'Facebook wil eigen telefoon ontwikkelen'

Toegevoegd door Reshad F, 15 jaar geleden

'Facebook wil eigen telefoon ontwikkelen'Facebook is van plan een eigen telefoon te ontwikkelen. Om dit te realiseren heeft Facebook al enkele technici van Apple aangenomen. Dat schrijft het weblog Bits van de New York Times.

Facebook wilde eerder al aan een dergelijke Facebook telefoon beginnen maar alle plannen liepen op niets uit omdat ze nog geen ervaring hadden binnen het bedrijf met het bouwen van de telefoons.

De net aangenomen technici van Apple die ondermeer aan de iPhone hebben gewerkt moeten daar nu verandering in brengen. De reden waarom Facebook een eigen telefoon wil is omdat ze denken dat ze anders onbelangrijk worden op de mobiele markt.

Facebook heeft dankzij de beursgang zelf genoeg geld in huis om een bestaand bedrijf over te nemen zoals RIM of HTC die dan de telefoons kunnen ontwikkelen.

HTC bracht eerder al een telefoon uit met een zogenaamde Facebook-button, dit werd overigens onder het merk HTC zelf uitgegeven.

Gerelateerde nieuwsberichten

10/08/2016 Facebook gaat AdBlock omzeilen
22/09/2015 Eens kijken bij Google, Facebook en Apple?
01/06/2015 Facebook versleutelt mails met PGP

 

Er zijn 8 reacties op 'Facebook wil eigen telefoon ontwikkelen'

PHP hulp
PHP hulp
0 seconden vanaf nu
 

Gesponsorde koppelingen
Joey Drieling
Joey Drieling
15 jaar geleden
 
0 +1 -0 -1
Daar gaan we weer na Google wil Facebook ook een eigen telefoon!? waarom moeten ze tog altijd overal in gaan concurere blijf gewoon doen waar je mee begon en blijf je daar in ontwikkelen en verbeeteren zucht.
Jeroen VD
Jeroen VD
15 jaar geleden
 
0 +1 -0 -1
hmm het resultaat lijkt me wel interessant. wordt waarschijnlijk weer een flop, maar heel misschien komt er kwaliteit, en is er weer een goede telefoon bij.
Ozzie PHP
Ozzie PHP
15 jaar geleden
 
0 +1 -0 -1
Teeeerrriinnnngggg!

Ik vraag me af wat er de komende jaren zal gaan gebeuren. Lang geleden was er alleen Microsoft, maar de afgelopen jaren zijn er steeds meer Monopoly spelers bijgekomen, die vreemd genoeg allemaal in dezelfde vijver aan het vissen zijn. Microsoft, Apple, Google en nu dus ook Facebook proberen allemaal het online / mobiele landschap over te nemen. Doet me sterk denken aan de Nederlandse politiek... er komen steeds meer spelers bij en voor de consument wordt het steeds onduidelijker wat hij moet kiezen.
Tobias Tobias
Tobias Tobias
15 jaar geleden
 
1 +1 -0 -1
Concurrentie betekent ook dat bedrijven beter hun best moeten doen om bovenaan te blijven
Php knipper
php knipper
15 jaar geleden
 
ja maar moeten ze dan ineens van website naar gsm gaan?

en binnenkort hebben we..
Het facebook koffietoestel en de google oven.
Jeroen VD
Jeroen VD
15 jaar geleden
 
En de facebook wc.... Schijt samen met je vrieden!
- Raoul -
- Raoul -
15 jaar geleden
 
Jeroen ik moest lachen :P!
PHP hulp
PHP hulp
0 seconden vanaf nu
 

Gesponsorde koppelingen
Php knipper
php knipper
15 jaar geleden
 
jeroen google heeft dat al blijkbaar

http://www.youtube.com/watch?v=hrontojPWEE

Om te reageren heb je een account nodig en je moet ingelogd zijn.

Labels

PHP nieuws opties

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.