XAMPP

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Front-end React developer

Functie Het frontend team bestaat momenteel uit 4 dedicated front-enders en is hard aan het groeien! Ook werken er diverse designers waar je veel mee schakelt. Samen leveren jullie een essentiële bijdrage aan de applicaties die ze voor hun klanten realiseren, jij bent hierin de schakel tussen de eindgebruiker en de slimme backend. Je werkt in het frontend team samen met de backend teams en product owners om te zorgen dat onze applicaties een fijne gebruikerservaring opleveren. Ze werken o.a. met: React, Atomic design, Styled components, JavaScript / TypeScript, NPM, Webpack Blade templates, HTML, SCSS, Git flow. Eisen • HBO

Bekijk vacature »

Robot Programmeur

Een verantwoordelijke baan met leuke uitdagingen. Heb jij ervaring met het programmeren van robots? Kan jij goed samenwerken met collega's die verschillende specialisaties hebben? Ben je oplossingsgericht, analytisch en flexibel? Ga dan aan de slag als Robot Programmeur bij Gibas in Nijkerk! Als Robot Programmeur kom je te werken bij Gibas. Dat betekent dat je gegarandeerd meewerkt aan unieke oplossingen in productieprocessen. Bij elk project moet er opnieuw geëngineerd en geprogrammeerd worden. Dat maakt jouw werk uitdagend! Voordat je robots gaat programmeren komt er het volgende bij kijken: De opdracht gaat van de afdeling Sales naar de afdeling Operations door

Bekijk vacature »

Senior Lead Front End Developer

Functieomschrijving Voor Stichting Waternet zijn wij op zoek naar een senior Lead Front End Developer. Binnen het DevOps team Online zijn we op zoek naar een Senior Lead Front End developer met kennis van toegankelijkheid. Deze developer zal zich bezighouden met development van webpaginas die in verbinding staan met systemen uit het back office. Taken Ontwerpen, ontwikkelen, implementeren, documenteren en beheren van webapplicaties in een Azure-omgeving Debuggen, analyseren en oplossen van problemen in de OTAPomgevingen Je participeert in het DevOpsTeam Online voor het verder uitwerken en implementeren van gebruikerswensen Je bent betrokken bij toegankelijkheid audits en het implementeren van WCAG

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Ons programma is voor afgestudeerde enthousiastelingen die het als een uitdaging zien om met een klein dynamisch team bij de grootste bedrijven van Nederland aan de slag te gaan. Tijdens jouw dienstverband word jij begeleid door een talent manager. Het ontwikkelen van jouw talent staat hierbij centraal. Het programma doorloop je met een team van circa 8 Mede- trainees. De eerste maand start je met een fulltime inhouse opleiding. Deze staat geheel in het teken van de werkzaamheden die jij verder in het programma zult uitvoeren. Na deze opleidingsmaand ga je aan de slag in een dynamische omgeving bij

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack .NET Developer

Dit ga je doen Start op 7 augustus 2023 bij de Experis Academy en ontwikkel jezelf tot een gewilde Full Stack .NET Developer. Maar hoe ziet het traineeship eruit en wat kun je verwachten? Periode 1 De eerste 3 maanden volg je fulltime, vanuit huis, een op maat gemaakte training in teamverband. Je leert belangrijke theorie en krijgt kennis van de benodigde vaardigheden en competenties die nodig zijn om de IT-arbeidsmarkt te betreden. Zowel zelfstandig als in teamverband voer je praktijkopdrachten op het gebied van front- en backend development uit. Wat er per week op het programma staat kun je

Bekijk vacature »

Software developer

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een Software developer die, veelal fullstack, mee gaat werken aan de ontwikkeling van de producten en zo helpt aan de uitvoering van hun ontwikkelprojecten. Je komt te werken binnen hun development team bestaande uit 6 ontwikkelaars. Ze staan zowel open voor meer junior als medior/senior developers. Je kunt snel veel verantwoordelijkheid krijgen en doorgroeien binnen het bedrijf. Bovendien ben je betrokken bij het bepalen van de product roadmap en de inbreng van (nieuwe) technologieën. De applicaties waaraan je werk worden gebruikt op onderwijsinstellingen door heel Nederland. De tech-stack bestaat voornamelijk uit Laravel (PHP),

Bekijk vacature »

Low Code Ontwikkelaar

In het kort Als Low Code Developer werk je aan projecten bij en voor onze klanten, waarbij je voor het ontwikkelen van de oplossingen een technisch low-code platform gebruikt. Samen met het team streef je naar de beste oplossing en bepalen jullie de juiste aanpak. Je rol is divers en je bent van begin tot eind betrokken bij de ontwikkeling zowel de back-end en de front-end van de applicatie. Naast de ontwikkeling en oplevering, breng je ook advies uit aan de klant waarom bepaalde keuzes worden gemaakt. Je bent dan ook communicatief sterk en kunt je keuzes goed (inhoudelijk) onderbouwen.

Bekijk vacature »

.NET software developer

Functie omschrijving Voor een gewilde werkgever in omgeving Roosendaal zijn wij op zoek naar een back-end software developer met een aantal jaar werkervaring. Je krijgt een plekje in het workflow team en je zal betrokken worden bij het bouwen van nieuwe software, en het optimaliseren van bestaande code. Je werkt bij dit bedrijf in een Scrum team waarin je soms klantcontact hebt. Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uit zien: Je krijgt een plekje op de in-house IT afdeling. Deze afdeling bestaat uit zo'n 12 collega's, verdeeld over verschillende specialisaties (BI, Beheer, Business software & workflow). De vacature staat open

Bekijk vacature »

Ervaren PHP developer gezocht!

Functie Het team bestaat inmiddels uit zo’n 25 collega’s met specialisten op het gebied van development, data(analyse), marketing, infrastructuur en finance. Ze hebben een supermodern pand en bieden hiernaast veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Ze doen er alles aan om jou op te gemak te stellen. Zo kun je je eigen werkplek inrichten naar persoonlijke wensen, maar gaan ze bijvoorbeeld ook jaarlijks met elkaar wintersporten en zijn er andere leuke uitjes. Als onderdeel van één van de scrumteams ga je aan de slag, samen ben je medeverantwoordelijk voor het doorontwikkelen van hun business applicatie waar het traffic team dagelijks mee werkt.

Bekijk vacature »

.NET Software Developer

Dit ga je doen Als .NET Software Developer zul jij je voornamelijk bezig houden met: Het van scratch af aan bouwen van applicaties (.NET, C#, Bootstrap, KnockoutJs en WebAPI2); Het testen van jouw code d.m.v. het uitvoeren van unittesten; Het oplossen van bugs in de code; Het onderhouden van contact met collega's betreffende de door jouw ontwikkelde applicaties; Het verbeteren en doorontwikkelen van maatwerkapplicaties. Hier ga je werken Jij gaat aan de slag als .NET Software Developer en gaat je focussen op het bedenken, ontwikkelen en testen van maatwerkapplicaties in voornamelijk C#. Dit ga je doen bij een grote, internationale

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Fasttrack learning & development voor Java dev

Wat je gaat doen: Wij zoeken enthousiaste en ambitieuze junior en medior ontwikkelaars die toe zijn aan de volgende stap in hun carrière. Wij helpen je op je pad naar senior ontwikkelaar door ons fasttrack learning en development programma. Na een kort en intensief programma ga jij aan de slag bij klanten van DPA. Daarnaast krijg je veel ruimte om je te ontwikkelen als persoon en als specialist. De eerste maand gaan we aan de slag om je certificeringen te behalen waaronder OCP (Oracle Certified Professional). Daarnaast nemen we een deepdive in Spring Boot. Ook laten we je kennismaken met

Bekijk vacature »

Java Developer

Java/Kotlin Developer Ben jij een ervaren Java/Kotlin developer met een passie voor het automatiseren van bedrijfsprocessen? Wil je graag deelnemen aan uitdagende projecten bij aansprekende klanten? En ben je op zoek naar een professioneel, ambitieus en dynamisch bedrijf om je carrière verder te ontwikkelen? Kom dan ons team bij Ritense in Amsterdam versterken! Zo ziet de functie eruit: Als Java/Kotlin developer bij Ritense ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van applicaties die bedrijfsprocessen automatiseren, zodat onze klanten slimmer, efficiënter en klantgerichter kunnen werken. Als developer ben je in de lead en zorg je voor de correcte oplevering van

Bekijk vacature »

Senior Front-end developer

Functie Als front-end developer ga je aan de slag voor verschillende klanten, waarbij veel rekening wordt gehouden met waar je woont (dit is altijd binnen het uur), en word er gezocht naar een organisatie die past bij jou. Zowel qua persoonlijke ambities als de technische aansluiting. De opdrachten duren gemiddeld 1 à 2 jaar maar dit hangt ook af van je wensen. Je werkt in een teamverband voor een klant en zult nauw samenwerken met zowel eigen collega’s als die bij de klant werkzaam zijn. Ze zijn op zoek naar een technische front-end developer die ruime ervaring heeft in één

Bekijk vacature »

.NET Developer gezocht!

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een .NET Developer! Wil jij werken voor een internationaal bedrijf waar je legio mogelijkheden krijgt als Software Ontwikkelaar? Grijp nu je kans en kijk snel of jouw vaardigheden aansluiten bij onderstaand profiel! Je kunt een uitdagende rol gaan vervullen als .NET Developer binnen een internationaal bedrijf dat gevestigd is in omgeving Bergen. Dit bedrijf is zeer vooruitstrevend en verricht betekenisvol werk. Binnen dit bedrijf wordt gewerkt aan de productie en ontwikkeling van medische middelen. Als .NET Developer ga jij je bezig houden met het volgende: Je wordt betrokken bij alle fasen van software

Bekijk vacature »
Jan de Vrije

Jan de Vrije

25/04/2006 08:27:00
Quote Anchor link
Helaas weet ik niet op welke forum ik mag plaatsen voor een XAMPP probleem als volgt:

Ik heb XAMPP (versie 1.5.1) op mijn PC geinstalleerd, en het werkt perfect bij elke navigatie-hyperlink van de XAMPP pagina voor de Windows, behalve slechts een hyperlink 'phpMyAdmin'. Bij deze krijg ik aldoor een pop-up window 'Apache HTTP SERVER'met de tekst 'In Apache HTTP Server is een fout opgetreden en moet worden afgesloten. Onze excuses voor dit gemak.'' met het verzoek om dit foutenrapport te sturen naar Microsoft, of niet.

Ik heb daarna de url 'localhost/phpMyAdmin/index.php' gebruikt, en ik kreeg de 'Welkom op phpMyAdmin 2.7.0-pl1'
pagina met de inloggen-informatie PLUS de volgende PHP foutmeldigingen:

Warning: ini_set() [function.ini-set]: A session is active. You cannot change the session module's ini settings at this time. in C:\Program Files\xampp\phpMyAdmin\libraries\session.inc.php on line 46

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at C:\Program Files\xampp\phpMyAdmin\libraries\session.inc.php:46) in C:\Program Files\xampp\phpMyAdmin\libraries\auth\cookie.auth.lib.php on line 110

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at C:\Program Files\xampp\phpMyAdmin\libraries\session.inc.php:46) in C:\Program Files\xampp\phpMyAdmin\libraries\select_theme.lib.php on line 92

Helaas word ik er niet veel wijs van. Kan iemand mij ermee helpen???

Met vriendelijke groeten van Jan de Vrije.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Jan de Vrije
 
PHP hulp

PHP hulp

15/05/2024 09:56:29
 
ArendJan

ArendJan

25/04/2006 09:20:00
Quote Anchor link
Zet dit er eens boven :
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php

session_start();

?>


Maar ik heb verder geen verstand van XAMPP dus...

Dat moet lukken!
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door ArendJan
 
Jelmer -

Jelmer -

25/04/2006 10:16:00
Quote Anchor link
Maak in de directory phpMyAdmin een tekstbestand aan met de naam .htaccess (zonder .txt erachter)

Zet daarin:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
php_flag session.auto_start off
 
B a s
Beheerder

B a s

25/04/2006 10:52:00
Quote Anchor link
Warning: ini_set() [function.ini-set]: A session is active. You cannot change the session module's ini settings at this time. in C:\Program Files\xampp\phpMyAdmin\libraries\session.inc.php on line 46

Wat staat er op regel 46?? Iets van 'set' o.i.d. m.b.t. sessions?
 
Jan de Vrije

Jan de Vrije

25/04/2006 11:29:00
Quote Anchor link
Het staat allemaal voorgeprogrammeerd in de map 'phpMyAdmin' door XAMPP. Dus ik heb het helemaal niet gemaakt.

De regel 46 in het bestand 'session.inc.php' is als volgt:
ini_set('session.use_trans_sid',true);

Deregel 110 in het bestand 'cookie.auth.lib.php' is als volgt:
header('Content-Type: text/html; charset=' . $GLOBALS['charset']);

De regel 92 in het bestand 'select_theme.lib.php' is als volgt:
setcookie($theme_cookie_name, $cfg['ThemeDefault'],time()+60*60*24*30,$GLOBALS['cookie_path'],'',$GLOBALS['is_https']);

Als je wilt, laat mij dan weten naar welke e-mail adres ik welke van bovenstaande bestanden kan sturen.

Met vriendelijke groeten van Jan de Vrije.
 
Willem Jan Z

Willem Jan Z

25/04/2006 11:31:00
Quote Anchor link
De 2+3e fout komen door de eerst fout, omdat er output wordt gegenereerd door de de error. Heb je Jelmer zijn oplossing al geprobeert?
 
B a s
Beheerder

B a s

25/04/2006 11:47:00
Quote Anchor link
ini_set('session.use_trans_sid',true);

^^
Ik denk dat het daar mis gaat..
Comment die regel eens?

//ini_set('session.use_trans_sid',true);

Dit kun je overigens ook doen met .htacces, zie post van Jelmer.. Ipv off doe je dan on..
 
Jan de Vrije

Jan de Vrije

27/04/2006 13:48:00
Quote Anchor link
Nadat ik het nieuwe door Jelmer geadviseerde bestand '.htaccess' (zowel met off als met on!)aangemaakt heb, krijg ik bij de XAMPP hyperlink 'phpMyAdmin' het volgende pagina:
================================
Server fout!
De server kreeg een interne fout en kon uw vraag niet beantwoorden. De server is overbelast of er was een fout in een CGI script.

Indien u van oordeel bent dat deze server in fout is, gelieve de webmaster te contacteren.

Error 500
localhost
27-4-2006 13:42:23
Apache/2.2.0 (Win32) DAV/2 mod_ssl/2.2.0 OpenSSL/0.9.8a mod_autoindex_color PHP/5.1.1 mod_perl/2.0.2 Perl/v5.8.7
================================

ZONDER dit bestand '.htaccess' gaat het net o als bij de eerste situatie (zie helemaal bovenaan).

Blijkbaar moet dit bestand er niet bij zijn, niet waar?
 
Jan de Vrije

Jan de Vrije

27/04/2006 14:00:00
Quote Anchor link
Nadat ik de door Bas geadviseerde aanpassing ('door het commenteren van de regel '//ini_set('session.use_trans_sid',true);') gaat het toch fout met de bekende pop-up window 'Apache HTTP SERVER'(zie helemaal bovenaan), maar wel ZONDER die PHP error boodschappen. Dan moet ik de gebruikersnaam en password intikken. Is het zelfde zoals ik ze in de security ingevoerd heb? Zo ja, dan gaat het weer hetzelfde fout gaan met die pop-up window.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.