2 backgrounds

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Francoi gckx

Francoi gckx

03/03/2013 20:17:53
Quote Anchor link
Hoe krijg ik twee backgrounds dit had ik gevonden:
background-image: url(images/logo_middle.jpg), url(images/logo_middle2.jpg);
Maar ik wil eentje met opacity;
 
PHP hulp

PHP hulp

18/04/2024 11:35:54
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

03/03/2013 20:20:12
Quote Anchor link
Hoe zie je die dan gecombineerd? Op welke manier?
 
Francoi gckx

Francoi gckx

03/03/2013 20:26:13
Quote Anchor link
Hij laat maar 1ntje zien
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

03/03/2013 20:31:49
Quote Anchor link
Omdat ik een niet relevante antwoord krijg:
- Aar - op 03/03/2013 20:20:12:
Hoe zie je die dan gecombineerd? Op welke manier?
Gewijzigd op 03/03/2013 20:32:18 door - Ariën -
 
Francoi gckx

Francoi gckx

03/03/2013 20:33:32
Quote Anchor link
De andere url(images/logo_middle2.jpg); moet met een lagere opacity
 
Lex van der poel

lex van der poel

03/03/2013 20:37:35
Quote Anchor link
dus over elkaar als een overlay??
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

03/03/2013 20:37:55
Quote Anchor link
Maar hoe zie je die dan gecombineerd vraag ik me af? In- en uitfading?
Gewijzigd op 03/03/2013 20:38:08 door - Ariën -
 
Francoi gckx

Francoi gckx

03/03/2013 20:41:46
Quote Anchor link
Ja overlay dat heb ik nog niet gegoogeld en als je niet googled ben je tegen de regels
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

03/03/2013 20:43:07
Quote Anchor link
Bedoel je dit, kijkend naar het fade-effect:
http://jquery.malsup.com/cycle/
 
Francoi gckx

Francoi gckx

03/03/2013 20:44:47
Quote Anchor link
Ok ik heb gegoogled: maar niks

@aar geen animatie (in-enuitfading) maar een of die andere moet in zijn geheel doorzichter zijn
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

03/03/2013 20:47:54
Quote Anchor link
De één of die andere....
Maar wanneer moet die ene, en wanneer moet die andere nou een opacity hebben? Je zou het moeilijk door elkaar heen kunnen doen? Geef eens een voorbeeld anders?
 
Francoi gckx

Francoi gckx

03/03/2013 20:51:56
Quote Anchor link
- Aar - op 03/03/2013 20:47:54:

Maar wanneer moet die ene, en wanneer moet die andere nou een opacity hebben?


Als het kan gelijk en dat voor maar 1 plaatje van de 2 (ik vraag niet om hoe je iets kan doen met jquery) maar css
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

03/03/2013 20:53:32
Quote Anchor link
je kan toch twee images een class met een opacity geven? Of beiden een andere opacity?
 
Francoi gckx

Francoi gckx

03/03/2013 20:57:15
Quote Anchor link
Zo:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
<?php
.logo_middle {
    
    display: inline;
    float: left;
    height: 192px;
    width: 392px;
    background-image: url(images/logo_middle.jpg);
    color: black;
    font-size: 10px;
    text-align: left;
    position:relative;
    opacity: 0.9;
    background-repeat: no-repeat;
}
.
logo_middle2 {
    
    background-image: url(images/logo_middle2.jpg);
    opacity: 0.4;
    background-repeat: no-repeat;
}

?>


in iedergeval niet
 
Lex van der poel

lex van der poel

03/03/2013 21:11:17
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
<html>
<head>
<style>
body {
background: url("yourimg") 100% 100%;
}
.image {
width: 100%;
height: 100%;
z-index: -1;
opacity: 0.3
}
</style>
<body>
<div class="image">
<img src="yourimg" height="100%" width="100%" />
</div>
</body>
</html>

heb het niet getest maar volgens mij wil jij zoiets berijken?
 
Francoi gckx

Francoi gckx

03/03/2013 21:24:07
Quote Anchor link
nee werkt niet
 
Reshad F

Reshad F

03/03/2013 21:51:12
Quote Anchor link
Let wel dat je verschillende opacity voor verschillende browsers moet definieren.

bijv

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
    -ms-filter: "progid:DXImageTransform.Microsoft.Alpha(Opacity=60)";
    filter: alpha(opacity=60);
    opacity: 0.6;
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.