1x per dag pagina bezoeken

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Frankyy

Frankyy

28/07/2007 11:37:00
Quote Anchor link
Hallo ik zoek een script waarmee je de bepaalde pagina maar per dag 1x kan bezoeken (24 uur dus)

Ik heb geprobeerd met Anti-Flood op pagina script,
Maar die laat alles weer binnen na 5min,
Dus ik heb iets nodig dat je 24 uur er in niet inlaat

Bedankt alvast.
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 00:02:52
 
Marco PHPJunky

Marco PHPJunky

28/07/2007 11:40:00
Quote Anchor link
je kan ook van idere bezoeker het ip en host name loggen dan bij binnekomst controleren daarop en als het al bestaat een exit(); gebruiken maar daar kleven opzich wel een aantal nadelen aan bijvvorbbeld als er meerdere pc's achter een router staan dan komen die binnen op de site via 1 ip adres maar weschillende mac adresses maar de vraag is wil je dat..

Edit
waarom zou je willen dat ze maar 1 keer per 24 uur op een site kunne komen ??
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Marco PHPJunky
 
Frankyy

Frankyy

28/07/2007 11:41:00
Quote Anchor link
Ja dat vind ik een goeie optie, per IP..
 
Timmy

timmy

28/07/2007 11:42:00
Quote Anchor link
zorg dat je iemands tijd en ip in een database zet en dan vraag je dat op en dan

if($tijd_van_toen - de_huidige_tijd > 24){
echo "hallo";
}else{
echo "je moet nog wachten";
}

edit: hhm sommige waren al voor :P
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door timmy
 
Marco PHPJunky

Marco PHPJunky

28/07/2007 11:44:00
Quote Anchor link
gebruik dan eventueel de datetime format vield voor in je database dan heb je gelijk datum en tijd of je kan dat ook appart opslaan natuurlijk maar die keus is aan jou ..
 
Frankyy

Frankyy

28/07/2007 12:11:00
Quote Anchor link
Hmm ik ben nogal noob met php over het algemeen,
Zou iemand een totaal script kunnen maken ?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Frankyy
 
Bart Tuma

Bart Tuma

28/07/2007 12:14:00
Quote Anchor link
Zelf doen ; leer je het meest van we kunnen je wel helpen beginnen...
 
Frankyy

Frankyy

28/07/2007 12:22:00
Quote Anchor link
Graag..
 
PHP Newbie

PHP Newbie

28/07/2007 13:08:00
Quote Anchor link
ip = slecht idee..

Een bedrijf met 500 werknemers, zodra 1 daarvan de site bezoekt kunnen de overige 499 de site niet meer bekijken.

Een school met 1000 leerlingen, zodra 1 daarvan de site bezoekt kunnen de overige 999 de site niet meer bekijken.


Ik heb zelf geen beter idee, maar IP is in ieder geval geen goed idee ;-)
 
Marco PHPJunky

Marco PHPJunky

28/07/2007 13:14:00
Quote Anchor link
Hier alvast een begin:

Variable voor het opvragen met ook een aantal extra:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
$ip = $_SERVER['REMOTE_ADDR']; // Voor het IP adress
$bron = $_SERVER['HTTP_REFERER']; // Voor de herkomst
$hostname = gethostbyaddr($_SERVER['REMOTE_ADDR']); // Voor de provider
$brouwser = $_SERVER['HTTP_USER_AGENT']; // Voor de brouwser


Hier een klein opzetje:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
<?PHP
$toegang
= "select * from toegang where ip = '".$ip."'";
if(!$toegang2 = mysqli_query($link, $toegang))
{

trigger_error('kan niet controlleren '. mysqli_error());
}

else
{
  $res = mysqli_fetch_assoc($toegang2);
  if(mysqli_num_rows($toegang2) <> 0)
  {

       print 'Welkom';
   }
else {
       print 'Nog even wachten';
       exit();
  }

?>


groetjes & succes
 
Frankyy

Frankyy

28/07/2007 14:02:00
Quote Anchor link
@PHP Newbie
Dat maakt niks uit want het script is voor een game,
Ik denk dat het handigst om op je werkt niet te gamen
En op school kan je er straf voor verwachten..

@Marco
Ik zal proberen :P
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.