Basiscursus PHP 5

Toegevoegd door PHP hulp, 12 jaar geleden, 5.394x bekeken

Basiscursus PHP 5Als beginnende gebruiker maakt u in deze basiscursus kennis met PHP 5.

PHP is een programmeertaal die dient als aanvulling op HTML en is bij uitstek geschikt voor het realiseren van dynamische websites. Met behulp van PHP is het bijvoorbeeld mogelijk interactieve formulieren te ontwikkelen, gegevens uit databases te verwerken in uw website, afgeschermde webpagina's te maken en direct te reageren op invoer van de gebruiker.

In deze Basiscursus leert u hoe de programmeertaal PHP werkt. Vanaf de eerste installatiestappen tot een compleet bezoekersregistratiesysteem voor uw website, een gastenboek en het presenteren van gegevens uit een SQLite- en MySQL-database op uw pagina's.

Over de Basiscursus
Alle basisvaardigheden worden stapsgewijs op een begrijpelijke manier uitgelegd en aangevuld met oefeningen, zodat u snel leert wat u in de dagelijkse praktijk nodig hebt!

Details:

Titel:Basiscursus PHP 5
ISBN:9789039522646
Auteurs:Peter Kassenaar
Taal:Nederlands

Basiscursus PHP 5 bestellen via Bol.com:

Er zijn geen reacties op 'Basiscursus php 5'

Om te reageren heb je een account nodig en je moet ingelogd zijn.

Labels

PHP boek opties

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.