Zoekfunctie

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

.NET Developer Medior Senior

Dit ga je doen Ontwikkelprocessen verder optimaliseren en verder ontwikkelen met C#; CI/CD-pipelines automatiseren; Herbruikbare componenten maken; Testen; Front-end pagina's gebruiksvriendelijk maken. Hier ga je werken Als .NET Developer kom jij terecht binnen een grote en internationale organisatie. Zij streven naar een positieve impact op de mens, milieu en maatschappij. Het bedrijf is oorspronkelijk een familiebedrijf en werkt aan de productie van hoogwaardige en technische systemen voor de gezondheidszorg. Momenteel willen zij betere ontwikkelprocessen creëren op internationaal gebied en staat kwaliteit en veiligheid voor hun op nummer 1! Als .NET Developer werk jij aan het ontwikkelen van verbeterde software voor

Bekijk vacature »

Medior/senior Python developer

Functie Bedrijven komen bij deze organisatie om technische vraagstukken op te lossen en hierin ook tot oplossingen te komen waar ze zelf misschien niet aan gedacht hadden. Jij gaat vanuit je ervaring dus niet alleen hands-on aan de slag met het ontwikkelen, maar zult ook zeker adviseren en proactief meedenken met de klant. Er zijn meerdere lange en/of korte projecten en het type klanten is heel uiteenlopend. Zo kun je terecht komen in een multidisciplinair scrumteam waarin je als Python developer meewerkt, of juist voor een kleiner (Greenfield) project aan de slag gaan waarin je veel breder bezig bent. Door

Bekijk vacature »

Medior/senior Back-end developer gezocht!

Functie Vanwege de groei binnen het bedrijf zijn we op zoek naar versterking in het devlopmenttean. Als back-end developer bouw je aan de bedrijfssoftware die ons helpt bij de primaire processen. Een leuk (intern) project dus waarbij je de software continu doorontwikkeld! Je werkt in een klein team, we hebben dagelijks stand-ups en iedere twee weken een scrum-sessie, begeleid door onze Scrum Master. Hierin krijg je uitgebreid de kans om je ideeën te presenteren, en te overleggen met je mede-ontwikkelaars en de Product Owner. Binnen de ontwikkelteams gebruiken we Trello, Gitlab, Jiira, Confluence en Boockstack. Hiernaast werken ze met de

Bekijk vacature »

Lead developer

Functie Als lead developer wordt jij verantwoordelijk voor een van onze development teams. Samen met de Software Architect bewaak jij de kwaliteit en uitvoering van onze complexe vraagstukken. Daarnaast ben jij verantwoordelijk voor het inschatten, designen en ontwikkelen van middelgrote tot grote veranderingen in de software. Ook coördineer jij het proces rondom complexe technische vraagstukken. Verder bestaat jouw takenpakket uit het volgende: – Het aansturen van jouw development team; – Het begeleiden van Junior Software Engineers; – Het maken van technische analyses m.b.t. nieuwe aanvragen en het tijdsbestek inschatten voor de uitvoering hiervan; – Het uitvoeren van de ontwikkeling van

Bekijk vacature »

Machine Software Developer

Bij een bedrijf in de machinebouw, regio Roosendaal, zijn we op zoek naar een: Machine Software Developer Waar ga je werken? Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in de grondverzetmachines. Al meer dan 50 jaar leveren ze zowel nationaal als internationaal diverse machines. Het is een familiebedrijf met een informele werksfeer. Wat ga je doen? Als Machine Software Developer ben je verantwoordelijk voor: - Je ontwerpt, ontwikkelt en debugt software voor machinebesturingssystemen en complexe landbouwmachines; - Je stelt gebruikersinterfaces op (cabinedisplays); - Op termijn ga je softwareprojecten leiden voor specifieke machines; - Inclusief planning, documentatie en validatie; - Om specificaties te verifiëren

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Ambitieuze medior developer

Wat je gaat doen: Heb jij al een paar jaar ervaring als developer maar wil jij naar the next level? In ons NextLevelDev Programma helpen wij jou om de volgende stap te zetten: een mooi programma aan trainingen op het gebied van Java, hippe frameworks, Agile/Scrum, OCP-certificering en optioneel: andere JVM-talen als Kotlin en Scala; Cloud (AWS, Azure, GCP) Soc Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun

Bekijk vacature »

Developer Full Stack

Functie omschrijving Developer gezocht! Ben jij een enthousiaste developer die graag wil bijdragen aan ontwikkelingen binnen een mooie organisatie? Solliciteer dan snel. Wij zijn op zoek naar een Full Stack Developer uit de regio Nijkerk die gaat bijdragen aan het door ontwikkelen, onderhouden en optimaliseren van een SaaS applicatie. Je moet beschikken over beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal aangezien je samen met de klant gaat werken. Bedrijfsprofiel Je komt te werken binnen een echt familiebedrijf dat al sinds 1925 actief is binnen de FMCG branche. Het bedrijf heeft 40 medewerkers en er heerst een platte communicatiestructuur waarbij

Bekijk vacature »

Leidinggevend Full Stack Developer

Hé jij, nieuwe Pinkcuber! Ga aan de slag bij Pinkcube, online leverancier van promotieartikelen! Een innovatieve organisatie waar extra stappen zetten voor klanten de normaalste zaak van de wereld is. Ambitieus zijn we ook. ‘Naoberschap’ staat bij Pinkcube hoog in het vaandel; we helpen elkaar en iedereen is welkom. Pinkcube is Great Place to Work Certified, erkend leerbedrijf, maatschappelijk betrokken partner van stichting Present en partner van CliniClowns. En misschien wel jouw nieuwe werkgever. Wij zoeken namelijk een enthousiaste: Leidinggevend Full Stack Developer (40 uur, medior/senior) Ben jij klaar om baanbrekende ideeën tot leven te brengen en deel uit te

Bekijk vacature »

Grafisch vormgever

Standplaats: Maasland Aantal uren: 32 – 40 uur per week Opleidingsniveau: HBO werk- en denkniveau Ben jij een ambitieuze grafisch vormgever met een passie voor creativiteit en oog voor detail? Vind jij het daarnaast leuk om ook marketingactiviteiten op te pakken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Bedrijfsinformatie Westacc Group BV is het zusterbedrijf van HABA en specialiseert zich in (maatwerk) oplossingen voor (elektro) techniek en verlichting in de kampeerbranche. Zij produceren en assembleren onderdelen voor caravans, campers en boten. Voor een groot aantal caravan- en campermerken leveren wij producten als zekeringkasten, invoerdozen, acculaders, schakelmateriaal en verlichting. De producten

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

.NET developer WO niveau voor predictive software

Bedrijfsomschrijving Dit bedrijf uit Den Bosch is om precies te zijn 15 medewerkers groot en ze ontwikkelen (predicitve) planning software. Dit doen zij voor allerlei mooie en bekende organisaties (bierbrouwerijen, gemeentes, oliemaatschappijen en diverse multinationals). Wegens meer en grotere vraag vanuit de klanten komen er nu posities vrij voor onder andere een .NET developer. Het bedrijf is goed met openbaar vervoer te bereiken. Functieomschrijving Je komt hier te werken in een team van 3 .NET developers en bent betrokken bij het gehele ontwikkelproces. Dus van idee naar ontwerp en van ontwikkeling tot testen en implementatie. Bij voorkeur ben je niet

Bekijk vacature »

.NET Developer te Naarden

Bedrijfsomschrijving Voor mijn klant ben ik op zoek naar een .NET Developer om het huidige team te komen versterken. Deze organisatie bevindt zich in de logistieke sector, en zij hebben een eigen ERP systeem ontwikkeld dat zij inzetten ter optimalisatie van de logistieke processen van haar eindklanten. Deze organisatie bestaat inmiddels al ruim 20 jaar, waarbij zij een duidelijke missie hebben, namelijk: het werk van de eindklant makkelijker maken door de systemen die zij leveren. Ze werken over heel de wereld, wat deze organisatie een echte internationale speler maakt. Binnen de organisatie kenmerken ze zich door een dynamische en professionele

Bekijk vacature »

Junior Fullstack Developer

Functie omschrijving Heb jij je universitair diploma Informatica afgerond en ben jij op zoek naar een startersfunctie waar jouw ontwikkeling in een hoog vaandel staat? Voor een softwarebedrijf in Amsterdam zijn wij op zoek naar een Junior Fullstack Developer. Je begint met een op maat gemaakte training om de kennis bij te spijkeren die jij nog mist. Uiteraard leer je het meeste tijdens je werk, maar de training geeft je hiervoor alvast de juiste handvatten. Je kunt het volgende verwachten! Jij ontwikkelt in technieken als Java, Javascript en SQL. Je werkt hierbij volgens de Agile/Scrum methode; Na het afronden van

Bekijk vacature »

Randstad - Freelance Backend Developer/ Data Engin

Starting date: 10.05.2023 Salary range: €67,00 - €77,00 Duration: 6 months Hours: 40 Working model: Hybrid* MUST be NL based Job description: Our vision is to have a consistent and data driven experience for all sales across all our operating companies. Our mission is to enable our salespeople to be able to reach out to the right company at the right time. We do this by creating data driven micro services and solutions. We mainly focus on implementation in the Google Cloud but also integrate with local systems and other cloud solutions. A typical day: As a back-end developer you

Bekijk vacature »
Yoeri Achterbergen

Yoeri Achterbergen

02/04/2020 01:32:03
Quote Anchor link
Hallo,


Ik ben bezig om een zoekfunctie te maken met PHP en mySQL.
Er word in meerdere kolommen gezochte en dat doe ik met deze code
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
<?php
global $wpdb;
$strng            = 'XO';
$table             = $wpdb->prefix . "posts";
$query            = "SELECT ID, post_title FROM $table WHERE (ID LIKE '%$strng%' OR post_title LIKE '%$strng%')";
$connection     = mysqli_connect($wpdb->dbhost, $wpdb->dbuser, $wpdb->dbpassword, $wpdb->dbname);
$result            = mysqli_query($connection, $query);
?>


De variable $strng word straks doormiddel van $_POST gevuld.
Ik krijg nu altijd het resultaat dat ik wil hebben maar wil nog iets toevoegen maar niet precies weet hoe ik dit kan realiseren.

Er zijn twee kolommen "meta_key" en "meta_value".
In de meta_key staat als waarde _sku en in de meta_value staat een bepaalde waarde.

Op die waarde wil ik ook kunnen zoeken maar alleen als in dezelfde record in de meta_key _sku is.
Hoe voeg ik die conditie nu precies toe in de query?
 
PHP hulp

PHP hulp

17/05/2024 09:26:18
 
Thomas van den Heuvel

Thomas van den Heuvel

02/04/2020 01:50:09
Quote Anchor link
$query is een string. Deze string kun je dus stap voor stap opbouwen met behulp van condities die je programmeert in PHP.

Let op #1: $strng wordt nu niet ge-escaped, je kunt dus allerlei ongein uithalen in deze query.
Let op #2: ook al escape je $strng dan blijven het underscore karakter (_) en het percentage karakter (%) hun betekenis houden als wildcards, dus als je dit gedrag niet wilt houden en/of je letterlijk de karakters "_" en "%" wilt kunnen matchen zul je deze apart moeten escapen met een \ (backslash).

Mogelijk zou je een IF-statement kunnen gebruiken?
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
$query = "... WHERE ... OR ... OR IF(meta_key = '_sku', meta_value LIKE '".$strng."%', 1)";

Let op #1: alleen een % aan het einde, zodat gekeken wordt of je een substring van een SKU hebt ingevuld
Let op #2: de "else" case bevat een 1 (true), als de meta_key verschilt van '_sku' is dit OR-deel altijd goed
Let op #3: nog niet geescaped
 
Jeroen van Rensen

Jeroen van Rensen

02/04/2020 15:49:10
Quote Anchor link
Ik heb deze tutorial gevonden en gevolgd. Dit is een vrij goede zoekmachine voor je website: https://www.youtube.com/watch?v=E0K9-0COv-M&list=PLBOh8f9FoHHhSQvHymWKA06r5v7pnYglW
 
Yoeri Achterbergen

Yoeri Achterbergen

02/04/2020 22:45:00
Quote Anchor link
Hallo Thomas,

Ik ben even het stoeien geweest maar krijg het nog niet helemaal voor elkaar.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?php
$con
             = mysqli_connect($wpdb->dbhost, $wpdb->dbuser, $wpdb->dbpassword, $wpdb->dbname);
$strng            = mysqli_real_escape_string($con, $_POST['s']);
$posts            = $wpdb->prefix . "posts";
$postmeta        = $wpdb->prefix . "postmeta";
$query            = "SELECT ID, post_title FROM $posts as p JOIN $postmeta as pm WHERE p.ID LIKE '%$strng%' OR p.post_title LIKE '%$strng%' IF(pm.meta_key = '_sku', pm.meta_value LIKE '%$strng%') AND p.post_type = 'product'";
?>
 
Thomas van den Heuvel

Thomas van den Heuvel

02/04/2020 22:52:54
Quote Anchor link
Je mist sowieso een OR en een else-statement in de IF()?
Je hebt beide nodig voor het gewenste resultaat denk ik.

Controleer nogmaals mijn voorbeeld.
 
Jop B

Jop B

03/04/2020 20:09:38
Quote Anchor link
Dus als ik het goed begrijp Yoeri.

Je wilt een zoekfunctie bouwen die in meerde kolommen zoekt?
Mag ik vragen waarom je een INNER / LEFT / RIGHT of FULL OUTER JOIN wilt gebruiken? Deze zie ik niet terug in je eerste vraag.
 
Yoeri Achterbergen

Yoeri Achterbergen

03/04/2020 20:41:08
Quote Anchor link
@jop,

Klopt inderdaad :)
De JOIN wil ik toepassen omdat de kolommen meta_key en meta_value in een andere tabel staan, dit was ik inderdaad vergeten in mijn vraag.
De zoekresultaten moeten de ID's en posttitels bevatten, dit heb ik tot zover aan het draaien maar kom er niet goed uit met die 2e tabel.
Als een gebruiker het sku nummer invult dan moet alsnog de ID en de posttitel worden teruggegeven van de andere tabel, vandaar dat ik een INNER JOIN heb gebruikt.

De situatie is precies als volgt.
Het betreft een Wordpress database die ik aanroep, omdat ik de info niet op mijn Wordpressite wil maar op een andere site maak ik geen gebruik van de Wordpresstools.


De tabel posts heeft de kolom ID en post_title.
De tabel post_meta heeft de kolom post_id, meta_key en meta_value.

De kolom ID en post_id zijn dus altijd gelijk, hier moet ik dus een koppeling maken tussen de twee tabellen als ik het goed heb.

Als Wordpress een post aanmaakt dan word er voor elke meta een nieuwe record aangemaakt in de post_meta tabel.
Er zijn in deze tabel dus per post meerdere records bijvoorbeeld
post_idmeta_keymeta_value
1700price20.00
1700_sku782736
1700typesimple


Daarom is er een IF-statement nodig om alleen te filteren op _sku en dan de bijbehorende waarde van kolom meta_value.

In feit wil ik dan dus zoeken op 3 verschillende kolommen in 2 verschillende tabellen.
Met als uitkomst de ID en de post_title.

Ik ben wat aan het stoeien geweest maar krijg het niet voor elkaar met de 2e tabel en het if statement.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
<?php
$output
         = '';
$con            = mysqli_connect($wpdb->dbhost, $wpdb->dbuser, $wpdb->dbpassword, $wpdb->dbname);
$keywords       = mysqli_real_escape_string($con, $_POST['s']);
if(strlen($keywords) < 3){
    echo 'Fill in 3 or more characters';
    return;
}

$posts          = $wpdb->prefix . "posts";
$postmeta       = $wpdb->prefix . "postmeta";
$query          = " SELECT ID, post_title
                    FROM $posts as p
                    INNER JOIN $postmeta as pm ON p.ID = pm.post_id
                    WHERE p.post_type = 'product' AND p.ID LIKE '%$keywords%' OR p.post_title LIKE '%$keywords%' OR IF(pm.meta_key = '_sku', pm.meta_value LIKE '%$keywords%', 1)
                    ORDER BY post_title"
;
$result         = mysqli_query($con, $query);
if(mysqli_num_rows($result) > 0){
    while($row = mysqli_fetch_array($result)){
        $output .= '<table>';
        $output .= '<tr><td>'.$row['ID'].'</td><td>'.$row['post_title'].'</td></tr>';
        $output .= '</table>';
    }

    echo $output;
}
else{
    echo 'Data Not Found';
}

?>
 
Thomas van den Heuvel

Thomas van den Heuvel

03/04/2020 21:03:24
Quote Anchor link
Oh, meerdere tabellen, met ook nog eens meerdere records, zoveel stond niet in het oorspronkelijke vraagstuk, of misschien heb ik niet goed gelezen.

Dan zou je wellicht beter een soort van (LEFT) JOIN kunnen gebruiken misschien.

Neem in de (LEFT) JOIN-conditie op dat de meta_key gelijk moet zijn aan _sku, en als je daar resultaat hebt (meta_key verschilt van NULL) kijk dan of de meta_value matcht met je keywords?

Het is misschien handig om te weten of er altijd (precies) één _sku meta_key hoort bij een post?
 
Yoeri Achterbergen

Yoeri Achterbergen

03/04/2020 21:12:04
Quote Anchor link
Hi Thomas,


Ik was dat stukje helemaal vergeten in het vraagstuk, OEPS.
Er is inderdaad altijd maar één _sku per post :)

Dus ik voeg een LEFT JOIN toe aan
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?php
 $query
            = "    SELECT ID, post_title
                    FROM $posts
                    WHERE post_type = 'product' AND ID LIKE '%$keywords%' OR post_title LIKE '%$keywords%'
                    ORDER BY post_title"
;
?>
 
Thomas van den Heuvel

Thomas van den Heuvel

03/04/2020 23:19:28
Quote Anchor link
Als er altijd een _sku meta_key dan kun je ook een INNER JOIN gebruiken.

Het volgende zou dan ongeveer moeten werken denk ik:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
SELECT p.ID, p.post_title
FROM $posts p
INNER JOIN $postmeta pm ON (pm.post_id = p.ID AND pm.meta_key = '_sku')
WHERE p.post_type = 'product'
AND (p.ID LIKE '%$keywords%' OR p.post_title LIKE '%$keywords%' OR pm.meta_value LIKE '%$keywords%')
ORDER BY p.post_title

Het loont ook altijd de moeite om expliciete haken om combinaties van AND en OR te zetten, ten einde verwarring/dubbelzinnigheid te voorkomen.

A AND (B OR C) is namelijk iets compleet anders dan (A AND B) OR C. Wanneer je A AND B OR C gebruikt dan zal dat equivalent zijn aan het eerste statement vanwege de associativiteit van AND en OR.

Zie ook de volgende waarheidstabel:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
| A  B  C |  (A AND B) OR C  |  A AND (B OR C)  |
|---------+------------------+------------------|
| 0  0  0 |               0  |              0   |
| 0  0  1 |               1  |              0   | *
| 0  1  0 |               0  |              0   |
| 0  1  1 |               1  |              0   | *
| 1  0  0 |               0  |              0   |
| 1  0  1 |               1  |              1   |
| 1  1  0 |               1  |              1   |
| 1  1  1 |               1  |              1   |
Gewijzigd op 03/04/2020 23:24:50 door Thomas van den Heuvel
 
Yoeri Achterbergen

Yoeri Achterbergen

04/04/2020 20:31:04
Quote Anchor link
Hi Thomas,


Duidelijk antwoord waar ik iets mee kan :)
Ik heb altijd artikelnummers ingevuld waardoor _sku altijd aanwezig is maar als ik een niet artikel aanmaak dan is er geen _sku aanwezig in de kolom meta_key.
Hierdoor vind hij nooit dat artikel.
Ik ben dus even terug gegaan naar je eerste antwoord en heb dit gemaakt
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
<?php
$query
            = "    SELECT p.ID, p.post_title
                    FROM $posts p
                    INNER JOIN $postmeta pm ON pm.post_id = p.ID
                    WHERE p.post_type = 'product'
                    AND p.ID LIKE '%$keywords%' OR p.post_title LIKE '%$keywords%' OR IF(meta_key = '_sku', pm.meta_value LIKE '%$keywords%', 1)
                    ORDER BY p.post_title"
;
?>


Maar krijg nu heel erg veel records terug wat niet helemaal de bedoeling is, zelfs records die geen van de keywords bevat.
 
Thomas van den Heuvel

Thomas van den Heuvel

04/04/2020 21:00:40
Quote Anchor link
Okay... Dus er is *ten hoogste* één _sku, en niet precies één, dat is namelijk wat ik vroeg :p.

Dan moet je dus terug naar de constructie met een LEFT JOIN, waarbij je de tabellen verbindt met de extra conditie pm.meta_key = '_sku'. Mocht dit bijbehorende record er (nog) niet zijn dan zijn alle kolommen uit de $postmeta tabel gelijk aan NULL, maar krijg je dus wel altijd precies één resultaat (per post id), of er nu een _sku is of niet.

Je krijgt in de bovenstaande query waarschijnlijk heel veel records terug omdat je die twee tabellen enkel met de post_id = ID conditie aan elkaar fietst, dan krijg je waarschijnlijk voor elk record in $postmeta wat overeenkomen met het post ID een record terug, en dat is niet wat je wilt...

En die "1" moet waarschijnlijk bij nader inzien een 0 zijn, anders staat er immers ... OR ... OR 1, en dat is altijd waar :p.

Dus, ten overvloede, met wat aanpassingen ten opzichte van mijn vorige query, en een extra controle of meta_value wel een waarde heeft, zou dit beter moeten werken:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
SELECT p.ID, p.post_title
FROM $posts p
LEFT JOIN $postmeta pm ON (pm.post_id = p.ID AND pm.meta_key = '_sku')
WHERE p.post_type = 'product'
AND (
    p.ID LIKE '%$keywords%' OR
    p.post_title LIKE '%$keywords%' OR
    IF(pm.meta_value IS NULL, 0, pm.meta_value LIKE '%$keywords%')
)
ORDER BY p.post_title

Let hierbij dus ook nog steeds op de haken om de OR-statements, want die zijn in jouw bovenstaande query alweer verdwenen.
Gewijzigd op 04/04/2020 21:07:41 door Thomas van den Heuvel
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.