3 hoogste waarden uit kolom fout in scriptje

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

John Fuijkkink

john Fuijkkink

09/10/2013 11:27:34
Quote Anchor link
ik loop met onderstaand scriptje tegen een probleem aan

ik wil graag de 3 onderwerpen genereren gebaseerd op de waarden in tabel E

ik krijg uit de uitkomst slechts 1 onderwerp

wat doe ik verkeerd?


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
$query= 'SELECT ONDERWERP from gebruikers ORDER BY E DESC LIMIT 0,3';
$result = mysql_query( $query);

while( $row = mysql_fetch_assoc($result) )
$aantal =( $row [ONDERWERP] );


print $aantal;


alvast bedankt voor het meedenken
 
PHP hulp

PHP hulp

22/05/2024 05:18:31
 
John Cena

John Cena

09/10/2013 11:30:47
Quote Anchor link
Je opent je while niet, doe dat zowieso even.
Daarnaast, als je 3 dingen in je $aantal gooit zal er altijd 1 inblijven aangezien $aantal geen array is.

Maak er of een array van ($aantal[]) of echo gewoon meteen je $row[ÓNDERWERP];
 
John Fuijkkink

john Fuijkkink

09/10/2013 11:38:05
Quote Anchor link
hoe bedoel je de while openen ik zie mijn fout zosnel even niet

mvgr John
 
John Cena

John Cena

09/10/2013 11:43:33
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
$query= 'SELECT ONDERWERP FROM gebruikers ORDER BY E DESC LIMIT 0,3';
$result = mysql_query( $query);

while($row = mysql_fetch_assoc($result) )
{
    echo $row['ONDERWERP'];

}

zal moeten werken
Gewijzigd op 09/10/2013 12:27:48 door John Cena
 
John Fuijkkink

john Fuijkkink

09/10/2013 11:47:47
Quote Anchor link
dit geeft helaas server fout


Toevoeging op 09/10/2013 12:13:38:

by while ( $ voor row gezet maar dit bied ook nog niet de oplossing


Toevoeging op 09/10/2013 12:15:59:

Yes gelukt

Thx was nog ergens een ; vergeten

bedankt Chi Lion voor het meedenken en de snelle actie
 
John Cena

John Cena

09/10/2013 12:28:08
Quote Anchor link
Graag gedaan, succes!
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.