2e pagina fatal error??

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Back-end Developer

Functieomschrijving Heb jij kort geleden jouw HBO ICT diploma in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Voor een gewaardeerde werkgever in regio Oosterhout zijn wij op zoek naar een back-end developer. Kennis of ervaring met C# & SQL is een must! Je bent verantwoordelijk voor de beheer en ontwikkeling van de software; Je draagt bij aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de C# based applicaties; Je test de software en ontwikkelt deze door; Je houdt je bezig met het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten; Je brengt de aanpassingssuggesties van klanten in kaart, om

Bekijk vacature »

Als Lead PHP developer bijdragen aan het onderwijs

Functie Als Lead PHP developer zet je samen met het team en de andere lead developers de technische lijnen uit als het gaat om het ontwikkelen van de applicaties en bepaal je samen met de PO waar elke sprint aan gewerkt zal worden. Je kunt op basis van een user story een goede aanpak formuleren en een planning opstellen, en andere hierin meenemen. Wanneer je team code schrijft verwacht je degelijke oplossingen, bij voorkeur gebruik makend van Domain Driven Design. Je ziet toegevoegde waarde in het beoordelen van het werk van collega’s om zo samen te streven naar hoge kwaliteit

Bekijk vacature »

PHP developer - Digital Agency

Functie Het team telt momenteel 20 collega’s, bestaande uit developers (front- en backend) en het operations team, waaronder ook het management en twee scrum masters vallen. Ze zijn op zoek naar een PHP developer die in staat is zelfstandig te werken. Je komt te werken in één van de drie scrumteams en gaat aan de slag met een project voor de klant. Het fijne hieraan is dat je wel afwisseling hebt qua werk, maar tegelijkertijd doorlopend werkt voor bestaande klanten. Hierdoor krijg je ook de kans om echt de diepte in te gaan en innovatieve technische oplossingen neer te zetten.

Bekijk vacature »

.Net developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als .Net Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling. Mede hierdoor zij wij dit jaar Microsoft Partner of the year geworden. Sogetisten staan klaar voor elkaar, hebben lol met elkaar en daarmee behalen we de mooiste resultaten! Werken bij Sogeti

Bekijk vacature »

C#.NET Developer

Functieomschrijving We are looking for a dutch native speaker In deze uitdagende functie ga je werken als onderdeel van het development team, in de functie van C#.NET Developer, Je gaat maatwerk software bouwen voor diverse klanten. Ook optimaliseer je bestaande software en bouw je API koppelingen. Je bent vooral met back-end development bezig. Je krijgt veel vrijheid in deze functie en je krijgt de kans om mee te denken in bedrijfsprocessen. Deels thuiswerken is geen enkel probleem! Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de regio van Boxtel. Het is van oorsprong een familiebedrijf, die gestart zijn met het bouwen van

Bekijk vacature »

IoT Developer

Ben jij innovatief, heb jij passie voor energie en ben je data gedreven? Bouw dan mee aan IoT binnen Bredenoord. Samen met een gedreven team werk jij aan mooie technische en innovatieve oplossingen. Wat houdt de functie van IoT Developer in? Binnen Bredenoord zijn wij momenteel volop in ontwikkeling met ons IoT platform. Als uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een IoT Developer. Je zal in projectverband meehelpen met het implementeren van IoT vraagstukken binnen Bredenoord. Als IoT Developer op onze R&D-afdeling word je verantwoordelijk voor het verder inrichten en beheren van ons nieuwe IoT platform. Dat

Bekijk vacature »

Software Programmeur

Functie omschrijving Voor een informele club in omgeving Delft zijn wij op zoek naar versterking. Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als Software Programmeur lees dan snel verder! Als ontwikkelaar kom je terecht op een afdeling van 6 medewerkers. Werkzaamheden Programmeur Je bent bezig met het ontwikkelen van software en webapplicaties. Je kunt technische klussen uitvoeren op locatie. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een project goed verloopt. Je zult klanten ondersteunen. Verder zul je technische ontwerpen en gebruikersdocumentaties schrijven en deze onderhouden. Er wordt voornamelijk gewerkt met PHP, Java en

Bekijk vacature »

Software developer

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een Software developer die, veelal fullstack, mee gaat werken aan de ontwikkeling van de producten en zo helpt aan de uitvoering van hun ontwikkelprojecten. Je komt te werken binnen hun development team bestaande uit 6 ontwikkelaars. Ze staan zowel open voor meer junior als medior/senior developers. Je kunt snel veel verantwoordelijkheid krijgen en doorgroeien binnen het bedrijf. Bovendien ben je betrokken bij het bepalen van de product roadmap en de inbreng van (nieuwe) technologieën. De applicaties waaraan je werk worden gebruikt op onderwijsinstellingen door heel Nederland. De tech-stack bestaat voornamelijk uit Laravel (PHP),

Bekijk vacature »

Junior .NET Developer

Dit ga je doen Ontwikkelprocessen verder optimaliseren en verder ontwikkelen met C#; CI/CD-pipelines automatiseren; Ontwikkelen van herbruikbare componenten; Front-end pagina's gebruiksvriendelijk maken. Hier ga je werken Als junior .NET Developer kom je terecht binnen een grote en internationale organisatie. Zij streven naar een positieve impact op de mens, milieu en maatschappij. Het bedrijf is oorspronkelijk een familiebedrijf en werkt aan de productie van hoogwaardige en technische systemen voor de gezondheidszorg. Momenteel willen zij betere ontwikkelprocessen creëren op internationaal gebied en staat kwaliteit en veiligheid voor hun op nummer 1! Als junior .NET Developer werk je aan het ontwikkelen van verbeterde

Bekijk vacature »

Front-end Developer - React - Data Driven

Bedrijfsomschrijving Onze klant is een snelgroeiende organisatie die een data-driven inspectieapp op de markt hebben gebracht die nu al een aantal jaar door verschillende organisaties wereldwijd gebruikt wordt. Er zijn zo'n 6 mensen werkzaam bij dit bedrijf en ze zijn nu vooral op zoek naar een sterke front-end developer die wil gaan werken aan nieuwbouw applicaties en de uitbouw van de huidige applicaties. De reden dat ze zoeken is omdat er veel werk op komst is en ze hier de juiste capaciteit voor willen hebben. Er heerst hier een hele prettige sfeer waarin respect en eerlijke communicatie belangrijk is. Ook

Bekijk vacature »

Oracle Apex developer

Bedrijfsomschrijving My client is a technology company based in Den Bosch, the Netherlands. They specialize in providing innovative software solutions to clients, and they are currently looking for an experienced Oracle Apex developer to join the IT team. Functieomschrijving As an Oracle Apex developer, you will be responsible for designing, developing, and maintaining web-based applications using Oracle Apex. You will work closely with project managers, business analysts, and other developers to ensure that clients' needs are met and that the software solutions are of the highest quality. Responsibilities: Design, develop, and maintain Oracle Apex applications. Work with project managers and

Bekijk vacature »

Senior pega developer

You work on software that makes colleagues and customers happy! Thanks to your IT skills, De Mandemakers Groep really makes a difference for its customers. Do coding, testing and deployments make your heart beat faster? Then apply today as Senior Pega Developer at De Mandemakers Groep! Wat ga je doen? The job title gives it away: You will be developing Pega software. This ranges from technical design, coding and testing to test automation, deployments and bug fixing. Your goal is to continuously improve our systems so that colleagues can work efficiently and customers receive optimal service. You don't have to

Bekijk vacature »

.net developer

Hoi! Wij zijn auto.nl en wij verkopen auto's online. je bestelt bij ons een auto net zo makkelijk als een spijkerbroek. En bevalt ie niet? Dan stuur je 'm gewoon weer terug. En dat we dat goed doen bewijst onze hoge klanttevredenheid van een 9,3. Nu maken we de volgende stap bij auto.nl. We starten met fysieke winkels. Online zoeken, offline bekijken. Maar nog altijd, geen gedoe! Gewoon eerlijk, transparant en zonder zorgen een auto kopen.. Maar om dat waar te blijven maken en nóg beter te worden, zoeken we uitbreiding van ons development team. Wat ga je precies doen?

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP - JAVA

Functie Heb jij altijd al willen werken voor een bedrijf, dat veilige netwerkverbindingen levert, door middel van veilige oplossingen, die door middel van de nieuwste technologieën ontwikkelt zijn? Stop dan nu met zoeken! Voor een opdrachtgever in omgeving Moordrecht zijn wij op zoek naar een programmeur. Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen C / C++ / PHP. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten goed verlopen. Je gaat klanten ondersteunen op

Bekijk vacature »

Front-end Developer (HTML/CSS, Angular/React/Vue,

Functie Je zal aan de slag gaan in een klein, hecht team met front-end development experts die de ambitie delen mooi werk te leveren. Samen met hen zal je werken aan het gebruiksvriendelijk en interactief maken van complexe webapplicaties, websites en mobile apps. Je levert klanten wat ze nodig hebben terwijl je actief aan jezelf blijft werken met de ondersteuning vanuit je werkplek. Talen als Javascript programmeer jij vloeiend en je hebt kennis van frameworks als React en Angular. Je zou je het liefst nog veel meer ontwikkelen in verschillende front-end talen. Deze kennis deel je graag met je collega’s,

Bekijk vacature »
Franko

Franko

06/04/2005 19:55:00
Quote Anchor link
Ik heb een fotoalbum gemaakt, alleen de eerste pagina doet het. Zodra ik naar een 2e pagina wil gaan geeft hij:

Fatal error: Call to a member function on a non-object in /var/www/vhosts/phphulp.nl/httpdocs/upload/gallery.php on line 63

Wat kan dit zijn?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
<?PHP
echo "<br><br><center><h3><b>$path</b></h3>";  
$min = (1+($page * $aantalpp));  
$max = (($page +1) * $aantalpp);  
$number = $clm * $rows;  
$break = (($page * $aantalpp) + $clm);  
echo "<table border=0 cellpadding=0 cellspacing=0><tr>";  
$d = dir("$path");  
$count = -2;  
while($entry=$d->read()) {   //PAGINA 63

if (($count >= $min) AND ($count <= $max)){  

if(eregi(".jpg|.jpeg|.gif|.bmp|.png", $entry)){  
        
ClearStatCache();  
$size = GetImageSize("$path/$entry");
            
$size[0] = $size[0] + 20; //Begin: 20
$size[1] = $size[1] + 25; //Begin: 25

$file_size=fileSize("$path/$entry");  
$file_size = round($file_size / 1000) . "k";

echo ("<td><a href=\"#\" onmouseover=\"window.status='Vergroten';return true;\" onmouseout=\"window.status=''; return true\" onclick=\"window.open('$path/$entry','pix$count','width=$size[0],height=$size[1],innerwidth=$size[0],innerheight=$size[1],directories=no,location=no,menubar=no,scrollbars=no,status=no,toolbar=no,resizable=no,top=0,left=0,leftmargin=0,topmargin=0,marginwidth=0,marginheight=0,screenX=0,screenY=0');return false\"><img src=$path/");  
echo $entry." style='border:3px solid #fc5;' alt=$count height=$t_h></a>&nbsp;</td>\n"; // width=$t_w
}  
    if ($count == $break){  
    echo "</tr>\n<tr>\n";  
    $break = $count + $clm ;  
    }  
}
  
$count++;
}
  
$d->close();
echo "</tr></table>";
$pages = ($count / $aantalpp);  
$pageplus = ($page + 1);  
$pagemin = ($page - 1);  
if (($page + 1) < $pages){  
$volgende = "<a href=$woord.php?page=$pageplus><img src='../Buttons/Forward.jpg' border='0'></a>";  
}
  

if (($page + 1) > "1"){  
$vorige = "<a href=$woord.php?page=$pagemin><img src='../Buttons/Backward.jpg' border='0'></a>";  
}
  
?>
 
PHP hulp

PHP hulp

05/05/2024 19:20:10
 
- SanThe -

- SanThe -

06/04/2005 20:28:00
Quote Anchor link
En wat staat er op line 63?
 
Winston Smith

Winston Smith

06/04/2005 21:10:00
Quote Anchor link
while($entry=$d->read())

wil je functies gebruiken van een klasse dan moet je (de klasse eerst includen en) een nieuw object aanmaken:

$d = new klassenaam;
$d->read();
 
Franko

Franko

06/04/2005 21:43:00
Quote Anchor link
ik heb erachter gezet wat line 63 is:-) (staat alleen pagina:)

moet ik dit op deze manier aanpassen?
geen idee wat je bedoelt! Ben nog niet echt lang bezig met PHP en ik zou graag wat meer uitleg hebben hierover:-)

Want als ik dit goed begrijp moet ik iedere keer als er een nieuwe pagina wordt gemaakt een klassenaam maken. Nee toch?
Gewijzigd op 06/04/2005 21:55:00 door Franko
 
Franko

Franko

07/04/2005 11:10:00
Quote Anchor link
het antwoord wat ik gisteren kreeg begrijp ik niet kan iemand mij dat uitleggen?
 
Franko

Franko

07/04/2005 11:49:00
Quote Anchor link
Hij moet 15 thumbs op een pagina zetten.
de structuur van de map is:

Halen hier staat in picture_0.jpg t/m picture_18.jpg
Halen/_thumb hier staat ook in picture_0.jpg t/m picture_18.jpg

Dus het wordt 15 op de eerste en 3 op de volgende pagina.

Als ik nu een echo er tussen zet dan krijg ik het volgende resultaat van de echo:

Halen.-1Halen..0Halen_thumb1HalenPicture_0.jpg2
HalenPicture_1.jpg3
HalenPicture_2.jpg4
HalenPicture_3.jpg5
HalenPicture_4.jpg6
HalenPicture_5.jpg7
HalenPicture_6.jpg8
HalenPicture_7.jpg9
HalenPicture_8.jpg10
HalenPicture_9.jpg11
HalenPicture_10.jpg12
HalenPicture_11.jpg13
HalenPicture_12.jpg14
HalenPicture_13.jpg15
HalenPicture_14.jpg16HalenPicture_15.jpg17HalenPicture_16.jpg18HalenPicture_17.jpg19HalenPicture_18.jpg
 
Mitch X

Mitch X

07/04/2005 14:10:00
Quote Anchor link
Kasper:
while($entry=$d->read())

wil je functies gebruiken van een klasse dan moet je (de klasse eerst includen en) een nieuw object aanmaken:

$d = new klassenaam;
$d->read();


PHP kent ook enkele standaard classes, zoals de dir class:
Quote:
class dir {

dir ( string directory )

string path

resource handle

string read ( void )

void rewind ( void )

void close ( void )

}

Zie PHP.net over predefined classes :)
 
Franko

Franko

07/04/2005 14:13:00
Quote Anchor link
pfff dit word me allemaal erg ingewikkeld hoor!

wil alleen maar 15 plaatjes op 1 pagina hebben en als jhet er meer zijn dan een volgende pagina.

begrijp er niks meer van.
 
Mitch X

Mitch X

07/04/2005 15:03:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
<?php
echo "<br><br><center><h3><b>" . $path . "</b></h3>";  

$min = 1 + ( $page * $aantalpp );  
$max = ( $page +1 ) * $aantalpp;  
$number = $clm * $rows;  
$break = ( $page * $aantalpp ) + $clm;  

echo "<table border=\"0\" cellpadding=\"0\" cellspacing=\"0\"><tr>";  

$d = dir( $path );  
$count = -2;  
while( false !== ( $entry = $d->read() ) )
{

    if ( ($count >= $min) AND ($count <= $max) ){  

        if( eregi(".jpg|.jpeg|.gif|.bmp|.png", $entry )){  
        
        clearstatcache();  
        $size = getimagesize( $path . "/" . $entry );
            
        $size[0] = $size[0] + 20; //Begin: 20
        $size[1] = $size[1] + 25; //Begin: 25

        $file_size = filesize( $path . "/" . $entry );  
        $file_size = round($file_size / 1000) . "k";

        echo "<td><a href=\"#\" onmouseover=\"window.status='Vergroten';return true;\" onmouseout=\"window.status=''; return true\" onclick=\"window.open('" . $path . "/" . $entry . "','pix" . $count . "','width=" . $size[0] . ",height=" . $size[1] . ",innerwidth=" . $size[0] . ",innerheight=" . $size[1] . ",directories=no,location=no,menubar=no,scrollbars=no,status=no,toolbar=no,resizable=no,top=0,left=0,leftmargin=0,topmargin=0,marginwidth=0,marginheight=0,screenX=0,screenY=0');return false\"><img src=" . $path . "/";  
        echo $entry." style='border:3px solid #fc5;' alt=" . $count . " height=" . $t_h . "></a>&nbsp;</td>\n"; // width=$t_w
        }  
    
        if ($count == $break){  
            echo "</tr>\n<tr>\n";  
            $break = $count + $clm ;  
        }  
    }
  
    $count++;
}
  
$d->close();

echo "</tr></table>";

$pages = $count / $aantalpp;  
$pageplus = $page + 1;  
$pagemin = $page - 1;  

if (($page + 1) < $pages){  
    $volgende = "<a href=" . $woord . ".php?page=" . $pageplus . "><img src='../Buttons/Forward.jpg' border='0'></a>";  
}
  

if (($page + 1) > 1 ){  
    $vorige = "<a href=" . $woord . ".php?page=" . $pagemin . "><img src='../Buttons/Backward.jpg' border='0'></a>";  
}
  
?>


Probeer dit 'ns :)
Edit: Je code is 'n troep, je programmeerd onduidelijk zonder structuur, weinig commentaar ( denk niet dat dat alleen voor noobs is! ) en je snapte niet hoe de read() functie uit de dir class werkt.
Gewijzigd op 07/04/2005 15:05:00 door Mitch X
 
Franko

Franko

07/04/2005 16:00:00
Quote Anchor link
Alvast bedankt voor je hulp Mitch,

Ik krijg nu nog steeds een fatal error in line 67

Dat is de :
while( false !== ( $entry = $d->read() ) )
 
Mitch X

Mitch X

07/04/2005 16:28:00
Quote Anchor link
Dan zal de fout er mogelijk boven zitten.
De regel die jij noemt is in 'mijn' script namelijk regel 13.
 
Franko

Franko

07/04/2005 16:34:00
Quote Anchor link
Dit is het hele scriptje even dan heb je alles:-)
Klein stukje extra hoor!

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
<?PHP
$aantalpp
= "15";
$woord= "gallery";
$event = $_POST['event'];
$path = $event;
$title = "<small>Page </small>";
// $header = "<br><br><B>Foto's</B>";
$clm = "5"; // Aantal kolommen
$rows = "3"; // aantal rijen
$t_w = "120";
$t_h = "90";
?>


<HTML>
<script language="JavaScript">
<!--
function MM_swapImgRestore() { //v3.0
var i,x,a=document.MM_sr; for(i=0;a&&i<a.length&&(x=a)&&x.oSrc;i++) x.src=x.oSrc;
}

function MM_preloadImages() { //v3.0
var d=document; if(d.images){ if(!d.MM_p) d.MM_p=new Array();
var i,j=d.MM_p.length,a=MM_preloadImages.arguments; for(i=0; i<a.length; i++)
if (a.indexOf("#")!=0){ d.MM_p[j]=new Image; d.MM_p[j++].src=a;}}
}

function MM_findObj(n, d) { //v4.0
var p,i,x; if(!d) d=document; if((p=n.indexOf("?"))>0&&parent.frames.length) {
d=parent.frames[n.substring(p+1)].document; n=n.substring(0,p);}
if(!(x=d[n])&&d.all) x=d.all[n]; for (i=0;!x&&i<d.forms.length;i++) x=d.forms[n];
for(i=0;!x&&d.layers&&i<d.layers.length;i++) x=MM_findObj(n,d.layers.document);
if(!x && document.getElementById) x=document.getElementById(n); return x;
}

function MM_swapImage() { //v3.0
var i,j=0,x,a=MM_swapImage.arguments; document.MM_sr=new Array; for(i=0;i<(a.length-2);i+=3)
if ((x=MM_findObj(a))!=null){document.MM_sr[j++]=x; if(!x.oSrc) x.oSrc=x.src; x.src=a[i+2];}
}
//-->
</script>

<BODY bgcolor='#990000' leftmargin='0' topmargin='0' onLoad="MM_preloadImages('/Buttons/Back-rollover.jpg')">
<div align="center"> <font face='Verdana' size='2' color='#FFFFFF'>
<img src="/images/Pictures.jpg">
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
<?PHP
echo $header;

if (isset($_GET['page'])) {
   $page = $_GET['page'];
}

else {
   $page = 0;
}

$up = strtoupper($path);
$enaam= str_replace("_"," ", $up);
echo "<br><br><center><h3><b>$enaam</b></h3>";  

$min = 1 + ( $page * $aantalpp );  
$max = ( $page +1 ) * $aantalpp;  
$number = $clm * $rows;  
$break = ( $page * $aantalpp ) + $clm;  

echo "<table border=\"0\" cellpadding=\"5\" cellspacing=\"0\"><tr>";  

$d = dir( $path );  
$count = -2;  
while( false !== ( $entry = $d->read() ) ) // LINE 67
{

echo $path;
echo $entry;
echo $count;

    if ( ($count >= $min) AND ($count <= $max) ){  

        if( eregi(".jpg|.jpeg|.gif|.bmp|.png", $entry )){  
          
        clearstatcache();  
        $size = getimagesize( $path . "/" . $entry );  
              
        $size[0] = $size[0] + 20;
        $size[1] = $size[1] + 25;

        $file_size = filesize( $path . "/" . $entry );  
        $file_size = round($file_size / 1000) . "k";  

        echo "<td><center><a href=\"#\" onmouseover=\"window.status='Vergroten';return true;\" onmouseout=\"window.status=''; return true\" onclick=\"window.open('" . $path . "/" . $entry . "','pix" . $count . "','width=" . $size[0] . ",height=" . $size[1] . ",innerwidth=" . $size[0] . ",innerheight=" . $size[1] . ",directories=no,location=no,menubar=no,scrollbars=no,status=no,toolbar=no,resizable=no,top=0,left=0,leftmargin=0,topmargin=0,marginwidth=0,marginheight=0,screenX=0,screenY=0');return false\"><img src=" . $path . "/";  
        echo $entry." style='border:3px solid #fc5;' alt=" . $count . " height=" . $t_h . "></a></center></td>\n"; // width=$t_w
        }  
    
        if ($count == $break){  
            echo "</tr>\n<tr>\n";  
            $break = $count + $clm ;  
        }  
    }
  
    $count++;  
}
  
$d->close();  

echo "</tr></table>";  

$pages = $count / $aantalpp;  
$pageplus = $page + 1;  
$pagemin = $page - 1;  

if (($page + 1) < $pages){  
    $volgende = "<a href=" . $woord . ".php?page=" . $pageplus . "><img src='../Buttons/Forward.jpg' border='0'></a>";  
}
  

if (($page + 1) > 1 ){  
    $vorige = "<a href=" . $woord . ".php?page=" . $pagemin . "><img src='../Buttons/Backward.jpg' border='0'></a>";  
}
  

echo "<table border='0'>";
echo "<tr>";
echo "<td width='50'><center>$vorige</center></td>";
echo "<td width='50'><center><img src='../images/Circle.jpg'></center></td>";
echo "<td width='50'><center>$volgende</center></td>";
echo "</tr>";
echo "</table>";

?>

<a href="pregallery.php" onMouseOut="MM_swapImgRestore()" onMouseOver="MM_swapImage('Image1','','/Buttons/Picturesmenu-rollover.jpg',1)"><img name="Image1" border="0" src="/Buttons/Picturesmenu.jpg"></a>
</font> </div>
</BODY>
</HTML>
?>
 
Mitch X

Mitch X

07/04/2005 16:38:00
Quote Anchor link
Hmmz, ik krijg geen error ...
Het ziet er niet erg netjes uit, maar geen error :|
 
Franko

Franko

07/04/2005 16:41:00
Quote Anchor link
zie jij de plaatjes dan?
zie jij alleen de tekst?

Zo niet kun je misschien ff kijken hoe het er nu uitziet:

http://www.longhornstars.nl/upload/pregallery.php

gewoon op openen drukken en dan naar de volgende pagina.
Dan zie je het probleem
 
Mitch X

Mitch X

07/04/2005 16:43:00
Quote Anchor link
Frank:
zie jij de plaatjes dan?
zie jij alleen de tekst?

Zo niet kun je misschien ff kijken hoe het er nu uitziet:

http://www.longhornstars.nl/upload/pregallery.php

gewoon op openen drukken en dan naar de volgende pagina.
Dan zie je het probleem

Ik zie plaatjes en tekst.
 
Franko

Franko

07/04/2005 16:45:00
Quote Anchor link
huh op alle twee de pagina's???
 
DaeDaluz

DaeDaluz

07/04/2005 16:47:00
Quote Anchor link
Op de 2de krijg ik een error ;)

je roept ergens een functie uit een class aan, zonder die class aan te roepen :x als ik het goed begrijp :D
 
Franko

Franko

07/04/2005 16:50:00
Quote Anchor link
Was ook met Mitch bezig, maar ik zie nog geen verbetering. Misschien dat jij het probleem ziet?
Het laatste script is het hele script.
helemaal bovenin staat
$event = $_POST['event'];

event komt uit een formuliertje ervoor waar ik keuzes kan maken uit verschillende events.

Nu misschien wat duidelijker voor jullie?
Gewijzigd op 07/04/2005 16:52:00 door Franko
 
Winston Smith

Winston Smith

07/04/2005 18:00:00
Quote Anchor link
Mitch:

PHP kent ook enkele standaard classes, zoals de dir class:
Quote:
class dir {

dir ( string directory )

string path

resource handle

string read ( void )

void rewind ( void )

void close ( void )

}

Zie PHP.net over predefined classes :)


Thx! Dat wist ik nog niet :)
 
Franko

Franko

07/04/2005 19:43:00
Quote Anchor link
ik heb geen idee wat jullie hiermee bedoelen.
en hoe ik dat in dit script moet zetten.
Misschien dat jullie mij op weg kunnen helpen met dit?
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.