<# #>

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Albert de Wit

Albert de Wit

21/03/2012 09:32:28
Quote Anchor link
Ik ben bezig met een cms aan het onderzoeken en vroeg me af wat dit is? <# hier staat een term #>
Het staat in een HTML document. Is dit een link tussen een HTML en een PHP bestand?
 
PHP hulp

PHP hulp

28/03/2024 22:54:54
 
Frank WD

Frank WD

21/03/2012 09:36:24
Quote Anchor link
Welke term staat er dan op die plek.
Misschien dat de term bekend is dat men je beter van dienst kan zijn.
 
Albert de Wit

Albert de Wit

21/03/2012 09:38:37
Quote Anchor link
<# /FOR emails #>
 
Frank WD

Frank WD

21/03/2012 09:41:39
Quote Anchor link
Lijkt mij er op dat dit een soort van comment optie is.
Zoals:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
<!-- Voorbeeld 1 -->
/* Voorbeeld 2 */
?>

Maar kan het verkeerd hebben hoor.
 
Albert de Wit

Albert de Wit

21/03/2012 09:42:59
Quote Anchor link
het gehele system staat atm offline maar wanneer ik een link aanklik in het ding dan komen er ook van dit soort dingen in de link te staan.
 
Pim -

Pim -

21/03/2012 09:44:32
Quote Anchor link
Het is geen valide php, hoogstwaarschijnlijk zijn het tags van eoa template taal.
 
Albert de Wit

Albert de Wit

21/03/2012 09:45:40
Quote Anchor link
ik zeg ook niet dat het php is. ik denk eerder dat het een link naar een php gedeelte is
 
Frank WD

Frank WD

21/03/2012 09:47:36
Quote Anchor link
Oke, dan zou ik het zo even niet weten.
Ik dacht aan een comment optie, omdat de tekst er tussen eerder op een comment in de file voor het onderdeel waar het bij staat.

Maar als ik hier
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<# /FOR emails #>

Doe dan krijg ik in mijn pagina editor 3 verschillende kleuren en is tevens zichtbaar op de site. Maar in de CMS wat je aan bestuderen bent kan het natuurlijk wel als comment bedoelt zijn. Dus ik moet jou het antwoord verschuldig laten door een ander forum lid, sorry.
 
Albert de Wit

Albert de Wit

21/03/2012 10:16:59
Quote Anchor link
if(e1 == "<#email#>")

dit kwam ik onder andere tegen in een html document....

het stond tussen <#/FOR email#> tags
 
Victor -

Victor -

21/03/2012 10:37:15
Quote Anchor link
waarschijnlijk de template taal van je cms
 
Wouter J

Wouter J

21/03/2012 11:09:39
Quote Anchor link
Het lijkt me een comment in de syntax van de php template engine je dat CMS/Framework gebruikt.
 
Albert de Wit

Albert de Wit

21/03/2012 13:46:13
Quote Anchor link
ik heb nog es gekeken naar dit gebeuren. Ik kan er niet veel wijzer uit worden.

Kan iemand me vertellen wat een template taal is?
 
Pim -

Pim -

22/03/2012 01:27:56
Quote Anchor link
Google...
 
Albert de Wit

Albert de Wit

22/03/2012 08:54:14
Quote Anchor link
Pim - op 22/03/2012 01:27:56:
Google...


Yes master
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.