Aanhalings tekens.. in echo..

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

26/02/2004 14:04:00
Quote Anchor link
Hoe kan ik aanhalingstekens gebruiken in een string voor een echo !? dus dit teken: "

bij deze regel code:

echo"&nbsp;&nbsp;<a href='javascript:window.open('http://www.javascript-coder.com','mywindow','location=0,status=0,scrollbars=0,width=100,height=100')";

Het gaat nu fout omdat hij nu slechts dit deel als deel ziet:

'javascript:window.open('

Hoe is dat op te lossen ?
 
PHP hulp

PHP hulp

27/04/2024 08:41:05
 
Mitch X

Mitch X

26/02/2004 14:10:00
Quote Anchor link
Zo'n " kun je escapen door er een \ voor te zetten:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?
echo "\"\"";
// geeft dus ""
?>
 

26/02/2004 14:14:00
Quote Anchor link
staat dit in je body of head of in de javascript ?? waar? maar mischien door dat haakje open weg te doen???of om die zinnen om te draaien?? weet ik veel haha
 
Rick

Rick

26/02/2004 14:17:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?php
# deze
echo'  <a href="javascript:window.open(\'http://www.javascript-coder.com\',\'mywindow\',\'location=0,status=0,scrollbars=0,width=100,height=100\');">link</a>';
# of deze
echo'  <a href=\'javascript:window.open("http://www.javascript-coder.com","mywindow","location=0,status=0,scrollbars=0,width=100,height=100");\'>link</a>';

?>
Gewijzigd op 26/02/2004 14:22:00 door Rick
 
Rick

Rick

26/02/2004 14:21:00
Quote Anchor link
oops, bugje in het forum geloof ik :P
ik denk dat onze lieve admin ergens eventjes iets moet veranderen :D

zodra je dit doet krijg je een error
btw het is niet leesbaar meer maar zodra je de php tags hebt geopend en je doet \\ dan krijg je een error
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?
\\
?>
Gewijzigd op 26/02/2004 14:24:00 door Rick
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.