2 nieuwe projecten om na te bouwen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Java Developer / Domotica / Public Cloud / Verbete

Functieomschrijving Wil jij als Java Developer een bijdrage leveren aan het ontwikkelen van innovatie Java applicaties die het levensgeluk van patiënten in diverse zorginstellingen aanzienlijk verbeterd? Lees dan snel verder! Ontwikkelen van nieuwe applicaties in Public Cloud; Optimaliseren en verbeteren van bestaande applicaties in Private Cloud; Meedenken over verbeterprojecten; Maken en uitvoeren van Stress Testing; Ontwikkelen en verbeteren van de Mobile app. Functie-eisen Hbo werk- en denkniveau; Minimaal 5 jaar relevante werkervaring; Ervaring in Java 8; Kennis van Linux, Public- en Private Cloudtechnieken; Je bent communicatief erg sterk en kan tegen de nodige stress. Bedrijfsomschrijving Deze organisatie is al ruim

Bekijk vacature »

John Berg

John Berg

17/08/2012 18:43:05
Quote Anchor link
Ik heb vandaag 2 kleine voorbeelden online gezet. Het eerste is een simpel MVC project, het tweede een command line unit test.

Ik schrijf mijn artikelen in het Engels.

Ik weet niet of het op prijs gesteld wordt dat ik de links hier in het forum neerzet, mocht dat niet zo zijn dan op voorhand alvast excuses.

Alle vragen, op- of aanmerkingen zijn welkom.
Gewijzigd op 17/08/2012 18:44:51 door John Berg
 
Er zijn nog geen reacties op dit bericht.Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.