
www.schapenzeggen beeee!!

schapen zeggen dus bee ;)

En ik ben zelf ook nederlander, maar dit is gewoon leuker. Want ik heb nog nooit een schaap 'nl' horen zeggen.

Ik zal eens kijken naar die opacity dinges.
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.