3 cookies in 1 keer maken?

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

The Pope

The Pope

27/08/2005 18:50:00
Quote Anchor link
ik heb een heel klein vraagje,
ik wil graag in 1 keer drie cookies achter elkaar maken, maar als ik 3 keer achter elkaar setcookie() gebruik maakt hij alleen de eerste...
die andere 2 slaat hij gewoon over, en gaat gewoon naar de volgende pagina.

ik doe het zo:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?
setcookie("cookie1",$_POST["veld1"],time()+36400);
setcookie("cookie2",$_POST["veld2"],time()+36400);
setcookie("cookie3",$_POST["veld3"],time()+36400);
header("location:volgendepagina.php");
?>
 
PHP hulp

PHP hulp

16/04/2024 18:13:04
 
Bram Z

Bram Z

27/08/2005 18:50:00
Quote Anchor link
Zijn al de post wel geldig ??
 
The Pope

The Pope

27/08/2005 18:53:00
Quote Anchor link
dankje, dat klopte inderdaad niet.
had daar zelf niet aan gedacht, ik dacht dat php
wel een fout zou geven omdat dat veld niet eens wordt gepost...
erg bedankt :)
 
Bram Z

Bram Z

27/08/2005 18:54:00
Quote Anchor link
Als je wilt dat php een fout moet geven in dat geval moest je boven aan gezet hebben:
error_reporting(E_ALL);
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.