Easy Computing Gids PHP 5

Toegevoegd door , 21 jaar geleden, 7.074x bekeken

Easy Computing Gids PHP 5PHP is een razend populaire scripttaal voor het ontwikkelen van dynamische webpagina’s en dynamische websites. PHP wordt veel gebruikt in combinatie met databaseservers zoals MySQL voor databasegestuurde webapplicaties voor het internet en intranetten. PHP 5 is vergelijkbaar met servertechnologieën zoals Active Server Pages (ASP en ASP.NET) van Microsoft en JavaServer Pages (JSP) van Sun, maar een groot verschil is dat PHP 5 open-source software is, die u helemaal gratis mag gebruiken.

In deze Easy Computing Gids PHP 5 vindt u alle belangrijke mogelijkheden van PHP 5. U leert bijna moeiteloos geavanceerde websites bouwen. Stap voor stap beschrijft deze gids hoe u met PHP 5 elke website kunt verrijken met webapplicaties die helemaal automatisch intelligente beslissingen nemen, geavanceerde berekeningen uitvoeren of gegevens uit databases verwerken. Dankzij gedetailleerd uitgewerkte voorbeeldtoepassingen en voorbeelddatabases is het boek geschikt voor beginners en gevorderden. Ervaring met PHP of programmeren is evenmin vereist: de technische werking en de syntaxis van PHP 5 worden uitstekend uitgelegd. Naast PHP 5 behandelt het boek uiteenlopende internettechnologieën en computertalen die u nodig hebt voor het ontwikkelen van een geavanceerde website, waaronder HTML, HTTP, CSS, JavaScript, SMTP en SQL.

Alle software die u nodig hebt voor PHP 5 en MySQL, kunt u helemaal gratis downloaden van het internet. Een download met de voorbeelden uit dit boek vindt u op de website van Easy Computing op www.easycomputing.com.

Uit de inhoud:
Mogelijkheden en werking van PHP 5
PHP 5, webservers en databaseservers installeren en configureren
Handige tools & utilities voor PHP 5
Webdesign en webdevelopment combineren
Servertoepassingen programmeren met PHP 5
Databasegestuurde webapplicaties ontwikkelen
Invoer verwerken met formulieren
Online catalogi en webwinkels
Automatisch e-mail verzenden
Websites beveiligen
Gastenboeken, bulletin boards, forums, enzovoort
Tellers en sitestatistieken

Details:

Titel:Easy Computing Gids PHP 5
ISBN:-
Auteurs:Ward van der Put
Taal:Nederlands

Er zijn 9 reacties op 'Easy computing gids php 5'

PHP hulp
PHP hulp
0 seconden vanaf nu
 

Gesponsorde koppelingen
Roos
Roos
21 jaar geleden
 
0 +1 -0 -1
'k Ben een absolute beginner op PHP gebied en dacht er goed aan te doen om dit boek aan te schaffen (Easy Computing) maar tot nu toe (zit in hoofdstuk 3) vind ik het zeer moeilijk (lees: bijna niet) te begrijpen terwijl ik toch wel wat ervaring heb in webdesign....
Niels Beckers
Niels Beckers
21 jaar geleden
 
0 +1 -0 -1
goed boek pas gekocht snap bijna alles hoor
wanneer ik iets niet snap gewoon een paar keer herlezen en dat komt wel ;)


21 jaar geleden
 
0 +1 -0 -1
Geachte heer/mevrouw,

Ik ben op zoek naar PHP boek. Gebruik vriendelijk van basis tot professioneel gebruik voor beginners, wat is het beest boek op dit moment?
Alvast bedankt voor u medewerking.

Met vriendelijke groet,


Wahid Halim
Guido van C
Guido van C
20 jaar geleden
 
0 +1 -0 -1
Ik heb dit boek ook gelezen, nadat ik "php & Mysql in de praktijk" had gelezen. In het boek van easycomputing word heel veel functies en codes uitgelegd wat ze doen en hoe je ze kunt gebruiken, verder geen complete scripts. In "php & Mysql in de praktijk" is het een hele kleine basis, waarmee je als beginner niet goed uitkomt, en vooral scripts met opbouw uitleg hoe je een cms bouwt of een winkelwagentjes systeem. Mijn tip is lees ze andersom, eerst de basis, dan de uitwerking. Ikzelf was te nieuwschierig en dacht wel meteen bij de uitwerking te kunnen beginnen. Ik snapte het uiteindelijk wel maar dat heeft wel veel tijd gekost en in het boek van de easycomputing kwam ik toch nog veel handige dingen tegen die in het andere boek niet voor kwamen. Met deze phpgids, php5 kun je je redelijk uit de voeten maken als je net begint. Grote scripts bouwen leerde ik niet uit een boekje maar uit praktijk en internet. Al met al voor de prijs is dit zeker een goed boek voor beginner.
Bastiaan
Bastiaan
20 jaar geleden
 
0 +1 -0 -1
Dit boek heb ik aangeschaft omdat ik een heldere uitleg zocht over het bouwen van webwinkels, beveiligingen van formulieren, e.d. en tips om gestructureerd te programmeren. Eigenlijk de hoognodige kennis die ontbreekt als je daar -zoals ik- niet voor gestudeerd hebt. Het boek heeft me daar prima bij geholpen. Het geeft goed de samenhang weer tussen losse functies en complete online-toepassingen en dat in begrijpelijke taal.

Een ander groot pluspunt van dit boek is dat je gratis voorbeeldbestanden kunt downloaden, die laten zien hoe de theorie van het boek er in de praktijk uitziet.
Bram Wittendorp
Bram Wittendorp
18 jaar geleden
 
0 +1 -0 -1
ik heb het boek ook alleen een nadeel van de voorbeeld bestanden is dat als je gedeeltelijke informatie kopieert ze, hellaas, niet werken.

Veder een zeer goed boek.
- -
- -
18 jaar geleden
 
0 +1 -0 -1
Je moet ook niet kopieeren, maar leren :)
Marcel Warenburg
marcel Warenburg
10 jaar geleden
 
0 +1 -0 -1
Ik heb het boek ook net maar kan niet meer aan de oefenbestanden komen. Is er iemand die ze nog beschikbaar heeft?
PHP hulp
PHP hulp
0 seconden vanaf nu
 

Gesponsorde koppelingen
Marthijn Buijs
Marthijn Buijs
10 jaar geleden
 
0 +1 -0 -1
Stuur Ward van der Put een PM, hij kan het je heel makkelijk geven.

Om te reageren heb je een account nodig en je moet ingelogd zijn.

Labels

  • Geen tags toegevoegd.

PHP boek opties

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.