5Kingdoms: Fantasy RPG

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

C# Ontwikkelaar

Functieomschrijving Voor een software ontwikkelaar in de omgeving van Vught zijn we op zoek naar een gemotiveerde C# ontwikkelaar. Deel jij hun passie voor development en dan vooral in C#.NET? Dan kan dit wel eens jouw droombaan zijn! Jouw werkzaamheden zullen er ongeveer als volgt uit gaan zien Door de wensen van de klant goed te begrijpen ga jij aan de slag dit om te zetten naar passende oplossingen en werk je deze uit tot een sterk eindproduct. Je gaat je bezighouden met de ontwikkeling van webapplicaties en websites, dit doe je door middel van ASP.NET, MVC Frameworks en C#.

Bekijk vacature »

Front-end Developer (HTML/CSS, Angular/React/Vue,

Functie Je zal aan de slag gaan in een klein, hecht team met front-end development experts die de ambitie delen mooi werk te leveren. Samen met hen zal je werken aan het gebruiksvriendelijk en interactief maken van complexe webapplicaties, websites en mobile apps. Je levert klanten wat ze nodig hebben terwijl je actief aan jezelf blijft werken met de ondersteuning vanuit je werkplek. Talen als Javascript programmeer jij vloeiend en je hebt kennis van frameworks als React en Angular. Je zou je het liefst nog veel meer ontwikkelen in verschillende front-end talen. Deze kennis deel je graag met je collega’s,

Bekijk vacature »

Software developer - C Sharp

Functie omschrijving Heb jij interesse in het programmeren en ontwikkelen van software? En heb jij enige ervaring met Oracle databases en PL/SQL? Wij zijn voor een leuke opdrachtgever in omgeving Naaldwijk op zoek naar een software ontwikkelaar die graag werkt met C#, JAVA of Oracle. Wij zoeken iemand die breed inzetbaar is en die aan veel verschillende applicaties wilt werken. Als software developer werk je met je collega's samen in een leuk en informeel team aan het (her)ontwerpen van bedrijfssystemen. Je houdt je bezig met het ontwikkelen van REST API's en je onderhoudt applicaties in Oracle PL/SQL en APEX. Vind

Bekijk vacature »

Front end developer

Functie Binnen de functie van Front-end developer werk je mee aan uitdagende klantprojecten. In teamverband werk je aan de voorkant van onze state-of-the-art portaal oplossingen en apps. Dit alles gebeurt in een multidisciplinaire omgeving waarbij je de ruimte hebt om te sparren, je ideeën scherp te stellen, en waar je met de benodigde kennis en ervaring om je heen altijd terecht kunt bij je collega’s voor vragen en ondersteuning. Meestal werk je vanuit ons kantoor maar we bieden ook alle faciliteiten om thuis te kunnen werken. Voor sommige projecten ga je mee naar de klant, wellicht zelfs in het buitenland!

Bekijk vacature »

Senior PHP developer met ambities tot Software Arc

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een ervaren PHP developer die zichzelf graag bezighoudt met zaken als architectuur en de algehele verbetering van structuren en standaarden. Het is eigenlijk meer operationeel als uitvoerend omdat je bezig gaat met zaken als het verder uitrollen en verbeteren van testautomatisering, codereviews, tickets en de doorloop hiervan en architectuurkeuzes. Mocht je hiernaast ook wat DevOps kennis meenemen is dit mooi meegenomen! Vanwege het kleine team maar de wereldwijde impact die zij leveren is er veel focus op kwaliteit. In deze functie werk je aan één van hun belangrijkste applicaties. Hierin werk je nauw

Bekijk vacature »

Low-Code Expert/Developer: Power Platform Speciali

Bedrijfsomschrijving Als Low-Code Expert/Developer bij ons innovatieve bedrijf, neem je een cruciale rol op je in de creatie, ondersteuning en implementatie van diverse oplossingen met behulp van het veelzijdige Power Platform. Dit platform omvat Power Apps, Power BI, Power Automate, Power Virtual Agent en Azure Logic Apps. Het Power Platform biedt je de mogelijkheid om klanten te voorzien van naadloze integraties door op maat gemaakte oplossingen te creëren die compatibel zijn met (bijna) alle bestaande software-infrastructuren. Dankzij het uitgebreide scala aan toepassingen, krijg je de kans om als architect en projectleider van je eigen oplossing te fungeren. Dompel jezelf onder

Bekijk vacature »

Front-end developer (Medior/Senior)

Functie Het front-end team bestaat momenteel uit 4 collega’s en is hard aan het groeien! Samen leveren jullie een essentiële bijdrage aan de applicaties die ze voor hun klanten realiseren. Je werkt in het front-end team samen met de back-end teams en product owners om te zorgen dat de applicaties een fijne gebruikerservaring opleveren. Jouw expertise zorgt ervoor dat de juiste keuzes gemaakt worden qua techniek en ontwerp, van back-end tot aan gebruiker. In samenspraak met je team bepalen jullie de beste keuze voor techniek. Ook is er altijd ruimte om nieuwe technieken te ontdekken. Eisen • Je hebt gedegen

Bekijk vacature »

Medior PHP Developer

Functie omschrijving Ben jij een getalenteerde PHP Developer en aan de slag in een gemotiveerd team? Lees dan snel verder! Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Valkenswaard zijn we op zoek naar een ervaren PHP developer. Jij gaat hier zorg dragen voor het optimaliseren en up-to-date houden van de bestaande applicaties. Je werkt verder aan de applicaties die jij verder ontwikkelt. Dit doe je voornamelijk met PHP en MySQL. Verder ga je je bezig houden met: Het uitbouwen van het E-commerce software platform. Deelnemen aan overleggen met het team. Het ondersteunen van jouw team developers (3 man) en helpen

Bekijk vacature »

C++ Ontwikkelaar

Functieomschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en werk je graag en goed in C++ en C#? Dan zijn we op zoek naar jou! Dit bedrijf is dé specialist op het gebied van automatiseringssoftware voor een specifieke branche en ze zijn per direct op zoek naar versterking in hun development team. Wat jij gaat doen binnen jouw rol als C++ ontwikkelaar; Je vertaalt de wensen van gebruikers naar een functioneel ontwerp. Je houdt je bezig met het ontwerpen, programmeren en testen van product aanpassingen. Je gaat nieuwe product releases implementeren in de projectteams. Je gaat de effecten van nieuwe

Bekijk vacature »

Als PHP developer (Symfony) bijdragen aan betere z

Functie Als Medior/Senior PHP developer wordt er een mate van zelfstandigheid verwacht, maar ook dat je goed in een team kunt opereren waar kennis wordt gedeeld en er bijvoorbeeld codereviews plaatsvinden. Kwaliteit staat voorop, mede hierom werken ze bijvoorbeeld zonder echte deadlines in hun sprints. De SaaS-applicatie wordt volledig ontwikkeld in PHP en Symfony. De module bestaat uit een stuk informatie verrijking en intelligentie wat resulteert in een medische check. De logica wordt daarom in de code geïntrigeerd. Je bent onder andere bezig met complexe databases waar meer dan 80.000 medicijnen op verschillende niveaus in staan, die maandelijks worden geactualiseerd.

Bekijk vacature »

React developer Inhouse cloudplatform

Functie De functie: Als front-end developer kom je te werken naast 2 andere front-end/React developers, waaronder één senior. Een hele mooie kans dus om in korte tijd veel nieuwe kennis en ervaring op te doen. Ze hebben momenteel veel werk hierin en daarom willen ze het team graag uitbreiden. Het is van belang dat je, zeker gezien het vele thuiswerken, in ieder geval al een aantal projecten hebt gedaan in React. Taken waar je aan kunt denken zijn het ontwikkelen van client-applicaties o.b.v. HTML5, React en andere open standaarden. Ook ben je nauw betrokken bij het implementeren van designs o.b.v.

Bekijk vacature »

Digital Agency is looking for PHP developers!

Functie The team currently has 20 colleagues, consisting of developers (front and backend) and the operations team, which also includes management and two scrum masters. They are looking for a PHP developer who is able to work independently. You will work in one of the three scrum teams and start working on a project for the customer. The interesting thing about this is that you do have variety in terms of work, but at the same time continuously work for existing customers. This also gives you the opportunity to really go into depth and develop innovative technical solutions. In terms

Bekijk vacature »

No-Code Betty Blocks ontwikkelaar

Bedrijfsomschrijving Wil jij de bedrijfsprocessen van klanten revolutionair digitaliseren en optimaliseren zonder beperkt te worden door programmeertalen? Kom werken bij een snelgroeiende en professionele organisatie met een gezonde dosis humor en veel vrijheid om jezelf te ontwikkelen. Als No-Code Betty Blocks ontwikkelaar werk je vanuit ons kantoor in het hart van Nederland, je thuiswerkplek of op locatie bij de klant. We faciliteren de juiste trainingen en ondersteuning zodat je een echte Betty Blocks expert wordt. Naast het werk zijn er bij ons bijzondere events, zoals een jaarlijkse zeildag, een zomerse barbecue en een knus kerstdiner om de grillige maanden door

Bekijk vacature »

OutSystems Developer

Dit ga je doen Het van scratch af aan ontwikkelen van applicaties met OutSystems; Het aanhaken bij diverse projecten binnen de organisatie; Schakelen met de business; Meedenken over de mogelijkheden van het platform binnen de organisatie. Hier ga je werken Deze organisatie is een toonaangevende speler in de vastgoedbranche en telt momenteel ruim 500 medewerkers. Met meer dan 150 applicaties staat er een complex applicatielandschap, bestaande uit standaard- en maatwerkapplicaties. De maatwerkapplicaties worden ontwikkeld door een inhouse development team. Het doel voor de komende periode is het verder vernieuwen en optimaliseren van het huidige applicatielandschap. Zo staat de organisatie aan

Bekijk vacature »

Java Developer bij een jonge groeiende organisatie

Bedrijfsomschrijving Vind jij het als Java developer ook zo belangrijk dat een bedrijf je de ruimte en tijd geeft voor persoonlijke ontwikkeling? Dan zit je hier helemaal goed. Deze jonge organisatie is opgericht in 2018 en is ondertussen uitgegroeid tot een club van ongeveer 30 medewerkers. Het gaat hier om een echte Java club, die vrijheid en verantwoordelijkheid erg belangrijk vinden. Het bedrijf heeft een informele sfeer en de teams zijn erg hecht met elkaar. Ze delen graag de kennis en ervaringen met anderen, maar vinden andermans mening ook zeer belangrijk. De organisatie zet zich in voor ontwikkeling en besteed

Bekijk vacature »
John Mikson

John Mikson

09/07/2011 19:41:03
Quote Anchor link
Halloa,

Een paar vrienden van me zijn een text based fantasy game aan het maken.
Ze hebben helaas mensen nodig die kunnen debuggen en tips/suggesties geven.
Op zowel het PHP gedeelte als de gameplay zelve.

Indien je je dus verveelt en niet weet wat doen, join dan en help hun met het verbeteren.

je kan het spel vinden op:
http://hexon.neejberhood.be/~daan
maar join zeker ook de forums indien je commentaar en tips wilt geven!
Gegroet,
John
 
PHP hulp

PHP hulp

27/04/2024 02:44:24
 
Noppes Homeland

Noppes Homeland

09/07/2011 20:06:16
Quote Anchor link
Deze site is niet review waardig!!

- html en css is bagger
- als html en css bagger is dan zal zeer zeker ook de scripting als danig zijn

spel logica is ook ver benden het nivo


Aan deze reactie heeft de TS niet veel. Leg eens uit wat er mis mee is.[/modedit]
Gewijzigd op 10/07/2011 02:31:54 door Bas IJzelendoorn
 
Jordy nvt

Jordy nvt

09/07/2011 22:30:05
Quote Anchor link
@Noppes Waar slaat dat op? Ik heb vaak veel slechtere sites gezien!
 
John Mikson

John Mikson

09/07/2011 23:18:01
Quote Anchor link
wat is er verkeerd aan de html en css?
 
Bas IJzelendoorn

Bas IJzelendoorn

10/07/2011 02:47:18
Quote Anchor link
- Je zou eens naar W3C validatie kunnen kijken.
- Ik zou iets van een terms of use op je website plaatsen. Er wordt op de register pagina verwezen naar terms of use maar die kan ik niet vinden en je '5 kingdoms team' wie is dat? (wie is eindverantwoordelijk?). (niet voor de vraag hier maar voor je website).
- 'forums' of 'forum'? Het gaat naar mijn idee om 1 forum.
-
Quote:
Please join our forums and give comments about the development of 5Kingdoms. We hope to see massive amounts of posts and active discussions about what exactly you guys expect of 5Kingdoms.
is het niet 'see a massive amount of posts' -> dubbel meervoud kan naar mijn weten niet in het engels.
- basc (update 30-07-2011) moet volgens mij 'basic' zijn.
- 'The leveling system is working already too' niet echt een mooie zin
- 'Stay tuned.. ' of een 3 dubbele punt of een enkele punt.
- password vergeten werkt niet.
- 'An error occured, please check!' als ik mij registreer? hier heeft een gebruiker niets aan, vermeld minimaal wat het probleem is en eventueel een oplossing.
---> het is me trouwens na 6 pogingen niet gelukt mezelf te registreren !!!!

anders gezegd: nog veel te doen!
 
Koen Vlaswinkel

Koen Vlaswinkel

10/07/2011 09:10:09
Quote Anchor link
Je moet echt letten op je Engels.
Bijvoorbeeld deze zin:
we which you guys lots of fun and hope you will help us get this game to it's max potential..

Ten eerste zijn er nergens hoofdletters gebruikt. Which als je wensen bedoelt? Dat moet wish zijn. En waarom 2 punten als je ook gewoon 1 punt kan gebruiken?

Nog een paar opmerkingen. Waarom host je het forum ook niet gewoon zelf. Dat doe je toch ook met het spel zelf? En waarom gebruik je geen mod_rewrite?
Je kan afbeeldingen ook verkleinen. Op deze pagina is een kleine afbeelding van het kingdom te vinden: http://hexon.neejberhood.be/~daan/kingdom.php?id=1, maar hij laad een grote afbeelding. En waarom bestaat het plaatje van de Silver Plate Chest niet?

Voor de rest goede site.
 
John Mikson

John Mikson

10/07/2011 11:00:31
Quote Anchor link
Mja ze hebben inderdaad nog wat werk te doen.
Maar er zitten ook al best wat uurtjes werk in..

Er zijn nog veel kleine dingetjes die afgewerkt moeten worden en dan nog enkele grote, voor het eigenlijk echt speelbaar is, maar ze wouden nu al graag wat input van andere krijgen :)
 
Tele text

Tele text

16/07/2011 18:30:49
Quote Anchor link
Klein tipje bij registreren staat Username zonder hoofdletter, ziet er wat minder uit ;)
 
Jesse Jesse

Jesse Jesse

22/07/2011 17:13:19
Quote Anchor link
Bij het registeren check je niet of het een geldig mailadres is.
Ook is de hele site in het engels alleen de error voor een al bestaande gebruiker is dan half nedelands en half engels.
Als je wachtwoord niet klopt staat er alleen 'An error occured, please check!'
Misschien kan je dat nog iets duielijker maken.
 
Bas IJzelendoorn

Bas IJzelendoorn

22/07/2011 18:15:31
Quote Anchor link
Maar ik ben zomaar eens benieuwd. Hoe zit het met die paar vrienden? Waarom vragen ze zelf geen feedback en doe jij dat? wat is je rol in deze website?
 
John Mikson

John Mikson

22/07/2011 18:45:05
Quote Anchor link
We werken er met 3 aan, maar ik ben niet zo goed in het programmeren, dus help ik meer met photoshops enz
 
Jordi Kroon

Jordi Kroon

22/07/2011 21:50:06
Quote Anchor link
Bij een online spel hoort geen phpbb maak er zelf 1 dat komt proffesioneler over. het favicon past ook niet bij het thema het is geen kleuren palet spel. verder is het veel te druk de text mag ook wel iets kleiner.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.