Webdesign 4

Toegevoegd door Sander D, 14 jaar geleden, 7.112x bekeken

Webdesign 4Met de nieuwe methode Maatwerk MBO ICT brengt u de competentiegerichte kwalificatiestructuur in de praktijk.De methode bestaat uit een afgestemd geheel van cd-roms,boeken, een website en docentenhandleidingen. Voor elk niveau vormt een cd-rom met projecten met cases per kerntaak de basis van de leerstof. De projecten verwijzen naar bronnen:de leerboeken, maar ook zoektermen voor internet, en multimediafragmenten.. Praktijkgericht leren in een contextrijke omgevingIn de methode staat het project centraal. Om het project tot een goed einde te brengen moet de student zich kennis en vaardigheden eigen maken. Binnen elke kerntaak van een kwalificatie zijn er meerdere projecten, oplopend in complexiteit, waarbij het laatste project de competenties van de volledige kerntaak afdekt.Naast de projecten met context biedt de methode ook projecten zonder context, die de docent zelf kan aanvullen met eigen (regionale) context.. Maatwerk MBO ICT" Studeren vanuit de praktijk" Contextrijke projecten staan centraal" Geïntegreerde zelftoets" Werken in eigen tempo" Volledige content op cd-rom" Ondersteund met website"

Docentenhandleidingen www.maatwerkmboict.nl

Details:

Titel:Webdesign 4
ISBN:9789039526200
Auteurs:Sanchez Cano, G. & Sanchez Cano, Gabriel
Taal:Nederlands

Webdesign 4 bestellen via Bol.com:

Er zijn 2 reacties op 'Webdesign 4'

PHP hulp
PHP hulp
0 seconden vanaf nu
 

Gesponsorde koppelingen
 - Diov  -
- Diov -
11 jaar geleden
 
0 +1 -0 -1
Iemand ervaring met dit boek?

Ik zoek eigenlijk een boek voor gevorderen waar ik meer over CSS (3) kan leren.

Bedoeling:
- CSS Gebruiken in een groot project, waar toch alles overzichtelijk blijft.

Als iemand een goed boek weet over CSS, laat het me dan aub weten :)
Wouter J
Wouter J
11 jaar geleden
 
0 +1 -0 -1
Boeken weet ik niet, maar lees eens de blogposts van http://csswizardry.com/ en bekijk zijn presentaties ( https://www.youtube.com/watch?v=R-BX4N8egEc&list=UUMrzZG3q64oQmP_ouYn7yVA ). Leer je heel veel van

Om te reageren heb je een account nodig en je moet ingelogd zijn.

Labels

PHP boek opties

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.