0 als 000 weergeven

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Clown

clown

04/01/2007 10:20:00
Quote Anchor link
ik heb dus een script gescript =P :
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
  <?php
  for($i = 000; $i <= 999; $i++) {
  if($i == $row['user_stars']) {
  ?>

  <option value="X <?=$i;?>" selected="selected"><?=$i;?></option>
  <?php
  }
  else
  {
  ?>

  <option value="X <?=$i;?>"><?=$i;?></option>
  <?php
  }
  }

  ?>


een selectie ding moet 000 tot 999 weergeven maar hij doet 0 tot 999.

ik wou dus weten of ik het script iets kan laten doet dat er dus alijd 3 cijfers worden weergven. dus 0 is dan 000 . 1 is dan 001 . en bijvoorbeeld 12 is dan 012.

ik hoop dat ik duidelijk genoeg ben, zoniet zeg dan even dan weet ik waar ik op moet letten als ik nieuwe topics plaats.
 
PHP hulp

PHP hulp

29/03/2024 16:05:02
 
Onbekend Onbekend

Onbekend Onbekend

04/01/2007 10:24:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
<?php
if ($i <= 9) {
     $i = '00' . $i;
}

elseif ($i <= 99) {
     $i = '0' . $i;
}

?>
 
Willem vp

Willem vp

04/01/2007 10:24:00
Quote Anchor link
printf("%03d",$i)
 
Jelmer -

Jelmer -

04/01/2007 10:25:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
echo sprintf('%03d', $i);
?>

edit: Willem vp was eerder :/
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Jelmer -
 
Clown

clown

04/01/2007 11:23:00
Quote Anchor link
okeej bedankt =)

hij kan geclosed worden
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.