2 verschillende GET waardes gebruiken

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Sharon Geerts

Sharon Geerts

19/07/2011 15:28:44
Quote Anchor link
Hallo allemaal,

Ik loop ergens al een lange tijd tegenaan en ik hoop dat iemand mij op weg kan helpen! Ik zal 't zo goed mogelijk proberen uit te leggen:

Ik heb een pagina met e-cards waarvan ik wil dat hij de code van de aangeklikte e-card doorstuurd naar de volgende pagina zodat je dan een bericht enzo kan typen.
Dit ging goed en hiervoor heb ik GET gebruikt maar daarna ben ik aan de slag gegaan met pagina-navigatie en hiervoor wordt er een link gemaakt met fun_ecards.php?p=0.
Nu is dus het probleem dat de pagina navigatie goed gaat en je of op fun_ecards.php?p=0 of op fun_ecards.php?p=1 bent maar als ik dan op de verstuur link klik die naar de volgende pagina moet linken (fun_ecards2.php?ecard=CME001) gebeurt er niks...

Ik snap niet wat er fout gaat, kun je geen meerdere variabelen versturen met GET?
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 16:06:53
 
Obelix Idefix

Obelix Idefix

19/07/2011 17:12:07
Quote Anchor link
Je kunt wel meerdere variabelen meesturen met GET, maar dan moet je dat wel in je link doen. Nu staat er alleen ecard.
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

19/07/2011 17:27:57
Quote Anchor link
Jawel, je kunt meerdere variabelen versturen:

www.mijnsite.nl/mijnpagina.php?variabele1=1&variabele2=2&variabele3=3

De variabelen kun je dan opvragen met $_GET['variabele1'] enzovoorts.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.