<?= echo shorthand

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Senior developer (PHP en VB.NET)

Functie De development afdeling bestaat uit 2 teams. Het productteam (10 developers) is verantwoordelijk voor verschillende applicaties met als doel om zoveel mogelijk te automatiseren en uit te werken tot standaard software. Met diverse Solutions Architecten en ervaren developers denken ze voortdurend mee met hun klanten en bouwen ze de basis van het uiteindelijke maatwerk dat wordt geleverd. Hiernaast hebben ze een maatwerk/projectteam. Dit team bestaat momenteel uit 8 developers (junior tot senior) en is verantwoordelijk voor het maatwerk in hun klantprojecten. Momenteel zijn ze op zoek naar een senior developer die aan de slag gaat in het productteam. Hierin

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Senior Front-end Developer

Wordt jij de nieuwe Front end specialist / developer? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Onze klantenkring is groot en divers, dat vraagt om flexibiliteit van jou. Tegelijkertijd betekent dit dagelijks nieuwe dingen leren én dat geen werkdag hetzelfde is. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling waarbij iedereen welkom is, zowel binnen als

Bekijk vacature »

Java Developer bij een jonge groeiende organisatie

Bedrijfsomschrijving Vind jij het als Java developer ook zo belangrijk dat een bedrijf je de ruimte en tijd geeft voor persoonlijke ontwikkeling? Dan zit je hier helemaal goed. Deze jonge organisatie is opgericht in 2018 en is ondertussen uitgegroeid tot een club van ongeveer 30 medewerkers. Het gaat hier om een echte Java club, die vrijheid en verantwoordelijkheid erg belangrijk vinden. Het bedrijf heeft een informele sfeer en de teams zijn erg hecht met elkaar. Ze delen graag de kennis en ervaringen met anderen, maar vinden andermans mening ook zeer belangrijk. De organisatie zet zich in voor ontwikkeling en besteed

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Senior SQR Java Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Eindhoven Vacature ID: 13333 Introductie Are you passionate about contributing to the world's most advanced machines. Do you thrive in a challenging environment working with highly motivated and skilled teams? If so, we have the perfect opportunity for you! We are seeking a Senior Software Design Engineer for Sequence Tooling to play a critical role in creating and maintaining mission-critical software applications. In this role, you will focus on achieving maintainable software architecture that is transparent and easy to extend while maintaining a strong focus on software quality. You will work closely with

Bekijk vacature »

PHP Developer Symfony

Dit ga je doen Ontwikkelen van Product Informatie Management (PIM) systemen; Werken aan zowel grotere als kleine projecten voor toonaangevende klanten binnen o.a. de retail. Hier ga je werken Als PHP Developer kom je te werken binnen een vooruitstrevende organisatie die Product Informatie Management (PIM) systemen levert aan hun klanten. Hun klanten zijn toonaangevende bedrijven binnen o.a. de retail. De organisatie zit gevestigd in regio Zwolle en bestaat uit zo'n 35 medewerkers, waarvan 30 IT. Je komt te werken binnen één van de zelfsturende development teams welke ieder verantwoordelijk zijn voor hun 'eigen' klanten. Jouw team bestaat uit 6 backend

Bekijk vacature »

APEX Ontwikkelaar in een team van Oracle Developer

Bedrijfsomschrijving Wij zijn op zoek naar een APEX Ontwikkelaar om onze opdrachtgever in Den Haag te versterken. In deze rol zul je verantwoordelijk zijn voor het ontwikkelen en onderhouden van de front-end van onze applicaties met behulp van Oracle Application Express (APEX). Je werkt aan zowel inhouse als externe projecten. De sfeer binnen het Oracle team is gemoedelijk en men probeert elkaar te helpen én van elkaar te leren. Zo ontstaat er een prettige en plezierige werksfeer waar ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling en groei. Er wordt gewerkt met de meest nieuwe technologieën waardoor je kennis up-to-date blijft. Het bedrijf

Bekijk vacature »

Software programmeur

Functieomschrijving Voor een uitdagende werkgever in regio Breda zijn wij op zoek naar een Full Stack C#.NET programmeur. Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van apps, webapplicaties en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je werkt samen met andere developers en engineers om de sensoren in machines te scannen en vervolgens de data om te zetten in management informatie voor de klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Je gaat aan de slag met de volgende technologieën en frameworks: C#, JS frameworks, HTML, TypeScript, SQL & C++, CSS. Geen ervaring met één van deze technologieën is dan ook geen enkel probleem! Deze werkgever biedt

Bekijk vacature »

Belastingdienst - Freelance Applicatieontwikkelaar

Startdatum: 01.06.2023 Richttarief: €65,00 - €75,00 Duur van de opdracht: 6 maanden Uren per week: 36 Taal: Nederlands vereist! Gelieve in het Nederlands te solliciteren. Hybride. Kantoordagen in Utrecht, incidenteel in Apeldoorn Functieomschrijving: De afdeling IV – Generieke Voorzieningen – Interactie Online is onderdeel van de keten Interactie. De missie van de keten is: “het faciliteren van de interactie met alle burgers, bedrijven en hun vertegenwoordigers om hen in staat te stellen aan hun fiscale verplichtingen te voldoen en aanspraak te maken op hun rechten.” De afdeling Interactie Online heeft een belangrijke bijdrage binnen deze keten. Dit door het ontwikkelen

Bekijk vacature »

Medior/senior Front-end developer

Functie Je maakt deel uit van een DevOps Scrum team en werkt samen met back-end developers, test-engineers, interaction designers en een projectmanager. Er zijn verschillende groepen Scrum teams. Een roadmap team is jouw ‘’thuisbasis’’, daar wordt gewerkt aan doorontwikkeling van bestaande omgevingen voor een aantal klanten. Hiernaast zijn er projectteams waar nieuwe omgevingen worden gebouwd, of grote complexe wijzigingen worden doorgevoerd op bestaande omgevingen. Je kunt (afhankelijk van jouw wensen en doelen) dus afwisselend werken in beide teams. Hiernaast participeer je in het Chapter Front-end development waar gezamenlijk kennis en ervaring wordt gedeeld. Als Front-end developer is het jouw doel

Bekijk vacature »

NodeJS developer

Functie Als Fullstack developer kom je te werken in het ontwikkelteam. Je bent samen met je collega’s continu bezig om de software uit te breiden, maar hiernaast doe je onderzoek naar de inzet van nieuwe technieken, tools of bijvoorbeeld Machine Learning. Ze willen met hun software echt voorlopen op andere en toegevoegde waarde leveren voor de eindgebruiker. Mede hierom zijn ze erg benieuwd naar iemand zijn persoonlijkheid, of hij graag nieuwe dingen uitzoekt (Google!), en initiatief neemt. Qua technische kennis zoeken ze iemand die goed op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen, daar zij nu ontwikkelen op NodeJs back-end,

Bekijk vacature »

Back-end PHP Developer

Dit ga je doen Her- en uitbouwen van het inhouse softwareplatform dmv PHP; Onderhouden van bovengenoemd platform in PHP; Sparren met het team; Meedenken over nieuwe functionaliteiten, security etc; Jouw input leveren aan het proces door op de hoogte te blijven van nieuwe ontwikkelingen etc. Hier ga je werken Onze klant, gevestigd in de omgeving van Alkmaar, levert wereldwijd oplossingen op het gebied van IT. Dag in dag uit werken zij met veel passie aan hun product waarmee ze streven naar verbeteringen binnen zorg. Voor onze klant zijn we op zoek naar een medior PHP Developer. Je komt te werken

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Dit ga je doen Je komt in een DevOps-cultuur te werken waarbij je met je team werkt aan de front-end van diverse brand websites; Het ontwerpen van functionele en grafische ontwerpen die worden geïmplementeerd; Draagt zorg voor het maken van analyses; Je werkt nauw met je collega’s samen en geeft elkaar feedback en suggesties waar nodig; Het uitwerken van vraagstukken die afkomstig zijn van verschillende klanten; Hier ga je werken Deze marktleider op gebied van fietsen en fietservaring is gevestigd in twee provincies, verspreid over meerdere locaties. Jij zult voornamelijk in regio Joure aan de slag gaan. De organisatie doelt

Bekijk vacature »

Freelance Fullstack Java Developer

Functieomschrijving Voor een opdrachtgever in omgeving Rotterdam zijn wij op zoek naar ervaren Fullstack JAVA Developers die graag op projectbasis willen werken. Je komt terecht bij een informele developers club die mooie projecten uitvoeren voor grote klanten. Ben je een ervaren freelancer of werk je in loondienst en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder want wie weet is dit een leuke vacature voor jou! Het fijne van deze werkgever is dat je zelf mag beslissen hoe je te werk wilt gaan. Wil je als freelancer werken dan is dat OK. Wil je de zekerheid hebben

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Ozzie PHP

Ozzie PHP

31/07/2011 17:57:07
Quote Anchor link
Volgens dit bericht http://www.phphulp.nl/php/nieuws/php-54-alpha1-released/63/ komt de verkorte schrijfwijze
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?=$var?>
weer terug.

Ik dacht eigenlijk dat altijd werd aangeraden om deze manier niet te gebruiken, maar gewoon altijd
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $var; ?>
te gebruiken. Of zit ik er nu naast?
 
PHP hulp

PHP hulp

08/05/2024 06:56:09
 
Vincent Huisman

Vincent Huisman

31/07/2011 18:06:27
Quote Anchor link
omdat het bij de meeste servers uit stond
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

31/07/2011 18:13:04
Quote Anchor link
Maar wat is dan de beste manier? Die verkorte versie of de normale versie?
En moet je dan voor nieuwe projecten nu al gaan werken met de verkorte versie?
 
The Force

The Force

31/07/2011 18:35:49
Quote Anchor link
Nee, nu nog niet, aangezien hij uit kan staan. Alleen als je zeker weet dat je voor 5.4 (of hoger) gaat ontwikkelen dan kan je het gerust gebruiken (aangezien je dan zeker weet dat het aan zal staan). Belangrijk ook dat je (met de klant) uit sluit dat je product niet eventueel in een later stadium op een lagere versie gaat draaien.
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

31/07/2011 19:14:30
Quote Anchor link
Maar als straks (zal nog wel even duren) de standaard 5.4 is... wat gaan jullie dan gebruiken, de shorthand manier of toch gewoon de normale manier?

Wat is trouwens de juiste shorthand manier?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?=$var?>

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?= $var ?>

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?= $var; ?>
 
Www JdeRuijterNL

www JdeRuijterNL

31/07/2011 19:32:33
Quote Anchor link
Shorthand is veel overzichtenlijker. Gebruik het al jaren :)
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

31/07/2011 19:44:28
Quote Anchor link
En wat is dan de juiste methode?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?=$var?>

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?= $var ?>

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?= $var; ?>
 
Www JdeRuijterNL

www JdeRuijterNL

31/07/2011 19:52:11
Quote Anchor link
Ozzie PHP op 31/07/2011 19:44:28:
En wat is dan de juiste methode?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?=$var;?>
Gewijzigd op 31/07/2011 19:52:25 door www JdeRuijterNL
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

31/07/2011 20:54:24
Quote Anchor link
okeej...
 
Jordi Kroon

Jordi Kroon

31/07/2011 22:28:53
Quote Anchor link
Ik doe het zonder ;

Dit kan ook

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?=functie($var) ?>
 
Www JdeRuijterNL

www JdeRuijterNL

31/07/2011 22:35:08
Quote Anchor link
Jordi kroon op 31/07/2011 22:28:53:
Ik doe het zonder ;

Dit kan ook

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?=functie($var) ?>

; is good practice

Dit werkt namelijk niet:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?=functie($var)
functie($var)
?>
 
Jordi Kroon

Jordi Kroon

31/07/2011 22:37:20
Quote Anchor link
Nee dat klopt maar die situatie heb uk eigenlijk niet.
 
Kees Schepers

kees Schepers

31/07/2011 22:39:50
Quote Anchor link
Een functie op die manier declareren is echt een no-go anno 2011 haha, sowieso een global functie is niet meer 2011 ;)
 
Www JdeRuijterNL

www JdeRuijterNL

31/07/2011 22:42:36
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<? $var = Photograph::functie();?>

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?=$var->title;?>
Gewijzigd op 31/07/2011 22:43:22 door www JdeRuijterNL
 
The Force

The Force

31/07/2011 23:47:56
Quote Anchor link
Simpel: doe het nu niet. Kan best zijn dat het op sommige servers werkt, maar bij andere servers werkt het weer niet. Je code wordt gevoelig voor veranderende serverconfiguratie, wat vooral een probleem is bij shared hosting. Bovendien wordt het minder overdraagbaar.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $var->title; ?>


Paar lettertjes extra. Gewoon even wachten tot 5.4 uit is voor die shorttags.
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

01/08/2011 00:47:04
Quote Anchor link
Ik ga beginnen met mijn cms te maken... en die zal ook nog gebruikt worden als versie 5.4 er is, dus vandaar dat ik me zit af te vragen of ik die short tags wel of niet moet gaan gebruiken. Maar gewoon echo'en is eigenlijk ook wel gewoon erg netjes... en zoveel extra typwerk is het niet... en inderdaad, het werkt altijd.
 
Jordi Kroon

Jordi Kroon

01/08/2011 01:06:27
Quote Anchor link
Ik vind persoonlijk de shorthand tags netter omdat ik ze alleen tussen html gebruik en dan is er nog minder php in de html en ook beter gescheiden
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

01/08/2011 01:08:25
Quote Anchor link
Hmmm, denk dat dat persoonlijk is en ook net wat je gewend bent.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo... ?>
heeft als voordeel dat je duidelijk laat zien dat het om PHP gaat + je laat de functie (echo) zien, maar nogmaals ik denk dat het een kwestie van persoonlijke smaak is. Ik geloof ook niet dat het qua sneldheidsverschil iets uit zal maken.
Gewijzigd op 01/08/2011 01:10:05 door Ozzie PHP
 
Jordi Kroon

Jordi Kroon

01/08/2011 01:10:13
Quote Anchor link
Nee dat denk ik ook niet mischien enkele nano secondes
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

01/08/2011 01:12:46
Quote Anchor link
en daar doen we het allemaal voor :-)


... of toch maar niet ;-)
 
Jordi Kroon

Jordi Kroon

01/08/2011 01:17:07
Quote Anchor link
Zo'n tijdsverschil merkt de gebruiker niet

0,000000001 = nanoseconde
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.