5Kingdoms: Fantasy RPG

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Hands-on Solution Architect / Software Architect (

TenneT is hard groeiend om de onze ambities waar te kunnen maken. Zo nemen wij een leidende rol in het aanjagen van de energietransitie. Het werven van nieuw talent speelt daarin een cruciale rol. Wij zijn op zoek naar een gedreven Solution Architect / Software Architect op onze locatie Arnhem die hieraan wil bijdragen en misschien ben jij dat wel? Jouw bijdrage aan TenneT Je werkt samen met gedreven DevOps teams, bestaande uit frontend, backend en middleware developers, testers, UX-designers. Samen met de teams ben je continu op zoek naar de beste oplossingen voor onze klanten. Als Solution Architect onderzoek

Bekijk vacature »

Freelance Fullstack Java Developer

Functieomschrijving Voor een opdrachtgever in omgeving Rotterdam zijn wij op zoek naar ervaren Fullstack JAVA Developers die graag op projectbasis willen werken. Je komt terecht bij een informele developers club die mooie projecten uitvoeren voor grote klanten. Ben je een ervaren freelancer of werk je in loondienst en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder want wie weet is dit een leuke vacature voor jou! Het fijne van deze werkgever is dat je zelf mag beslissen hoe je te werk wilt gaan. Wil je als freelancer werken dan is dat OK. Wil je de zekerheid hebben

Bekijk vacature »

Lead C++ Developer

The role of Lead C++ Developer As Lead C++ Developer at KUBUS you will be responsible for the implementation design of requirements and the software architecture of the desktop applications of BIMcollab, our platform for 3D model validation and issue management aimed at improving the quality of 3D building design models. Better 3D models lead to better buildings, thus contributing to the sustainability of the built environment with smarter use of materials, less waste and energy-efficient buildings. A good user experience is of paramount importance to us; we go for innovation and quality in our development. In your role as

Bekijk vacature »

Front-end developer (Medior/Senior)

Functie Het front-end team bestaat momenteel uit 4 collega’s en is hard aan het groeien! Samen leveren jullie een essentiële bijdrage aan de applicaties die ze voor hun klanten realiseren. Je werkt in het front-end team samen met de back-end teams en product owners om te zorgen dat de applicaties een fijne gebruikerservaring opleveren. Jouw expertise zorgt ervoor dat de juiste keuzes gemaakt worden qua techniek en ontwerp, van back-end tot aan gebruiker. In samenspraak met je team bepalen jullie de beste keuze voor techniek. Ook is er altijd ruimte om nieuwe technieken te ontdekken. Eisen • Je hebt gedegen

Bekijk vacature »

Medior/senior Front-end developer

Functie Onder begeleiding van 3 accountmanagers waarvan er 1 binnen jouw expertise je aanspreekpunt zal zijn ga je aan de slag bij diverse opdrachtgevers. Hij of zij helpt je bij het vinden van een passende en uitdagende opdracht. Hierin houden ze uiteraard rekening met jouw situatie, ervaring en (technische) ambities. De opdrachten duren gemiddeld één tot 2 jaar. Hierdoor kun je je ook echt vastbijten in een project en als consultant impact maken. Naast de opdracht ben je regelmatig met je collega’s van de IT-afdeling om bijvoorbeeld onderlinge kennis te delen, of nieuwe trends te bespreken. Ook worden er regelmatig

Bekijk vacature »

Delphi developer

Functie Als Delphi developer ga jij aan de slag in een team met twee andere ervaren Delphi programmeurs waaronder de Hoofd programmeur. Als team zijn jullie verantwoordelijk voor de doorontwikkeling van jullie bestaande applicatie. Daarnaast zijn jullie verantwoordelijk voor het onderhouden van deze applicatie en het oplossen van eventuele bugs. Eisen - HBO werk en denk niveau; - Minimaal één jaar ervaring met Delphi; - Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift; - Jij bent zelfstandig, maar kan ook in team verband werken. Aanbod - €3000,-- €4000,- op basis van jouw kennis en ervaring; - 8% vakantiegeld;

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Dit ga je doen Je richt je op het doorontwikkelen en herstructureren van het platform; Je werkt in teamverband en zelfstandig aan uitdagende projecten voor verschillende klanten; Softwareontwikkeling middels C# .NET; Je staat in contact met verschillende opdrachtgevers om de klantwensen te bespreken en deze vervolgens te ontwikkelen; Verbeteren van bedrijfsprocessen; Implementaties. Hier ga je werken Als .NET Developer kom je te werken in de regio van Lelystad bij een organisatie die met toonaangevende klanten uit heel Nederland samen werkt. De producten en diensten van de organisatie bereiken miljoenen Nederlanders. Hierbij komt een grote hoeveelheid informatie kijken en deze moet

Bekijk vacature »

Software Programmeur

Functie omschrijving Voor onze opdrachtgever in omgeving Rotterdam zijn wij opzoek naar een software programmeur die goed kan schrijven in de talen C of C++ en die het leuk vind om te werken met Linux! Werkzaamheden Programmeur Je bent bezig met het ontwikkelen van software en webapplicaties. Je kunt technische klussen uitvoeren op locatie. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een project goed verloopt. Je zult klanten ondersteunen. Verder zul je technische ontwerpen en gebruikersdocumentaties schrijven en deze onderhouden. Bedrijfsprofiel Dit bedrijf wil de klanten een volledige oplossing kunnen bieden, waarbij ze een

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP - JAVA

Functie Wil jij bij een platte en informele organisatie werken? Lees dan snel verder! Voor een opdrachtgever in omgeving Rotterdam dat zich gespecialiseerd heeft in het realiseren van veilige netwerkverbindingen zijn wij op zoek naar een leuke software developer ter versterking van het huidige team. Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen PHP, JAVA en Node.js. Je gaat klanten ondersteunen op het gebied van geleverde software en webapplicaties. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn

Bekijk vacature »

Senior Fullstack developer wanted! (C#, Java, Angu

Functie Under the guidance of 3 account managers, one of whom will be your point of contact within your expertise, you will start working for various clients. He or she will help you find a suitable and challenging assignment. Naturally, they will take your situation, experience and (technical) ambitions into account. The assignments last one to two years on average. This allows you to really commit to a project and make an impact as a consultant. Besides the assignment, you will regularly meet your colleagues from the IT department to share knowledge or discuss new trends, for example. Master classes

Bekijk vacature »

Als Front-end developer bijdragen aan het onderwij

Functie Als front-end developer om je terecht in een team van goede en ervaren developers, en ga je werken aan de software die door miljoenen mensen gebruikt wordt. Je bent in staat om designs effectief te vertalen naar werkende feautures en hebt oog voor een goede UX van het product. Je staat voor clean code en goede documentatie. Je ziet toegevoegde waarde in het beoordelen van het werk van collega’s om zo samen te streven naar hoge kwaliteit software en code. Je dagelijkse werk bestaat uit het werken aan componenten in de Storybook. Het verbeteren en refactoren van de huidige

Bekijk vacature »

Senior .NET developer

Functie Als Senior .NET ontwikkelaar ga jij aan de slag in ons Research & development team. Ons team bestaat uit 17 collega’s! Wij zijn momenteel druk bezig met het opzetten van een geheel nieuwe architectuur voor een nieuw product. Hierbij maken wij o.a. gebruik van VS2022 en .NET 6.0. Jouw functie is dan ook voornamelijk backend georiënteerd bij ons. Aangezien wij meetapparatuur ontwikkelen voor de chemische industrie is het ook erg belangrijk om kwalitatief hoogwaardige software te ontwikkelen voor de besturing hiervan. Verder ben jij verantwoordelijk voor het designen, implementeren en testen van nieuwe features. Ook zorg jij voor toekomstbestendige

Bekijk vacature »

Full-stack developer

Als Full-stack developer bij KUBUS houd je je bezig met het ontwikkelen van de (web)applicatie en services van BIMcollab. Samen met je SCRUM team werk je aan zowel de front- als de back-end. Als softwarebedrijf bevindt KUBUS zich in een unieke positie. We bouwen aan onze eigen producten die wereldwijd door tienduizenden gebruikers worden gebruikt. Ons bedrijf heeft precies de juiste grootte: groot genoeg om echt impact te maken in de markt, maar klein genoeg om als individuele ontwikkelaar invloed uit te kunnen oefenen en echt het verschil te kunnen maken. Ons ontwikkelteam bestaat uit ruim 40 ontwikkelaars, testers, scrum

Bekijk vacature »

C# .NET Software Developer

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen software development waar je gaat werken voor een jong en flexibel bedrijf? Lees dan snel verder! Wij zijn op zoek naar een Software Developer met ervaring binnen C# .NET die enthousiast wordt van het aansluiten en begeleiden van (complexe) nieuwe klanten. Verder begeleid je complexe projecten, ben jij iemand die altijd kansen ziet? Dan zoeken wij jou! In deze functie ga jij je bezighouden met: Meedenken in oplossingsrichtingen; Werken aan de architectuur; Het verbeteren van functionaliteiten binnen het dataplatform; Ontwikkelen van nieuwe technologieën. Bedrijfsprofiel Waar ga je aan de

Bekijk vacature »

Digitale Tovenaar Gezocht: Junior Low-code/No-code

Bedrijfsomschrijving Duik mee in een wereld vol innovatieve avonturen waar gegevens en technologie een magische symbiose aangaan! Al meer dan twee decennia lang zijn we de tovenaars achter de schermen die oplossingen creëren voor de meest complexe klantcontactvraagstukken en datagedreven software-uitdagingen. Bij ons draait het om de kracht van samenwerking en groei. We zijn een hechte vriendengroep die samen bergen verzet om elkaar én onze klanten te laten schitteren. Jouw succes is ons succes en we streven ernaar om elkaar naar nieuwe hoogten te tillen, niet voor even, maar voor altijd. We willen dat jij je helemaal thuis voelt in

Bekijk vacature »
John Mikson

John Mikson

09/07/2011 19:41:03
Quote Anchor link
Halloa,

Een paar vrienden van me zijn een text based fantasy game aan het maken.
Ze hebben helaas mensen nodig die kunnen debuggen en tips/suggesties geven.
Op zowel het PHP gedeelte als de gameplay zelve.

Indien je je dus verveelt en niet weet wat doen, join dan en help hun met het verbeteren.

je kan het spel vinden op:
http://hexon.neejberhood.be/~daan
maar join zeker ook de forums indien je commentaar en tips wilt geven!
Gegroet,
John
 
PHP hulp

PHP hulp

08/05/2024 12:05:12
 
Noppes Homeland

Noppes Homeland

09/07/2011 20:06:16
Quote Anchor link
Deze site is niet review waardig!!

- html en css is bagger
- als html en css bagger is dan zal zeer zeker ook de scripting als danig zijn

spel logica is ook ver benden het nivo


Aan deze reactie heeft de TS niet veel. Leg eens uit wat er mis mee is.[/modedit]
Gewijzigd op 10/07/2011 02:31:54 door Bas IJzelendoorn
 
Jordy nvt

Jordy nvt

09/07/2011 22:30:05
Quote Anchor link
@Noppes Waar slaat dat op? Ik heb vaak veel slechtere sites gezien!
 
John Mikson

John Mikson

09/07/2011 23:18:01
Quote Anchor link
wat is er verkeerd aan de html en css?
 
Bas IJzelendoorn

Bas IJzelendoorn

10/07/2011 02:47:18
Quote Anchor link
- Je zou eens naar W3C validatie kunnen kijken.
- Ik zou iets van een terms of use op je website plaatsen. Er wordt op de register pagina verwezen naar terms of use maar die kan ik niet vinden en je '5 kingdoms team' wie is dat? (wie is eindverantwoordelijk?). (niet voor de vraag hier maar voor je website).
- 'forums' of 'forum'? Het gaat naar mijn idee om 1 forum.
-
Quote:
Please join our forums and give comments about the development of 5Kingdoms. We hope to see massive amounts of posts and active discussions about what exactly you guys expect of 5Kingdoms.
is het niet 'see a massive amount of posts' -> dubbel meervoud kan naar mijn weten niet in het engels.
- basc (update 30-07-2011) moet volgens mij 'basic' zijn.
- 'The leveling system is working already too' niet echt een mooie zin
- 'Stay tuned.. ' of een 3 dubbele punt of een enkele punt.
- password vergeten werkt niet.
- 'An error occured, please check!' als ik mij registreer? hier heeft een gebruiker niets aan, vermeld minimaal wat het probleem is en eventueel een oplossing.
---> het is me trouwens na 6 pogingen niet gelukt mezelf te registreren !!!!

anders gezegd: nog veel te doen!
 
Koen Vlaswinkel

Koen Vlaswinkel

10/07/2011 09:10:09
Quote Anchor link
Je moet echt letten op je Engels.
Bijvoorbeeld deze zin:
we which you guys lots of fun and hope you will help us get this game to it's max potential..

Ten eerste zijn er nergens hoofdletters gebruikt. Which als je wensen bedoelt? Dat moet wish zijn. En waarom 2 punten als je ook gewoon 1 punt kan gebruiken?

Nog een paar opmerkingen. Waarom host je het forum ook niet gewoon zelf. Dat doe je toch ook met het spel zelf? En waarom gebruik je geen mod_rewrite?
Je kan afbeeldingen ook verkleinen. Op deze pagina is een kleine afbeelding van het kingdom te vinden: http://hexon.neejberhood.be/~daan/kingdom.php?id=1, maar hij laad een grote afbeelding. En waarom bestaat het plaatje van de Silver Plate Chest niet?

Voor de rest goede site.
 
John Mikson

John Mikson

10/07/2011 11:00:31
Quote Anchor link
Mja ze hebben inderdaad nog wat werk te doen.
Maar er zitten ook al best wat uurtjes werk in..

Er zijn nog veel kleine dingetjes die afgewerkt moeten worden en dan nog enkele grote, voor het eigenlijk echt speelbaar is, maar ze wouden nu al graag wat input van andere krijgen :)
 
Tele text

Tele text

16/07/2011 18:30:49
Quote Anchor link
Klein tipje bij registreren staat Username zonder hoofdletter, ziet er wat minder uit ;)
 
Jesse Jesse

Jesse Jesse

22/07/2011 17:13:19
Quote Anchor link
Bij het registeren check je niet of het een geldig mailadres is.
Ook is de hele site in het engels alleen de error voor een al bestaande gebruiker is dan half nedelands en half engels.
Als je wachtwoord niet klopt staat er alleen 'An error occured, please check!'
Misschien kan je dat nog iets duielijker maken.
 
Bas IJzelendoorn

Bas IJzelendoorn

22/07/2011 18:15:31
Quote Anchor link
Maar ik ben zomaar eens benieuwd. Hoe zit het met die paar vrienden? Waarom vragen ze zelf geen feedback en doe jij dat? wat is je rol in deze website?
 
John Mikson

John Mikson

22/07/2011 18:45:05
Quote Anchor link
We werken er met 3 aan, maar ik ben niet zo goed in het programmeren, dus help ik meer met photoshops enz
 
Jordi Kroon

Jordi Kroon

22/07/2011 21:50:06
Quote Anchor link
Bij een online spel hoort geen phpbb maak er zelf 1 dat komt proffesioneler over. het favicon past ook niet bij het thema het is geen kleuren palet spel. verder is het veel te druk de text mag ook wel iets kleiner.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.