2 x insert na succes message

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Senior, Medior and Junior SAP HANA Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Medior Werklocatie: Veldhoven Vacature ID: 12696 Introductie Our client is the world's leading provider of lithography systems for the semiconductor industry, manufacturing complex machines that are critical to the production of integrated circuits or chips. Our purpose is “unlocking the potential of people and society by pushing technology to new limits”. We do this guided by the principles “Challenge”, “Collaborate” and “Care”. Wat verwachten we van jou? SAP Certified Application Associate - SAP HANA Cloud Modeling (training and/or certification) Bachelor degree or higher Excellent understanding of SAP HANA (2.0 / Cloud), Data Modelling and writing

Bekijk vacature »

Groovez acid

groovez acid

31/03/2012 02:12:18
Quote Anchor link
hallo,

met volgende code kan iemand met succes een event joinen

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
<?php

include("./includes/egl_inc.php");
$secure = new secure();
$secure->secureGlobals();
page_protect();

if($_SESSION['user'])
{


        if (isset ($_GET['match']))
            {

            
                $matchid = (int)$_GET['match'];
                
            }
elseif($match)
            {

            
                $matchid = (int)$match;
                
            }

            
            

                mysql_query("INSERT INTO ffa_signups (matchid,playerid)
                VALUES ($matchid,'"
.$_SESSION['tid']."')");
    
    
}
else{

header('Location: ./login.php');
 
}

    

include("$config[html]");

?>


dit werkt allemaal perfect, maar nadat je op de join knop klikt kom je op een witte pagina, nu wil ik dit stukje code invoegen, om ff een berichtje te tonen dat het gelukt is, en vervolgens automatisch terug naar dezelde pagina waar je was

$mes="U succesfully joined this match, BE THERE";
return success($mes,'./ffamatches.php');

dit stukje code zet ik net boven
include("$config[html]");

werkt prima, alleen word de persoon 2x ingeschreven met de succes message erin

wie kan mij helpen?

bedankt alvast!

Toevoeging op 31/03/2012 03:50:15:

ik heb ontdekt dat wanneer ik op het succes scherm blijf, hij blijft gewoon verder inserten ...

is er een manier het insert script te stoppen na 1x insert en toch met succesmessages te werken?

zonder tegaan controleren of het record al bestaat?
Gewijzigd op 31/03/2012 02:13:38 door Groovez acid
 
PHP hulp

PHP hulp

27/04/2024 03:28:25
 
Obelix Idefix

Obelix Idefix

31/03/2012 09:58:48
Quote Anchor link
Niet zo vreemd; je gaat terug naar de pagina en daar wordt voldaan aan de criteria om de query uit te voeren en zo kun je in een mooie loop komen...

Een manier: maak na het inserten een variabele aan. Controleer aan het begin of die bestaat --> zo ja dan is er al een keer een insertquery geweest. Zo niet, insert.
 
Groovez acid

groovez acid

31/03/2012 13:47:19
Quote Anchor link
thx ! dadelijk proberen

Toevoeging op 31/03/2012 13:57:18:

krijg het niet werkend

en ik redirect ook naar een andere pagina, ik klik op ffamatches.php op join link
die stuurt je naar joinffa.php en op joinffa word je terug naar ffamatches gestuurd, is toch geen loop?

ik heb deze check gemaakt, maar hij insert nog steeds meer als 1 x

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
<?php

include("./includes/egl_inc.php");
$secure = new secure();
$secure->secureGlobals();
page_protect();
$check1 = '1';
$check2 = '1';
if($_SESSION['user'])
{


        if (isset ($_GET['match']))
            {

            
                $matchid = (int)$_GET['match'];
                
            }
elseif($match)
            {

            
                $matchid = (int)$match;
                
            }

            if ($check1 == $check2)
            {

            $insertSite_sql = "INSERT INTO ffa_signups (matchid,playerid) VALUES ($matchid,'".$_SESSION['tid']."')";
            $insertSite= mysql_query($insertSite_sql);
            $check1 = '0';
            }
    
}
else{

header('Location: ./login.php');

}

$mes="U succesfully joined this match, BE THERE";
return success($mes,'./ffamatches.php');
include("$config[html]");

?>
 
Groovez acid

groovez acid

02/04/2012 17:02:14
Quote Anchor link
kan iemand mij hiermee helpen aub?
of mij ff uitleggen hoe ik die loop creer?

thanks!
 
Obelix Idefix

Obelix Idefix

02/04/2012 17:32:33
Quote Anchor link
omdat je naar een andere pagina gaat en weer terug komt kan er geen sprake zijn van een loop?

Die controle met $check1 en 2 gaat niet werken: zodra je op de pagina terugkomt ken je weer aan beide 1 toe. Dus gaat je vergelijk if ($check1 == $check2) altijd werken.
Ik zou het gaan zoeken in een sessie; zodra de insert heeft plaatsgevonden ken je aan $_SESSION['update'] een waarde toe.
Waar je nu controleert op de beide check-variabelen komt dan de controle op de waarde van de update-sessie.
 
Groovez acid

groovez acid

03/04/2012 21:01:57
Quote Anchor link
ok vriendelijk bedankt alvast, ik ga dit snel uittesten, ga het nog ff uitstellen omdat het voorlopig wel handig is meerdere signups per klik te hebben :)
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.