2 probleempjes

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Wouter vdfsdffd

wouter vdfsdffd

30/07/2011 11:40:18
Quote Anchor link
Hallo allen :) Omdat ik vorige keer zo goed ben geholpen ben ik maar weer terug gekomen met 2 probleempjes haha!

Dit script is van een gamesite, echter moet ik elke keer in PHPmyADMIN de tabel updaten om de nieuwste games omhoog te krijgen (sorteren by ID)

-opgelost-


Oja alvast super bedankt!
Gewijzigd op 30/07/2011 13:52:18 door Wouter vdfsdffd
 
PHP hulp

PHP hulp

24/04/2024 22:14:43
 
Jordi Kroon

Jordi Kroon

30/07/2011 12:05:10
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
// probleem 1 (R17)          
$sGames = $this->db->query( "SELECT id, title FROM games WHERE category= '" . mysql_real_escape_string($fCats[ 'id' ]) . "' ORDER BY id LIMIT 0, 115");
?>
 
Wouter vdfsdffd

wouter vdfsdffd

30/07/2011 12:13:30
Quote Anchor link
Super! Werkt perfect :-)
 
Jordi Kroon

Jordi Kroon

30/07/2011 12:17:14
Quote Anchor link
probleem 2 snap ik niet helemaal wat je bedoeld.
 
Wouter vdfsdffd

wouter vdfsdffd

30/07/2011 13:48:29
Quote Anchor link
jordi, ik heb inmiddels zelf probleem 2 opgelost.

nu zit ik met een ander probleem (haha :p)

om het te probleem te begrijpen kan je even kijken op: http://www.spelletju.nl

Ga bij 'meest gespeeld' over de bovenste link, je ziet de beschrijving van het spel staan alleen moet er een spatie na de afbeelding komen.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?php

    { foreach item=game from=$new }
                            <
li class="{ $game.class }"><a href="game/play/{ $game.id }" onmouseover="return overlib( '<div style=\'float: left; background-color: #FF7524; border: 1px #000 solid;\'><img src=\'{ $game.image }\' width=\'200\' height=\'150\';> { $game.description }</div>')" onmouseout="return nd( );">{ $game.title }</a></li>
                        {
/foreach }

?>


ik heb al vanalles geprobeerd met <br> en echo '<br>'; en dergelijke maar niks werkt!
Gewijzigd op 30/07/2011 13:49:35 door wouter vdfsdffd
 
The Force

The Force

30/07/2011 14:45:22
Quote Anchor link
Handig als je de vragen laat staan en de oplossing ook post. Als iemand hetzelfde probleem heeft dan kan hij op die manier namelijk geholpen worden.

P.S. over probleem 3: <br /> is een enter geen spatie. Als je een extra spatie wilt dan kan je &nbsp; gebruiken. Een spatie voor opmaak gebruiken is echter niet aan te raden. Je kan dat beter met CSS oplossen. Ook de interne styling (style="...") is niet aan te raden. Geef de div een class mee en zet de styling vervolgens in het CSS bestand.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.