<?= echo shorthand

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Fullstack developer - medior

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en zou jij graag bij een platte maar informele organisatie willen werken? Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Ridderkerk zijn wij op zoek naar versterking voor op de afdeling Software Development! Als Fullstack developer wordt je bij dit bedrijf onderdeel van de volledige ontwikkeling van requirement tot oplevering! Werkzaamheden Jouw focus ligt op de front end en alles wat daarbij komt kijken. Je gaat ontwerpen, ontwikkelen, testen en valideren. Je zult voornamelijk werken met React.js en Typescript. Maar ook Javascript, HTML en CSS komen aanbod. Daarnaast zal je ook regelmatig met

Bekijk vacature »

C# .NET developer voor innovatieve applicaties gez

Bedrijfsomschrijving Deze werkgever houdt zich al ruim 20 jaar bezig met het ontwikkelen van innovatieve software en dat willen ze graag nog lang doorzetten. En dat merk je ook als je als .NET developer hier aan de slag gaat. De applicaties worden continu doorontwikkeld met altijd als uitgangspunt dat zowel de kwaliteit als het gebruikersgemak van hoog niveau is. Het bedrijf telt inmiddels ruim 25 medewerkers waarvan meer dan de helft op de development afdeling werken. Meer weten over deze werkgever? Mail naar [email protected] of bel 0657578548 Functieomschrijving Je komt te werken in een Scrum team met andere .NET developers

Bekijk vacature »

C# developer

Functie Als ervaren Software Engineer wordt jij verantwoordelijk voor het bedenken en ontwikkelen van technische (maatwerk) oplossingen voor onze klanten en dit samen met de klant af te stemmen. Jij wordt o.a. verantwoordelijk voor de doorontwikkeling het software pakket welke voor ons enorm belangrijk is. Dit pakket zorgt er namelijk voor dat wij complete productielijnen kunnen aansturen en monitoren. Daarnaast heb jij actief contact met onze hoofdvestiging om het software achter een van onze systemen te verbeteren en te herschrijven. Momenteel zijn onze C# applicaties geschreven met o.a. Winforms. Echter hebben wij de actieve ambitie om dit te gaan herschrijven

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP - JAVA

Functie Heb jij altijd al willen werken voor een bedrijf, dat veilige netwerkverbindingen levert, door middel van veilige oplossingen, die door middel van de nieuwste technologieën ontwikkelt zijn? Stop dan nu met zoeken! Voor een opdrachtgever in omgeving Moordrecht zijn wij op zoek naar een programmeur. Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen C / C++ / PHP. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten goed verlopen. Je gaat klanten ondersteunen op

Bekijk vacature »

Back end developer

Functie Jij als full stack ontwikkelaar komt te werken in een team bestaande uit 4 back end programmeurs, 2 vormgevers/ Front end developers en een online marketeer. Qua persoonlijkheden is het team erg gevarieerd van sportfanaten tot gameliefhebbers en Golfers. Een ding heeft iedereen hier gemeen; Passie voor goede code. In jouw rol zul je voor 90% van je tijd je bezig houden met het ontwikkelen van grote maatwerk applicaties. Daarnaast hebben wij op aanvraag ook wel eens een website of onderhoudsklusje, die opgepakt moet worden en hier ben jij ook niet vies van. De technische uitdaging momenteel is dat

Bekijk vacature »

Software Developer C# / ASP .Net

Functie omschrijving Ben jij een software ontwikkelaar die bekend is met termen ASP .NET, C# en SQL? Lees dan snel verder! Voor een bedrijf binnen de agrarische sector zijn wij namelijk op zoek naar een zelfstandige, enthousiaste en proactieve Software Developer die open staat voor een afwisselende functie met veel uitdaging. Binnen deze organisatie ben jij als Software Developer samen met één andere collega verantwoordelijk voor de ontwikkeling en modificatie van het support en controle programma dat binnen dit bedrijf gebruikt wordt. Hierbij draag jij bij aan de vertaling van klantwensen naar effectieve softwareoplossingen. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor: Schatten

Bekijk vacature »

No-Code Betty Blocks ontwikkelaar

Bedrijfsomschrijving Wil jij de bedrijfsprocessen van klanten revolutionair digitaliseren en optimaliseren zonder beperkt te worden door programmeertalen? Kom werken bij een snelgroeiende en professionele organisatie met een gezonde dosis humor en veel vrijheid om jezelf te ontwikkelen. Als No-Code Betty Blocks ontwikkelaar werk je vanuit ons kantoor in het hart van Nederland, je thuiswerkplek of op locatie bij de klant. We faciliteren de juiste trainingen en ondersteuning zodat je een echte Betty Blocks expert wordt. Naast het werk zijn er bij ons bijzondere events, zoals een jaarlijkse zeildag, een zomerse barbecue en een knus kerstdiner om de grillige maanden door

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Front-end Developer! Als Front-end Developer binnen dit softwarebedrijf ga je de frontends voor zowel je eigen interne projecten als die voor klanten opzetten, onderhouden en uitbreiden. Je zet ideeën om naar mooie successen voor de klanten. Dat is in een notendop wat je gaat doen! Wat kun je verwachten? Je werkt aan de doorontwikkeling van bestaande maatwerkapplicaties. Bijvoorbeeld wanneer de klant de applicatie wil uitbreiden met een nieuwe feature; Samen met het team van backenders en desginers zet je nieuwe ideeën van klanten om naar mooie oplossingen; Je werkt met verschillende frameworks.

Bekijk vacature »

Senior Front-end Developer

Wordt jij de nieuwe Front end specialist / developer? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Onze klantenkring is groot en divers, dat vraagt om flexibiliteit van jou. Tegelijkertijd betekent dit dagelijks nieuwe dingen leren én dat geen werkdag hetzelfde is. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling waarbij iedereen welkom is, zowel binnen als

Bekijk vacature »

Java Developer

Functie Wat ga je doen als Java developer? Jij komt terecht binnen een informeel team waarin je verantwoordelijk bent voor de backend systemen voor grote klanten als Ziggo en KPN. Als Medior Java developer werk je in teamverband en soms individueel. Gedurende de werkweek zal je veelvuldig sparren met je collega’s voor een goede implementatie van de software. Ben jij een echte Java developer? Ben je geïnteresseerd in de nieuwste technieken en de laatste ontwikkelingen? Dan ben je hier aan het juiste adres! Eisen Wat wordt er van jou verwacht? • Minimaal HBO/WO denk- en werkniveau; • Analytisch sterk, open

Bekijk vacature »

Starter/junior PHP developer

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een junior PHP developer om het team te versterken. Als back-end developer bouw je de enterprise software die hun bedrijf helpt bij haar primaire processen. Afhankelijk van de omvang van het project werk je in een klein team aan een project. Ze hebben dagelijkse stand-ups en elke twee weken een scrumsessie, begeleid door de Scrum Master, waar je je ideeën kunt presenteren en samen met de Product Owner kunt werken aan het beste product. Ze vertrouwen enorm op hun eigen bedrijfssoftware. Dit geeft hun een groot voordeel ten opzichte van hun concurrentie. Zo

Bekijk vacature »

Back End Developer .NET

Dit ga je doen Ontwikkelen in C# .NET en werken aan nieuwbouw, uitbouw en onderhoud van de software (die communiceren met 68.000 sensoren, waardoor er meerdere miljoenen berichten per uur verwerkt worden); Samenwerken in Scrum Teams; Meewerken aan verschillende, uitdagende projecten; Werken met nieuwe technologieën en vrijheid krijgen om jezelf te ontwikkelen en door te groeien. Hier ga je werken Je komt als Developer te werken bij een organisatie die gespecialiseerd is in software die real-time wordt gebruikt. De software constateert waar werk moet worden uitgevoerd en de chauffeurs worden met een andere applicatie hierop geattendeerd. Ook wordt er direct

Bekijk vacature »

Senior Organisatieontwikkelaar

Als Organisatieontwikkelaar zorg je ervoor dat we in het magazijn van Coolblue altijd vooruit voetballen op het gebied Medewerker en Organisatie Ontwikkeling. Zo draag je bij aan een toekomstbestendig magazijn waar we klanten én medewerkers elke dag blijven verwonderen. Wat doe je als Senior Organisatieontwikkelaar bij Coolblue? Als Organisatieontwikkelaar werk je voor het magazijn van Coolblue. Je krijgt er energie van om continue te bouwen aan een toekomstbestendige organisatie. Dat doe je samen met 17 collega's in het HR-team, ieder met een eigen specialisme. Je werkt graag zelfstandig en je weet snel je weg te vinden als verandermanager. Ook ben

Bekijk vacature »

Backend developer

Functie omschrijving Ben jij graag bezig met de back-end van applicaties? Zou je dit graag willen doen voor een kleine werkgever waar ook tijd is voor een drankje op zijn tijd? Je taken hierbij zullen bestaan uit: Gebruik maken van de volgende technieken: .NET (core), C#, SQL, XML, MVC, JSON, REST & SOAP API. Gebruik maken van de volgende tools: Visual Studio, GIT, Jira, Jenkins. Bovengenoemde technieken en tools ga je gebruiken om: Nieuwe functionaliteiten te ontwikkelen. Wijzigingsverzoeken van klanten uitvoeren. Verzorgen van koppelingen tussen data. Bedrijfsprofiel Jouw nieuwe werkgever bevindt zich in regio Raamdonksveer en bieden oplossingen op gebied

Bekijk vacature »

Developer

Functie omschrijving Gaat jouw hart sneller kloppen van software developen in C#.NET? Voor een softwarebedrijf in regio Den Bosch zijn wij op zoek naar een C# programmeur. Lees snel verder! Wat ga je doen? Je gaat werken met C# en ASP.NET MVC Framework om onder meer webapplicaties, webshops en websites te ontwikkelen. Je optimaliseert de bestaande software en helpt mee aan het automatiseren van bedrijfsprocessen. Je gaat samen met je collega's de juiste oplossing op basis van de wensen van de klanten uitwerken tot een mooi product. Bedrijfsprofiel Het ontwikkelen van softwareoplossingen en kantoorautomatiseringen is waar dit bedrijf voor staat.

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Ozzie PHP

Ozzie PHP

31/07/2011 17:57:07
Quote Anchor link
Volgens dit bericht http://www.phphulp.nl/php/nieuws/php-54-alpha1-released/63/ komt de verkorte schrijfwijze
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?=$var?>
weer terug.

Ik dacht eigenlijk dat altijd werd aangeraden om deze manier niet te gebruiken, maar gewoon altijd
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $var; ?>
te gebruiken. Of zit ik er nu naast?
 
PHP hulp

PHP hulp

29/03/2024 14:31:41
 
Vincent Huisman

Vincent Huisman

31/07/2011 18:06:27
Quote Anchor link
omdat het bij de meeste servers uit stond
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

31/07/2011 18:13:04
Quote Anchor link
Maar wat is dan de beste manier? Die verkorte versie of de normale versie?
En moet je dan voor nieuwe projecten nu al gaan werken met de verkorte versie?
 
The Force

The Force

31/07/2011 18:35:49
Quote Anchor link
Nee, nu nog niet, aangezien hij uit kan staan. Alleen als je zeker weet dat je voor 5.4 (of hoger) gaat ontwikkelen dan kan je het gerust gebruiken (aangezien je dan zeker weet dat het aan zal staan). Belangrijk ook dat je (met de klant) uit sluit dat je product niet eventueel in een later stadium op een lagere versie gaat draaien.
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

31/07/2011 19:14:30
Quote Anchor link
Maar als straks (zal nog wel even duren) de standaard 5.4 is... wat gaan jullie dan gebruiken, de shorthand manier of toch gewoon de normale manier?

Wat is trouwens de juiste shorthand manier?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?=$var?>

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?= $var ?>

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?= $var; ?>
 
Www JdeRuijterNL

www JdeRuijterNL

31/07/2011 19:32:33
Quote Anchor link
Shorthand is veel overzichtenlijker. Gebruik het al jaren :)
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

31/07/2011 19:44:28
Quote Anchor link
En wat is dan de juiste methode?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?=$var?>

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?= $var ?>

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?= $var; ?>
 
Www JdeRuijterNL

www JdeRuijterNL

31/07/2011 19:52:11
Quote Anchor link
Ozzie PHP op 31/07/2011 19:44:28:
En wat is dan de juiste methode?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?=$var;?>
Gewijzigd op 31/07/2011 19:52:25 door www JdeRuijterNL
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

31/07/2011 20:54:24
Quote Anchor link
okeej...
 
Jordi Kroon

Jordi Kroon

31/07/2011 22:28:53
Quote Anchor link
Ik doe het zonder ;

Dit kan ook

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?=functie($var) ?>
 
Www JdeRuijterNL

www JdeRuijterNL

31/07/2011 22:35:08
Quote Anchor link
Jordi kroon op 31/07/2011 22:28:53:
Ik doe het zonder ;

Dit kan ook

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?=functie($var) ?>

; is good practice

Dit werkt namelijk niet:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?=functie($var)
functie($var)
?>
 
Jordi Kroon

Jordi Kroon

31/07/2011 22:37:20
Quote Anchor link
Nee dat klopt maar die situatie heb uk eigenlijk niet.
 
Kees Schepers

kees Schepers

31/07/2011 22:39:50
Quote Anchor link
Een functie op die manier declareren is echt een no-go anno 2011 haha, sowieso een global functie is niet meer 2011 ;)
 
Www JdeRuijterNL

www JdeRuijterNL

31/07/2011 22:42:36
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<? $var = Photograph::functie();?>

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?=$var->title;?>
Gewijzigd op 31/07/2011 22:43:22 door www JdeRuijterNL
 
The Force

The Force

31/07/2011 23:47:56
Quote Anchor link
Simpel: doe het nu niet. Kan best zijn dat het op sommige servers werkt, maar bij andere servers werkt het weer niet. Je code wordt gevoelig voor veranderende serverconfiguratie, wat vooral een probleem is bij shared hosting. Bovendien wordt het minder overdraagbaar.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $var->title; ?>


Paar lettertjes extra. Gewoon even wachten tot 5.4 uit is voor die shorttags.
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

01/08/2011 00:47:04
Quote Anchor link
Ik ga beginnen met mijn cms te maken... en die zal ook nog gebruikt worden als versie 5.4 er is, dus vandaar dat ik me zit af te vragen of ik die short tags wel of niet moet gaan gebruiken. Maar gewoon echo'en is eigenlijk ook wel gewoon erg netjes... en zoveel extra typwerk is het niet... en inderdaad, het werkt altijd.
 
Jordi Kroon

Jordi Kroon

01/08/2011 01:06:27
Quote Anchor link
Ik vind persoonlijk de shorthand tags netter omdat ik ze alleen tussen html gebruik en dan is er nog minder php in de html en ook beter gescheiden
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

01/08/2011 01:08:25
Quote Anchor link
Hmmm, denk dat dat persoonlijk is en ook net wat je gewend bent.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo... ?>
heeft als voordeel dat je duidelijk laat zien dat het om PHP gaat + je laat de functie (echo) zien, maar nogmaals ik denk dat het een kwestie van persoonlijke smaak is. Ik geloof ook niet dat het qua sneldheidsverschil iets uit zal maken.
Gewijzigd op 01/08/2011 01:10:05 door Ozzie PHP
 
Jordi Kroon

Jordi Kroon

01/08/2011 01:10:13
Quote Anchor link
Nee dat denk ik ook niet mischien enkele nano secondes
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

01/08/2011 01:12:46
Quote Anchor link
en daar doen we het allemaal voor :-)


... of toch maar niet ;-)
 
Jordi Kroon

Jordi Kroon

01/08/2011 01:17:07
Quote Anchor link
Zo'n tijdsverschil merkt de gebruiker niet

0,000000001 = nanoseconde
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.