Page of 10 Displaying 0 to 0 (of 59 Profiles)

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Pagina: 1 2 volgende »

Ricky simons

ricky simons

17/10/2012 12:10:51
Quote Anchor link
Jongens heb even wat hulp nodig:
In mijn profielen zoek pagina laat de script: maar enkele resultaten zien. 6 dus
Klik ik op een pijltje voor de volgende: Dan laat hij een blanco pagina zien. Iemand een idee?
Dit is de search-results.php bestand:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
<?php
/*  File Name       : search-results.php
 *  Description     : search-results page will show profile search result.
 */

 
error_reporting( 0 );

require_once('include/universal.php');
require_once('include/session.php');

 $gender          =  cleanInput($_GET['gender']);
 $looking_for     =  cleanInput($_GET['gendersearch']);
 $age_from        =  cleanInput($_GET['agestart']);
 $age_to          =  cleanInput($_GET['ageend']);
 $area            =  cleanInput($_GET['area_list']);
 
 if( isset( $_GET['profile_keyword'] ))
 {

    if( strstr( $_GET['profile_keyword'], '<' ) || strstr( $_GET['profile_keyword'], '>' ))
        die('');
 }

 
 $profile_keyword =  cleanInput( $_GET['profile_keyword'] );
 
  if( is_array( $gender )
   ||
is_array( $looking_for )
   ||
is_array( $age_from )
   ||
is_array( $age_to )
   ||
is_array( $area )
   ||
is_array( $profile_keyword )
   || !
is_numeric( $age_from )
   || !
is_numeric( $age_to ))
      die('');
      
    if( $gender != 'male' && $gender != 'female' )
        die('');
        
    if( $looking_for != 'male' && $looking_for != 'female' )
        die('');
        
    if ($_GET['page']>0){
        $gender             = cleanInput($_SESSION['gender']);
        $looking_for     = cleanInput($_SESSION['looking_for']);
        $age_from         = cleanInput($_SESSION['age_from']);
        $age_to             = cleanInput($_SESSION['age_to']);
        $area             = cleanInput($_SESSION['area']);
        $profile_keyword = cleanInput($_SESSION['profile_keyword']);
    }
else {
        $_SESSION['gender']             = $gender;
        $_SESSION['looking_for']     = $looking_for;
        $_SESSION['age_from']         = $age_from;
        $_SESSION['age_to']             = $age_to;
        $_SESSION['area']            = $area;
        $_SESSION['profile_keyword'] = $profile_keyword;
        
    }

    
    $search_query = "SELECT * from member,member_info where ";
    
    //------------ seaching gender ----------------//
    if ($looking_for=="male" ){
        $search_query .=" sex = 'Male' and ";
    }
else if ($looking_for=="female") {
        $search_query .=" sex = 'Female' and ";
    }
else {
       //search any male or female
    }
    
    //------------ seaching for specified age ----------------//
    if ($age_to!="" and $age_from!=""  ){
        $search_query .=" age>=".$age_from ."  and age<=".$age_to." and  ";
    }

        
    //------------ seaching for specific area ----------------//
    if ($area !="empty"  ){
        $search_query .=" member_info.area ='".$area ."' and ";
    }

    
    if ($_SESSION['profile_type']=="member" or $_SESSION['profile_type']=="friend" ){ //hiding the current profile and friend's profiles
        $search_query .=" member.id !=".cleanInput($_SESSION['memberid'])." and ";    
    }

    
    //------------ seaching for specified profile description ----------------//
    if ($profile_keyword!=""  ){
        $search_query .=" ( member_description like '%".$profile_keyword ."%' or firstname like '%".$profile_keyword ."%'  or surname like '%".$profile_keyword ."%') and  ";
    }

    
    
   $search_query .=" member.id=member_info.member_id and is_completed='Yes' and (status='status2' or status='status3')  ORDER BY member.age ASC";
   //echo ( $search_query);
   define('TEXT_DISPLAY', 'Displaying <b>%d</b> to <b>%d</b> (of <b>%d</b> Profiles)');
   $manufacturers_split = new splitPageResults(cleanInput($_GET['page']), $search_query, $manufacturers_query_numrows,6);
   $search_qs    = db_query($search_query);
   $search_count = db_getcount($search_qs);
  
include(Template::getPath());
?>
Gewijzigd op 17/10/2012 12:50:41 door Ricky simons
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 13:28:23
 
Ivo Breeden

Ivo Breeden

17/10/2012 13:00:50
Quote Anchor link
Je toont al meer dan de eerste keer maar nog steeds niet waar het om gaat: wat is de <a href=...> waar je op klikt? Ik denk dat het zit in de TEXT_DISPLAY. Die constante wordt wel gedefiniëerd maar ik wil zien waar hij geprint wordt.
 
Obelix Idefix

Obelix Idefix

17/10/2012 13:48:55
Quote Anchor link
Geen idee of het effect heeft, maar zet error-reporting eens aan (1 ipv 0).
 
Ricky simons

ricky simons

17/10/2012 14:06:30
Quote Anchor link
Heeft geen effect
 
Kris Peeters

Kris Peeters

17/10/2012 14:36:00
Quote Anchor link
Doe eens op deze manier:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
 error_reporting(E_ALL);
 ini_set("display_errors", 1);
?>
 
Ricky simons

ricky simons

17/10/2012 14:53:08
Quote Anchor link
Werkt ook niet.
Ik krijg een : Parse error: syntax error, unexpected '<' in /.......
melding
 
Kris Peeters

Kris Peeters

17/10/2012 15:16:06
Quote Anchor link
Ricky simons op 17/10/2012 14:53:08:
Ik krijg een : Parse error: syntax error, unexpected '<' in /.......



Tja, zolang er een parse error in je script zit, werkt er niets en wordt er niets uitgevoerd.
Dus, wat je nu ook wil doen ... eerst de parse error oplossen; daarna kan je zien naar de rest.

- Welk lijnnummer geeft de melding aan?
- Welke code staat er in de buurt van die lijn (een aantal lijnen er voor; een aantal er na)
 
Ricky simons

ricky simons

17/10/2012 15:24:00
Quote Anchor link
lijn 9
Als ik dus:
error_reporting( 0 );

vervang voor

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
 error_reporting(E_ALL);
 ini_set("display_errors", 1);
?>
 
Remco nvt

Remco nvt

17/10/2012 15:36:47
Quote Anchor link
Dan is lijn 9 toch require_once('include/universal.php'); ?
Ga eens opzoek naar de fout daar.
 
Ricky simons

ricky simons

17/10/2012 15:58:13
Quote Anchor link
Excuses in de script hier boven dus lijn 6 i.p.v. lijn 9
 
Obelix Idefix

Obelix Idefix

17/10/2012 16:23:54
Quote Anchor link
Je hebt toch, hopelijk, alleen de regel 2 en 3 gebruikt en niet de PHP-tags er bij?
Die hoeven namelijk niet; je hebt al geopend op regel 1. Sluiten zou ik ook niet doen, omdat je script daarna de code niet meer als php ziet.
 
Ricky simons

ricky simons

17/10/2012 17:13:25
Quote Anchor link
Werkt ook niet. Ik krijg veel meer error meldingen

Toevoeging op 17/10/2012 17:15:57:

Heb een sterk vermoeden dat het hier aan ligt.

define('TEXT_DISPLAY', 'Displaying <b>%d</b> to <b>%d</b> (of <b>%d</b> Profiles)');
Gewijzigd op 17/10/2012 17:16:34 door ricky simons
 
Obelix Idefix

Obelix Idefix

17/10/2012 17:20:44
Quote Anchor link
Als je error-meldingen krijgt, zul je die moeten oplossen.
Aangezien je verder niets zegt over de foutmeldingen wordt het lastig om te helpen.
Je geeft aan dat je een 'sterk vermoeden' hebt, maar geeft niet aan waar je dat op baseert.
 
Ricky simons

ricky simons

17/10/2012 17:40:26
Quote Anchor link
Obelix? Ik heb je een pm gestuurd
 
Ger van Steenderen
Tutorial mod

Ger van Steenderen

17/10/2012 17:46:01
Quote Anchor link
Maak eens gewoon een variabele van TEXT_DISPLAY, constanten kunnen niet variabel zijn (zoals het woord al doet vermoeden)
 
Ricky simons

ricky simons

17/10/2012 18:03:52
Quote Anchor link
Geef eens een voorbeeld?
 
Obelix Idefix

Obelix Idefix

17/10/2012 18:12:28
Quote Anchor link
Geen PM sturen aub. Het is hier een forum; mensen proberen je op die manier te helpen en niet via PM.
Je geeft een link in de PM naar een site, maar ook met die informatie kan in ieder geval ik niets. Je code is niet goed. Code van een website kun je online niet zien/aanpassen.

Hoe kom je aan bovenstaande code? Zelf geschreven?

We willen je met alle plezier helpen, maar het is geen afhaalbalie. Je zult zelf ook wat (meer) moeite moeten doen.
 
Ricky simons

ricky simons

17/10/2012 18:17:55
Quote Anchor link
Ik doe niets anders. Maar goed als je zo gaat reageren, bedankt voor de moeite. Wist niet dat je boos werd
 
Ger van Steenderen
Tutorial mod

Ger van Steenderen

17/10/2012 18:36:52
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php
define('TEXT_DISPLAY', 'Displaying <b>%d</b> to <b>%d</b> (of <b>%d</b> Profiles)');
//vervangen door:
$text_display = 'Displaying <b>%d</b> to <b>%d</b> (of <b>%d</b> Profiles)';
?>

Met define creëer je een constante.
 
Kris Peeters

Kris Peeters

17/10/2012 18:42:29
Quote Anchor link
De modale gang van zaken, op deze site, is:
- openheid. Iedereen mag het probleem zien, iedereen mag de "foute" code zien, iedereen mag de oplossing zien
- Kies een goede titel van het topic. Titels als 'hulp nodig', 'wat doe ik fout', ... zijn niet de bedoeling
- Staan er errors op het scherm: copy paste ze.
Het belangrijkste is uiteraard het lijnnummer. Dat vertelt je sowieso al waar de fout zit.
Toon in het topic duidelijk welke lijn code overeenkomt met de lijn waar de error reporting over spreekt
- Leg duidelijk uit: "Wat is de bedoeling van het script?", "Wat loopt er precies mis? Wat zijn de symptomen?"
- Post relevante code. De term relevant is niet altijd zo duidelijk ... maar doe je best. Sowieso is het relevant om de code te posten die in de buurt staat van de lijn die de error reporting aangeeft.


Hoe meer je je houdt aan deze richtlijnen, hoe groter de kans dat je goed en vlug wordt geholpen.
 
Obelix Idefix

Obelix Idefix

17/10/2012 18:49:34
Quote Anchor link
Ricky simons op 17/10/2012 18:17:55:
Ik doe niets anders. Maar goed als je zo gaat reageren, bedankt voor de moeite. Wist niet dat je boos werd

Ben niet boos. Nog niet ;-)

Afgaande op bovenstaande gooi je hier wat code neer en laat het vervolgens aan ons om uit te zoeken. Nergens geef je aan wat je zelf al hebt geprobeerd. Aan de benodigde/gevraagde informatie help je ons niet/nauwelijks. Zie ook de post van Kris Peeters hierboven.
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.