“ booven verwijderen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Robot Programmeur

Een verantwoordelijke baan met leuke uitdagingen. Heb jij ervaring met het programmeren van robots? Kan jij goed samenwerken met collega's die verschillende specialisaties hebben? Ben je oplossingsgericht, analytisch en flexibel? Ga dan aan de slag als Robot Programmeur bij Gibas in Nijkerk! Als Robot Programmeur kom je te werken bij Gibas. Dat betekent dat je gegarandeerd meewerkt aan unieke oplossingen in productieprocessen. Bij elk project moet er opnieuw geëngineerd en geprogrammeerd worden. Dat maakt jouw werk uitdagend! Voordat je robots gaat programmeren komt er het volgende bij kijken: De opdracht gaat van de afdeling Sales naar de afdeling Operations door

Bekijk vacature »

Front-end React developer

Functie Het frontend team bestaat momenteel uit 4 dedicated front-enders en is hard aan het groeien! Ook werken er diverse designers waar je veel mee schakelt. Samen leveren jullie een essentiële bijdrage aan de applicaties die ze voor hun klanten realiseren, jij bent hierin de schakel tussen de eindgebruiker en de slimme backend. Je werkt in het frontend team samen met de backend teams en product owners om te zorgen dat onze applicaties een fijne gebruikerservaring opleveren. Ze werken o.a. met: React, Atomic design, Styled components, JavaScript / TypeScript, NPM, Webpack Blade templates, HTML, SCSS, Git flow. Eisen • HBO

Bekijk vacature »

Full Stack PHP Developer

Functieomschrijving Ervaren PHP Developer gezocht! Wij zijn op zoek naar een ervaren PHP Developer die het IT team van een organisatie in de regio Ermelo gaat versterken. Voor deze functie zijn we op zoek naar een enthousiaste en breed georiënteerde IT-er die deze innovatieve organisatie nog een stap verder gaat brengen. Wij zijn op zoek naar iemand die communicatief goed is en die zelfstandig problemen op kan lossen. Je bent verantwoordelijk voor het samenwerken met een externe partij het is hierbij jouw taak om deze partij uit te dagen op het geleverde werk. Het schrijven van concepten aan de AI

Bekijk vacature »

Back end developer Onderwijssoftware

Functie Als back end developer kom jij terecht in een klein, maar hecht team bestaande uit 5 andere developers (waarvan 2 senioren, 2 medior en 1 junior). Met de gezamenlijke missie om “ieder kind te helpen met onze software” wordt er dagelijks gepassioneerd en hard gewerkt aan ons in-house ontwikkeld platform. Deze software is gebaseerd is op AI, machine Learning en wetenschappelijke inzichten. Dagelijks zul jij werken met onze high traffic webapplicatie. We hebben ruim 300.00 gebruikers en meer dan 2 miljard records waar je te maken mee krijgt! Verder zul jij je bezighouden met: – Het ontwikkelen van hoogwaardige

Bekijk vacature »

Software ontwikkelaar

Ben jij graag bezig met verschillende projecten? Vind jij beleving van klanten én medewerkers ook belangrijk? Wij zijn vanwege de doorontwikkeling van het applicatielandschap van onze opdrachtgever op zoek naar een fulltime software ontwikkelaar. Omschrijving Jij en jouw collega’s zijn verantwoordelijk voor de continuïteit en waarborging van het applicatielandschap. Om de processen vloeiend te laten verlopen is software ontwikkeling daarom van essentieel belang. Onze opdrachtgever doet dit voornamelijk zelf, met door hun eigen ontwikkelde applicaties. Dit betekent dat jij: functionele eisen vertaalt naar gebruiksvriendelijke software; tijdens SCRUM sessies advies geeft over het te bouwen ontwerp; nieuwe software ontwikkelt en het

Bekijk vacature »

C# developer

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Ik ben op zoek naar een back-end developer, die met name kennis & ervaring heeft van de programmeertaal C#. Jij gaat aan de slag bij een topspeler in de logistieke sector, die zich behalve met logistiek, ook bezig houdt met softwareontwikkeling. Welke taken komen hierbij kijken? Je gaat desktop- en webapplicaties onderhouden en optimaliseren, waarin je werkt met o.a. C#, ASP.NET, SQL Server en T-SQL. Je hebt regelmatig klantcontact om de wensen in kaart te brengen en te evalueren over de huidige draaiende applicaties. Je implementeert nieuwe functionaliteiten toe aan

Bekijk vacature »

Embedded Software Developer

Functie omschrijving Ben jij een Embedded Software Developer die affiniteit heeft met de allernieuwste technieken? Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Gouda zijn wij op zoek naar een Embedded Software developer. Binnen deze rol houdt jij je bezig met alle werkzaamheden die nodig zijn om een functionaliteit te bouwen. Denk aan ontwerpen, architectuur, programmeren en algoritmes. Je voert test en validatie werkzaamheden uit bij de implementatie bij de klant. Ben jij enthousiast en een echte team player? Lees dan snel verder en laat wat van je horen! Bedrijfsprofiel Onze opdrachtgever bestaat uit een groot aantal creatieve en ambitieuze ontwikkelaars. Ze

Bekijk vacature »

Senior Cobol Applicatieontwikkelaar

Bedrijfsomschrijving De IV- organisatie van de Belastingdienst is verantwoordelijk voor en verzorgt de ICT- voorzieningen. Het merendeel van de applicaties wordt op dit moment door de IV- organisatie zelf ontwikkeld, onderhouden en beheerd in het eigen data center. Naast de zorg voor continuïteit op de massale heffing- en inningsprocessen die plaatsvinden binnen een degelijke, stabiele omgeving, wordt er tevens volop gewerkt aan modernisering van het IV- landschap. Dit gebeurt deels intern door gebruik te maken van de expertise die intern aanwezig is, maar ook door het aantrekken van (kant-en-klaar) oplossingen en expertise uit de markt. Functieomschrijving In de applicatie ETM

Bekijk vacature »

Applicatie Ontwikkelaar

Bedrijfsomschrijving DUO verzorgt als uitvoeringsorganisatie, zijnde onderdeel van het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap de uitvoering van complexe wet- en regelgeving en heeft een uitgebreid dienstenpakket. DUO financiert en informeert onderwijsdeelnemers en onderwijsinstellingen. Voor verdere informatie zie www.duo.nl Functieomschrijving Wie zoeken we? Jij bent een enthousiaste, flexibele OPS’er die het leuk vindt om het bestaande examenlandschap te vernieuwen. Je bent leergierig en hebt interesse in cloud- en containertechnieken zoals OpenShift, Docker en Helm. Je gaat een uitdaging niet uit de weg en wil je nieuw opgedane kennis graag delen met de collega’s binnen en buiten het team. Doordat de

Bekijk vacature »

Medior front-end developer gezocht (€3.300 -

Functie Wat ga je doen? Jij als front-end developer gaat werken binnen de teams van/voor onze klant. Je werkt in een team met starters en ervaren ontwikkelaars met allemaal 1 overeenkomst; passie voor het vak. Maak je een fout? Geen probleem, leer ervan en ga dan weer door. Door de variëteit aan werk kun je in verschillende omgevingen een kijkje nemen en jezelf dus snel ontwikkelen. Wat hebben we jou te bieden? • Uitdagende projecten bij mooie klanten (bij jou in de buurt, of binnenkort intern vanuit ons kantoor!) • Een jonge organisatie met talentvolle collega’s • Veel ruimte voor

Bekijk vacature »

Front End Developer React Vue

Dit ga je doen Meewerken aan de implementaties en ontwikkeling van nieuwe functionaliteiten van de webapplicaties; Ontwikkelen met o.a. React en Vue en HTML/CSS, ook krijg je in verband met de samenwerking ook affiniteit met de backend Ruby on Rails; Ontwikkeling aan de front end voor de koppelingen tussen de diverse systemen; Ontwerpen van interfaces en een bijdrage leveren aan de gebruikerservaring; Zorgdragen voor hoge kwaliteit van code en jezelf (en anderen) blijven verbeteren; Als Senior Front End Developer begeleid je zelf ook FE-development projecten, hierin leid je de projecten en pak jij het initiatief op (bv integratieprojecten). Hier ga

Bekijk vacature »

.net developer

Hoi! Wij zijn auto.nl en wij verkopen auto's online. je bestelt bij ons een auto net zo makkelijk als een spijkerbroek. En bevalt ie niet? Dan stuur je 'm gewoon weer terug. En dat we dat goed doen bewijst onze hoge klanttevredenheid van een 9,3. Nu maken we de volgende stap bij auto.nl. We starten met fysieke winkels. Online zoeken, offline bekijken. Maar nog altijd, geen gedoe! Gewoon eerlijk, transparant en zonder zorgen een auto kopen.. Maar om dat waar te blijven maken en nóg beter te worden, zoeken we uitbreiding van ons development team. Wat ga je precies doen?

Bekijk vacature »

Front-End React Developer

As a Front-End React Developer you improve the user-experience of our web applications for your colleagues in Coolblue. How do I become a Front-End React Developer at Coolblue? As a Front-End React Developer you are responsible for developing user interface components and implementing them using React.js concepts and workflows. You work with the UX Designer and get energy from coming up with creative solutions and present these within the team. During the day you gather and welcome feedback on your technical and soft skills. Would you like to become a Front-End React Developer at Coolblue? Read below if the job

Bekijk vacature »

Senior Organisatieontwikkelaar

Als Organisatieontwikkelaar zorg je ervoor dat we in het magazijn van Coolblue altijd vooruit voetballen op het gebied Medewerker en Organisatie Ontwikkeling. Zo draag je bij aan een toekomstbestendig magazijn waar we klanten én medewerkers elke dag blijven verwonderen. Wat doe je als Senior Organisatieontwikkelaar bij Coolblue? Als Organisatieontwikkelaar werk je voor het magazijn van Coolblue. Je krijgt er energie van om continue te bouwen aan een toekomstbestendige organisatie. Dat doe je samen met 17 collega's in het HR-team, ieder met een eigen specialisme. Je werkt graag zelfstandig en je weet snel je weg te vinden als verandermanager. Ook ben

Bekijk vacature »

Software Developer

Functie omschrijving In deze functie ga je aan de slag met het door ontwikkelen van de interne software. Zij maken gebruik van een CRM, wat door de hele organisatie gebruikt wordt. Andere taken: Je gaat het CRM-systeem door middel van PHP verder ontwikkelen; Verder bouw je verschillende API's en koppelingen tussen systemen; Ook ga je collega's ondersteunen bij vragen over de software en applicaties; Deelnemen aan overleggen met het development team; Bij interesse is er de mogelijkheid om junioren te gaan begeleiden. Bedrijfsprofiel Dit bedrijf is actief binnen de telecombranche. Het hoofdkantoor zit in regio van Den Bosch en er

Bekijk vacature »
Peter vd linden

peter vd linden

01/06/2012 22:08:20
Quote Anchor link
Hallo allemaal.
Ik ben bezig met php en die halt een stukje info op via het volgende commando

$opge = file_get_contents('http://172.17.0.245/shgen/nu_algemeen.php')

haalt hij het een en ander aan info op.
Echter in die info staat af en toe “ nu wil ik die “ er uit hebben zodat als ik het later via echo laat weer geven ik de exacte tekst zie alleen dan dus zonder de “
Is het op een of andere manier mogelijk om die “te vervangen door bv een spatie of een . of zo?
En zo ja hoe doe ik dat.

Groeten: peter
 
PHP hulp

PHP hulp

05/05/2024 02:17:00
 
Wouter J

Wouter J

01/06/2012 22:10:15
Quote Anchor link
Met bijv. str_replace.
 
Peter vd linden

peter vd linden

02/06/2012 08:35:00
Quote Anchor link
Wouter J op 01/06/2012 22:10:15:
Met bijv. str_replace.


dat lijkt inderdaad op wat ik zoek.
maar zo als ik het zie is het juist dat tussen de "boven staat wat hij moet aan passen.
en bij mij moet hij juist die "ook mee aan passen.
ik vermoed dat er gewoon iets bij die "boven moet staan om aan te geven dat ze ook aan ge past moeten worden of zo als bij echo ze juist ook te zien moeten zijn alleen wat er bij moet komen te staan dat weet ik dus niet

laten we voor het gemak maar een voorbeeldje pakken .

in de variable $ophaalrss staat

<a href="http://www.nu.nl/binnenland/2825116/treinverkeer-haag-utrecht-verstoord.html">Treinverkeer Den Haag-Utrecht verstoord</a></b><br/><em>DEN HAAG - Mensen die vrijdagavond met de trein van Den Haag naar Utrecht willen, moeten een andere route nemen.</em></li>

En uit einderlik moet in de variable $ophaalrss of indien makliker in de variable $verwerkrss komen te staan

http://www.nu.nl/binnenland/2825116/treinverkeer-haag-utrecht-verstoord.html Treinverkeer Den Haag-Utrecht verstoord DEN HAAG - Mensen die vrijdagavond met de trein van Den Haag naar Utrecht willen, moeten een andere route nemen.
 
Koen Vlaswinkel

Koen Vlaswinkel

02/06/2012 09:37:16
Quote Anchor link
Dan kan je toch de hele html tag replacen.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
$verwerkrss
= str_replace('<a href="', '', $ophaalrss);
?>
 
Joakim Broden

Joakim Broden

02/06/2012 09:48:20
Quote Anchor link
Koen V, lekker mooi voorbeeld. Als je jouwn code zou gaan gebruiken krijg je dit.

url/binnenland/2825116/treinverkeer-haag-utrecht-verstoord.html">Treinverkeer Den Haag-Utrecht verstoord</a> DEN HAAG - Mensen die vrijdagavond met de trein van Den Haag naar Utrecht willen, moeten een andere route nemen.

Dat lijkt me niet echt de bedoeling. Ik denk eerder dat de topic starter iets zoekt in de trend van strip_tags($ophaalrss)
Gewijzigd op 02/06/2012 09:50:46 door Joakim Broden
 
Koen Vlaswinkel

Koen Vlaswinkel

02/06/2012 10:25:43
Quote Anchor link
Ik geef ook maar een stuk van de code. Het einde kan hij zelf toevoegen aan de hand van het eerste voorbeeld.
P.S. ik post dit vanaf mijn mobiel
 
Wouter J

Wouter J

02/06/2012 10:28:06
Quote Anchor link
Quote:
P.S. ik post dit vanaf mijn mobiel

Als je al zelf weet dat je daarom bagger code post kun je beter wachten tot je weer achter de computer zit...
 
Joakim Broden

Joakim Broden

02/06/2012 10:50:50
Quote Anchor link
Koen V op 02/06/2012 10:25:43:
Ik geef ook maar een stuk van de code. Het einde kan hij zelf toevoegen aan de hand van het eerste voorbeeld.


Voor jouwn voorbeeld kun je het beste preg_replace gebruiken icm regular expressions. En ik denk niet dat de topic starter dat kan aangezien zijn vraag.
 
Peter vd linden

peter vd linden

02/06/2012 11:13:38
Quote Anchor link
aleemaal hartelik dank was er in midels mee bezig.
mogt ik spaak gana lopen dan roep ik natuurlik.
overigens moet ik uit einderlik door php ene txt file laten generren waarin de opgehaalde rss fead staat.
egter in de txt file mogen dus geen opmaak kodes zo als "staan en ook niet.</em></li> en dergelke.
zodat als ik het bestand laat aan roepen door bv ene bot je gewoon als antwoord krijgd 1 de url waar de hele text te lezen is 2 het onderwerp en 3 een same vating

ps ik heb nu net ff de text niet eerst in word ge typt dus sorrie als er spel fouten in staan
 
- SanThe -

- SanThe -

02/06/2012 11:27:52
Quote Anchor link
Peter vd linden op 02/06/2012 11:13:38:
ps ik heb nu net ff de text niet eerst in word ge typt dus sorrie als er spel fouten in staan


Ik tel er even snel 'slechts' 23.
 
Wouter J

Wouter J

02/06/2012 11:29:43
Quote Anchor link
Typ hem dan eerst maar eens in Word, waar hier is niet van te begrijpen...
 
Jeroen VD

Jeroen VD

02/06/2012 11:49:35
Quote Anchor link
-santhe-, ik kom op 31 fouten, interpunctie meegeteld
 
Peter vd linden

peter vd linden

03/06/2012 10:13:13
Quote Anchor link
allemaal hartelijk dank was er in middels mee bezig.
mocht ik spaak gaan lopen dan roep ik natuurlik.
overigens moet ik uit einderlik door php een txt file laten genereren waarin de opgehaalde rss fead staat.
echter in de txt file mogen dus geen opmaak codes zo als "staan en ook niet.</em></li> en dergelijke
zodat als ik het bestand laat aan roepen door bv ene bot je gewoon als antwoord krijgt 1 de url waar de hele text te lezen is 2 het onderwerp en 3 een samenvatting

nu maar wel ff de text op nieuw ge plaatst maar dan met gebruik van word
 
Obelix Idefix

Obelix Idefix

03/06/2012 10:27:04
Quote Anchor link
Wordt al beter. Tel nu, inclusief interpunctie, nog maar zo'n 17 fouten ;-)
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

03/06/2012 10:28:30
Quote Anchor link
Als je data van nu.nl ophaalt. Waarom gebruik je niet gewoon de RSS-feed?
 
Peter vd linden

peter vd linden

03/06/2012 11:16:02
Quote Anchor link
aar die rss fead word op gehaald alleen door weer een ander scriptje.
en bij de rss fead heb je net zo goed de tekens er in staan.
Dus of ik ze nauw rechtstreeks op haal of met een om weg maakt niks uit in voor het scriptje.

Maar ik kan en mag nu ook iedereen bedankt want het scriptje heb ik u perfect werkende zo als ik het in men hoofd zitten hoe de output moest gaan zijn.
Is helemaal perfect.

HEEEEEEL erg bedankt allemaal zonder jullie hulp had ik het niet voor elkaar ge kregen.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.