XML file inlezen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

.NET developer

Functie Als .NET developer werk jij samen in een multidisciplinair ontwikkel team met 1-2 Senior .NET developers, twee front-end developers, Data Scientists en één UX designer. Als team werken jullie aan het ontwikkelen van een Cloud based applicatie en aan het stabieler maken van deze applicatie. Ook unit testing gaat erg belangrijk worden in jouw nieuwe functie. Samen met de Senior .NET ontwikkelaar wordt jij verantwoordelijk voor het ontwikkelen van de API. Jullie werken met veel data en incidenteel komen er ook data vraagstukken en zullen er wat queries gedraaid moeten worden. Dit betekend dat jij veel gaat werken met

Bekijk vacature »

Oracle Apex developer

Bedrijfsomschrijving My client is a technology company based in Den Bosch, the Netherlands. They specialize in providing innovative software solutions to clients, and they are currently looking for an experienced Oracle Apex developer to join the IT team. Functieomschrijving As an Oracle Apex developer, you will be responsible for designing, developing, and maintaining web-based applications using Oracle Apex. You will work closely with project managers, business analysts, and other developers to ensure that clients' needs are met and that the software solutions are of the highest quality. Responsibilities: Design, develop, and maintain Oracle Apex applications. Work with project managers and

Bekijk vacature »

Low Code Developer voor o.a. overheidsprojecten!

Bedrijfsomschrijving Wil jij ook behoren tot de specialist in Low Code? Dan zou ik zeker aanraden om verder te lezen. Deze organisatie is ooit opgericht door twee studenten en is inmiddels uitgegroeid tot een serieuze werkgever met een groot aanzien op Low Code projecten. De sfeer is echter niet veranderd, er heerst een informele sfeer met een open deuren beleid, en hierin mag de eigen bar natuurlijk niet ontbreken. Momenteel maakt deze organisatie een flinke groei door en hier kan jij natuurlijk niet bij ontbreken. Daarom ben ik op zoek naar Low Code Developers met een degelijke technische achtergrond. Kennis

Bekijk vacature »

Software Developer PHP

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Voor een opdrachtgever in de regio van Geldrop ben ik op zoek naar een Software Developer PHP. Jij krijgt een rol met veel verantwoordelijkheid in een groeiende organisatie. In deze functie werkt je voornamelijk remote en op een vast moment kom je met het team samen, om samen te werken en nieuwe doelen te bepalen. Wat ga je doen? Je wordt verantwoordelijk voor de interne applicatie; Je zorgt voor de doorontwikkeling van de applicatie: zowel back-end, front-end; De basis van het werk betreft front-end technieken; Periodiek bepaal je samen met

Bekijk vacature »

Senior Java Developer

Als Senior Java Developer bij Sogeti ben je onderdeel van onze toonaangevende community die bestaat uit ruim 100 gepassioneerde Java professionals. In teamverband lever je mooie prestaties. Daarmee draag je aan bij de meerwaarde die wij leveren aan onze top-opdrachtgevers. Geen werkdag is hetzelfde! Je bent voortdurend bezig met het oplossen van allerlei complexe vraagstukken binnen bedrijfs kritische systemen voor onze klanten in regio Noordoost zoals DUO, ING, CJIB en Tendernet. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je verder te certificeren in dit vakgebied. We organiseren regelmatig technische Meetups en doen veel aan kennisdeling. Sogetisten hebben plezier in hun werk en

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack .NET Developer

Dit ga je doen Start op 7 augustus bij de Experis Academy en ontwikkel jezelf tot een gewilde Full Stack .NET Developer. Maar hoe ziet het traineeship eruit en wat kun je verwachten? Periode 1 De eerste 3 maanden volg je fulltime, vanuit huis, een op maat gemaakte training in teamverband. Je leert belangrijke theorie en krijgt kennis van de benodigde vaardigheden en competenties die nodig zijn om de IT-arbeidsmarkt te betreden. Zowel zelfstandig als in teamverband voer je praktijkopdrachten op het gebied van front- en backend development uit. Wat er per week op het programma staat kun je hier

Bekijk vacature »

3D BIM Add-on Developer

As a 3D BIM add- on developer at KUBUS, you will develop add-ons (called BCF- Managers) to the leading building information modeling (BIM) programs Revit, Navisworks, Archicad, AutoCAD and Tekla Structures. BCF Managers enable data transfer between BIM software and BIMcollab. You will work on both the front- and the back-end. As a software company, KUBUS is in a unique position. We build our own products that are used by tens of thousands of users worldwide. Our company is just the right size: big enough to make a real impact in the market, but small enough that as an individual

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen van de Back-end in .NET6 / C# en WebAPI (Focus);) Ontwikkelen van de Front-End in Nodje.js en Angular (secundair); Ontwikkelen in Blazor; Opstellen van een technisch ontwerp; Testen, documenteren en implementeren van de nieuwe applicatie; Verzorgen van de nazorg, na de implementatie. Hier ga je werken Binnen deze organisatie werken duizenden mensen binnen allerlei verschillende disciplines. Tevens hebben zij veel specialiteiten in huis, waaronder ook .Net Developers. Ter uitbreiding van een nieuw team en ter ondersteuning van het project zijn ze opzoek naar een nieuwe collega voor het team. Als C#.NET Developer zal jij je

Bekijk vacature »

Magento developer

Functie E-commerce is een ‘’snelle’’ wereld. Om hierin continu voorop te blijven omarmen ze in een vroeg stadium nieuwe technieken. Een webshop is nooit af en kan altijd beter, sneller en efficiënter. Tegelijkertijd hebben ze vanaf hun oprichting altijd vastgehouden aan kwaliteit boven snelheid, en dit loont. Als back-end developer fungeer je als het verlengstuk van hun klanten. Technisch complexe zaken pak je met liefde op, en hierin werk je samen met o.a. front-end developers en designers. Klanten verwacht hierin kwaliteit van het hoogste niveau en een proactieve, meedenkende rol bij het maken van zowel technische als strategische keuzes. Ga

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP

Functie Wij zijn op zoek naar een PHP programmeur voor een leuke opdrachtgever in omgeving Alblasserdam. Heb jij altijd al willen werken bij een bedrijf dat veilige netwerkverbindingen levert door middel van veilige oplossingen? Lees dan snel verder. Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen C / C++ / PHP. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten goed verlopen. Je gaat klanten ondersteunen op het gebied van geleverde software en webapplicaties. Tevens

Bekijk vacature »

Starter/junior Magento developer gezocht!

Functie Je komt te werken in een zelfsturend team waarin vertrouwen voorop staat en inbreng en ideeën worden gewaardeerd. Ook staat innovatie centraal. Ze bieden jou de mogelijkheid om jezelf door te ontwikkelen. Denk hierbij aan cursussen en een persoonlijk ontwikkelplan. Je komt terecht in het team van momenteel 4 (ervaren) collega’s en zal meewerken aan de doorontwikkeling en nieuwbouw van de Magento platformen van meerdere opdrachtgevers volgens Agile/Scrum. Denk hierbij aan nieuwe functionaliteiten, UX en koppelingen met verschillende back-end systemen. Als starter/junior developer zul je direct begeleid worden door een senior uit het team. Het is van belang dat

Bekijk vacature »

Dynamics Ontwikkelaar

Dit ga je doen Ontwikkelen van Dynamics 365 voor de interne uitrol; Samen met de consultants sparren met klanten over de wensen en eisen; Ontwikkelen van Dynamics 365 voor verschillende grote klanten; Technische analyse en testen; Meedenken over het gebruik en de richting van Dynamics binnen de organisatie. Hier ga je werken Onze opdrachtgever, gevestigd in regio Eindhoven, levert een compleet dienstenpakket op het gebied van IT. Zij pakken verschillende (complexe) vraagstukken van grote organisaties op. De sfeer intern is gezellig en informeel. Men houdt van hard werken maar gezelligheid door middel van een borrel of gezamenlijke lunch komt er

Bekijk vacature »

Software developer

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een Software developer die, veelal fullstack, mee gaat werken aan de ontwikkeling van de producten en zo helpt aan de uitvoering van hun ontwikkelprojecten. Je komt te werken binnen hun development team bestaande uit 6 ontwikkelaars. Ze staan zowel open voor meer junior als medior/senior developers. Je kunt snel veel verantwoordelijkheid krijgen en doorgroeien binnen het bedrijf. Bovendien ben je betrokken bij het bepalen van de product roadmap en de inbreng van (nieuwe) technologieën. De applicaties waaraan je werk worden gebruikt op onderwijsinstellingen door heel Nederland. De tech-stack bestaat voornamelijk uit Laravel (PHP),

Bekijk vacature »

PHP Developer - medior functie

Functieomschrijving Ben jij innovatief en wil jij je kennis graag delen met jouw nieuwe collega's? Lees dan snel verder! Voor een leuke opdrachtgever in de omgeving van Roosendaal zoeken wij een Symfony developer. Of je nou junior, medior of senior bent, je krijgt hier alle vrijheid en verantwoordelijkheid om jouw eigen loopbaan te ontwikkelen. Je gaat je hier bezig houden met en inspelen op de actualiteiten van jouw vakgebied. Techstack: Symfony, PHP, mySQL. Kennis van Svelte is helemaal mooi meegenomen. Bedrijfsprofiel Al sinds '99 is dit webbureau actief. De kernwaarden binnen het bedrijf zijn integer, dienstbaar en deskundig. Je komt

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Michael vanDijk

Michael vanDijk

15/12/2020 10:07:27
Quote Anchor link
Hoi allemaal,

ik kom er nu niet meer uit. heb alle php.net artikelen betreffende bestandsysteem doorgelopen maar krijg het niet voor elkaar.

wat ik wil bereiken.
ik haal via een externe site een xml bestand op.
deze wordt gegenereerd door een php bestand. dus het is op de externe site een download.
hierdoor kan ik hem niet uitlezen direct.

dus waarschijnlijk moet ik hem eerst opslaan op de server waar de php script draaien?
hoe kan ik deze wegschrijven naar een map.

file() fwrite() file_get_contents() al geprobeerd maar lukt me niet.

of kan ik hem gewoon openen en dan mijn dingen eruit halen die ik nodig heb. ?

heb het nodig voor dit gedeelte van de code
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
$context = stream_context_create(array(
    'http' => array(
        'header'  => "Authorization: Basic " . base64_encode("$usernamehttp:$passwordhttp")
    )
));
$data = file_get_contents($url, false, $context);
//$data = simplexml_load_string($url);

$data = simplexml_load_string($url);
echo "<pre>";
print_r($data);
echo "</pre>";
if($data) {
 echo "<pre>".print_r($data,true)."</pre>";
} else {
// de XML kan niet worden uitgelezen, toon de foutmeldingen!
      echo "XML-feed kan niet geladen worden:\n";
      foreach(libxml_get_errors() as $error) {
           echo "\t", $error->message;
      }
}
Gewijzigd op 15/12/2020 10:12:14 door Michael vanDijk
 
PHP hulp

PHP hulp

19/05/2024 11:46:44
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

15/12/2020 10:12:15
Quote Anchor link
Je zou deze gewoon moeten kunnen ophalen, ook al zit er 'forced download' header aan vast. Wat gaat er mis? Wat geeft file_get_contents terug?
 
Michael vanDijk

Michael vanDijk

15/12/2020 10:31:48
Quote Anchor link
- Ariën - op 15/12/2020 10:12:15:
Je zou deze gewoon moeten kunnen ophalen, ook al zit er 'forced download' header aan vast. Wat gaat er mis? Wat geeft file_get_contents terug?


dat ik moet inloggen, terwijl dat als ik het met een xml bestand doe wat daar wel op de server staat het gewoon werkt..

hij geeft op die link een download aan. dus ik moet iets hebben dat hij dat bestand download en tijdelijk opslaat of iets dergelijks
Gewijzigd op 15/12/2020 10:34:07 door Michael vanDijk
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

15/12/2020 10:34:22
Quote Anchor link
Als je een melding krijgt over inloggen, dan zal je authenticatie dus niet kloppen. Met de juiste 'sleutel' kan je erbij.
Gewijzigd op 15/12/2020 10:34:59 door - Ariën -
 
Michael vanDijk

Michael vanDijk

15/12/2020 11:17:39
Quote Anchor link
- Ariën - op 15/12/2020 10:34:22:
Als je een melding krijgt over inloggen, dan zal je authenticatie dus niet kloppen. Met de juiste 'sleutel' kan je erbij.


dat is juist het probleem, inloggen werkt perfect. alleen komt hij op de "download" pagina en die geeft dan aan dat er niks is.

als ik de link in de browser zet krijg ik een bestand aangeboden. daar moet ik wat mee gaan doen.

Toevoeging op 15/12/2020 11:18:06:

- Ariën - op 15/12/2020 10:34:22:
Als je een melding krijgt over inloggen, dan zal je authenticatie dus niet kloppen. Met de juiste 'sleutel' kan je erbij.


dat is juist het probleem, inloggen werkt perfect. alleen komt hij op de "download" pagina en die geeft dan aan dat er niks is.

als ik de link in de browser zet krijg ik een bestand aangeboden. daar moet ik wat mee gaan doen.
 
Rob Doemaarwat

Rob Doemaarwat

15/12/2020 12:19:13
Quote Anchor link
Weet je ook hoe het "XML genererende PHP script" werkt? Verwacht die misschien nog een speciale header, of controleert ie of een header een bepaalde waarde heeft? Je browser geeft standaard namelijk een zwik headers mee, dus misschien moet je er daar een van "kopiëren" (of "voor de zekerheid" gewoon allemaal meegeven).
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

15/12/2020 12:26:41
Quote Anchor link
Zit er dus een inlogactie tussen voordat je het kan bekijken? Of is het enkel een speciale header die er verwacht wordt?
 
Michael vanDijk

Michael vanDijk

15/12/2020 12:44:53
Quote Anchor link
- Ariën - op 15/12/2020 12:26:41:
Zit er dus een inlogactie tussen voordat je het kan bekijken? Of is het enkel een speciale header die er verwacht wordt?



die inlog actie is er al en die werkt. alleen normaal staat het xml bestand dan daar op de server, bij deze bied hij de xml aan als download...

daaromd at ik dacht/denk dat het iets moet zijn van bestand downloaden en kopieeren op de server dan het bestand parsen op de eigen server en dan de data in de database duwen.

Toevoeging op 15/12/2020 12:45:26:

ik krijg trouwens als ik een reply doe deze foutmelding :
Class Egulias\EmailValidator\EmailValidator does not exist
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

15/12/2020 13:06:15
Quote Anchor link
Dat het als download wordt aangeboden is echt niet van belang voor PHP.
Wat geeft file_get_contents nou precies terug?

En die Class-foutmelding op het forum is bekend bij Bas. Ik zal hem er nog even aan herinneren.
het heeft met de mail-notificatie te maken die eerder stuk was, maar ergens nog bugt.
Gewijzigd op 15/12/2020 13:22:55 door - Ariën -
 
Michael vanDijk

Michael vanDijk

15/12/2020 14:05:35
Quote Anchor link
$context = stream_context_create(array(
'http' => array(
'header' => "Authorization: Basic " . base64_encode("$usernamehttp:$passwordhttp")
)
));
$data = file_get_contents($url, false, $context);
print_r($data);
$data = simplexml_load_string( $data );

geeft een witte pagina

en daaronder komt vanaf simplexml_load_string
de volgende fout
<b>Warning</b>: simplexml_load_string(): Entity: line 38: parser error : Opening and ending tag mismatch: link line 9 and head in <b>/var/www/vhosts/.nl/httpdocs/power/feed3.php</b> on line <b>31</b><br />
<br />
<b>Warning</b>: simplexml_load_string(): &lt;/head&gt; in <b>/var/www/vhosts/.nl/httpdocs/power/feed3.php</b> on line <b>31</b><br />
<br />
<b>Warning</b>: simplexml_load_string(): ^ in <b>/var/www/vhosts/.nl/httpdocs/power/feed3.php</b> on line <b>31</b><br />
Gewijzigd op 15/12/2020 14:08:46 door Michael vanDijk
 
Ger van Steenderen
Tutorial mod

Ger van Steenderen

15/12/2020 14:09:12
Quote Anchor link
Op regel 6:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
$data
= file_get_contents($url, false, $context);
?>

Op regel 9
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
$data
= simplexml_load_string($url);
?>

Hier wordt $data overschreven?
 
Michael vanDijk

Michael vanDijk

15/12/2020 14:17:20
Quote Anchor link
dit werkt perfect in een ander script waar de xml wel op de server staat (dus niet als download wordt aangeboden)
$context = stream_context_create(array(
'http' => array(
'header' => "Authorization: Basic " . base64_encode("$usernamehttp:$passwordhttp")
)
));
$data = file_get_contents($url, false, $context);
$data = simplexml_load_string( $data );
// echo "<pre>";
// print_r($data);
// echo "</pre>";
//$rss = Feed::loadRss($data, $user, $pass);

foreach ($data->channel->item as $item) {
$conn = new mysqli($servername, $username, $password, $dbname);
// Check connection
$timestamp = strtotime($item->pubDate);

$sql = "SELECT * FROM feed WHERE timestamp = '" . (int)$timestamp . "'";
$result = $conn->query($sql);

if ($result->num_rows > 0) {
while($row = $result->fetch_assoc()) {
}
} else {
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

15/12/2020 15:10:04
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
<?php
$context
= stream_context_create(array(
'http' => array(
'header' => "Authorization: Basic " . base64_encode("$usernamehttp:$passwordhttp")
)
));


$data = file_get_contents($url, false, $context);
$xml= simplexml_load_string($data);

echo "<pre>".print_r($xml,true)."</pre>";
?>


Wat geeft dit?
Gewijzigd op 15/12/2020 15:10:19 door - Ariën -
 
Michael vanDijk

Michael vanDijk

15/12/2020 15:24:33
Quote Anchor link
Warning: simplexml_load_string(): Entity: line 38: parser error : Opening and ending tag mismatch: link line 9 and head in /var/www/vhosts/.nl/httpdocs/power/feed3.php on line 29

Warning: simplexml_load_string(): </head> in /var/www/vhosts/.nl/httpdocs/power/feed3.php on line 29

Warning: simplexml_load_string(): ^ in /var/www/vhosts/.nl/httpdocs/power/feed3.php on line 29

Warning: simplexml_load_string(): Entity: line 301: parser error : Specification mandate value for attribute download in /var/www/vhosts/.nl/httpdocs/power/feed3.php on line 29
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

15/12/2020 16:44:04
Quote Anchor link
Blijkbaar is de XML niet lekker valid.

En wat echo'ed $data voor output, waarbij je de simplexml_load_string even wegcomment.
 
Ivo P

Ivo P

16/12/2020 10:01:27
Quote Anchor link
Ga er eerst eens vanuit dat $data helemaal geen xml bevat, en bekijk die inhoud eerst eens. Dus nog voordat je die aan de simplexml functies voert.

Want een beetje kapotte xml geeft die foutmelding, maar ook een html-error pagina die je zou vertellen dat je eerst nog moet inloggen of iets dergelijks.
 
Ad Fundum

Ad Fundum

17/12/2020 21:17:30
Quote Anchor link
Quote:
als ik de link in de browser zet krijg ik een bestand aangeboden

Waarschijnlijk geeft de webserver een andere output. Gebruik je wel dezelfde HTTP request headers, zoals een UA-string?

Misschien gaat het beter/gemakkelijker wanneer je cURL gebruikt?
Gewijzigd op 17/12/2020 21:17:43 door Ad Fundum
 
Michael vanDijk

Michael vanDijk

22/12/2020 14:28:40
Quote Anchor link
Ad Fundum op 17/12/2020 21:17:30:
Quote:
als ik de link in de browser zet krijg ik een bestand aangeboden

Waarschijnlijk geeft de webserver een andere output. Gebruik je wel dezelfde HTTP request headers, zoals een UA-string?

Misschien gaat het beter/gemakkelijker wanneer je cURL gebruikt?


ik gebruik dezelfde code als voor een andere feed en die werkte perfect.
alleen die andere feed heeft een xml bestand op de server staan en deze pusht hem als download.

hier gaat het dan ook op fout.

ik zoek dus iets dat hij dat bestand accepteerd en dan pas verwerkt en hier loop ik vast.

ik heb al geprobeerd met file het bestand op te slaan maar dat lukte me niet.

iemand nog een idee om het met zoveel mogelijk de huidige code voor elkaar te krijgen ?



Toevoeging op 22/12/2020 14:33:36:

als ik de link in de adresbalk zet en enter dan krijg ik een xml bestand met goede waardes dus dat is verder goed.

kan ik dat xml bestand makkelijk opslaan op mijn eigen server en dan verwerken ?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

22/12/2020 15:16:51
Quote Anchor link
Eigenlijk heeft die geforceerde download echt niks te maken met het ophalen.
Ikzelf haal elke dag geautomatiseerd een sloot XML's/RSS-feeds op waarvan ik weet dat er een aantal feed bijzitten met een 'geforceerde downloadheader'. Hier heb ik echt 0,0 last van. Puur omdat file_get_contents of cURL die gewoon netjes negeert.

Dus waarom steeds die tunnelvisie op dit gedrag?

Het belangrijkste is al genoemd: Bekijk eens wat je nou terug krijgt. Daar staat vast wel een aanwijzing in. Misschien mis je iets in een authenticatie, of een bepaalde instelling en krijg je een foutmelding wat je script dus niet verwacht. Uit je foutmeldingen kan ik al opmaken dat je een HTML-document terug lijkt te krijgen omdat er gesproken werd over een </head>.
Gewijzigd op 22/12/2020 15:32:23 door - Ariën -
 
Michael vanDijk

Michael vanDijk

23/12/2020 09:23:49
Quote Anchor link
ik krijg de inlog pagina terug. met een link naar een pdf bestand.
terwijl de inlog werkt voor de andere feeds daar is dus niks mis mee... het is het zelfde account zelfde user.

hoe zou ik het met curl moeten doen ik zie nergens een voorbeeld hoe ik dat kan implementeren.

het is geen tunnelvisie (misschien trouwens wel ;-) maar enige variable die veranderd is dat hij nu die xml pusht en niet verwerkt daarom dacht ik dat het toch echt met die download te maken had...

hij kan hem toch niet verwerken zonder ergens een temp bestand te maken of het bestand te downloaden ?


Toevoeging op 23/12/2020 09:43:19:

function curl2($url, $fields = array(), $auth = 'user:pass'){


$curl = curl_init($url);
curl_setopt($curl, CURLOPT_USERAGENT, "Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.8.1.1) Gecko/20061204 Firefox/2.0.0.1");
curl_setopt($curl, CURLOPT_RETURNTRANSFER, 1);
curl_setopt($curl, CURLOPT_VERBOSE, 1);
curl_setopt($curl, CURLOPT_HEADER, 1);

if($auth){
curl_setopt($curl, CURLOPT_USERPWD, "$auth");
curl_setopt($curl, CURLOPT_HTTPAUTH, CURLAUTH_BASIC);
}

if($fields){
$fields_string = http_build_query($fields);
curl_setopt($curl, CURLOPT_POST, true);
curl_setopt($curl, CURLOPT_BINARYTRANSFER, true);
curl_setopt($curl, CURLOPT_POSTFIELDS, $fields_string);
}

$response = curl_exec($curl);
$header_size = curl_getinfo($curl, CURLINFO_HEADER_SIZE);
$header_string = substr($response, 0, $header_size);
$body = substr($response, $header_size);

$header_rows = explode(PHP_EOL, $header_string);
$header_rows = array_filter($header_rows, trim);
foreach((array)$header_rows as $hr){
$colonpos = strpos($hr, ':');
$key = $colonpos !== false ? substr($hr, 0, $colonpos) : (int)$i++;
$headers[$key] = $colonpos !== false ? trim(substr($hr, $colonpos+1)) : $hr;
}
foreach((array)$headers as $key => $val){
$vals = explode(';', $val);
if(count($vals) >= 2){
unset($headers[$key]);
foreach($vals as $vk => $vv){
$equalpos = strpos($vv, '=');
$vkey = $equalpos !== false ? trim(substr($vv, 0, $equalpos)) : (int)$j++;
$headers[$key][$vkey] = $equalpos !== false ? trim(substr($vv, $equalpos+1)) : $vv;
}
}
}
//print_rr($headers);
curl_close($curl);
return array($body, $headers);
}
list($d['body'], $d['headers']) = curl('php link naar xml', array(q => '', auth => '$usernamehttp:$passwordhttp'));
//POST to google.com with POST var "q" as "123"

echo '<pre>';
print_r($d);
echo '</pre>';

zoiets ?

dit werkt voor de oude link perfect.

voor de link naar de download krijg ik in de body "Redirecting hoop html tekst "
[headers] => Array
(
[0] => HTTP/1.1 302 Found
[Date] => Wed, 23 Dec 2020 08:51:50 GMT
[Server] => Apache
[Location] => /login.php
[Content-Length] => 2609
[Connection] => close
[X-Frame-Options] => DENY
[X-Content-Type-Options] => nosniff
[Content-Type] => Array
(
[0] => text/html
[charset] => UTF-8
)

[X-XSS-Protection] => Array
(
[1] => 1
[mode] => block
)

[Strict-Transport-Security] => Array
(
[max-age] => 3153600
[2] =>
)

)

)
Gewijzigd op 23/12/2020 09:52:29 door Michael vanDijk
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

23/12/2020 09:50:44
Quote Anchor link
Hoe ziet de output eruit?
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.