2 log bestanden probleem

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Jantaeke

jantaeke

14/01/2009 19:00:00
Quote Anchor link
hallo,

ik zit met het probleem dat ik 2 log bestanden heb waarvan hij het gewijzigde bestand moet laten weergeven doormiddel van explode ofzo. dus 1 log bestand tegelijk, kan dit in html of php? wie heeft hier een oplossing voor? dat hij dus kijkt naar de wijziging van het bestand..
 
PHP hulp

PHP hulp

06/05/2024 18:24:05
 
Joren de Wit

Joren de Wit

14/01/2009 19:19:00
Quote Anchor link
Als ik het goed begrijp wil je dus twee log-bestanden met elkaar vergelijken? Of wil je nu alleen de inhoud van het gewijzigde bestand weergeven?
 
Jantaeke

jantaeke

14/01/2009 19:21:00
Quote Anchor link
ik wil 1 van die 2 bestanden uitlezen en weergeven op een webpagina.

log1.log
log2.log

gaat dus om log bestanden...

als er eentje vernieuwd, moet hij die laten zien.. en de logs worden automatische geupload naar de server.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door jantaeke
 
Pieter Jansen

Pieter Jansen

14/01/2009 19:35:00
Quote Anchor link
dan moet je eens kijken naar versie beheer.. daar kun je een selectie maken op revisies en dan gewoon de nieuwste revisie tevoorschijn toveren..
 
Joren de Wit

Joren de Wit

14/01/2009 19:40:00
Quote Anchor link
Bepaal welk bestand als laatste gewijzigd is met bijvoorbeeld filemtime(). Gebruik vervolgens file_get_contents() om de inhoud van dat betreffende bestand uit te lezen en weer te geven...
 
Jantaeke

jantaeke

14/01/2009 19:51:00
Quote Anchor link
mmh oke, is het dan ook nog mogelijk dat weer te geven via een ajax script? dat het dus automatische vernieuwt?

het gaat om een radio programma, die automatische de titel spuugt.
 
Jantaeke

jantaeke

14/01/2009 19:59:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
<?php
$logfile1
= "playing1.log";
$logfile2 = "playing2.log";

if (file_exists($logfile1) && file_exists($logfile2))
{

    
    $mTimeLogfile1 =  filemtime($logfile1);
    $mTimeLogfile2 =  filemtime($logfile2);
    if ($mTimeLogfile1 < $mTimeLogfile2 )
    {

        $content = file_get_contents($logfile2);
    }

    else
    {
        $content = file_get_contents($logfile1);
    }

    echo nl2br($content);
}

else
{
    echo 'Fout';
}

?>


dit werkt tot zekere hoogte, alleen niet in combinatie met ajax in internet explorer.. hoe kan dit?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door jantaeke
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.