2 miljoen rows in Mariadb voor alle landen, regios's en steden

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Web Ontwikkelaar PHP, Nijmegen

Contactpersoon Roel Kavelaar rkavelaarATsearch-consult.nl 0243528815 0644949337 Organisatie Jong, gezond en sterk groeiende bedrijf dat webbased multimedia oplossingen bouwt in de omgeving Nijmegen. Het bedrijf bouwt voor klanten o.a. geavanceerde websites, webwinkels, webapplicaties en specifieke webbased software. Het bedrijf ontwikkelt en onderhoudt ook verschillende bekende Nederlandse websites. Op dit moment hebben zij een groeiende en brede klantenkring opgebouwd. Met betrekking tot programmeer-, onderhoud-, ontwerp-werkzaamheden wordt een PHP ontwikkelaar gezocht met kennis van contentmanagementsysteemen en frameworks. Locatie Nijmegen Verantwoordelijkheden (Her)Ontwerpen en (her)ontwikkelen in PHP ten behoeve van websites voor klanten, project klussen, onderhoud en specifieke klantwensen (Her)Ontwerpen en (her)ontwikkelen in PHP, PHP

Bekijk vacature »

Front-End Developer – Junior/Medior/Senior

Onze opdrachtgever Onze opdrachtgever maakt kassa’s, personeelsplanning bar-/keukenmanagement, tafelreserveringssoftware, websites en webshops. Van horeca tot retail, van leisure tot zorg: elke ondernemer mag bij hun aankloppen. 24/7 spelen ze proactief in op de markt. Met softwareontwikkeling, projectmanagement, systeemimplementatie, helpdesk en technische dienst in eigen beheer bieden ze zo zekerheid voor haar klanten. Standplaats Hengelo Waar we jou voor nodig hebben? Van sterrenrestaurant tot vakantiepark: de klanten van onze opdrachtgever zijn heel divers. Een intuïtieve orderwebsite voor een grote cateraar of een sieradenplatform voor een juwelier, je draait er je hand niet voor om. Je communiceert helder en staat klanten graag

Bekijk vacature »

Daniel van Seggelen

Daniel van Seggelen

07/02/2017 00:26:31
Quote Anchor link
Beste,

Ik heb verschillende databases gedownload

https://www.maxmind.com/en/free-world-cities-database

en

http://www.geonames.org/export/

En lopen klooien geweest om de data goed te krijgen. Vele duplicates in lng/lat met andere namen,niet accuraat en niet compleet.

Wie weet een betrouwbare sql dump waar ik alle belangrijke steden met de juist lng/lat kan krijgen?
Ik wil daarnaast ook een boundery lng/lat hebben per land en per regio.

Ik kan ze nergens vinden. Desnoods tegen betaling als iemand een goede kan aanbevelen.

Ik hoor het graag,

groet

Daniel
 
PHP hulp

PHP hulp

19/05/2019 09:27:23
Honeypot
 
- Ariën -
Beheerder

- Ariën -

07/02/2017 11:45:01
Quote Anchor link
Zomaar een ideetje, kan je niet Google Maps API gebruiken? Die kan ook coördinaten tonen van plaatsen.
 
Daniel van Seggelen

Daniel van Seggelen

07/02/2017 11:47:24
Quote Anchor link
Het word ook met google API gebruikt. Maar ik wil dus als mensen op bijv de rovincie utrecht filteren, dat deze via google maps de polyline tekend en zoomt op dat vlak.

Ik zoek dus bounderie lng/lat die ik in mijn database wil plaatsen.
 Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.