Smarty PHP Template Programming And Applications

Toegevoegd door , 20 jaar geleden, 4.536x bekeken

Smarty PHP Template Programming And ApplicationsSmarty is een template engine voor PHP. Webdesigners die gewend zijn om te werken met HTML bestanden, kunnen gemakkelijk werken met Smarty templates, welke HTML bestanden zijn met simpele tags, terwijl de programmeur zich bezig houdt met de onderliggende PHP code. De Smarty engine brengt de code en de templates samen.

Het voordeel hiervan is, is dat ontwerpers zich bezig kunnen houden met het ontwerp en de programmeurs met het programmeren. Zo lopen de ontwerpers en de programmeurs elkaar niet meer in de weg. Zelfs als je alleen je website ontwerpt en programmeert, is Smarty een gemakkelijke manier om je code overzichtelijker te maken voor jezelf en voor anderen, is debuggen een fluitje van een cent en kun je het later gemakkelijker wijzigen.

In dit boek leer je:

* Install and configure Smarty on your Web server
* Understand how Smarty affects your web site architecture, and build site foundations that make the most of what Smarty offers
* Designers will learn to work with templates that contain variables and logic, to modify layouts or content of Smarty web sites
* See how Smarty caching can improve the performance of your sites
* Develop custom Smarty functions and plug-ins to incorporate into your templates Using a step-by-step approach based on realistic examples, the expert authors show you how to use Smarty in your own PHP development.

Smarty PHP Template Programming And Applications bestellen:
Via Bol.com: Smarty PHP Template Programming And Applications

Details:

Titel:Smarty PHP Template Programming And Applications
ISBN:-
Auteurs:Joao Prado Maia, Hasin Hayder & Lucian Gheorge
Taal:Engels

Er zijn 7 reacties op 'Smarty php template programming and applications'

PHP hulp
PHP hulp
0 seconden vanaf nu
 

Gesponsorde koppelingen
Arend a
Arend a
20 jaar geleden
 
0 +1 -0 -1
Inhoeverre bevat dit boek waardevolle informatie die niet gemakkelijk via internet te bemachtigen is?
Henk
Henk
20 jaar geleden
 
0 +1 -0 -1
En dat uploaden is zeker te illegaal? :-P
Danny K
Danny K
20 jaar geleden
 
0 +1 -0 -1
Ik heb een poosje terug zitten twijfelen of ik dit boek zou bestellen.
Ik had toen voor school een PHP opdracht en aangezien ik php redelijk goed beheers, wilde ik een soort van verbreding. Ik heb toen gekozen om het project met Smarty te doen. Uit eindelijk heb ik het boek niet besteld en alles opgezocht via internet. Was opzich redelijk te doen..

Wat wel jammer is, is een eventuele levertijd. Bij bol.com is dat 5-7 werkdagen..
Bij amazon.de is het nog langer.

ps: die toestemming zal je waarschijnlijk ook niet ontvangen ;-)
Jason de Ridder
Jason de Ridder
20 jaar geleden
 
0 +1 -0 -1
ik heb gisteren soort van perongeluk dit boek besteld bij bol...
Ik kwam van vakantie en een week keihard gewerkt, gefilmt en weinig geslapen, dus ik was een beetje slaapdronken. Dit boek bekeken en zonder echt gelezen te hebben besteld...

Better for you it's a good one! ;-)

Edit:

Top boek!
Orhan T
Orhan T
20 jaar geleden
 
0 +1 -0 -1
Waar is het programma Spotlight te downloaden? :P
Jelmer -
Jelmer -
20 jaar geleden
 
0 +1 -0 -1
Orhan, Spotlight is de zoekfunctie van Mac OS X 10.4. Ingebakken en dus niet te downloaden.
PHP hulp
PHP hulp
0 seconden vanaf nu
 

Gesponsorde koppelingen
PHP erik
PHP erik
20 jaar geleden
 
0 +1 -0 -1
Ik heb dit boek nu helemaal uit en het is zeker aan te raden. Alles wordt er in behandeld volgens mij. Smarty heeft niet als doel de HTML van PHP te scheiden, maar de business layer van de presentation layer (view) te scheiden. Hierdoor zijn er dus wel veel operaties mogelijk binnen de template. Het werkt echt precies zoals ik had gewild dat het zou werken. Ik had het boek uit in 1 a 2 uurtjes, het leest lekker door en met wat proberen leer je het zo.

Ik vind het handig hoe je gemakkelijk met formulieren kan werken, met loopjes (ook ingewikkelde loops) en de modifiers. Je kunt op deze manier veel makkelijker per onderdeel werken, M, V of C. Ik gebruikte voorheen m'n eigen systeem waar ik bijna hetzelfde mee deed, alleen Smarty is nog veel verder ontwikkeld en veel gebruikt, dus ik gebruik vanaf nu alleen nog maar Smarty.

Als je Smarty toch te veel poespas vindt dan zou ik iets als CakePHP aanraden. Maar ik vind deze 2 niet lekker te combineren dus ik houd het bij eigen Framework + Smarty.

Om te reageren heb je een account nodig en je moet ingelogd zijn.

Labels

  • Geen tags toegevoegd.

PHP boek opties

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.