# opvragen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Ervaren C#.NET developer

Functieomschrijving We zijn op zoek naar een ervaren C#.NET programmeur voor een moderne werkgever in de regio Prinsenbeek. Als programmeur zal je bezig zijn met het ontwikkelen van op maat gemaakte webapplicaties voor verschillende klanten, waarbij je ervoor zorgt dat complexe processen zo goed mogelijk worden ondersteund. Je takenpakket omvat onder andere: Werken met databases en dataopslagoplossingen, implementeren van beveiligingsoplossingen en het waarborgen van de beveiliging van applicaties en gegevens, evenals het schrijven van technische documentatie en gebruikershandleidingen. Het ontwikkelen en onderhouden van C#.NET-applicaties. Bijdragen aan het ontwerp en de architectuur van softwaretoepassingen. Het schrijven van hoogwaardige en herbruikbare codes.

Bekijk vacature »

Jaron T

Jaron T

23/10/2009 10:55:00
Quote Anchor link
Is het mogelijk om bijvoorbeeld '#fragment-1' op te vragen?\

http://localhost/cms/personeel/klanten/vergroot/11.13#fragment-1

Bedankt
 
PHP hulp

PHP hulp

29/03/2024 08:59:51
 
Ivo K

Ivo K

23/10/2009 10:58:00
Quote Anchor link
A) Wat bedoel je? Kan het preciezer?
B) We hebben dus niks aan je link omdat het linkt naar localhost. Dus het staat locaal alleen op jouw computer.
 

23/10/2009 11:00:00
Quote Anchor link
Ja, dat kan. Moet je even zoeken naar ajax paginas bookmarken weet namelijk het preciese script niet meer...

Edit: http://www.phphulp.nl/php/scripts/7/1688/ dus ;)
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door
 
Jaron T

Jaron T

23/10/2009 11:11:00
Quote Anchor link
Bedankt
 
Timmy

timmy

23/10/2009 11:23:00
Quote Anchor link
self.document.location.hash.substring(1)
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.