2 ipv 3 wergaven

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Robin Albers

Robin Albers

30/12/2006 17:03:00
Quote Anchor link
ik zit met een raar probleem:S ik heb in het database 3 poll antwoorden staan op de volgende manier:

poll_antw
--------------
id
pid
antw
vote

met dit script wil ik ze eruit halen:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
<?
$select3
= "SELECT * FROM poll_antw WHERE pid = '1'";
$query3 = mysql_query($select3)or die (mysql_error());
$row3 = mysql_fetch_assoc($query3);

while($row3 = mysql_fetch_assoc($query3)){
?>

<input type="radio" value="<? echo ''.$row3['id'].''; ?>" name="stem"><? echo ''.$row3['antw'].''; ?> <i>(<? echo ''.$row3['vote'].''; ?> stemmen)

<?
}
?>

alleen nu komen er 2 antwoorden ipv de 3 die het het database staan:s

beetje raar vind ik hoe kan ik dit oplossen?

Afbeelding

tabel:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
CREATE TABLE `poll_antw` (
  `id` int(6) NOT NULL auto_increment,
  `pid` int(6) NOT NULL default '0',
  `antw` varchar(255) NOT NULL default '',
  `vote` int(10) NOT NULL default '0',
  PRIMARY KEY  (`id`)
) ENGINE=MyISAM;
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Robin Albers
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 05:37:57
 
Niek Ha

Niek Ha

30/12/2006 17:06:00
Quote Anchor link
staan er 3 antwoorden met pid =1 ?
 
Robin Albers

Robin Albers

30/12/2006 17:07:00
Quote Anchor link
ja bij alles staat pid 1
 
Niek Ha

Niek Ha

30/12/2006 17:08:00
Quote Anchor link
ik denk dat het tog aan de inhoud van je tabel ligt
 
Robin Albers

Robin Albers

30/12/2006 17:11:00
Quote Anchor link
heb afbeelding en database code neer gezet zie boven aan.
 
Niek Ha

Niek Ha

30/12/2006 17:13:00
Quote Anchor link
is dit niet dubbel?
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
$row3 = mysql_fetch_assoc($query3);

while($row3 = mysql_fetch_assoc($query3)){

kan je dat niet beter while($row3) { doen?

Kweetniet zekerr

Misschien kan je bij je select ook nog LIMIT = 3 ofzo zetten of je quotes weghalen met pid = '1'
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Niek Ha
 
Niek s

niek s

30/12/2006 17:30:00
Quote Anchor link
pid lijkt me het poll id, niks mis mee dus.

En het is inderdaad dubbel, dus maak er maar dit van:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
<?
$select3
= "SELECT * FROM poll_antw WHERE pid = '1'";
$query3 = mysql_query($select3)or die (mysql_error());

while($row3 = mysql_fetch_assoc($query3)){
?>

<input type="radio" value="<? echo ''.$row3['id'].''; ?>" name="stem"><? echo ''.$row3['antw'].''; ?> <i>(<? echo ''.$row3['vote'].''; ?> stemmen)

<?
}
?>
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.