2 seconden

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Robin de Vries

Robin de Vries

01/03/2009 10:23:00
Quote Anchor link
ik heb een vekd (created, datetime) en een aantal rijen

nu wil ik alle rijen filteren die 2 seconden geleden gemaakt zijn.
maar hoe luidt de where dan?
 
PHP hulp

PHP hulp

27/04/2024 02:18:03
 
Frank -

Frank -

01/03/2009 10:24:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
WHERE
  created = ( NOW() - INTERVAL 2 SECOND )
 
Robin de Vries

Robin de Vries

01/03/2009 10:27:00
Quote Anchor link
raar, het werkt niet, misschien moet m'vraag anders, alle rijen die van
NU tot 2 seconden geleden zijn gemaakt.
 
Frank -

Frank -

01/03/2009 10:31:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
WHERE
  created < ( NOW() - INTERVAL 2 SECOND )

Je kent toch wel het verschil tussen de = < en > ? Volgens mij leer je dat al op de basisschool...
 
Robin de Vries

Robin de Vries

01/03/2009 10:32:00
Quote Anchor link
haha:P niet op de basisschool, wel hoofdstuk 2 van m'n php boek (A)
 
Frank -

Frank -

01/03/2009 10:35:00
Quote Anchor link
Alsjeblieft, de operators zoals die in SQL worden gebruikt: klikkerdeklik

Kun je direct eens gaan proeven aan een veilige database... ;)
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.